خب تشخیص داده که نور محیط مناسبه و نخواسته روشن کنه ...
خودتون میتونید به صورت دستی روشنش کنید ...
در مورد امکان روشن شدن موقع عکس گرفتن هم، تا اون جایی که من کار کردم با این گوشی، خیر ... شاید دوستان بهتر بدونن ...
خب تشخیص داده که نور محیط مناسبه و نخواسته روشن کنه ...
خودتون میتونید به صورت دستی روشنش کنید ...
در مورد امکان روشن شدن موقع عکس گرفتن هم، تا اون جایی که من کار کردم با این گوشی، خیر ... شاید دوستان بهتر بدونن ...
بچه ها گوگل مپ شما هم کار نمیکنه ؟! هر چی میزنم ارور میده !
بچهها جریان این Firmware ای که ظاهراً واسه ویواز دادن چیه!؟! اسمش Kokoro هست (این اسم اولیهی ساتیو نبود؟)
گفته کلی چیزا رو بهبود میبخشه، ملت هم راضی بودن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگیریم ببنیم چه جوریه ...
قدیمیه البته ...
چند تا بازی HD هم یافتم و مستقیم کردم واسه خودم، گفتم واسه شما هم بذارم ...
آسفالت 4
Dance Fabulousکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Creebiesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Spider Man Toxic Cityکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا نرمافزار هم مستقیم کردم :
یه Task Manager خوب
JbakTaskMan
اینم یه Home Screenکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این باید جالب باشه، هر Contact یه زنگ اس ام اس به خصوص !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب زنگ اس ام اس مخصوص کنتاکتهاتون
این TTPOD هم ظاهراً یه موزیک پلیر قوی با کلی اسکینهای خوب و باحاله، امکانات زیادی داره این طور که میگنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: اینا رو هنوز خودم تست نکردم، پس نمیتونم بگم خوبن یا بد ! از روی توضیحاتشون نوشتم ... اگه قدیمیه ببخشید
اونایی که Signed هستن تو اسماشون نوشته فکر میکنم ...
وایسا امشب تا صبح میگیرم خودم همشونو، دونه دونه میگم کدوما ساین میخواد، کدوما نمیخواد ...
من هنوز که هنوزه فایل cer و key ای که چند ماه پیش گرفتم کار میکنن ... از همون سایت چینیه که لینک دادم هم گرفتم ...
یعنی این :
نمیدونم چه طور کار نمیکنه واسه شما ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IMEI تون رو بذارین من براتون تست کنم ... شاید شد!
یه ماهه میزنم نمیشه ! دمت گرم داداش ! بگو کدوما ساین نمیخواد !![]()
كوروش جان امتحان كن خبرشو بده لطفا
فريمور رو چطوري بايد عوض كرد ؟ كسي بلده ؟؟
این Firmware ای که من گذاشتم که sis هست و نصبیه ! نمیدونم جریانش چیه، ظاهراً افزونه است بیشتر، تا آپدیت ... اگه Firmware اصلی بود کلی دنگ و فنگ داشت نصبش، باید گوشی رو وصل میکردیم به سیستم، بعد در یه حالتی باتری رو درمیآوردیم، نرمافزار update میریختیم و ...
حساس بودوسطش قطع میشد گوشی میترکید
![]()
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
من كه قبلا امتحان كردم خودش به هيچ وجه فلشو اتومات روشن نميكنه و دو حالت خاموش و
روشن داره كه وقتي رو حالت روشن باشه زماني كه بخواي عكس بگيري كلا روشنه تا اينكه شاتر و فشار بدي و عكس
بگيره كه خاموش ميشه
يه جورايي چراغ قوستخواسته از 11 چراغ قوه چيزي كم نياره
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
چه كنيم دانلود كنيم ؟؟
البته حجمش خيلي كمه براي فريمور بودن .
آره مسلماً Firmware که نیست، اما نوشته بود یه سری لوگوها و فونتا رو اصلاح میکنه، یه سری چیزا رو بهتر میکنه کلاً ... : دی
حالا ضرر نداره، من نصب میکنم خبرش رو میدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)