تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 4105 اولاول ... 3193694094154164174184194204214224234294695199191419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من پزشک عمومی ام و امریه وزرات بهداشت بودم.مرایاش این بود که نظامی نیستی و حقوقت بیشتره.مثلا من تو 3 سال پیش ماهی 1/800/000 تومن حقوق میگرفتم(عجیبه نه!؟)
    معایبش اینه که مارو انداختند روستاهای مرزی بلوجستان(دولت پول مفت به کسی نمیده!).کسورات هم قبول نمیکردن و باید کامل خدمت کنی
    خوب پول دادن بهت
    من رشتم عمرانه
    آخه من شنیدم حقوقش 20 30 تومن با سربازه عادی فرق داره و اینکه اصولا امریه هارو تو همون اداره استخدام میکنن

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم.
    من لیسانسم و تاریخ اعزامم 90/6/1 .
    افتادم نیروی هوایی ارتش پدافند مشهد.
    1.می خواستم بدونم وضعیت این پادگان چطوریه؟
    2.ایا بعد از اموزشی دوره کد می خوریم؟(کجا؟)
    3.با توجه به اینکه هفته اول با ماه رمضان تداخل داره احتمالش هست که یکهفته اول رو به ما مرخصی بدن ؟(چون من از اهواز اعزام میشم)
    4.راستی بنده معاف از رزم هم شدم.
    محاله که نه روز مرخصی بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا کسی میدونه کسایی که پذیرش سپاه گرفتن باید نامه ای یا چیزی ببرن مرکز آموزش مبنی بر اینکه پذیرش گرفتن، یا کل مکاتباتو خودشون انجام میدن ؟؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

برگه اعزام منم اومد

تاریخ اعزام اول آبان

دوستان من برای گرفتن کسری خدمت رزمندگی پدر باید کی اقدام کنم ؟

احتمالا ارشد قبول میشم و اول آبان دانشگاه هستم به جای پادگان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینی که گفتم مال ارتش بود.
    ولی فکر کنم همه ارگان ها همین جوره.اگر نامه اون اداره به نظام وظیفه رسیده باشه و جریان اوکی شده باشه هیچ مشکلی نیست.
    واسه همین میگم برین نظام وظیفه شهرتون و بپرسین که امریه ها ردیف هست و اطمینان حاصل کنید.
    مثلا یکی دو سال پیش تو یه ارگانی امریه های منابع طبیعی به کل لغو شده بوده و همه سربازا رو فرستادن پادگان ها ی جنوب(قرار بود همگی تو ادارات منابع طبیعی شمال باشن).
    فردا برین اون اداه مربوطه و نظام وظیفه ببینین هر که هر دو نامه تون رو ردیف کردن یا نه.

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

حالا 4-5 روز مو داشتن ارزش نداره که.یعنی اینقدر ارزش داره؟یهو دیدین گفتن بمونین و مجبور شدین برین ارایشگاه پادگان.اونوقت یه ماشین هست و 2000 نفر آدم.اگر بچه تهران یا کرج هستین شاید بگن برین 2-3 روز بعد بیاین.اگر شهرتون از تهران دوره مطمئن باش موندگاری.
    آقا بازم ممنون
    اما یک خبر واسه اونایی که 01 افتان!
    من بایکی از دوستام که الان اونجا آموزشی حرف زدم-گفت پرسیده گفتن احتمال 90% مرخصی میان دوره رو همون اول بدن!!
    یه جورایی به نفع من ش اما متاسفانه به ضرر بعضی از دوستانم- البته قابل پیش بینی بود چون همینجوریشم همیشه اول کاری 7روز بعد میگفتن بیایید .الان که از این 10 روز 5روزش تعطیل(اگه اشتباه نکنم)
    2روزشم شب قدر که یه جورایی بازم تعطیل.
    در مورد کچلی هم آره حق با شماست آش کشک ....
    راستی یک سوال :ماشین اصلاح (موزر) می زارند ببریم؟

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

اینی که گفتم مال ارتش بود.
    ولی فکر کنم همه ارگان ها همین جوره.اگر نامه اون اداره به نظام وظیفه رسیده باشه و جریان اوکی شده باشه هیچ مشکلی نیست.
    واسه همین میگم برین نظام وظیفه شهرتون و بپرسین که امریه ها ردیف هست و اطمینان حاصل کنید.
    مثلا یکی دو سال پیش تو یه ارگانی امریه های منابع طبیعی به کل لغو شده بوده و همه سربازا رو فرستادن پادگان ها ی جنوب(قرار بود همگی تو ادارات منابع طبیعی شمال باشن).
    فردا برین اون اداه مربوطه و نظام وظیفه ببینین هر که هر دو نامه تون رو ردیف کردن یا نه.

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

حالا 4-5 روز مو داشتن ارزش نداره که.یعنی اینقدر ارزش داره؟یهو دیدین گفتن بمونین و مجبور شدین برین ارایشگاه پادگان.اونوقت یه ماشین هست و 2000 نفر آدم.اگر بچه تهران یا کرج هستین شاید بگن برین 2-3 روز بعد بیاین.اگر شهرتون از تهران دوره مطمئن باش موندگاری.
    آقا بازم ممنون
    اما یک خبر واسه اونایی که 01 افتادن!
    من بایکی از دوستام که الان اونجا آموزشیه حرف زدم-گفت پرسیده گفتن احتمال 90% مرخصی میان دوره رو همون اول بدند!!
    یه جورایی به نفع من شد اما متاسفانه به ضرر بعضی از دوستانم- البته قابل پیش بینی بود چون همینجوریشم همیشه اول کاری 7روز بعد میگفتن بیایید .الان که از این 10 روز 5روزش تعطیل(اگه اشتباه نکنم)
    2روزشم شب قدر که یه جورایی بازم تعطیل.
    در مورد کچلی هم آره حق با شماست آش کشک ....
    راستی یک سوال :ماشین اصلاح (موزر) می زارند ببریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

تاریخ اعزام من 1 آبان است کسی خبر داره در این برج سپاه نیرو می گیره شنیدم اگه پذیرش سپاه باشم ولی سپاه نیرو نخواد
    پذیرش دیگر کاری نیست ؟؟؟
    ضمنا برج 10 سپاه نیرو میگره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان امروز آموزشی من تو جوادنیای قزوین تموم شد اگه کسی سوال داشت در خدمتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان امروز آموزشی من تو جوادنیای قزوین تموم شد اگه کسی سوال داشت در خدمتم
    خسته نباشی مومن خوش بحالت، اگه حوصله کردی یه توضیح کلی از دوره آموزشت برا اونایی که مث من 1 شهریور اعزامن بده یخورده آپدیت بشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فقط بگید وسایل چی ببریم لازم میشه؟

10. 2 کاربر از glayol67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    امروز از یک نفر شنیدم که میگفت همه امریه های زیر نظر ارتش برج 6 کنسل شده. طرف میگفت دو نفر از امریه های استانداری ها نامه براشون اومده و کنسل شده.
    البته من چهارشنبه از جایی که امریه شده بودم زنگ زدم و گفتن هیچ مشکلی نیست.
    کس دیگه ای هم این خبر رو شنیده؟
    بعید به نظرم میاد که یهو کل امریه های زیر نظر یه جا کنسل بشه! یعنی امیدوارم اینطور نباشه.
    من خودم امریه شرکت نفت داشتم و باید کد نیروی دریایی ارتش میخوردم ولی متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم، این هفته تهران بودم، از 70 نفری که توی این دوره امریه وزارت نفت داشتن واسه خیلیا این اتفاق افتاده بود.
    نظام وظیفه هم که رفتم، گفتن این دوره نیروی انتظامی با کمبود نیرو مواجه شده و ممکنه دلیلش همین باشه ( ولی عجیبه که واسه تعدادی هم این اتفاق نیوفتاده و کد ارتش خوردن؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •