من همیشه درایور گرافیک رو آپدیت می کنم. تاحالا مشکلی نداشتم. برای این درایور هم همینطور.
برای چیزای دیگه می تونی از اینجا بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همیشه درایور گرافیک رو آپدیت می کنم. تاحالا مشکلی نداشتم. برای این درایور هم همینطور.
برای چیزای دیگه می تونی از اینجا بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام افشین جان چرا حجم این درایور اینقدر زیاد هست ؟ آخه درایورهای قبلی گرافیک حجمشون حدودا 80 یا 90 بود؟ ضمنا این درایور 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟
با تشکر فراوان.![]()
نمیدونم، آخرین باری که من دانلود کردم (ورژن 12-11) 120 مگ بود.
توی لینک نوشته شده، 64 بیت هست. برای نسخه ی 32 باید عدد 64 توی لینک رو به 32 تغییر بدین. (حجم 32 بیتی حدود 100 مگ هست)
درضمن از اونجایی که من همیشه درایور گرافیکم رو آپدیت می کنم این لینک رو گذاشتم تا اگه کسی مثل من هست، نسخه جدید رو داشته باشه و من هیچ نوصیه ای به نصبش نمی کنم! خودتون می دونین، اگه دوست داشتین آپدیت کنین.
Last edited by afshin b; 10-02-2012 at 23:31.
هارد لپتاپ منم درست نشد که نشد
همه چی رو هم امتحان کردم کلا هارد هیچ عکس العملی به هیچ چیز نشون نمیده...
Acronis True Image Home BootCD بعد از چند دقیقه ارور میده که نمیتونه از روی دیسک بخونه
ویندوز هم روش نصب نمیشه....
رو PC هم گذاشتم هارد رو ولی نرم افزار های ریکاروی و نرم افزار عیب یابس western digital هیچکدوم نتیجه ای نداشتن
چک دیسک کردن هم خیلی طول میکشه و در آخر هم بخاطر خرابی MFT (مستر فایل تیبل) کنسل میشه
فرمت معمولی و یا low level format هم نمیشه
قید اطلاعاتم رو زدم و شنبه میخوام لپتاپم رو بفرستم گارانتی (گارانتی ویستا هست) کسی توصیه ای نداره قبل از فرستادن؟
Last edited by lucky_luke; 11-02-2012 at 00:06.
افشین جان میشه دقیقا توضیح بدید درایور گرافیک را چطوری آپدیت میکنید؟ آیا درایور قبلی که رو ویندوز نصب هست را پاک میکنید؟ یا روی همون نصب میکنید؟ چون من وقتی خواستم درایور گرافیک را آپدیت کنم هرکاری کردم درایور قبلی حذف نشد و درایور جدید را نصب کردم ورژن گرافیک را چک کردم دیدم همون ورژن قبلی هست و تغییری نکرده. اگه میشه روش و مراحلی که خودتون اجرا میکنید را کامل شرح بدید............................![]()
لپ تاپت تا کی گارانتی داره ؟
به نظرم اگه خیلی کار نداری با لپ تاپ عجله نکن
من زیادهارد داغون داشتم که درست شدن،به خاطر همین میگم
شما یه سر به بخش خرابی هارد بزن،بچه ها کمکت میکنن،فقط میگم عجله نکن،چون بدی گارانتی همانا و هارد از دستت در بیاد همان
بازم هرجور خودت صلاح میدونی![]()
منم مشکل هارد برام زیاد پیش اومده حتی یکی از هاردهام که چندتا بدسکتور داشت 2 سالی هست که داره کار میکنه!!!
ولی مشکل این یکی خیلی جدیه...
سرعت رید و رایت بشدت پایین اومد(1 مگ در ثانیه)ه..تعداد بدسکتور ها خیلی زیاده...خیلی وقتا جلوی بوت شدن از روی یه داریو دیگه یا فلش رو هم میگیره
طبق تجربه خودم رسما مرخصه و حتی اگه تعمیر بشه هم دیگه قابل اعتماد نیست
در مورد اطلاعاتم هم دیگه نگران نیستم چون یادم اومد چند وقت پیش فیلم ها و عکسهای خانوادگی رو تو کامپیوتر خواهرم کپی کردم
فقط میمونه یه مقدار نرم افزار و فایل های زما دانشجویی که اونم چون درسم تموم شده دیگه ضروری نیستن+250 گیگ هم فیلم و سریال و آهنگ که اونا هم مهم نیستن.....
لپتات هم تا 6 ماهه دیگه گارانتی داره
شنبه تماس میگیرم ببینم شرایط گارانتی و نحوه ارسالش چجوریاست ولی تو این مدت اگه شما هم تجربه ای دارید دریغ نکنید
منم اوایل درایور رو آپدیت می کردم همین مشکل رو داشتم، یعنی انگار آپدیت نمیشد. برای همین دیگه اول درایور قبلی رو کامل پاک میکنم بعد جدید رو نصب می کنم.
برای پاک کردن درایور قبلی میرم توی این مسیر: C:\AMD\Support\*-*_mobility_vista_win7_64_dd_ccc
اگه AMD نبود ATI هست.
فایل Setup.exe رو باز می کنم، پنجره ای که باز شده رو نکست می کنم، بعد آن اینستال رو انتخاب می کنم، بغد گزینه Costume رو میزنم، توی پنجره باز شده همه گزینه ها رو تیک میزنم و ادامه.
با این کار رزولوشن لپتاپ من کم میشه و معلومه که درایور بطور کامل پاک شده.
حالا یه ری استارت می کنم و درایور جدید رو نصب میکنم و دوباره یه ری استارت، تمام.
سلام دوستان
یکساله که این لپتاپ n61 jv رو دارم . اما باطری آن دچار کوچکترین فرسودگی نشده . نمیدونم قضیه چیه .
باطری تقلبیه یا نرم افزارش مشکل داره یا واقعاً باطری اون تا الان سالم مونده ؟؟
سلام افشین جان از راهنمایی کاملتون خیلی ممنونم. دستت درد نکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)