تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 1291 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حرف مفت زده به شما و میخواسته V-PN قالب کنه
    وایمکس اصلا IP ثابت نداره و همه اش استاتیکه و خود من از انواع و اقسام فیل شکن استفاده کرده ام و هیچ مشکلی نداشته ام
    یه بار پشتیبانی 707 به من گفت ممکنه V-PN سازگاری نداشته باشه و سرویس شما قطع شه...!!!!!!!
    حالا به نظر شما مزخرف نمیگن؟
    چرا دوست عزيز حق با شماست اينا هركدوم يه چي ميگن!! پس هيل شكن مشكلي نداره.

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

دوستان يك مشكلي پيش آمده.

توي ecare براي من مجموع کل استفاده ها در دوره جاری رو حدود 15 مگ زده در حالي كه من از زمان فعال سازي 20 مگ مصرف كردم.
    همچنين ترافيك رايگان 250 مگ زده در حالي كه تو وبسايت ايرانسل 256 پايه 3 گيگ ماهيانه نوشته بود. وايمكس من هم همين ديروز فعال شد. جريان چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا دوست عزيز حق با شماست اينا هركدوم يه چي ميگن!! پس هيل شكن مشكلي نداره.

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

دوستان يك مشكلي پيش آمده.

توي ecare براي من مجموع کل استفاده ها در دوره جاری رو حدود 15 مگ زده در حالي كه من از زمان فعال سازي 20 مگ مصرف كردم.
    همچنين ترافيك رايگان 250 مگ زده در حالي كه تو وبسايت ايرانسل 256 پايه 3 گيگ ماهيانه نوشته بود. وايمكس من هم همين ديروز فعال شد. جريان چيه؟
    هر دوره از ابتدای هر ماه شمسی شروع میشه و اگر هر زمان در وسط هر ماه شروع بشه از ترافیک کم میشه و مابقی پول به حساب وایمکس واریز میشه
    ترافیک رایگان هم اگر هر عددی هست دو رقم آخر را نادیده بگیرید هر چه موند همونقدر مگابایت اینترنت دارید شما
    احتمالا 2.5 گیگه نه 250 مگ

3. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هر دوره از ابتدای هر ماه شمسی شروع میشه و اگر هر زمان در وسط هر ماه شروع بشه از ترافیک کم میشه و مابقی پول به حساب وایمکس واریز میشه
    ترافیک رایگان هم اگر هر عددی هست دو رقم آخر را نادیده بگیرید هر چه موند همونقدر مگابایت اینترنت دارید شما
    ممنونم از راهنماييتون. ولي چرا از دو رقم صرفنظر كنيم؟ مگه بر حسب كيلوبايت نيست كه با تقسيم بر 1024 به مگ تبديلش كنيم؟ يعني بر حسب كيلوبايت نيست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم از راهنماييتون. ولي چرا از دو رقم صرفنظر كنيم؟ مگه بر حسب كيلوبايت نيست كه با تقسيم بر 1024 به مگ تبديلش كنيم؟ يعني بر حسب كيلوبايت نيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی وارد حساب E-Care خود میشوید و وارد گزینه حساب میشوید به مقدار مصرف خود کاری نداشته باشید چون معمولا دیر آپدیت میشه و الکیه
    به جاش پایین صفحه وارد جزئیات حساب های ویژه شوید ، در آنجا یک سری گزینه های بی استفاده میبینید که معمولا آخرین گزینه ترافیک رایگان است و بر حسب کیلوبایت یا بیت نیست و بلکه بر حسب مصرف آزاد است یعنی هر مگابایت 10 تومان. برای همین میگم برای اینه بفهمید اون یعنی چقدر دو رقم آخر رو حذف کنید به عبارتی من اون 10 تومن رو محسابه کردم براتون. مثلا تو عکس زیر من حدود 3.5 گیگابایت دیگه حجم دارم.

7. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.
    دوستان من یه مدت وایمکس ایرانسل داشتم الان سرویسمون تموم شده و تصمیم دارم که از ایرانسل به مبین نت مهاجرت کنم. مبین نت 6 ماهه 512 رو با 15 گیگ میده 70 تومن در حالیکه ایرانسل 256 رو با 18 گیگ میده 70 تومن و نکته مهم اینه که مبین نت شبا ترافیکش رایگانه . مشکل من اینه که دیگه نمی خوام دوباره پول مودم بدم و این مودمم بی مصرف بمونه. می خواستم بدونم تا حالا کسی تونسته با مودم ایرانسل (وای فای) از وایمکس مبین نت استفاده کنه؟ یکی از بچه ها رو دیدم تو همین فروم تو تاپیک ایرانسل نوشته بود تونسته با مودم usb این کار رو بکنه ولی نمیدونم با مودم وای فای هم میشه یا نه؟ یه سوال دیگه، اینکه ایرانسل میگه بعد 90 روز مودم بلااستفاده میشه و از سیستم خارج میشه چجوریه؟ اگر در حال استفاده از مبین نت باشم به نظرتون میتونه مشکلی ایجاد کنه؟

در ضمن اگه این کار نشد حاضرم مودمم رو هم اگه امکانش باشه بفروشمش، به اسم شخص حقوقی هم ثبت شده (یعنی می تونید بدون دردسر هر سرعتی خواستید بگیرید.) اگر خواستید بهم پ.خ بدید.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

طلاعات حساب های ویژه
    شماره حساب ویژه نام حساب ویژه اعتبار تاریخ انقضاء
    1 مكالمه/داخل شبكه 0 -
    2 پيام كوتاه/داخل شبكه 0 -
    3 حساب ويژه شماره 3 0 -
    4 MMS On-Net 0 -
    5 General/ On-Net 0 -
    6 مكالمه/خارج از شبكه 0 -
    7 SMS Off-Net 0 -
    8 حساب ويژه شماره 8 0 -

9 بسته افزايشي 76794 - 17/05/1390
    10 ترافيک رايگان 277471 - 31/05/1390

من که بسته افزایشی دارم هنوز پس چرا الان از ترافیک این ماهم کم شده؟ مگه 3گیگ نباید باشه الان 2.7 شده

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام.
    دوستان من یه مدت وایمکس ایرانسل داشتم الان سرویسمون تموم شده و تصمیم دارم که از ایرانسل به مبین نت مهاجرت کنم. مبین نت 6 ماهه 512 رو با 15 گیگ میده 70 تومن در حالیکه ایرانسل 256 رو با 18 گیگ میده 70 تومن و نکته مهم اینه که مبین نت شبا ترافیکش رایگانه . مشکل من اینه که دیگه نمی خوام دوباره پول مودم بدم و این مودمم بی مصرف بمونه. می خواستم بدونم تا حالا کسی تونسته با مودم ایرانسل (وای فای) از وایمکس مبین نت استفاده کنه؟ یه نفر رو دیدم تو تاپیک وایمکس ایرانسل نوشته بود تونسته با مودم usb این کار رو بکنه ولی نمیدونم با مودم وای فای هم میشه یا نه؟ یه سوال دیگه، اینکه ایرانسل میگه بعد 90 روز مودم بلااستفاده میشه و از سیستم خارج میشه چجوریه؟ اگر در حال استفاده از مبین نت باشم به نظرتون میتونه مشکلی ایجاد کنه؟

در ضمن اگه این کار نشد حاضرم مودمم رو هم اگه امکانش باشه بفروشمش، به اسم شخص حقوقی هم ثبت شده (یعنی می تونید بدون دردسر هر سرعتی خواستید بگیرید.) اگر خواستید بهم پ.خ بدید.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شما هم این مشکل رو جدیدا پیدا کرده اید؟
    من فقط با نرم افزار Internet Download Manager میتونم از تمام پهنای باند 512Kb/s استفاده کنم و به جز این امکان نداره بشه از کلش استفاده کرد.
    مثلا میخوام یه بازی یا نرم افزار رو آپدیت کنم تو Data Rate مودم میرم میبینم نهایت تا 200Kb/s ریسیو دارم.
    یا حتی مثلا دارم از Youtube فیلم نگاه میکنم هم حتی تو کیفیت 240p هم مشکل دارم و همه اش گیر میکنه و باز هم میبینم از پهنای باند کمی استفاده میکنه!!!!
    روی PC و لپ تاپ تست کردم هر دو این مشکل رو داشت و فکر کنم از ایرانسل باشه.
    حتی این مشکل توی سایت speedtest.net هم دیده میشه و مثلا 512 رو میگه 0.16Mb/s و پشتیبانی 707 هم همیشه میگه شما با IDM تست کن و سرعت رو بگو
    سلام .
    منم تو صفحه 417 عرض کردم این مشکل رو دارم پس معلوم شد یه دزدیه دیگه هم داره صورت میگیره!پول 512 رو میگیرن!سرعت 256 رو هم نمیدن!!!!عجب مملکتیه ما داریم!!!جالبیش اینجاستکه وقتی زنگ میزنم 707 و میگم با IDM سرعتمون کمه و SpeedTest هم سرعت رو کم اعلام میکنه(الکی میگم بهشون یعنی همه راه ها رو رفتم) اونوقت میگن بررسی میکنیم و شما پیگیری کنید!بعد 2 ساعت سرعت خوب میشه و تا 2-3 روز خوبه!انگار شیر فلکه اینترنت رو یه کم بیشتر باز میکنن! باید زور بالا سرشون باشه!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من خودم حساب دستی کردم حدود 460 مگ استفاده کردم اما توی ایکر مقدار مصرفی رو زده 48992 کیلو بایت و مقدار باقی مونده توی جزییاتو زده 347078!! الان مصرفی که داره چرت میگه درسته ؟ این باقی مونده چی میگه ؟ فکر کنم یه دونه 0 کم داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •