خوب پول دادن بهت
من رشتم عمرانه
آخه من شنیدم حقوقش 20 30 تومن با سربازه عادی فرق داره و اینکه اصولا امریه هارو تو همون اداره استخدام میکنن
خوب پول دادن بهت
من رشتم عمرانه
آخه من شنیدم حقوقش 20 30 تومن با سربازه عادی فرق داره و اینکه اصولا امریه هارو تو همون اداره استخدام میکنن
محاله که نه روز مرخصی بدن
آقا کسی میدونه کسایی که پذیرش سپاه گرفتن باید نامه ای یا چیزی ببرن مرکز آموزش مبنی بر اینکه پذیرش گرفتن، یا کل مکاتباتو خودشون انجام میدن ؟؟
برگه اعزام منم اومد
تاریخ اعزام اول آبان
دوستان من برای گرفتن کسری خدمت رزمندگی پدر باید کی اقدام کنم ؟
احتمالا ارشد قبول میشم و اول آبان دانشگاه هستم به جای پادگان![]()
آقا بازم ممنون
اما یک خبر واسه اونایی که 01 افتان!
من بایکی از دوستام که الان اونجا آموزشی حرف زدم-گفت پرسیده گفتن احتمال 90% مرخصی میان دوره رو همون اول بدن!!
یه جورایی به نفع من ش اما متاسفانه به ضرر بعضی از دوستانم- البته قابل پیش بینی بود چون همینجوریشم همیشه اول کاری 7روز بعد میگفتن بیایید .الان که از این 10 روز 5روزش تعطیل(اگه اشتباه نکنم)
2روزشم شب قدر که یه جورایی بازم تعطیل.
در مورد کچلی هم آره حق با شماست آش کشک ....
راستی یک سوال :ماشین اصلاح (موزر) می زارند ببریم؟
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
آقا بازم ممنون
اما یک خبر واسه اونایی که 01 افتادن!
من بایکی از دوستام که الان اونجا آموزشیه حرف زدم-گفت پرسیده گفتن احتمال 90% مرخصی میان دوره رو همون اول بدند!!
یه جورایی به نفع من شد اما متاسفانه به ضرر بعضی از دوستانم- البته قابل پیش بینی بود چون همینجوریشم همیشه اول کاری 7روز بعد میگفتن بیایید .الان که از این 10 روز 5روزش تعطیل(اگه اشتباه نکنم)
2روزشم شب قدر که یه جورایی بازم تعطیل.
در مورد کچلی هم آره حق با شماست آش کشک ....
راستی یک سوال :ماشین اصلاح (موزر) می زارند ببریم؟
سلام
تاریخ اعزام من 1 آبان است کسی خبر داره در این برج سپاه نیرو می گیره شنیدم اگه پذیرش سپاه باشم ولی سپاه نیرو نخواد
پذیرش دیگر کاری نیست ؟؟؟
ضمنا برج 10 سپاه نیرو میگره؟؟؟
دوستان امروز آموزشی من تو جوادنیای قزوین تموم شد اگه کسی سوال داشت در خدمتم
خسته نباشی مومن خوش بحالت، اگه حوصله کردی یه توضیح کلی از دوره آموزشت برا اونایی که مث من 1 شهریور اعزامن بده یخورده آپدیت بشیم
فقط بگید وسایل چی ببریم لازم میشه؟
من خودم امریه شرکت نفت داشتم و باید کد نیروی دریایی ارتش میخوردم ولی متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم، این هفته تهران بودم، از 70 نفری که توی این دوره امریه وزارت نفت داشتن واسه خیلیا این اتفاق افتاده بود.
نظام وظیفه هم که رفتم، گفتن این دوره نیروی انتظامی با کمبود نیرو مواجه شده و ممکنه دلیلش همین باشه ( ولی عجیبه که واسه تعدادی هم این اتفاق نیوفتاده و کد ارتش خوردن؟)
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)