تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 507 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی کسی بهتون میگه بیا بریم از فلان رفیقت فلان جنس رو بخریم سعی کنین از این کار امتناع کنین. چون براتون دردسر میشه. عموم بهم گفته بریم از دوستت تب لت بخریم و رفتیم خریدیم الان خراب شده و نوع خراب شدنش هم ربطی به فروشنده نداره ولی عموم اصرار میکنه بریم به فروشنده مراجعه کنیم... آدم نمیدونه چیکار کنه. حتی عموم اگه خودشم تنهایی بره به مغازه و دوستم در رودرباسی قرار بگیره و تعویض انجام بده واقعا شرمنده دوستم میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

حذف شه لطفا
    Last edited by set4reh; 21-09-2016 at 14:53.

3. 3 کاربر از set4reh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اگه کنار خیابون به فردی تجاوز بشه و کشته بشه و بعد پخته بشه و خورده بشه و من شاهد اون باشم و بتونم حرکتی انجام بدم یا جان فرد رو نجات بدم از نظر اخلاقی درست این است که دخالت کنم و جان فرد رو نجات بدم ولی وظیفه ای بر گردن من نیست و قانونی منو مجبور نمیکنه تا با اخلاق باشم و دخالت کنم، بنده شاید ترجیح بدم اخلاق رو رعایت کنم شاید هم ترجیح بدم دخالت نکنم و این موضوع به خود فرد بستگی داره!
    مهم نیست که شما چه فکری میکنی! اینکه فلان کس فکر میکنه فلان کار زشته یا خوشگل و انتظار داشته باشه که مطابق میل خودش بقیه رفتار کنن مغلطه ذهنیت گرایی هست .

در این تاپیک تجربه ها مطرح میشه و برای قضاوت دیگران کسی پست نمیده

در راستای قانون تاپیک بحث رو به هیچ وجه ادامه نمیدم پس بیهوده نقل و قول نگیرید و نظم تاپیک رو به هم نزنید

انصافا دوستمون در نقد شما درست میگه. ممکنه طرف زیر بار حرف زور رفته باشه و مجبور به درگیری شده باشه...
    ممکنه یک روزی همین اتفاق برای شما هم بیافته

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

هیچ وقت در هنگام خرید تعصب به خرج ندین دوست و اشنا نزارین رو انتخابتون تاثیر بزاره هر جا بهتر بود خرید کنین ...
    با دوستان زیاد خود زیاد عاطفی و یکدل نباشین گاهی محافظه کار بودن میتونه مفید واقع بشه سعی کنین شخصیت غیر قابل نفوذ و شناختی داشته باشین چون هرگاه تغیری در رفتارتون ایجاد بشه شمارو دشمن فرض میکنن و سطح انتظارات ..
    دانشگاه شهر های دور نرین تو محیط خودتون خیلی بهتره اینو شک نکنین ...مگه واقعا رشته ای میخونین ارزششو داشته باشه ... در همه چیز اعتدال رو رعایت کنین بخصوص مهربانی
    خودتون رو در راه مردمی که که هر کاری میکنی وظیفه تلقی میکنن فدا نکنین ..
    به درون خود و احساسات خود اهمیت بدین نزارین دیگران به عنوان ابزار شخصیتتون رو مورد هجوم قرار بدن ...
    در حین تصمیم گیری اگه شخص مورد اعتمادی نبود خودتون عمل کنین بهتر از راهنمایی افراد کم تجربه هست ...موقعی لازم هست فکر کنین و موقع عمل فکر نکنین عمل کنین

6. 15 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

رفته بودم سر کلاس و جمعی از دوستانم داخل سالن آموزشگاه نشسته بودن و بنده هم طبق عادت با همگی سلام کردم و دست دادم. روی صندلی آخر یه بچه تقریبا 8-9 ساله نشسته بود و منم اونو با یکی از دوستان اشتباهی گرفتم و لحظه ای که بهش سلام کردم اینو متوجه شدم. چون برای همه دست دراز کرده بودم و ایشون هم اونجا بود برای اون هم دست دراز کردم و گفتم سلام.

کاری به این ندارم که جواب سلاممو نداد. بعد از چند ثانیه که دستم رو همینطور نگه داشته بودم، پسر از بالا به پایین وراندازم کرد و با یه لحن تحقیر آمیز گفت: دستو بنداز!
    طوری که همه ی دوستام شنیدم. منم هیچی بش نگفتم فقط بهش خندیدم و همگی هم به من میخندیدن. خلاصه لحظه ی سختی بود. به کلی نابود شدم.

بعد چند دقیقه یکی دیگه از دوستانم اونو اشتباهی گرفت و دست دراز کرد همین اتفاق افتاد. بهش گفت : دستت کثیفه. اونم کلی ضایع شد.

درسته ماجرای اصلا جالبی نیست و اون موقع اصلا حس خوبی به آدم دست نمیده ولی چند تا تجربه رو متوجه اش شدم. اول اینکه اصلا جلوی غریبه چه کوچکتر از خودم چه بزرگتر دست دراز نکنم. ( مگه اینکه بخوام باهاش آشنا شم.)حالا این پسره که لا اقل ۸ یا ۹ سال از من کوچک تر بود.
    دوم اینکه اگر زمانی خودم بچه داشتم هرگز اینطور ادبش نکنم که با غریبه دست نده. چون اگه طرف بزرگتر باشه فوق العاده بی ادبیه. مثلا مگه قراره همین لحظه بری سر سفره غذا که بگی دستت کثیفه؟! خوب پس به میله های اتوبوسم دست نزن. به دستگیره های درم دست نزن.
    من با این تربیت که از دست غریبه هم چیزی نگیر بخور هم در برخی مواقع مخالفم. گرچه اینو میشه بگی میل ندارم ولی بخوای دست ندی چه بهانه ی مودبانه ای داری؟

بعدشم من با کلی آدم اونجا دست دادم. بقیه دستشون کثیف نمیشه فقط دست جنابعالی کثیف میشه هان؟
    بچه فوق العاده بی ادب و بد اخلاقی بود. حتی موقعی که همگی داشتیم بهش میخندیدیم یکی از دوستان گفت نخندید بهش پر رو میشه!

دوستانی که پدر و مادرید هرگز اینطور بچه رو تربیت نکنید چون فوق العاده روش اشتباهیه.
    البته احتمالش هست از غرور و لوسی بیش از حدشم بوده باشه. ( که باز پدر و مادر بی تقصیر نیستن.)
    بهشم میخورد که از اون شاخای دهه هشتادی باشه!وای اینا بزرگ بشن چی میشن!

اصلا اینکه دست بده یا نده برام مهم نبود ولی در کل ماجرای آموزنده ای بود. ببخشید طولانی بود. امیدوارم مفید واقع بشه.
    Last edited by Demon King; 04-09-2016 at 17:10.

8. 10 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من خرید از اینستاگرام طلا فروشی

dattelajewelry@

داشتم .
    زمانی که سفارشا به دستم رسید واقعا ناراضی بودم .
    به جای انگشتر 4 گرمی برای من انگشتر 2.47 گرمی ساختن و نگین های انگشتر ساخته شده هم اصلا مثل اون چیزی که تو عکسشون بود نبود. پلاکی که فرستادن مخراجیش مشکل داشت یعنی سنگ در قاب درست جا نگرفته بود وکج بود و در عکسم می بینید که به سمت راست متمایل شده .
    کارهایی که برای من می فرستادن اصلا تمیز کار نمیشد اما اجرت بالایی مثل کار تو ویترین طلا فروشی رو از من می گرفتن.

ایشون ایرادات کارشونو قبول نکردن و منو ارجاع دادن به اتحادیه تهران درحالی که اتحادیه شهر خودم کاملا ایراداتی که من گفتم رو تایید کردن. علاوه بر این زمانی که اعتراض بیشتر کردم با رفتاری واقعا زننده و شرم اور روبرو شدم . من به خاطر این که رفتن به تهران و پیگیری موضوع هزینش برام زیاد میشد مجبورشدم از پیگیری منصرف بشم.

اعتماد به ایشون بزرگترین اشتباه زندگی من بود.

ایشون از این تکنیک استفاده کردن که چون می دونستن فاصله من از تهران دوره و من توانایی پیگیری قضیه از طریق اتحادیه و دادگاه رو ندارم من رو در عمل انجام شده قرار دادن و طلاهای ایراد دار رو به من فروختن.

به من توهین کردن و بسیار زیاد هم منو تهدید کردن که چرا اعتراض کردم.اونقدر منو تهدید کردن که من مجبور به سکوت شدم.

انگشتری که قرار بود با 4 گرم برای من ساخته یشه با 2.47 گرم ساختن با ظاهری که شبیه عکس اصلی نیست و کاملا برای من بی استفاده شده. بابت این انگشتر از من 453 تومن پول گرفتن . اجرت این انگشتر رو با من 30 هزار برای گرمی حساب کردن.

حتی مدالی که در عکس می بینید که زحمت به خودشون ندادن و سنگش رو کج در قاب قرار دادن گرمی 30 هزار از من اجرت گرفتن.

من همیشه خرید اینترنتی می کنم اما خرید از ایشون تلخترین تجربه خرید اینترنتی من بود.

uupload.ir/files/yob_screenshot_2016-07-15-19-50-49.jpg

uupload.ir/files/fna3_m2040051.jpg

uupload.ir/files/ybra_m2040072.jpg

تجربه من از این خرید:

-تحت هیچ شرایطی به افراد اعتماد 100 درصد نکنید چون این امکان وجود داره که سو استفاده کنن.

- از شهر محل سکونتتون طلا بخرید وگرنه قانونا برای پیگیری موضوع باید به اتحادیه و دادگاهی که طلافروشی در ان شهر وجود داره برید.

- اگر از طرف مقابل سیگنال های منفی دریافت می کنید بهشون بی اعتنا نباشید و قبل از این که دیر بشه جدی بگیریدشون.

-البته طلافروش هایی مثل ایشون که از اعتماد مشتری سو استفاده می کنند و جنس معیوب به مشتری میفروشن خیلی نایابن و ایشون با این کارشون نمی تونن ابروی طلافروشای محترم وخداشناس و درستکار کشورمون رو خدشه دار کنن.ایشون یک استثنا هستن.
    Last edited by set4reh; 22-09-2016 at 15:52.

10. 5 کاربر از set4reh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

موقع خرید هر نوع وسیله خارجی یا وسیله ای که همزمان با سایت های ایرانی در سایت های خارجی مثل آمازون و علی اکسپرس یا ای بای به فروش گذاشته شده ، حتما حتما حتما برید Review های اونا رو بخونید. به چند دلیل:
    1. در سایت های ایرانی به احتمال قوی در مورد اون محصول نظری وجود نداره یا اگه وجود داره با تعصب یا غرض ورزی نوشته شده.
    2. انسان های بلاد کفر صادق تر از ما هستند!
    3. قیمت واقعی محصول هم دستتون میاد.

من تازگی ها گلس موبایل خریدم که کیفیت فوق العاده ای داره ولی تنهای عیبی که داره زیر نور خورشید یکمی به آبی میزنه ( به خاطر فیلتر نور آبی) موقع خرید هیچ جا اشاره نشده بود ولی بعدا دیدم تو سایت آمازون خیلی ها اشاره کردن که در کنار همه مزایاش این عیب رو داره. یعنی اون افرادی که خرید کرده بودن واقعا Verified purchase

12. 8 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    اگر پنجره شفاف دارین و داخل اتاق پیداست و این وضع رو دوست ندارین و قصد هزینه کردن برای خرید پرده هم ندارین , با استفاده از سفره ی یک بار مصرف مشکلتون راحت و بدون چسب حل میشه . مثل این دو تا پنجره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جزئیاتش در این صفحه در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های زندگی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-11-2016 at 11:01. دليل: تصحیح

14. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rahalogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تچربه کردم وقتی خیلی فجیع زمین میخوری هیچ کس و هیچ کس و هیچ کس جز مادر دستت رو نمیگیره... قدر مادر هاتون رو بدونید . روح مادرانی ام که پیشمون نیستن شاد
    تجربه کردم برای بدست آوردن هرچیزی باید سخت جنگجو باشی و صبور . اگه دیدی چیزی که میخواستی و بدست نیووردی حتما یکی از این 2تا رو نداشتی... یا صبور نبودی یا نجنگیدی...

و در آخر تجربه کردم اگر کل دنیا هم سنگ شدن من چشمه بمونم... هیچوقت خوبیامو بخاطر یک یا ده تا آدم بدی که تو زندگیم بودن کنار نمیذارم...

16. 17 کاربر از rahalogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

.

آهای دخترهای ساده
    ترجیح بدید به جای توجه به ادم هایی که هی مث دخترا با ناز عشوه وکرشمه و با سیاست کامل که فردا نشه بارشون کرد که از شما خوششون میاد خوش امدنشون و بروز میدن و معلوم نیست با کی دارن خوش میگذرونن و سیاست های رفتاریشون از پرتجربگیشون نشات میگیره
    برید با ادم هایی ارتباط برقرار کنید که توجه میکنن بهتون از وقتشون برای شما میزنن حمایتگر و پشتیبانن و از لحاظ عاطفی تماما ساپورتتون میکنن
    اونوقت ببینید چطور حس های خوب جای حس های بد و میگیره
    مرسی

18. 3 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •