اول من یک صحبتی بکنم در رابطه با دزدگیر این لگن :
به شخصه چون ماشینم بیمه و کارت طلایی داره حاضرم دزد ببرتش از شرش خلاص بشم بره
از شوخی جدا فعلا چاره ای نیست و باید بدون دزدگیر ساخت ، هر چند دزدگیر هم جلوی دزدیدن خودرو را نمی گیره و فقط فرایندش را کمی طولانی تر می کنه
به هر حال من هم یک فقط پدال به فرمون خریدم که آقا دزده تا دیدش بگرده به دنبال ماشین کم دردسرتر برای دزدی
سیستم و درجه حرارت موتور ملی با موتور قدیمی فرق داره1- حالا سوال اینجاست که آیا وقتی درجه حرارت رو وسطه و فن ها دارن کار می کنن و به مقصد رسیدیم، همون جوری خاموش کنیم و بای بای؟ یا باید درجا کار کنه؟
ضمن اینکه اگر لازم باشه فن روشن میشه
زیاد خودتون را درگیر این موضوع نکنید
محلول ضد یخ باید بر اساس دمای منطقه مورد استفاده ، توصیه تولید کننده و در نهایت توصیه تولید کننده ضد یخ استفاده بشه2- اگه محلول آبو ضدیخ تو رادیات زیادتر باشه چه اتفاقی میافته؟
برای 95% مناطق آب و هوایی ایران استفاده از ترکیب 30% ضد یخ به همراه 70% آب مقطر کاملا کفایت می کنه
در نهایت بیشترین غلظت طبق گفته شرکت تولید کننده ضد یخ نباید از نسبت 50-50 بیشتر باشه *
کاملا درسته دمای احتراق گاز طبیعی بیشتر از بنزین هست3- و به نظر وقتی رو گاز کار می کنه دمای موتور بیشتره، درسته؟
به نظر من فرقی نمی کنه4- آیا واسه آب بندی باید از بنزین استفاده کرد یا با همون گاز هم مشکلی پیش نمیاد؟
از نظر علمی هنوز تحقیقی نشده که اعلام کنه بهتره از بنزین استفاده بشه
فقط اعلام شده که در 3000 کیلومتر اول دور موتور بهتر زیاد در دورهای بالا سیر نکنه (توجه کنید گفته بهتره)
بازم می گم زیاد حساسیت به خرج ندین
---------------------------------
چند روز پیش اعلام کردم ماشین دچار کمی نشت روغن شده
حدس من این بود که به احتمال زیاد نشت واسکازین هست و درست هم بود
واسکازین از این قیمت که در عکس مشخص کردم چکه می کنه :
فکر می کنم همون درپوش کزایی باشه مه همه ازش می نالن
بسیار هم جای بد دستی هست
برام کی جای پرسش بود که چرا یکدفعه نشت کرده که خودم حدس میزنم به خاطر گرمی هوا ممکن هست واسکازین شل تر شده باشه
ضمن اینکه میشه 500 کیلومتر دیگه با ماشین راه رفت تا با گارانتی فیصله اش بدم؟
پی نوشت :
* ضد یخی که من برای خودرو استفاده می کنم ایرانول هایپر تمام سنتتیک هست
و اینکه تجربه به من ثابت کرده که با تعویض محلول خنک کننده با ترکیب ایرانول هایپر و آب مقطر موتور در دمایی پایین تری نسبت به قبل داره کار می کنه