تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 602 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بچه ها نظر من اینه ک هرکی میخواد بخره یذره هزینه بیشتر بده جنس خوب بگیره.بعدشم مارک هایی مثل بیتس و ...اصن فایده ای نداره.شما واسه ی خرید یا به نمایندگی های سونی یا سامسونگ میرین.(سونی یذره جنساش کیفیت بیشتری داره) لااقل مطمئنین که از نمایندگی خریدین و گارانتی و اصل بودن رو از این بابت مطمئن میشین و دقرغه ندارین که اصل بود؟گرون بود؟ و ... .

2. این کاربر از mk_barsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون

یه سایت دیدم حدود 80 تا 90 که نهایتا همین مقدار بتونم و بعید میدونم بتونم اون مدل سونی رو که گفتید رو بگیرم

ممنون
    کریتیو ep630 بیس زیاد و انتخابی ایمن
    فیلیپس 3590 بیس و تریبل زیاد. با احتیاط انتخاب بشه بهتره
    monoprice با قیمت 70 تومن. از لحاظ سبک متعادل ترین هدفونی هست که توی این قیمت می تونین خریداری کنین. ولی جنس صدا و بدنه و ظاهرش. ممکنه برای شما خوشایند نباشه. مخصوصاً از لحاظ سبک صدا، اصلاً هدفون bass heavy به حساب نمیاد.
    Last edited by rave-87; 01-02-2014 at 21:07.

4. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کریتیو ep630 بیس زیاد و انتخابی ایمن
    فیلیپس 3950 بیس و تریبل زیاد. با احتیاط انتخاب بشه بهتره
    monoprice با قیمت 70 تومن. از لحاظ سبک متعادل ترین هدفونی هست که توی این قیمت می تونین خریداری کنین. ولی جنس صدا و بدنه و ظاهرش. ممکنه برای شما خوشایند نباشه. مخصوصاً از لحاظ سبک صدا، اصلاً هدفون bass heavy به حساب نمیاد.
    ممنون

بیشتر دنبال headphone یا headset هستم نه earphone

احتمالا shm6500 رو اگه بشه میگیرم

ببخشید فیلیپس she3590 منظورتون هست ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون

بیشتر دنبال headphone یا headset هستم نه earphone

احتمالا shm6500 رو اگه بشه میگیرم

ببخشید فیلیپس she3590 منظورتون هست ؟
    ممنون
    بله همون 3580 و 3590
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هدفون، ایرفون رو هم در بر می گیره.

7. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنونم rezaomido عزیز
    خوب حالا اگه بدون noise cancelling باشه چی پیشنهاد میدین؟ میخوام موقع ورزش از گوشم در نیاد
    محدوده قیم هم از 100 نا 250-300 باشه
    مرسی
    خواهش میکنم

بنظرم باتجربه ترین و متنوع ترین برند برای کابرد ورزشی یا اسپورت سنهایزر باشه
    مدلهای مختلفی داره که به مراتب قیمت بالاتری نسبت به مدل مشابه همین برند ولی برای کاربرد عمومی یا یونیورسال دارن مثلا ممکنه هدفون معمولی 100 دلار باشه ولی اگر همین هدفون برای کاربرد اسپورت بهینه شده باشه قیمتش دو برابر خواهد بود

پیشنهاد میکنم به جای هزینه زیاد برای این انواع هدفون سعی کنید یک هدفون مناسب برای کاربرد عموی انتخاب کنید که:

1- کابل اون با کیفیت باشه و مناسب این کاربرد مثلا به حدی محکم باشه که به راحتی با گیر کردن به اشیا باعث پارگی اون نشه و به حدی سبک باشه که فشاری به گوش نیاره موقع ورزش های جهشی و به حدی نرم و انعطاف پذیر باشه که به راحتی موقع حرکات پیچشی گره نخورده و باعث دردسر نشه و به حدی حالت فنری داشته باشه که برای حرکات خمشی و کششی باعث کشیده شدن و دست و پا گیر شدن کابل هدفون نشه

2- خود هدفون بسیار سبک باشه و اگر از انواع رو گوشی باشه حتما باید مطمئن بشید که تل ان به حدی سفت و مقاوم باشه که به راحتی با حرکات سریع باعث پرت شدن هدفون از روی سر نشه و به حدی نرم باشه که فشار زیادی به لاله گوش وارد نکنه چون زمان ورزش این عضو بدن به شدت دچار حرارت شده و کوچکترین فشار به اون باعث ازار میشه به هیچ عنوان فول سایز انتخاب نکنید چون اصلا قابل کنترل نیست و هم اینکه با وزن 200 گرمی اونها به گردن و مهره ها اون فشاری معادل چند برابر این وزن وارد میکنید و بهترین انتخاب میتونه ایرباد باشه چون کانال گوش جهت تعریق ازاده و هم اینکه به راحتی کنار لاله گوش قرار میگیره و هم اینکه سبک تر از تمام انواع بغیر از تو گوشی هاس و فقط به یک کلیپ ساده نیاز دارید اگر گوش شما طوری هست که این نوع هدفونها رو نمیتونه نگه داره

در کل شرایط انتخاب خیلی سخته ولی توجه کنیم که بی دلیل نیست که قیمت این انواع هدفون دوبرابر یک هدفون مشابه هست

کیفیت اصلا برای این کاربرد اولویت نیست پس با انتخاب این انواع هدفون چیزی به عنوان کیفیت نهایی دریافت نمیکنید چون مطمئنن هنگام ورزش حواس کاربر به همه چیز هست و توجه ای به جزییات نمیکنه خصوصا صدا

در اخر اگر ورزش مورد علاقه شما جزو دسته ورزشهای آبی باشه حتما باید از هدفونهای توگوشی مخصوص ورزشی استفاده کنید چون نشت اب به درون هدفون باعث خرابی فوری اون شده و هدفون تو گوشی معمولی هم برای این کاربرد جز دردسر و اسیب به گوش چیزی نداره

با مراجعه به شرکت نامدارن که حدود دوسال هست وارد کننده محصولات این برند هست میتونید موجودی و قیمت به روز بگیرید چون اطلاعی از قیمت های فعلی هیچ برندی ندارم

شما هم موفق باشید.

9. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید نمیدونستم که ایرفون هم هدفون هست

ممنون

shm6500 رو نگرفتم وقتی دیدم زده امپدانس 32 اهم روی جعبه اش نگرفتم (چون بیشتر دنبال هدفون یا هدست برای وسیله پرتابل بودم) و فیلیپس مدل shl3000br یا sghl3000 رو گرفتم

بازم ممنون
    Last edited by sadegh1993; 25-12-2013 at 17:17.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید نمیدونستم که ایرفون هم هدفون هست

ممنون

shm6500 رو نگرفتم وقتی دیدم زده امپدانس 32 اهم روی جعبه اش نگرفتم (چون بیشتر دنبال هدفون یا هدست برای وسیله پرتابل بودم) و فیلیپس مدل shl3000br یا sghl3000 رو گرفتم

بازم ممنون
    قانون خیلی خاصی وجود نداره. صرفاً یکسری توافق هستن. مثلاً هدفون واژه ایی کلی هستش که به همه نوعی اتلاق می شه. earbud معمولاً به هدفون هایی اتلاق می شه که کامل داخل گوش فرو نمی رن. داخل گوشی (in-ear) خب از اسمش مشخصه. earphone معمولاً به تمامی هدفون های کوچیک (earbud و in-ear) گفته می شه. هدفون فول سایز از این هدفون های بزرگ که کامل گوش رو می گیره. پرتابل هدفون هایی که مثل فول سایزها بزرگ نیستن و اغلب پشت بسته هستن. اسم های دیگه ایی هم هستن که به نظر شخص خودم، زیاد کاربردی نیستن مثل Circumaural که گوش رو کامل می پوشونن. بعضی ها معادل فول سایزها می دونن (به نظر شخص من با فول سایزها متفاوت هستن.) Supra-aural که گوش رو کامل نمی پوشونن.

امپدانس همه چی رو در مورد درایو شدن یا نشدن نمی گه. حساسیت هدفون ه هم مهمه. هدفون هایی که برای عامه زده می شه. طوری ساخته می شه که با دستگاه های معمولی کار بکنن.

مبارکتون باشه هدفونتون.
    اگر هدفون دیگه ایی داشتین تا حالا، یک مقایسۀ کوچیکی بکنین خیلی ممنون می شم. مطمئنم دوستان هم همین نظر رو دارن.

12. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قانون خیلی خاصی وجود نداره. صرفاً یکسری توافق هستن. مثلاً هدفون واژه ایی کلی هستش که به همه نوعی اتلاق می شه. earbud معمولاً به هدفون هایی اتلاق می شه که کامل داخل گوش فرو نمی رن. داخل گوشی (in-ear) خب از اسمش مشخصه. earphone معمولاً به تمامی هدفون های کوچیک (earbud و in-ear) گفته می شه. هدفون فول سایز از این هدفون های بزرگ که کامل گوش رو می گیره. پرتابل هدفون هایی که مثل فول سایزها بزرگ نیستن و اغلب پشت بسته هستن. اسم های دیگه ایی هم هستن که به نظر شخص خودم، زیاد کاربردی نیستن مثل Circumaural که گوش رو کامل می پوشونن. بعضی ها معادل فول سایزها می دونن (به نظر شخص من با فول سایزها متفاوت هستن.) Supra-aural که گوش رو کامل نمی پوشونن.

امپدانس همه چی رو در مورد درایو شدن یا نشدن نمی گه. حساسیت هدفون ه هم مهمه. هدفون هایی که برای عامه زده می شه. طوری ساخته می شه که با دستگاه های معمولی کار بکنن.

مبارکتون باشه هدفونتون.
    اگر هدفون دیگه ایی داشتین تا حالا، یک مقایسۀ کوچیکی بکنین خیلی ممنون می شم. مطمئنم دوستان هم همین نظر رو دارن.
    خیلی ممنون

من هدفون خوب یا متوسط خاصی به غیر از این فیلیپس ندارم اما شاید مثلا با ایرفون مخصوص نکسوز 4 یا مثلا ایرفونی که روی نوکیا 808 م هست بتونم مقایسه کنم

اما نظر کلیم در مورد این هدفون یعنی فیلیپس shl3000 یا shl3000br , به شرح زیر هست :

البته من خیلی حرفه ای نیستم ها یا بهتره بگم تقریبا حرفه این نیستم و آماتور آماتور هستم !

به نظرم bass صداش بین متوسط تا خوب هست اما خیلی عالی یا خیلی خوب نیست

بلندی صداش هم برای وسایل همراهی مثل موبایل تقریبا خوب اما خیلی بلند نیست

دیگه کیفیت صداش رو در کل شاید بتونم بگم متوسط یا به نسبت قیمتش تقریبا خوبه

کیفیت ساخت هم از لحاظ ظاهریش اگر دقت کنید تقریبا متوسط به نظر میاد اما شاید با کیفیت باشه از لحاظ محکمی

ارگونومیش هم دقیق نمیتونم نظر بدم اما برای من که چندان به هدفون عادت ندارم معمولی هست تقریبا و چندان مشکل نداره

در کل به نسبت قیمت که حدود 80 شد نسبتا خوبه
    Last edited by sadegh1993; 26-12-2013 at 10:26.

14. 5 کاربر از sadegh1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من يه هدست بي سيم. ميخواستم بخرم. بيشتر واسه موزيك ميخوام. سيمي هم دوست ندارم. سيم دست و بال ادمو ميگيره
    يه سرچ زدم يكي پيدا كردم ماله انرژي سيستم هستش BT7 nfc هست مدلش

هم بلوتوث داره. هم ان اف سي. باجك ٣.٥ هم وصل ميشه. قيمتش هم ٢١٠ هه. همه چيزش بنظرم خوبه. فقط مارك انرژي سيستم تاحالا به گوشم نخورده
    خواستم ببينم كسي از اين مارك داشته؟ يا كسي اين مدل رو داره يا ديده بدونه صداش چطوره؟!

تو رنج قيمت و اين امكاناتي كه من ميخوام چيز ديگه ايي پيشنهاد ميكنيد؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام دوستان و خسته نباشید ....!
    من یه هدفدن یا هدست میخوام که بی سیم باشه (تاکید دارم ) البته بلوتوسی نباشه و بالشتکش بزرگ باشه طوری که کل گوشو بپوشونه ...!
    قیمتم تا 500000 ...!
    واسه موزیک و گیم
    ممنون میشم معرفی کنید اگه لینک واسه فروشم بدید که چه بهتر...!
    Last edited by MUSK£T££R; 27-12-2013 at 23:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •