تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 686 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 6857

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایتل هنوز بعد از 4 سال تو پوشش 3G که تازه فرکانسش 900MHZ هست مشکل داره چه برسه به 4G!
    به نظرم راه اندازی 4G رایتل فقط جنبه تبلیغاتی داره برای اینکه از 2 تا اپراتور دیگه عقب نمونه.
    حتی 3G رایتل هم به عنوان اینترنت موبایل قابل اعتماد نیست. فقط میشه به عنوان جایگزین وایمکس و در حالت ثابت ازش استفاده کرد.

2. 3 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

عکس تست مگه معلوم نیست؟!

الان سیم کارت تو گوشیمه ایفون سوزنش در دسترس نیست، سیم کارتم اولین سری رایتل هستش طرحش شفافه مثل پلاستیک مات ، مغزی هم که مثل همه سیم کارت هاست .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    باشه اگه هروقت شد عکس بزارید ازش ممنون میشم.منظورم عکس اون آمپری که میره بالا و مگابیت رو نشون میده اونو میگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شما احیانا به عوالم غیب متصل هستی؟!
    شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه واسه همه نسخه بپیچی.
    خیلی ها برای تماس صوتی و تصویری استفاده میکنند که اگه آپلود پایین باشه مشکل ساز میشه.
    همچنین اگه آپلود بالا باشه، پینگ هم پایین میاد و تاثیر زیادی در کیفیت اینترنت داره.
    اول اطلاعاتت رو بالا ببر بعد واسه ملت نسخه بپیچ.
    در ضمن در حال حاضر سرعت و کیفیت رایتل در تهران اصلا پایدار و ثابت نیست که شما هی حرف خودت رو تکرار میکنی. شما مگه از شهر و منطقه ای که من هستم خبر داری؟!
    شما باید بگی فلان شهر فلان منطقه اینجور هست، خوب هست و...
    سرعت دانلود 4G رایتل 18 مگابیت، آپلود زیر نیم مگابیت! خنده دار نیست؟!
    عزیز اگه من اطلاعاتی داشته باشم تو انجمن میگم.منظورم این بود که رایتل رو مردم میگیرن فقط باهاش دانلود میکنن.من که هروقت تست میگیرم سرعت آپلود پایینه.ایرانسل برعکسه سرعت دانلود داغونه آپلودم بالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شما احیانا به عوالم غیب متصل هستی؟!
    شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه واسه همه نسخه بپیچی.
    خیلی ها برای تماس صوتی و تصویری استفاده میکنند که اگه آپلود پایین باشه مشکل ساز میشه.
    همچنین اگه آپلود بالا باشه، پینگ هم پایین میاد و تاثیر زیادی در کیفیت اینترنت داره.
    اول اطلاعاتت رو بالا ببر بعد واسه ملت نسخه بپیچ.
    در ضمن در حال حاضر سرعت و کیفیت رایتل در تهران اصلا پایدار و ثابت نیست که شما هی حرف خودت رو تکرار میکنی. شما مگه از شهر و منطقه ای که من هستم خبر داری؟!
    شما باید بگی فلان شهر فلان منطقه اینجور هست، خوب هست و...
    سرعت دانلود 4G رایتل 18 مگابیت، آپلود زیر نیم مگابیت! خنده دار نیست؟!
    چرا حرف من به شما برخورد.جسارت کردم دوست عزیز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

وای خدایا ! دیشب رایتل پیرم کرد تا از بسته شبانه استفاده کنم !! از ساعت 01:55 تا ساعت 02:30 فقط داشتم نقطه نقطه خونه رو تست میکردم ببینم انتن دهی چقدره !! همه خواب و من هم گوشی به دست در حال جستوجو !! خونواده از دست من عاصی شده بودن دست آخر تو حیاط یه چهارپایه گذاشتم و گوشی رو گذاشتم رو اون و آنتن دهی شد -83 دسی بل و سرعت فوق العاده نوسان داشت !! از 100 تا 700 کیلوبایت در نوسان بود !! پینگ ها هم که چشم آدم رو در میاورد از بس بالا بود !! داخل زیر 300 و خارج بالای 400 ولی با این همه دنگ و فنگ 8 گیگ دانلود کردم
    من نمیدونم این چه سیغه ایه که دکل رایتل زیر 100 متر باهات فاصله داشته باشه و زاوایه سکتور ها هم دقیقه به طرف خونه ماس ولی انتن دهی زباله !! پیگیری هم کردم 10 دقیقه به اپراتور طول کشید تا بفمونم شمال شرق تبریز کجای نقشه میشه !! بعدش عاصی شدم گفتم آغا شیکر خودم ولش کن !! اصلا انتن ما خیلی هم عالیه
    درسته دوست عزیز حرف شما.دقیقا چند ماه پیش منطقه ما هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.فقط نزدیک دکل سیگنال 62- dbm بود.تو محل ما دکل رایتل هست خیلی هم دراز هست.از ایرانسل و همراه اول خیلی بزرگ هست.ولی تو خونه ما سیگنال 85- بود.چند بار پیگیری کردم بهم زنگ زدن بعد چند وقت درست شد الان بهتر شده از اون.لب پنجره دکل پشت خونه ها معلومه از بس بزرگ هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

درسته دوست عزیز حرف شما.دقیقا چند ماه پیش منطقه ما هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.فقط نزدیک دکل سیگنال 62- dbm بود.تو محل ما دکل رایتل هست خیلی هم دراز هست.از ایرانسل و همراه اول خیلی بزرگ هست.ولی تو خونه ما سیگنال 85- بود.چند بار پیگیری کردم بهم زنگ زدن بعد چند وقت درست شد الان بهتر شده از اون.لب پنجره دکل پشت خونه ها معلومه از بس بزرگ هست.
    عکس دکل را هم بگدارید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

وای خدایا ! دیشب رایتل پیرم کرد تا از بسته شبانه استفاده کنم !! از ساعت 01:55 تا ساعت 02:30 فقط داشتم نقطه نقطه خونه رو تست میکردم ببینم انتن دهی چقدره !! همه خواب و من هم گوشی به دست در حال جستوجو !! خونواده از دست من عاصی شده بودن دست آخر تو حیاط یه چهارپایه گذاشتم و گوشی رو گذاشتم رو اون و آنتن دهی شد -83 دسی بل و سرعت فوق العاده نوسان داشت !! از 100 تا 700 کیلوبایت در نوسان بود !! پینگ ها هم که چشم آدم رو در میاورد از بس بالا بود !! داخل زیر 300 و خارج بالای 400 ولی با این همه دنگ و فنگ 8 گیگ دانلود کردم
    من نمیدونم این چه سیغه ایه که دکل رایتل زیر 100 متر باهات فاصله داشته باشه و زاوایه سکتور ها هم دقیقه به طرف خونه ماس ولی انتن دهی زباله !! پیگیری هم کردم 10 دقیقه به اپراتور طول کشید تا بفمونم شمال شرق تبریز کجای نقشه میشه !! بعدش عاصی شدم گفتم آغا شیکر خودم ولش کن !! اصلا انتن ما خیلی هم عالیه
    منطقه ما دکلش آف بود از جای دیگه آنتن میگرفت به خاطر همین افت سیگنال داشت کارشناس زنگ زد گفت پیگیری میشه گزارش میدم حل میشه.بعد چند ماه حل شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سعادت اباد بزور و دستی روی lte رجیستر کردم
    انتن دهی خیلی ضعیف اما سرعت خوبی داد
    دانلود سرور داخلی ۱۵ و اپلود ۱ مگابیت.

Sent from my iPhone 6
    نمیدونم چرا سرعت آپلود اینقدر ضعیف هست.همه دوستان نظر بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

رایتل هنوز بعد از 4 سال تو پوشش 3G که تازه فرکانسش 900MHZ هست مشکل داره چه برسه به 4G!
    به نظرم راه اندازی 4G رایتل فقط جنبه تبلیغاتی داره برای اینکه از 2 تا اپراتور دیگه عقب نمونه.
    حتی 3G رایتل هم به عنوان اینترنت موبایل قابل اعتماد نیست. فقط میشه به عنوان جایگزین وایمکس و در حالت ثابت ازش استفاده کرد.
    واقعا فرکانس ۹۰۰ برای نسل سوم رایتل امتیاز خیلی عالی و خوبی هست که داره ولی خوب از این نعمت استفاده نمیکنه متاسفانه

Sent from my LG-D690 using Tapatalk

11. 2 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باشه اگه هروقت شد عکس بزارید ازش ممنون میشم.منظورم عکس اون آمپری که میره بالا و مگابیت رو نشون میده اونو میگم

lte rightel

ساعت تست 5 عصر غرب تهران فضای بسته فقط با یک خط انتن سیم کارت دایمی قدیمی شیشه ای

خواهش میکنم. اینم همونه دوست عزیز چپی دانلود بر حسب مگابیت وسط سرعت اپلود چپ پینگ. چون بسته ندارم با این سرعت تست میگیرم هزینه میندازه اگر تونستم تست عقربه هم میزارم عزیز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •