با کسپر اسکن شد / این 1 فایل باقی ماند!
utorrent
که معلوم نیست مخرب باشه / تازه امضای دیجیتالی هم داره !
نتیجه ویروس توتال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کسپر اسکن شد / این 1 فایل باقی ماند!
utorrent
که معلوم نیست مخرب باشه / تازه امضای دیجیتالی هم داره !
نتیجه ویروس توتال:
Comodo سه مورد ...
کسپرسکای 7 مورد شناخت
این 3 تا موندن که با اجرا هم نشناخت
چک کردم فعالیت خطرناکی هم نداشتن
vnc-4_1_1-x86_win32.exe
utorrent.exe
defn.exe
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
چرا مال من 7 تا میشناسه![]()
والا از من شناخت / به صورت ksn که قرنطینه اشون کرد / یه فایل هم هست که ادور میشناسه !
چندتا شا از هوش شناخت + چندتا دیتابیس+ چندتا هم با ksn
برای بعضی از یوزرها ksn زودتر از بقیه کاربرا یه مخرب را شناسایی میکنه !
این مشکلی نیست / اپدیت کنید چندتا دیگه هم شناسایی میشن !
دیدیم خوبشم دیدیم
این دیگه آخر ویروسه
امیرجان موقع اپلود فایل ها و ارشیو کردن مخرب ها و گذاشتن مخرب ها چند نکته هست !
1.سرور اپلود را طوری باشه که فایل ها تا 30 روز اپلود باشن نه اینکه سره 1 روزه حذف بشن !
سرور up.--------.com و 4shared.com دوتا سرور هستن که فایل ها ریمو نمیشن.
2.زمانی که مخربی را ارشیو میکنی بهتر هست نام ارشیو اولی را یک اسم و دومی را اسم دیگر بزاری!
چون موقع اکسترکت میگه دوتا اسم هست و یکم مشکل هست باید رینم کنیم یا یه جا دیگه اکسترکت کرد.
3.ویروس هایی که تاپیک میزاری بهتر هست یه لینک از ویروس توتال ازشون بگذاری(منظورم نه همه مخرب ها بلکه از یه ارشیو که میخوای بزاری لااقل دو تا را , نتیجه اش , را از ویروس توتال بزاری).. تا کارت به صورت کامل به دل کاربرا , که در این تایپیک شرکت و فعالیت میکنن , بشینه و لذت ببرن !
مرسی.
Last edited by Karkas20; 05-09-2011 at 16:11.
يه ويروس به سبك stuxnet و ساليتلي كه هم از فايلهاي exe رو آلوده مي كنه و هم از آيكن شورتكاتها براي انتشار خودش استفاده مي كنه تازه به اينترنت هم وصل مي شه و خودش رو آپديت مي كنه
123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کردید 3 نفر با هم یک لینک رو گذاشتید ؟بچه ها ویروسی دیدید که دیپفیریز رو دور بزنه![]()
امیر جان من خودم فایل ها رو بعد 10 یا 12 روز پاک میکنم چون دیگه ویروس ها قدیمی شدن.
باشه عزیز
امیر جان من یکی 2 تا ویروس با هم نمیزارم یه خورده وقت گیره که بخوام همه رو توی ,یروس توتال بزارم(دوستان تستر دیگه خودشون این کار رو میکنن)
![]()
Last edited by AMIR.KIK; 05-09-2011 at 16:45.
باشه هرطور خودتون میدونید امیرجان.
ولی بعضی از این ویروس ها بودن که بعضی از شرکت های انتی ویروس هنوز این گونه مخرب را وارد دیتابیس خود نکردن . و خیلی تعجب برانگیز هست.
گاهی وقت ها باید این ارشیو ویروس های قدیمی که در تایپیک هست و گذاشته میشن را / باز مورد برسی قرار داد تا ببنیم این مخرب با این پروسه زمان یکم ازش گذشته و کاربرا برای شرکت انتی ویروس فرستادن / ایا باز شرکت این مخرب را وارد دیتابیس کرده یا هنور وارد دیتابیس نشده !
برای همین اگر لینک ها را پاک نکنید از سرور , برای روز مبادا شاید به کار بیایند برای بازرسی و انالیز مخرب هایی که ازشون مدتی گذشته !
شاد باشی عزیزم.![]()
Last edited by Karkas20; 05-09-2011 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)