بچه ها بنظرتون برم بیرون استان خودمون مکانیک بخونم یا صنایع یا همینجا عمران بخونم؟فوری عزیزان
بچه ها بنظرتون برم بیرون استان خودمون مکانیک بخونم یا صنایع یا همینجا عمران بخونم؟فوری عزیزان
کلا گفتم یه نمونه رو از نزدیک دیدم و خیلی هم موفق بوده تا اینجا ....نتیجه اخلاقیش چیه؟؟؟
من گسسته رو خیلی افتان و خیزان خوندم، و چون به نظرم درس شیرینی بود به خودم قول دادم بعد کنکور بشینم اساسی بخونم و تست بزنم چون گسسته بلد بودن کلاس هم داره کلن : دی بعد الان که به سادگی ممکنه مجبور بشم 1 سال دیگه هم گسسته هم باقی درسا رو بخونم دلم میخواد هر چی جزوه و کتاب کار دارم رو بریزم تو فِر : |
بچه ها این قضیه دفتر چه های کد A کسی میدونه چیه ؟؟
اگه میشه همین جا بگین یا براک پ خ کنین
ممنون
اگر به هر درسی اعتراض دارین برین از خود سایت اعتراض کنین اگر اعتراض درست باشه بعدا دوباره می تونین انتخاب رشته کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارشد ک کنکورش جداس اصلا ربطی به کارشناسی نداره!!!! فک کنم همون کسایی ک تو همون شریف سخت یا نرم خوندن بهتر قبول شن تا یه کس دیگه.هر چی باشه بالاخره درس اختصاصی گفتن تخصصی گفتن!!! تازه سخت شیراز مشهد ویا اصفهان هم میتونن از این آقا ک رفتن برق خوندن موفق باشن.من خودم آدم سراغ دارم کارشناسی مکانیک شریف بوده ولی ارشد مکانیک مشهد آورده
Last edited by Farshid72; 17-08-2011 at 17:10.
این بسته به علایق شما داره
در هر رشته ای که بهش علاقه دارید رو بخونید
دوسته عزیز باید خودتون تصمیم بگیرید ک شما چه هدف یا شغلی رو دوس داریم این رشته هایی ک گفتین هیچ سنخیتی با هم ندارن.![]()
Last edited by Farshid72; 17-08-2011 at 16:59.
سلام. آره دادا معتبره. من خودم اونجا برق میخونم. شاید یه خورده از نظر علمی نسبت به بقیه دانشگاه های پایتخت پایین تر باشه. اما استادای خوبی داره. اکثرا تو دانشگاه های بزرگ تهران مثل امیر کبیر و... هم تدریس میکنن. امکانات آزمایشگاهی و کارگاهیش هم خیلی خوبه. طوریکه از بقیه دانشگاه ها میان اونجا.
اطلاعات بیشتری خواستی بگو. درخدمتیم
حالا نتایجو کی اعلام میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)