تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 645 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    یه سوال خیلی مبتدیانه داشتم
    توی مشخصات کارت گرافیک لپ تاپ ها : 128 MB UpTo 1695 MB
    این منظورش چیه؟
    لپ تاپ توانایی اجراری برنامه های 128 Mb رو داره؟
    یا اینکه برنامه هایی با نیاز به کارت گرافیک 1 گیگ رو هم اجرا میکنه؟
    ممنون
    سلام
    گرافیک (( نسل جدید )) شامل دو قسمت میشه:
    1. detect
    2. shere
    توضیح detect: حافظه ای اصلی گرافیک (( حقیقی ))
    // shere: حافظه ای فرعی گرافیک که مقدار نیاز گرافیک رو از رم برداشت میکنه (( مجازی ))
    منظورش این هست که:
    حافظه ی اصلی شما 128 هست و با برداشت از رم به 1695 می رسد.
    بله بازی های 128 رو می تونید اجرا کنید بدونه اینکه از رم برداشتی نشه.
    برنامه های 1695 رو هم می تونید اجرا کنید به شرط اینکه از رمتون برداشت بشه.
    خواهش میکنم.

2. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عجب جوابه علمی !!!خر !!! نمیدونم کجای سیستم لبتابه

اما به دور از همه این مسائل لبتابو باسه کارای طولانی طراحی کردن پی سیه که کمی حساس تره اگه لبتاب همیشه روشن باشه و کار آروم باش انجام شه به نظره من مشکلی براش پیش نمیاد

الان من دو ساله که شارژ برقشو از برق جدا نکردم یعنی طی این دو سال خاموش نشده شارژر همه میگن باید مسیوخت اما چیزیش نیمشه.
    ببین عزیز دل من که نگفتم خر یه سیستم لپ تاپه گفتم که با خر طرف نیستی !!! OK
    اینجوری که ما شنیدیم و تجربه داریم لپ تاپ واسه کارهای سبک و همچنین استفاده در مدت زمان کوتاه هست.
    شما الان داری می گی لپ تاپ رو واسه کارهای سنگین و دائم روشن موندن طراحی کردن !!!
    واقعا که جای تاسف داره !!!!
    ببین اگه اون شارژر 10 سال هم تو برق و سوکت شارژ بمونه هیچ اتفاقی برای لپ تاپت نمی افته محض اطلاع بگم که:
    زمانی که شما شارژر رو میزنی به برق باتری پر میشه و بطور اتوماتیک برق بین لپ تاپ و شارژر قطع میشه در نتیجه هیچ آسیبی به لپ تاپ نمی رسه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ...

من وقتی روی نت بوکم که mini dell10 هست ویندوز 7 نصب میکنم..همه چی خوبه فقط یه مشکل عجیب وجود داره ..اونم اینه که هنگام بالا آمدن ویندوز به جای لوگوی ویندوز 7 ( همونی که 4 تا پنجره از 4 طرف صفحه میاند و به هم میچسبند) لوگوی ویستا میاد ...البته بعدش که وارد صفحه welcome میشه مثل بقیه windows 7 ها میمونه و مشکلی نداره ........

من وقتی این نت بوک رو خریدم ویندوز 7 استارتر اورجینال روش بود که همینجوری بود یعنی مثل ویستا لود میشد..من فکر کردم چون استارتر هست اینجوریه ...یه ویندوز 7 ultimate هم نصب کردم ...در عین تعجب اون هم همین مشکل را داشت ...در صورتی که من همین ویندوز را از روی همین DVD روی دسکتاپ خودم میریزم و مشکلی نداره و درست لود میشه ...در ضمن من این ویندوز ultimate را در کنار همون ویندوز استارتر اورجینال روی یک درایو دیگر نصب کردم یعنی الان هردو ویندوز را دارم ...لطفا کمک کنید
    اینجوری که من متوجه شدم شما ابتدا استارتر داشتید و بعد تصمیم به نصب ULTMATE گرفتید و در هنگام انتخاب پارتیشن یک اشتباه کردید که پارتیشنی که ویندوز قبلی توش بود رو فرمت نکردی حالا بین دو ویندوز در یک درایو تداخل ایجاد شده. درسته ؟؟؟؟
    در این مواقع بهتره از نو ویندوز بریزی البته پارتیشن مورد نظر رو باید در هنگام انتخاب پارتیشن فرمت کنید.
    از نظر من بهتره شما از نسخه اورجینال همراه لپ تاپ استفاده کنی.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ho$∑∫N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه جهنم دره ای روی کره ی زمین

پيش فرض

سلام.
    من با يه مشكل مواجه شدم.

حدود يه ماه پيش يه لپ تاپ HP Pavilion DV6-2064Ca گرفتم با مشخصات زير :

CPU : AMD Turion II Ultra Dual Core Mobile M640 2.6 GHz
    RAM : 4 GB DDRIII
    Graphic : ATI Radeon HD Mobility 4650 1024 Mb dedicated DDR III
    Blu-ray Drive
    HARD : 500 Gb (7200 rpm)
    Monitor : LED 15.6"

اون موقع خيلي راضي بودم. ولي الان كه يه ماه گذشته متوجه شدم كه روي پيچ هاي پشت لپ تاپ كمي خوردگي وجود داره و مثل اين كه يكي از اون ها نيست! (البته نميدونم اصلا چنين حفره اي بايد باشه يا نه ؟). البته فكر نميكنم دست دوم باشه چون توي مغازه همون اول كه دستگاه رو باز كرد اول صفحه رجيستري ويندوز 7 اومد كه بايد ويندوز رو ثبت كني و همچنين هولوگرام مايكروسافت به همراه سريال نامبر ويندوز روش نصبه و مشكل خاصي هم نداشتم. ولي الان كه SplinterCEll : convition رو روش حتي روي low تيك اجرا ميكنم فكر ميكنم يه بلايي سرش اومده كه اينطوري شده و پرفورمنس پايين اومده. البته درايور دستگاه مال 2009 هستش و ميخوام بدونم تاثيري در كندي بازي ها داره چون تنظيمات گرافيك و باتري رو هم روي performance تنظيم كردم. و آيا راهي هست كه كارت گارانتي تعويض يكساله داره (البته ميدونم اطميناني نيست). آيا ميتونم پس بدم ؟ البته توي اين يك ماه يه خراشيدگي روي يه گوشه افتاده (نزديك درگاه درايو).
    آيا دستگاه آپگريد شده بوده ؟ و آيا اين كار اشكالي داره؟

خيلي ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

ببین عزیز دل من که نگفتم خر یه سیستم لپ تاپه گفتم که با خر طرف نیستی !!! OK
    اینجوری که ما شنیدیم و تجربه داریم لپ تاپ واسه کارهای سبک و همچنین استفاده در مدت زمان کوتاه هست.
    شما الان داری می گی لپ تاپ رو واسه کارهای سنگین و دائم روشن موندن طراحی کردن !!!
    واقعا که جای تاسف داره !!!!
    ببین اگه اون شارژر 10 سال هم تو برق و سوکت شارژ بمونه هیچ اتفاقی برای لپ تاپت نمی افته محض اطلاع بگم که:
    زمانی که شما شارژر رو میزنی به برق باتری پر میشه و بطور اتوماتیک برق بین لپ تاپ و شارژر قطع میشه در نتیجه هیچ آسیبی به لپ تاپ نمی رسه.

عزیز من همه اینارو میدونم اما با این موافقم که لبتابو باسه مدت زمانه طولانی روشن باشه (نه باسه بازی) توریش نمیشه

الانم به هر کی میخوای بگی که من دو سال تمام شارژرم توی برقه میگه شارژره خوبیه (کاری به لبتاب ندارم خوده شارژرو میگم) در صورتی که همین لبتابم باسه دانلود شده یک ماه هم روشن باشه

من نظرم اینه مدت زمانه طولانی توی عمر لبتاب تاثیری نداره نه اینکه نداره 100% دستگاهی که روشنه رسیکه! اما من همیشه با لبتابام و مخصوصااا داداشم اینطوری رفتار کریدم هیچ وقتم مورد پیدا نکردن

موفق باشید (فکر کنم نظرات متفاوتن) سخنو کووتاه کنیم بهتره

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز من همه اینارو میدونم اما با این موافقم که لبتابو باسه مدت زمانه طولانی روشن باشه (نه باسه بازی) توریش نمیشه

الانم به هر کی میخوای بگی که من دو سال تمام شارژرم توی برقه میگه شارژره خوبیه (کاری به لبتاب ندارم خوده شارژرو میگم) در صورتی که همین لبتابم باسه دانلود شده یک ماه هم روشن باشه

من نظرم اینه مدت زمانه طولانی توی عمر لبتاب تاثیری نداره نه اینکه نداره 100% دستگاهی که روشنه رسیکه! اما من همیشه با لبتابام و مخصوصااا داداشم اینطوری رفتار کریدم هیچ وقتم مورد پیدا نکردن

موفق باشید (فکر کنم نظرات متفاوتن) سخنو کووتاه کنیم بهتره
    بله نظر من با نظر شما بسیار متفاوت هست.
    شما هرکاری دوست داشتید انجام بدید.
    وقت کردید یه کشتی با لپ تاپتون بگیرید. (( ظاهرا که لپ تاپتون جزء لپ تاپ های آهنین هست ))
    به هر حال امیدوارم که لحظات خوشی رو با لپ تاپتون سپری کنید.
    راستی برند و مدل این لپ تاپ آهنین چی هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من با يه مشكل مواجه شدم.

حدود يه ماه پيش يه لپ تاپ HP Pavilion DV6-2064Ca گرفتم با مشخصات زير :

CPU : AMD Turion II Ultra Dual Core Mobile M640 2.6 GHz
    RAM : 4 GB DDRIII
    Graphic : ATI Radeon HD Mobility 4650 1024 Mb dedicated DDR III
    Blu-ray Drive
    HARD : 500 Gb (7200 rpm)
    Monitor : LED 15.6"

اون موقع خيلي راضي بودم. ولي الان كه يه ماه گذشته متوجه شدم كه روي پيچ هاي پشت لپ تاپ كمي خوردگي وجود داره و مثل اين كه يكي از اون ها نيست! (البته نميدونم اصلا چنين حفره اي بايد باشه يا نه ؟). البته فكر نميكنم دست دوم باشه چون توي مغازه همون اول كه دستگاه رو باز كرد اول صفحه رجيستري ويندوز 7 اومد كه بايد ويندوز رو ثبت كني و همچنين هولوگرام مايكروسافت به همراه سريال نامبر ويندوز روش نصبه و مشكل خاصي هم نداشتم. ولي الان كه SplinterCEll : convition رو روش حتي روي low تيك اجرا ميكنم فكر ميكنم يه بلايي سرش اومده كه اينطوري شده و پرفورمنس پايين اومده. البته درايور دستگاه مال 2009 هستش و ميخوام بدونم تاثيري در كندي بازي ها داره چون تنظيمات گرافيك و باتري رو هم روي performance تنظيم كردم. و آيا راهي هست كه كارت گارانتي تعويض يكساله داره (البته ميدونم اطميناني نيست). آيا ميتونم پس بدم ؟ البته توي اين يك ماه يه خراشيدگي روي يه گوشه افتاده (نزديك درگاه درايو).
    آيا دستگاه آپگريد شده بوده ؟ و آيا اين كار اشكالي داره؟

خيلي ممنون.
    خوردگی سر پیچ بدلیل استفاده از پیچگوشتی های نامرغوب هست البته امکانش هست روی سطوح خش دار گذاشته باشید.
    فکر نکنم ازت پس بگیرن.
    hp که گارانتی رسمی تو ایران نداره، باید بره دبی که اونهم ارزش نداره چون خرجت می ره بالا.

پایین اومدن فریم در بازی و محیط ویندوز به عواملی مثل:
    1. ویروسی بودن سیستم (( که خیلی شایع هست ))
    2. داشتن آنتی ویروس سنگین (( مثل: نورتون ))
    3. اختلال در cpu و ram

راه حل:
    1. اسکن با آنتی ویروس
    2. تعویض ویندوز
    3. تست قطعات
    4. روشن کردن کامپیوتر با برق مستقیم شهری
    5. اجرای یه بازی دیگه

شرمنده همینا یادم میآد

9. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ اچ پی دارم.
    چند روز پیش کاملا بازش کردم و گرد گیریش کردم اخه حدودا 4سالی دارمش.
    بعد قسمت کیبورد لپ تاپم خورد زمین.
    الان بگیر نگیر شده.بعضی موقع بعضی از دکمه هاش کار نمیده بعضی موقع هم درست میشه.
    حالا خواستم ببینم آیا کلا این قسمت کیبورد قابل تعویض هست؟
    حدودا چقدر قیمت داره؟
    آیا ارزش داره یا دیگه باید قیدشو بزنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ho$∑∫N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه جهنم دره ای روی کره ی زمین

پيش فرض

با سلام.

من متوجه شدم كه چرا افت فريم داشتم با تحقيقي كه كردم فهميدم بايد جديد ترين درايور گرافيك رو دانلود كنم كه مربوط به 2010 به اينور و ورژن 10.4 باشه ولي تو سايت hp براي دستگاه من اين درايور ارائه نشده. آيا بايد از سايت amd دانلود كنم ؟

در ضمن آنتي ويروس من trial 90 روزه norton هست ولي اون رو خاموش ميكنم (همه چي disable)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض فرق اين دو مدل hp

سلام دوستان
    كسي اطلاعي داره كه فرق مدل hp dv6-2140ee با hp dv6-2140se در چي هست و اين ee با se چه فرقي داره و اصلا يعني چي؟
    نظرتون رو هم درباره اين لپ تاپ مي خواستم بدونم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •