تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 456 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من که خیلی امیدوارم ما تونستیم جلوی رئال به یک گل برسیم تازه با بازی نسبتا ضعیف و بازی رفت هم با اینکه چلسی 11 نفره دفاع کرد اما دو تا تیرک زدیم پس اگه بازیکنا یه خورده دقت کنن مطمئنا چلسیو از سر راه برمیداریم میتونیم به چلسی هم گل بزنیم چلسی که بهتر از رئال نیست و بارسا رو خوب میشناسید یکی بزنه ینی حریف باید اماده ی خوردن گل های بعدی باشه این چیزیه که ثابت شده
    به امید پیروزی

2. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

امید کمرگی به دیدار امشب دارم . . . نمی دونم چرا اما یه حسی بهن میگم که امشب زبونم لال حذف میشیم ):
    امیدوارم بارسا بتونه نیمه ی اول گل بزنه . . . گاهی اوقات واقعا رو اعصاب آدم هستند زمانی که موقعیت شوت واسشون پیش میاد پشت 18 اما بازم اصرار دارن که تو عمق کار کنن . . .
    پ ن : ایشالله با یه ترکیب خوب و هجومی به میدان بریم
    به امید شکست مقتدرانه چلسی

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوپر سیو که نبود آرمان جان
    بیشتر یه سوپر برخورد با عضو شریف کاسیاس بود
    در واقع کاسیاس دروازبان فوق العاده ایه چون اگه دستهاش توپ رو نگیره اعضای ظاهر بی مصرفش توپ رو دفع میکنن

جدای از شوخی من امشب از تیم توقع زیادی ندارم و فکر میکنم اگر فقط مثل دیدار رفت بازی کنیم بازی رو میبریم
    اینها همش هنر و تجربه دروازبانه که با همه اعضای بدنش سعی می کنه همه جاهای ممکنی که احتمال داره توپ بره رو ببنده، مثل تک به تکی که کاسیاس از روبن در فینال جام جهانی گرفت، بعضی ها اینها رو می گن شانس ولی اینها سوپر سیو هستن، برای سوپر سیو لازم نیست دروازبان شیرجه بره یا پرواز کنه و ... اینها فرق یه دروازبان world class با یه دروازبان خوب مثل والدز رو نشون می ده (عملکرد والدز روی گل رونالدو رو با این حرکت کاسیاس مقایسه کنیم!)

امشب هم امیدوارم چک که این چند سال خوب سوتی می داده یاد سوپر سیو هاش نیفته

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

دی متئو : " ما سعی خواهیم کرد یک گل بزنیم"

مربی چلسی معتقد است که تیم او اگر می خواهد به فینال مونیخ برسد باید برای زدن یک گل در کمپ نو تلاش کند.

پتر چک یادآور شد در نیمه نهایی سال 2009 وقتی که اینیستا در استنفوربریج گل زد ، بارسا را به فینال رم فرستاد.

چلسی اف سی امروز بعد از ظهر در کمپ نو تمرین کرد . تیم انگلیسی که با برتری 1-0 از بازی رفت پا به میدان می گذارد ، محتاطانه به مصاف بازی فردا می رود چرا که آنها می دانند بازی کردن در برابر مردان گواردیولا آسان نیست. روبرتو دی متئو تصدیق کرد که هر دو تیم " %50 شانس صعود " دارند ، او گفت : " ما از برد در بازی رفت بهره می بریم اما این بازی پیچیده خواهد بود. "

مربی چلسی ، علاوه بر این ، معتقد است که " بارسا فرصت هایی را ایجاد خواهد کرد ، آنها این کار را در برابر هر تیمی که در برابر آنها بازی می کنند انجام می دهند . ما باید در روز سه شنبه تلاش کنیم تا به گل برسیم و به آنها فرصت گلزنی ندهیم. "

چک موافق با دی متئو

همچنین پیتر چک دروازه بان معتقد است که تیم او باید برای گلزنی در کمپ نو تلاش کند . " بازی این سه شنبه درست مثل بازی رفت خواهد بود . من امیدوارم ما گل بزنیم چرا که آن شرایط متفاوتی را رقم می زند. " همچنبن این دروازه بان یادآور شد که گلی که اینیستا در استنفوربریج در سال 2009 زد مجوز وورد بارسا به فینال رم را صادر کرد.

همچنین این بازیکن چلسی معتقد است که نتیجه بازی کلاسیکو ، فردا بر روی تیم کاتالانی تاثیر نخواهد گذاشت. " آن بازی بزرگی خواهد بود ، چیزی که شنبه اتفاق افتاد بارسا را در رو ز سه شنبه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. آنها تجربه زیادی دارند که در مدیریت شکست به کارشان می آید، آنها بر روی این بازی تمرکز خواهند کرد."

عکس روز: «پیش به سوی مونیخ»

حقایقی در مورد بارسلونا-چلسی

- این دو تیم تاکنون 11 بار به مصاف هم رفته اند که سهم تیم لندنی 4 پیروزی و سهم بارسلونا 3 پیروزی بوده و 4 بازی نیز به تساوی رسیده است.
    - بارسلونا در 15 دیدار گذشته اروپایی خود در نیوکمپ 13 برد و 2 مساوی داشته و هیچ باختی را تجربه نکرده است.
    - بارسلونا در 5 بازی خود در نیوکمپ 18 گل به ثمر رسانده است.
    - 4 دیدار قبلی این دو تیم در نیوکمپ با نتایج 2-1، 1-1، 2-2 و 0-0 همراه بوده است.
    - در فصل 1999-2000 بارسلونا در بازی رفت در مقابل چلسی 3-1 مغلوب شده بود که در بازی برگشت با نتیجه 5-1 پیروز شد.
    - چلسی در این فصل لیگ قهرمانان در خارج از خانه 2 باخت، 2 مساوی و تنها 1 برد داشته است.
    - بارسلونا در 50% نیمه نهایی هایی که تاکنون بازی کرده است پیروز بوده (6 از 12). این آمار برای چلسی 20% است (1 از 5)
    - چلسی در 12 باری که در مرحله حذفی بازی رفت را برده 9 بار صعود کرده است.
    - بارسلونا در رقابت های لیگ قهرمانان امسال بیشترین شوت (99)، بیشترین کرنر (66) و کمترین کارت زرد (15) را داشته است.
    - پویول و ماسکرانو در صورت دریافت کارت زرد در بازی امشب فینال را از دست خواهند داد. برای چلسی ایوانوویچ، لوییز، کول، رامیرز و میرلس در خطر محرومیت از بازی فینال قرار دارند.
    - در بین 4 تیم مرحله نیمه نهایی چلسی کمترین گل زده (22) و بیشترین گل خورده (9) را دارا است.
    - چلسی در 9 بازی گذشته خود شکست نخورده است و 6 بازی از آنها را برده است. آنها در 4 بازی گذشته خود گلی را دریافت نکرده اند.

این روزها آنتی بارسایی ها از طرفدارانی صحبت میکنند که با پیروزیهای بارسلونا به سمت این تیم اومدن. من در اینجا نمیخوام یک پست "من از طرفداران جدید متنفرم" بذارم. ما به تمام طرفداران بارسلونا، از هر زمانی که هوادار این تیم شده اند احترام میگذاریم. چون قدرت این تشخیص را داشته اند که بهترین تیمی که لیاقت حمایت را دارد بارسلوناست.
    در واقع من این پست را میذارم که از تاثیر همین هواداران جدید صحبت کنم. آنها روحیه جدیدی در اطراف تیم ایجاد کرده اند که شاید این روحیه در افرادی که روزهای بد بارسلونا را دیده اند به آن شدت وجود نداشته باشد. شاید آنها خیلی بیشتر از هواداران قدیمی به ادامه روند بردهای بارسلونا و قهرمانیهایش مطمئنند. چون بارسلونا را یک تیم همیشه قهرمان میبینند و این روحیه در دیگر هواداران نیز تاثیر مثبت ایجاد میکند.

جدا از طرفداران بسیار زیادی که بارسلونا در گذشته داشته، مردم به دلایل مختلفی در 4 سال گذشته به جمع هواداران بارسلونا اضافه شدند. سبک فوتبال جذاب و زیبای بارسلونا به همراه ستارگان بزرگ این تیم و مربی باهوش آن باعث شده هواداران بارسلونا سال به سال بیشتر شوند.
    ولی نکته مهم اینه که طرفداران جدید بارسلونا نیز به فلسفه بارسلونا که فوتبال زیبا و هجومی با تکیه بر محصولات لاماسیا و معدود ستارگان بزرگ غیرلاماسیایی است ایمان دارند. این نشاندهنده این مطلب است که این طرفداران جدید نیز آمده اند که اینجا بمانند. آنها نیز مثل طرفداران سالهای گذشته بارسلونا بازگشت یک محصول لاماسیا (فابرگاس) به باشگاه را جشن گرفتند. آنها نیز در این فصل با درخشش بازیکنانی مانند تیو، مونتویا، تیاگو و کوئنکا شاد شدند.

طرفداران جدید بارسلونا یک چیز را به طرفداران قدیمی آموختند: هیچگاه به تیم، به مربی و به بازیکنان شک نداشته باش. حتی وقتی آنها اشتباه میکنند.

شاید هواداران جدید ندانند که هواداران قدیمی چه روزهای سختی را دیده اند. شاید ندانند 5 سال بارسلونا در انتظار کسب یک جام بود. حتی یک کوپادل ری. بازیهای ضعیفی که ما دیدیم. ستارگان بزرگی که به دلیل مدیریت ضعیف باشگاه از تیم ما میرفتند و ستارگان بزرگی که ماندند ولی به تنهایی نمیتوانستند قهرمانی را به اردوی باشگاه بیاورند.
    ولی چرا باید آنها را سرزنش کنیم که چنین روزهایی را ندیدند؟ مگر ما از دیدن آن روزها لذت بردیم که بخواهیم دیگران هم آن روزها را تجربه کنند؟ شاید ندیدن آن روزها برای هواداران بهتر باشد. نمیتوان انکار کرد که هر تعویض مدیر یا مربی باشگاه میتواند این ترس را در دل هواداران قدیمی بندازد که ممکن است آن دوران دوباره تکرار شود. در حالی که هواداران جدید به بارسلونا و کل کادر آن با اطمینان نگاه میکنند. به آنها اعتماد میکنند و همین اعتماد به کادر تیم کمک میکند که در مسیر پیشرفت باشگاه گام بردارند.

البته هواداران جدید دوران طلایی و بازیهای جادویی امثال روماریو، رونالدو، استویچکوف و ریوالدو را ندیدند. ضربه ایستگاهی کومان در ومبلی را ندیدند. تیم رویایی کرایوف را ندیدند و این مزیتی است که طرفداران قدیمی نسبت به هواداران جدید دارند ولی در مقابل هواداران جدید نیز باخت 4-0 در فینال لیگ قهرمانان در مقابل میلان را ندیدند. باخت های زیاد بارسلونا را در نیوکمپی که اینک به کابوس تمام تیم ها تبدیل شده ندیدند. داشتن 4 مربی در 4 سال را ندیدند.
    آنها از بعضی دیدگاه ها سود کردند و از بعضی دیدگاه ها ضرر. شاید هواداران قدیمی باشگاه بعضی مواقع از کمبود اطلاعات این هواداران قدیمی علیه آنها استفاده کنند ولی وجود همین هواداران جدید برای باشگاه نیاز است و ما به آنها احترام میگذاریم و ورودشان را به جمع هواداران تیم محبوب و بزرگ بارسلونا تبریک میگوییم.

هواداران جدید باور دارند که بردن لیگ قهرمانان آسان است. آنها فکر میکنند که بردن رئال مادرید عادی است و قانون باشگاه است. چیزی که هواداران قدیمی نیز "باید" باور داشته باشند.
    شاید بعضی از هواداران جدید، تنها برای جام هایی که در پایان هر فصل به دست می آید طرفدار این تیم باشند. ولی آنها هم قابلیت تبدیل به یک هوادار متعصب بارسایی را دارند و نمیتوان تاثیر مثبت روحی آنها را بر هواداران قدیمی انکار کرد.

آنها در مورد سویا چیزی نمیدانند، "خوشبختانه" در مورد آتن چیزی نمیدانند. در مورد فصل 2002-03 چیزی نمیدانند. به همین دلیل آنها باور دارند. آنها اختلاف 10 امتیازی با رئال مادرید را دیدند ولی باز هم اعتمادشان را به تیم از دست ندادند. بعضی از ما شاید بعد از باخت در مقابل اوساسونا در این فصل لیگ را از دست رفته دیدیم و دیگر امیدی به این جام نداشتیم ولی آنها از بازگشت بارسلونا مطمئن بودند و همین اطمینان باعث روحیه دادن به تیم و پیروزی های پیاپی بارسلونا شد.

تیم میتواند همان عملکردی را از خود به نمایش بگذارید که ما به آن اعتقاد داریم و هواداران جدید بارسلونا تنها به پیروزی و قهرمانی اعتقاد دارند. آنها بعد از دیدن هر شکست بارسلونا اطمینان کامل دارند که این آخرین شکست تیم بود. این همان روحیه ای است که به تیم منتقل میشود و انگیزه آنها را افزایش میدهد.
    آنها روی دیگری از تیم را ندیده اند. آنها فقط چهره یک تیم همیشه قهرمان را دیده اند. تیمی که هیچگاه تسلیم نمیشود. تیمی با چنان کیفیت و قدرتی که تحت هر شرایطی میتواند حریف را شکست دهد. آنها تحت تاثیر هیچ جو منفی قرار نمیگیرند. آنها با جو مثبت خود ما را همراه کرده اند.

وقتی بارسلونا در روز شنبه در نیوکمپ مغلوب رئال شد نمونه ای از این تاثیر مثبت را در ورزشگاه دیدیم. حتی یک نفر هم حرف بدی راجع به تیم و بازیکنان نزد. چیزی که در 3 سال قبل غیرممکن بود. چیزی که خلاف آن در باخت مشابه رئال در برنابئو به بارسلونا مشاهده شد.
    هواداران تا آخرین لحظه به تشویق تیم پرداختند. حتی وقتی که رسیدن به پیروزی غیرممکن بود.
    بخش مهمی از این هواداران جدید کودکانی هستند که بارسلونایی به غیر از تیم رویایی فعلی ندیده اند. یا کسانی که عاشق بازی زیبا هستند و به همین دلیل طرفدار این بارسلونا شده اند. تمام این افراد باعث شدند که ورزشگاه تا آخرین لحظه یکصدا بارسلونا را تشویق کند.

پس پیغامی به تمام طرفداران: ما از شما ممنونیم. شما جزیی از خانواده بارسلونا هستید. مهم نیست از چه موقع اینجا بوده اید. مهم این است که اینک اینجا هستید و همه با هم یکصدا نام بارسا را فریاد میزنیم.

منبع : سايت رسمي باشگاه

8. 3 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

گواردیولا: بازی ای مثل دیدار با رئال درانتظار ماست؛ از تیاگوو تییو انتقاد نکنید،از من انتقاد کنید

مربی تیم کاتالان درمورد صبوری و تعادل در بازی امشب تیمش مقابل چلسی به صحبت پرداخت

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانسی خبری پیش از بازی امشب تیمش مقابل چلسی به آنالیز این دیدار پرداخت. او کاملا محافظه کارانه صحبت می کرد و خوش بین بود.

دراینجا می توانید صحبتهای گواردیولا را مطالعه کنید:

خوش بینی پپ:«بازی مثل بازی با رئال خواهد بود. باید تعادل و صبوری به میدان برویم تا فرمول موفقیت دراین بازی را کشف کنیم.هرچند که بعید می دانم که فرصت زیادی برای گلزنی داشته باشیم و باید این را بدانیم.هیچ شکی ندارم که تیمم به بازی فینال مونیخ خواهد رسید.

توانایی بازیکنان: درمورد بازیکنانی صحبت می کنیم که بارها در شرایط بدتر از این گرفتار شده بودند. همیشه با مثبت اندیشی فراوانی که ناشی ازاعتماد من به این تیم است مواجه شده ام و 3شنبه شب هم مستثنی نخواهد بود

شکست مقابل چلسی دربازی رفت: الان درنیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هستیم! همین . مهم نیست که آیا دیروز بازی کرده بودیم یا سه روز پیش.سعی می کنیم که برای رسیدن به فینال آماده باشیم

نگرانی از ضدحملات آبی ها: ما نقاط قوت بازیکنان چلسی را می شناسیم. سال هاست که آنها به همین سبک بازی می کنند. باید راهی برای خلق موقعیت و گلزنی یافت. باید ببینیم که چطور می توان مقابل آنها فرصت خلق کرد. لحظاتی هست که توپ را از دست می دهیم ولی باید آماده باشیم و به خوبی بازی را پوشش دهیم که خطری مارا تهدید نکند.»

جنجال برسرپیکه: «با پیکه هیچ مشکلی ندارم. ماسچرانو و پویول هم حالشان خوب است.آدریانو هم همین طور. او برای بازیهایی مثل بازی با لوانته و رئال سرعت خوبی دارد و به همین خاطر تصمیم گرفتم تا او را در ترکیب تیم قرار دهم. من پیکه را واقعا تحسین می کنم، به خاطر مدل و سبک بودنش، به خاطر عشقی که به زندگی دارد و به خاطر عشقش به این ورزش. تمام اینها، تصمیمات من است.»

سکوت درمورد تمدید قرارداد:« تمدید کردن یا نکردن من هیچ بستگی ای به حضور یا عدم حضور تیم در فینال مونیخ ندارد.»

آمار بد مسی مقابل چلسی: هیچ وقت نمی توانم نگران مسی باشم. حتی اگر 12 بازی باشد که به گل نرسیده باشد. این پسر یک مشکل بزرگ دارد: عادت کرده که 3گل بزند و 3 پاس گل بدهد. باید به او آرامش داد و اجازه داد که تا زمانی که دوست دارد، گل نزند. او رکورد حیوان وارانه ای ( این صفت در اسپانیابرای تعریف به کار برده می شود و معنای منفی ندارد) در گلزنی در رقابتهای این فصل داشته.»

درپایان این کنفرانس خبری پیکه و گواردیولا، مربی جوان به حمایت از عملکرد بازیکنان بارسا در ال کلاسیکو پرداختند و از عملکرد بازیکنانی مثل تییوو یاتیاگو که بیش از سایرین مورد انتقاد قرارداشتند، دفاع کردند. پپ گفت:« برای حمله کردن، به من حمله کنید و نه به کریسیتن و تیاگو. به این بچه ها نه، به من حمله کنید. شما اصلا خوب نبودید. بازی کریستین را آنالیز کنید. او خیلی خوب بود. تمام موقعیتهای خطرناک ما را او را خلق کرد.»

کاریکاتور روز: چلسی با اتوبوس به نوکمپ می رود؟

سرمربی آبی ها تاکید کرد قصد ندارد تیمش را برای انجام یک نمایش دفاعی به زمین بفرستد اما باید دید به قولش عمل خواهد کرد یا خیر؟

سایت گل- چلسی با کسب پیروزی 1-0 مقابل بارسا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ بسیار را متعجب کرد. اما آیا آنها می توانند از این نتیجه در دیدار امشب در نوکمپ دفاع کنند؟

دی متئو، سرمربی آبی ها، تاکید کرد قصد ندارد تیمش را برای انجام یک نمایش دفاعی به زمین بفرستد زیرا می داند که بارسا می تواند دروازه هر حریفی را در نوکمپ باز کند.

از سوی دیگر گواردیولا نیز ابراز اطمینان کرد که تیمش حریف لندنی را شکست خواهد داد و این اتفاق با بازگشت مسی به روند گلزنی آغاز خواهد شد.
    باید دید دی متئو به قولش عمل می کند و از اولین دقیقه بازی به دروازه بارسا حمله می کند یا ترجیح می دهد یک اتوبوس جلوی دروازه اش پارک کند؟

دی متئو: از ابتدا به دروازه بارسا حمله می کنیم

آبی ها در دیدار رفت در استمفوردبریج با یک گل حریف کاتالانی را شکست دادند اما سرمربی ایتالیایی معتقد است دفاع از نتیجه 1-0 می تواند بسیار خطرناک باشد.

سایت گل- روبرتو دی متئو، سرمربی موقت چلسی، تاکید کرد که در دیدار امشب مقابل بارسا، تیمش را برای پیروزی راهی میدان خواهد کرد.

آبی ها در دیدار رفت در استمفوردبریج با یک گل حریف کاتالانی را شکست دادند اما سرمربی ایتالیایی معتقد است دفاع از نتیجه 1-0 می تواند بسیار خطرناک باشد.

در متئو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تلاش برای گرفتن یک تساوی بدون گل بسیار دشوار است. گل زدن در این دیدار امتیاز بیشتری برای ما محسوب می شود؛ البته می دانیم که رسیدن به این هدف هم اصلا آسان نیست.

بارسا در مقابل هر تیمی موقعیت های زیادی ایجاد می کند به همین دلیل ما باید تلاش کنیم که موقعیت های زیادی به وجود بیاوریم."

سرمربی آبی ها همچنین خط دفاعی تیمش را که در دو دیدار اخیر مقابل بارسا و آرسنال دروازه شان را بسته نگه داشتند، مورد ستایش قرار داد.

" من همیشه در مورد نمایش تیمی که به ما کمک می کند تا به عنوان یک تیم دفاع کنیم، صحبت می کنم و هر بازیکن باید وظیفه خود را در داخل تیم انجام بدهد اما باید بگویم که از عملکرد مدافعان تیم در دیدارهای اخیر راضی هستم. ما خیلی خوب دفاع می کنیم و از بازی های کیهیل هم خیلی راضی هستیم."

منبع همه:گل دات کام /ایران

10. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امیدوارم امروز بارسا بترکونه و چلسی رو با اختلاف ببره
    از اونورم با اینکه از رئال متنفرم دوست دارم بیاد فینال و اونجا یه حال گیری اساسی ازش شه بعد کلی بازی بردن جو شدید گرفتشون

12. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مطمئنم امشب بعد از مدت ها شاهد بارسای سایق و همیشگی خودمون خواهیم بود

امیدوارم رحم نکنن به چلسی و مطمئنم همین کارو میکنن : )

14. 3 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

امیدوارم امروز بارسا بترکونه و چلسی رو با اختلاف ببره
    از اونورم با اینکه از رئال متنفرم دوست دارم بیاد فینال و اونجا یه حال گیری اساسی ازش شه بعد کلی بازی بردن جو شدید گرفتشون
    واقعا راست میگین
    رفتم مدرسه همه بچه ها ادای شادی بعد از گل کریس رو در می اوردن
    واقعا که جنبه برد هم ندارن(البته بی احترامی نشه،همه رو نمیگم)
    الان شاید 40 درصد از رئالیهای الان،قبل از این که رونالدو بیاد منچستری بودن
    Last edited by Mohammad Yek110; 29-04-2012 at 20:30.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته ژاوی اون موقعیت رو به بهترین نحو ممکن زد، یعنی هیچ حس در دنیا به جز مسی اون توپ رو به هیچ نحوی نمی تونست بهتر از این بزنه ولی خب یه سوپر سیو از کاسیاس بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من موافقم که اینقدر انتقاد از این تلیو نیاز نیست و انتظار بیشتری ازش نمی رفت. دیگه بازی گذشت، بریم به بازی فردا شب با چلسی فکر کنیم.
    موافقم. تازگی رو ضربات حساس شدم. ژاوی عالی زد. مسیر توپ قبل از برخورد رو نگاه کنید. کنج و با شدت مناسب. اگه درست یادم باشه کمی ارتفاع هم داشت که ضربه رو کامل می کرد. کلا مثل این تموم می کردیم به گل های خیلی بیشتری تو رقابت ها می رسیدیم. ولی خوب شاید زیبایی بازیمون کم میشد و فوتبالی شبیه انگلیسی ها (خاص) ارائه می دادیم.

امید کمرگی به دیدار امشب دارم . . . نمی دونم چرا اما یه حسی بهن میگم که امشب زبونم لال حذف میشیم ):
    امیدوارم بارسا بتونه نیمه ی اول گل بزنه . . . گاهی اوقات واقعا رو اعصاب آدم هستند زمانی که موقعیت شوت واسشون پیش میاد پشت 18 اما بازم اصرار دارن که تو عمق کار کنن . . .
    پ ن : ایشالله با یه ترکیب خوب و هجومی به میدان بریم
    به امید شکست مقتدرانه چلسی
    این نقد قدیمه. بازی های آخرمون رو کامل دیدید؟ شوت ها ناامید کننده ترین حرکاتمون بودن. طوری که من ادامه پاسکاری پشت محوطه جریمه رو ترجیح می دادم.

17. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پیکه: «اگر همانند بازی در استمفورد بریج باشیم، شانس صعود خواهیم داشت»

مدافع بارسا در مورد بازی سرنوشت ساز در مقابل چلسی، شکست در ال کلاسیکو و غیبت اخیرش در ترکیب اصلی صحبت کرد.

روز قبل از بازی دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان، جرارد پیکه بیان کرد که می داند بارسا نیازمند چه نوع مبارزه است تا بتواند بر شکست 1-0 در هفته گذشته در دور رفت فائق آید. او گفت: «اگر همانند بازی در استمفورد بریج باشیم، شانس صعود خواهیم داشت. ما نیاز به کنترل بازی داریم. مطمئنم که شانس صعود داریم». این مدافع در ادامه افزود: «هنگامی که شما در مورد نیمه نهایی لیگ قهرمانان صحبت می کنید، خستگی بر تیم تاثیری ندارد؛ خسته بودن بهانه بازنده هاست». او همچنین گفت: «چلسی یک تیم قوی و با تجربه است».

تیم سزاوار اعتبار است

با وجود ناامیدی روز شنبه، مدافع بارسا از طرفداران باوفای تیم دعوت کرد تا برای بازی امشب به حمایت آنها به پا خیزند: «ما این شانس را داریم که به فینالی دیگر راه یابیم. باید ارزش این لحظه را بدانیم». وی افزود: «من کاملا معتقدم که هیچ شکی در این تیم نیست. هواداران زیادی همراه ما هستند. نیوکمپ پر از هوادار تشویق کننده خواهد بود».

پیکه در ادامه گفت: «صحبت در مورد پایان دوران بارسلونا آسان است. یک تیم که موفق به کسب 13 از 16مجموع عنوان شده، شایسته تقدیر کمی بیشتر از این است. ما باید متنظر باشیم تا تیم دیگری بتواند چنین رکوردی کسب کند تا بتوانیم این مورد که پایان بارسا فرا رسیده است را تایید کنیم». این آبی اناری به مادرید برای برد در ال کلاسیکو تبریک گفت: «آنها یک فصل فوق العاده به خصوص در لالیگا داشتند. من می خواهم به آنها تبریک بگویم و از همین جا به آنها بگویم که در سال آینده همدیگر را خواهیم دید».

نکته مهم برنده شدن است و بازی کردن یا نکردن من مهم نیست

این مدافع در مورد غیبتش در دیدارهای مقابل دو تیم چلسی و مادرید صحبت کرد: «این یک وضعیت نسبتا جدید برای من است. من عادت به بازی کردن داشتم، اما این یک تصمیم تاکتیکی است و من به آن احترام می گذارم و باید به سختی تلاش کنم تا در ترکیب 11 نفره اولیه حضور پیدا کنم». پیکه، روحیه بسیار بالایی داشت و آشکارا گفت: «من این تصمیم حرفه ای را قبول می کنم. نکته مهم برنده شدن است و بازی کردن یا نکردن من مهم نیست. در حال حاضر تمام فکر ما بر برد و صعود به فینال متمرکز شده است».

پیکه در مورد ارتباطش با جوزپ گواردیولا صحبت کرد: «هر دو در زمان یکسانی وارد باشگاه شدیم؛ هر دو یکی از زیباترین لحظات عمر خود را پشت سر می گذاریم. من اعتماد بسیار زیادی به او دارم، زیرا او عاشق باشگاه و علاقمند به ورزش است. رابطه بسیار خوبی با یکدیگر داریم و با هم خیلی صحبت میکنیم». او به شوخی افزود: «او همیشه به من غم و اندوه زیادی می دهد، اما من علاقه زیادی به او دارم». مدافع تیم همچنین معتقد است که گوادیولا قرار دادش را تمدید خواهد کرد.

گواردیولا: «حالا وقت برخواستن بازیکنان است»

مربی به تیم خود و توان آنها برای رسیدن به فینال در مونیخ ایمان دارد. او گفت: «این بازیکنان بی همتا هستند؛ آنها همیشه در خاطره ما باقی می مانند و امشب دوباره این کار را انجام می دهند». گواردیولا گفت که او همیشه با «خوشبینی» با بازی ها روبرو می شود. او اضافه کرد: «البته من فکر می کنم ما به مونیخ می رسیم». بر طبق گفته های گواردیولا، به وجود آوردن موقعیت های گل زنی، تبدیل کردن آنها به گل و کنترل کردن ضد حمله های چلسی کلیدهای اصلی هستند.

جوزپ گواردیولا به بازی مقابل چلسی به عنوان یک رقابت جدید، با خوشبینی کامل، نگاه می کند. بر طبق گفته های مربی، او این حالت را به بازیکنانش منتقل می کند : «من به دلیل ایمانی که من به این تیم دارم، همیشه به این رقابت با خوشبینی نگاه می کنم». گواردیولا، درباره بازیکنانش حرف زد: «این زمان درخشش آنهاست». به عنوان بارسایی که در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی می کند. او گفت: «آنها فوق العاده و بی نظیرهستند؛ آنها همیشه در ذهن ما خواهند ماند و امشب این کار را دوباره انجام می دهند». و مربی باور دارد: «این بازیکنان، چلسی را حذف خواهند کرد».

گواردیولا توضیح داد که او هیچ وقت با هیچ رقابتی با این فکر که «این خوب پیش نمی رود» روبرو نشده است. او اضافه کرد: «البته، من باور دارم که ما به مونیخ می رسیم». او به افراد حاضر در کنفرانس خبری اشاره کرد و گفت: «اجازه بدهید باور کنم که ما می توانیم این کار را انجام دهیم. من اینگونه فکر می کردم که این پیروزی از اولین دقیقه ممکن خواهد بود». او اضافه کرد: «این یک رقابت جدید برای ماست. آنها یک رقیب خارق العاده و بسیار سرسخت هستند و ما آماده مبارزه مقابل آنها در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستیم و ما به فینال می رسیم».

«ما می توانیم با شکیبایی و قدرت از این نیز عبور کنیم»

مربی گفت که کلید رسیدن به موفقیت تکیه کردن بر توانایی تیم در به وجود آوردن موقعیت های گلزنی و تبدیل کردن آنها به گل است، در حالی که از مزیت های تیم انگلیسی آگاه باشیم: «آنها یک تیم فیزیکی و قوی و دفاعی هستند. آنها در فضاهای خالی بسیار خوب بازی می کنند. با توجه به همه اینها، ما به ایجاد تعادل میان صبر و قدرت نیاز خواهیم داشت. من فکر نمی کنم شانس های زیادی داشته باشیم و باید آماده باشیم که آنها را تبدیل به گل کنیم. من هیچ شکی ندارم که ما با صبر و قدرت می توانیم از سد آنها بگذریم. ما با یک گل خورده شروع خواهیم کرد و 90 دقیقه فرصت داریم و هرکاری که بتوانیم، انجام خواهیم داد تا نتیجه را عوض کنیم».

هنگامیکه از او درباره گلزنی چلسی سوال شد، گواردیولا هشدار داد که تیم انگلیسی می تواند یک گل به ثمر برساند، به خصوص که آنها «ابزار مورد نیاز برای این کار را دارند». او ادامه داد: «من باور دارم که نوع بازی کردن آنها به نتیجه بستگی دارد. آنها منتظر می مانند که ما توپ را از دست بدهیم، سپس جلو می آیند. این چیزی است که ما باید برای آن آماده باشیم». او اضافه کرد بازی فردا «امکان ندارد که هیجان انگیز نباشد». او گفت: «بازیکنان ما بارها و بارها نشان داده اند که می توانند از پس این نوع موقعیت ها به خوبی برآیند، امروز هم استثنا نیست».

گواردیوالا کاملا صریح بود که بازی فردا هیچ تاثیری در تصمیم او برای ماندن یا ترک تیم در فصل بعدی ندارد. او پاسخ داد که بعد از بازی مقابل مادرید، فکر می کرد که بارسا «خوب عمل کرده است. شما می توانید کار قبلی خود را بهتر کنید. ما به خوبی این کار را در گذشته انجام دادیم که گاهی اوقات رقیب ها را دست کم گرفته ایم. من فکر می کنم که ما فوتبال عالی در این هفته انجام داده ایم. من با دیدن بازی مقابل مادرید باور دارم که کار ما عالی بوده است. به وجود آوردن موقعیت های گلزنی مقابل تیم های فیزیکی که در نیمه خودی منتظر شما هستند، کار آسانی نیست. فوتبال ما ویژه است. این چیزی است که باید باشد؛ پاسکاری ماهیت وجودی ماست و این همانطوری است که ما باید بازی کنیم تا زمانی که من مربی هستم. من معتقد هستم در این زمان، مردم چیزی که ما هستیم را درک خواهند کرد».

من جرارد را همانگونه که هست، دوست دارم

گواردیولا در انتها در مورد پیکه صحبت کرد و گفت که او مدافع خود را با «روحیه بالایی» حفظ کرده است و پیکه «انسان شادی است و به حرفه و زندگیش عشق می ورزد». او در ادامه گفت: «هیچ اختلافی بین من و جرارد وجود ندارد. او برای مدتی بازی نکرد و در حال حاضر دوران درمانش به پایان رسیده است. من و او با هم شروع کردیم و من صمیمانه از او قدردانی می کنم؛ او همان شخصیتی است که چهار سال پیش دیده بودم. او در زندگی با فوتبال و موارد دیگر دست و پنجه نرم می کند؛ من در جایگاهی نیستم که به او بگویم در کل زندگی چه بکند. او این حق را دارد که خودش تصمیم بگیرد و نگران زندگی اش باشد. من او را همانگونه که هست دوست دارم؛ همان راهی که از ابتدا در پیش گرفته است».

«شاد باشید؛ بگذارید فوتبال بازی کند و همانگونه که همیشه بوده است، باشد»

وقتی که از گواردیولا در مورد آماده نبودن مسی پرسیده شد، او گفت: «حتی اگر او در 27 مسابقه گلزنی نکند، به من این اجازه را بدهید تا هرگز در مورد مسی نگران نباشم. بگذارید آرامش خود را داشته باشد و این طور فکر نکند که باید گلزنی کند. او اگر بخواهد، گل هم می زند. او تا به اینجای فصل آمار گلزنی فوق العاده ای ثبت کرده است. شاد باشید؛ بگذارید فوتبال بازی کند و همانگونه که همیشه بوده است، باشد. بلند پروازی او همواره به کمک ما آمده است».

ترکیب احتمالی دو تیم به انتخاب روزنامه اسپورت
    غایبان بارسلونا در این بازی آبیدال، فونتاس و ویا هستند و بازیکنان دو کارته پویول و ماسکرانو

منبع : سايت رسمي باشگاه

19. 2 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •