سرعت دانلود من 250 بود چه خبر شده نمیدونم![]()
سرعت دانلود من 250 بود چه خبر شده نمیدونم![]()
نه! من مدیر بخش نیستم! برادر چوب به دست هم نیستم! از کسی هم طرف داری نمی کنم! فقط می گم هر چیز به جای خود!
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر... شاید یه روز اینترنت پر سرعت و نامحدود آید![]()
![]()
بررسی کمفروشی اینترنت مخابرات و بخش خصوصی![]()
اینترنت - ایسنا نوشت:
بحث به اشتراكگذاري پهناي باند اينترنت، استانداردهايي دارد و اگر پهناي باند بيش از ميزان استاندارد به اشتراك گذاشته شود، سرعت اينترنت كاهش مييابد اما در برخي مواقع شاهد بوديم كه شركت مخابرات بيش از ميزان استاندارد پهناي باند را به اشتراك گذاشت كه طبيعي است اين موضوع به نوعي كمفروشي محسوبشده و سرعت اينترنت را كاهش ميدهد.
حسن رضواني - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،با بيان اين مطلب اظهار كرد: در حال بررسي اين موضوع به تفكيك در استانها هستيم و از نمايندگان مخابرات استانها و همچنين شركتهاي خصوصي فعال در اين زمينه دعوت كرديم كه در اين رابطه مذاكره و بحث كنيم.
رضواني تاكيد كرد: در برخي استانها اين موضوع نهايي شده و به اين جمعبندي رسيديم كه پهناي باند خريداري شده بسيار كمتر از آن ميزاني است كه به فروش رفته است و بعد از بررسي به آنها اعلام كرديم كه چه ميزان پهناي باند نياز دارند كه از شركت ارتباطات زيرساخت تامين كنند كه بسياري از استانها نيز اين موضوع را اصلاح كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات ادامه داد: اين موضوع در همه استانها در دست انجام است.
بحث شخصیه شما وارد نشو
دوستان عزیز و گرانقدرم سلام
عذر میخوام نمیرسم همه پست هارو بخونم....
خواهش میکنم به من پیغام خصوصی نزنید که شبانه رایگان رو فعال کنید، به خدا دست من نیست، دست من بود 24 ساعت رو رایگان میکردم
یه نگاهی به بخش جدید در گزارشات بندازید نظرات ارزشمندتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
موفق و پیروز باشید.![]()
دوستان مشکل حاد پینگ بازی را دارم کسی این مشکل داره ؟ از وقتی 20 بهمن بود شروع شده تا الان .من پینگم قبلا با یک سرور حدود 280 بود الان میرسه 980.
سامو الیکم
من الان پارس انلاین دارم
شبا که به قوله خودشون رایگانه اگه زحمت میکشیدن قطع میکردن بیشتر لذت میبردیم چون شبیه شکنجس
روزا هم که فقط دانلودش خوبه اما با این حجم 9 گیگ 2 تا چیز که دانلود کنی تمومه و سایت دیدن (البته فقط همون 2 یا 3 تایی که بازه ) که خیلی اروم باز میکنه
من اگه بخام برام سرویس مخابرات بگیرم و از پارس انلاین برم خوبه ؟
چقدر هزینه تغییر عوض کردن میشه؟
میشه کلا نظرتون را راجع به عوض کردن شرکت بدونم ؟
ممنون
بـــــــــه بـــــــــــــــــه دستت درد نکنه خیلی عالی شده !!
این که هیچ تغییری نکرده ؟؟؟ میشه خودتون بگین دلمون آب شد![]()
سلام من سرعتم الان یه هفتست که 1/4 شده شما هم این مشکل را دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)