تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 639 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

- - - Updated - - -اگه خودمون کوتاهی نکنیم ،بانک هیچ موقع خطایی ازش سرنمیزنه چون بعد خیلی ضرر میکنه ؟؟
    دوست عزیز , گردانندگان بانکها نه سوپرمن هستند نه جادوگر و نه معصوم
    اونها هم خیلی اشتباه میکنند و خیلی گندها میزنند اما در 99% از حالات نمیذارند گندش دربیاد و رسانه ها و مردم بفهمند چون اعتبار بانک به خطر میافته و ممکنه مردم هجوم بیارند برای برداشتن پولهاشون
    در بانکها کلی دزدی میشه , کلاهبرداری میشه , کلی اختلاس میشه اما صداش رو در نمیارند
    اما بانک به مشتری رحم نمیکنه اگر خطائی ازش سر بزنه چون دردسرهائی که خودِ کارکنان بانکها درست میکنند هم برای بانکها غیر قابل تحمل هست

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟
    مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنید

- - - Updated - - -

با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟
    مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنید و تهدیدش کنید
    باید امضا کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
    ممنون از راهنمایی
    مگه می تونن چنین کاری بکنن
    اول بهشون بگید که بخشنامه رو بهتون نشون بدن
    بعدش تهدیدشون کنید که شکایتشون می کنید

5. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
    ممنون از راهنمایی
    چه بهانه های الکی میارن
    خوب بگین مگه بانک با بانک دیگه چه فرقی داره؟
    بگین پول رو نقد احتیاج دارم بعد بگین بخشنامه رو نشونتون بدن یا یه کپی ازش بهتون بدن
    مبلغ چقدر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان بانک ها یه اداره قانونی دارند برای حل و بررسی شکایات مردم
    دوستان تو بانک میرم چیزی به نام بخش اداره قانونی نمیبنم!
    حالا دوستان شکایت خود را باید به رئیس بانک باید گفت تا اون به اداره قانونی ببره؟؟
    و برای شکایت مدارک لازم چی میخواد؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان اگه توی یه بانک خصوصی که مجوز داره مثلا 50 میلیون سپرده کنم بعد این بانک ورشکست بشه دولت یا بانک مرکزی پول من رو میده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تصویب هیات دولت، سقف تضمین برای هر سپرده گذار در بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی برای سال های 1393 و 1394 تعیین شد.
    به گزارش اخبار بانک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، هیات وزیران در جلسه ۱۸/۵/۱۳۹۴ به پیشنهاد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:
    ۱- سقف تضمین برای هر سپرده گذار در هر یک از بانک ها و مؤسسات اعتباری غیر بانکی در صندوق ضمانت سپرده ها برای سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴مبلغ یک میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۱) ریال تعیین می شود.

۲- استفاده بانک ها و موسسات اعتباری از ظرفیت های قانونی صندوق ضمانت سپرده ها منوط به پرداخت کامل حق عضویت مقرر در مهلت های تعیین شده توسط صندوق می باشد.

۳- تشخیص موارد و مصادیق سپرده نزد بانک ها و موسسات اعتباری با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد.
    دوستان جریان این مصوبه چیه؟

10. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
    یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم

در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
    لینک سایت و لاگینش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
    آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
    یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم

در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
    لینک سایت و لاگینش :
    http://www.turkiyefinans.com.tr/en-us/retail/debit-cards/Pages/paratik-debit-card.aspx

آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
    آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان اگه توی یه بانک خصوصی که مجوز داره مثلا 50 میلیون سپرده کنم بعد این بانک ورشکست بشه دولت یا بانک مرکزی پول من رو میده؟
    سلام بله اگه مجوز داشته باشه هیچ نگرانی وجود نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی خبر داره برای موسسه ثامن الحجج چه اتفاقی افتاده. شعبه هاش تعطیل شدن و مردم جلوش صف بستن.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •