دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین منتظر جوابتونم![]()
دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین منتظر جوابتونم![]()
خوب عزیزم 3632 قوی تره همین موضوع برای گرافیک هم صدق میکنه گارانتی هم سازگار فعلا بهتر از بقیه است همه اونو پیشنهاد میدن
کیبورد هم من روش گارد محافظ گذاشتم مشکلی نداشتم چن نفر گفتن دکمش پریده بردن گارانتی یا گذاشتن سر جاش درست شده
رنگ سفید هم اصفهان 2590
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
خیلی ممنون من تهران هستم فقط تو سایت کیمیا آنلاین قیمت رو زده 2490 به نظر شما میتونم به این سایت اطمینان کنم؟
درود دوستان
این لپ تاپ رو به تازگی تهیه کردم چند تا مشکل دارم
1- وایرلس رو چطوری میشه خاموش و روشن کرد؟
2- باتری رو چطوری میشه از مدار خارج کرد ؟
3- با وجود اینکه همه ی درایورها نصب شدن (از سایت لنوو همه رو دانلود کردم برا ویندوز 7 64 بیتی) بازی pes2013 اجرا نمیشه ارور زیر رو میده
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنوووووووون. دمت گرم![]()
3632 معلومه بهتره ولی اون مدل بک لا یت نداره ...درمورد گرافیکش بیش تر بپرس ... اون قضیه کیبردها هم کاملا شانسیه .. از 100 تا یکی شاید این طوری باشه ... سازگار بهتر از بقی است... قیمتش با گارانتی سازگار2550000
فک کنم سایت معتبری باشه بازم برای اطمینان تا جایی که میشه از دی جی کالا بگیرید معتبره و همین جا هم چندین نفر خریدن و راضی بودن
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
1 - وایرلس دکمه داره F7 .
2 - اینکه باطری شارژ نشه یه فرآیند اتوماتیکه ، دستی نیست . لذا خود لپ تاپ این کارو انجام می ده .
3- آیا لپ تاپ دارای گرافیک Nvidia هست ؟ آیا درایور Nvidia درست نصبه ؟ یا آپدیتش کنین ، یا روی بازی کلیک راست کنین بزنین Run With Graphic processor >>>> Nvidia
اقا خواهشن درباره فعال کردن one key rescue systemتوضیح بده در این مورد من هرچی گشتم نبود
بچه ها یه برنامه ای بود که یکی از دوستان تو پست های قبلی بهش اشاره کرد که برای اجرا کردن فایل های iso بود اگه میشه اسمشو بگین من که هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم پیدا نشد لظفا اگه میشه یا لینک دانلودشو یا اسمشو بگین برم دان کنم خیلی نیازش دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)