تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 472 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اول من یک صحبتی بکنم در رابطه با دزدگیر این لگن :
    به شخصه چون ماشینم بیمه و کارت طلایی داره حاضرم دزد ببرتش از شرش خلاص بشم بره
    از شوخی جدا فعلا چاره ای نیست و باید بدون دزدگیر ساخت ، هر چند دزدگیر هم جلوی دزدیدن خودرو را نمی گیره و فقط فرایندش را کمی طولانی تر می کنه
    به هر حال من هم یک فقط پدال به فرمون خریدم که آقا دزده تا دیدش بگرده به دنبال ماشین کم دردسرتر برای دزدی

1- حالا سوال اینجاست که آیا وقتی درجه حرارت رو وسطه و فن ها دارن کار می کنن و به مقصد رسیدیم، همون جوری خاموش کنیم و بای بای؟ یا باید درجا کار کنه؟
    سیستم و درجه حرارت موتور ملی با موتور قدیمی فرق داره
    ضمن اینکه اگر لازم باشه فن روشن میشه
    زیاد خودتون را درگیر این موضوع نکنید

2- اگه محلول آبو ضدیخ تو رادیات زیادتر باشه چه اتفاقی میافته؟
    محلول ضد یخ باید بر اساس دمای منطقه مورد استفاده ، توصیه تولید کننده و در نهایت توصیه تولید کننده ضد یخ استفاده بشه
    برای 95% مناطق آب و هوایی ایران استفاده از ترکیب 30% ضد یخ به همراه 70% آب مقطر کاملا کفایت می کنه
    در نهایت بیشترین غلظت طبق گفته شرکت تولید کننده ضد یخ نباید از نسبت 50-50 بیشتر باشه *

3- و به نظر وقتی رو گاز کار می کنه دمای موتور بیشتره، درسته؟
    کاملا درسته دمای احتراق گاز طبیعی بیشتر از بنزین هست

4- آیا واسه آب بندی باید از بنزین استفاده کرد یا با همون گاز هم مشکلی پیش نمیاد؟
    به نظر من فرقی نمی کنه
    از نظر علمی هنوز تحقیقی نشده که اعلام کنه بهتره از بنزین استفاده بشه
    فقط اعلام شده که در 3000 کیلومتر اول دور موتور بهتر زیاد در دورهای بالا سیر نکنه (توجه کنید گفته بهتره)
    بازم می گم زیاد حساسیت به خرج ندین

---------------------------------
    چند روز پیش اعلام کردم ماشین دچار کمی نشت روغن شده
    حدس من این بود که به احتمال زیاد نشت واسکازین هست و درست هم بود
    واسکازین از این قیمت که در عکس مشخص کردم چکه می کنه :

فکر می کنم همون درپوش کزایی باشه مه همه ازش می نالن
    بسیار هم جای بد دستی هست
    برام کی جای پرسش بود که چرا یکدفعه نشت کرده که خودم حدس میزنم به خاطر گرمی هوا ممکن هست واسکازین شل تر شده باشه
    ضمن اینکه میشه 500 کیلومتر دیگه با ماشین راه رفت تا با گارانتی فیصله اش بدم؟

پی نوشت :
    * ضد یخی که من برای خودرو استفاده می کنم ایرانول هایپر تمام سنتتیک هست
    و اینکه تجربه به من ثابت کرده که با تعویض محلول خنک کننده با ترکیب ایرانول هایپر و آب مقطر موتور در دمایی پایین تری نسبت به قبل داره کار می کنه

2. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چند روز پیش اعلام کردم ماشین دچار کمی نشت روغن شده
    حدس من این بود که به احتمال زیاد نشت واسکازین هست و درست هم بود
    واسکازین از این قیمت که در عکس مشخص کردم چکه می کنه :

فکر می کنم همون درپوش کزایی باشه مه همه ازش می نالن
    بسیار هم جای بد دستی هست
    برام کی جای پرسش بود که چرا یکدفعه نشت کرده که خودم حدس میزنم به خاطر گرمی هوا ممکن هست واسکازین شل تر شده باشه
    ضمن اینکه میشه 500 کیلومتر دیگه با ماشین راه رفت تا با گارانتی فیصله اش بدم؟

پی نوشت :
    * ضد یخی که من برای خودرو استفاده می کنم ایرانول هایپر تمام سنتتیک هست
    و اینکه تجربه به من ثابت کرده که با تعویض محلول خنک کننده با ترکیب ایرانول هایپر و آب مقطر موتور در دمایی پایین تری نسبت به قبل داره کار می کنه
    درود
    جناب ess-1362 این عکس رو چجوری گرفتین، سینی باز شده یا فقط رفتین زیر ماشین؟
    این درپوش برای سرریز گیرباکس هستش؟
    پ.ن1 (یکم طولانی):
    جالبه که اصلا تمایلی در خودروساز وطنی برای رفع این مشکلات گسترده روغن ریزی از گیرباکس سمند، مشکل واشر سرسیلندر سوختن موتور ef7 و رفع باگهای نرم افزاری سیستم مالتی پلکس، به روز رسانی سریع تر نمایندگی ها، به روز رسانی سریع تر نرم افزار ماشین های جدیدتر، تقویت زنجیره تامین قطعات و خیلی معضلات ساده تر دیگه دیده نمی شه (تو تی تی دیدم یکی دو تا از بچه هایی که سورن کلاس 11 گرفتن دور از جون دهنشون صاف شده، دقیقا همون مشکلاتی که من دو ماه اولی که ماشین رو گرفته بودم باهاش درگیر بودم، مشکلات گسترده و پیچیده برقی و الکتریکی و نبود قطعه و این داستان همچنان ادامه دارد)----- (هر از چندی تو اتوبان ها تابلوهای بزرگی دیده می شه که ایساکو برترین خدمات رسان و گارانتی دهنده سال انتخاب شده، د مدیر عامل ایران خودرو فدام شه، کی و کجا این مسابقات و جشنواره ها برگزار میشه؟ کیا رای و نظر میدن؟ به ما هم خبر بدین تو رای گیری شرکت کنیم، به شخصه حرف زیاد برای گفتن دارم و پرسش زیاد برای پرسیدن؛ هر چند 15 سال از قول من حرف زدن ولی ازم چیزی نپرسیدن آخرشم گفتن جشن بیگیرین، از نوع خود جوش!!!)
    خیر سرمون ایران کندرو این همه نون خور داره، کلی مهندس باید توی این شرکت باشن، یعنی فقط ار صبح تا شب یک کارت می کشن، بخش تحقیق و توسعه دقیقا وجودش برای چی هستش؟ تحقیقات موتور ایران خودرو چی شده درش گل گرفته شده؟ واقعا مشکلات موتور نمی خاد برطرف بشه؟ یعنی ما تو روند تولید به روزرسانی رو مدنظر نمیخایم بگیریم؟ بهانه نیاریم توی تحریم هستیم و چینی ها بازار رو برداشتن، وقتی مدیر بی لیافت و دزد و بی سواد در راس هرم باشه مجموعه تقریبا از بین رفته هستش، بماند که ایران کندرو و سایپا شبه دولتی هستن (در واقع دولتی) بنابراین بیکار شدن چیزی حدود نیم میلیون در بدنه دولت کمی غیر قابل تصور هستش، بنابراین در مقطع فعلی مرتب صحبت میشه که اوضاع داره بهتر می شه ولی به شخصه اعتقاد دارم اگر اوضاع بهتر بشه برای طبقه سمند سوار بهتر نمی شه ما همچنان باید بدویم دنبال تعمیر واشر ساده گیرباکس، تعویض واشر سرسیلندر چون کله بعضی ها هنوز پوکه!!! ICN و CCN عوض کنیم چون تقریبا 10 درصد مجموعه ایران خودرو معنی و مفهوم مالتی پلکس رو فهمیدن و بعدشم تا میگی ef7 گندش دراومده رگ غیرت دوستان میزنه بیرون، رو دستم باد کرده کسی ........... شم روش نمیندازه، آخه من چقدر حرص بخورم کاشکی ماشین قبلیم رو نداده بودم بره
    پ.ن2 (جنجالی): اگر هنوز سمند از هر نوعیش نخریدین و ماشین دارین ماشینتون رو نگه دارین، ندارین هم نخرین؛ پول و عزت و احترام و شخصیت خودتون رو توی چاله عمیق و بی پایان خودروساز داخلی نریزین (به جون مدیر عامل ایران کندرو اگر بدونید توی این مدتی که مرتب مراجعه می کردم برای رفع مشکلات ماشین چقدر هزینه کردم، خسته شدم، عصبی شدم، تحقیر شدم، کسی اینا رو میفهمه__ دبیر انجمن خودروسازان با شما هم هستم__) سری که درد نمی کنه برای چی می خاین دستمال ببندین، ای کاش همین وضعیتی که ایران کندرو داره ادامه پیدا کنه (ماشیناش رو دستش باد کرده تحویل 5 روزه)

4. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد کارت طلایی و بیمه ی بدنه سوال داشتم ، تا 2 سال اول و یا 40 هزار کیلومتر با توجه به کارت طلایی دیگه بیمه بدنه نیازی نیست؟ کارت طلایی در موردخسارات بدن شامل چه مواردی می شه؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد کارت طلایی و بیمه ی بدنه سوال داشتم ، تا 2 سال اول و یا 40 هزار کیلومتر با توجه به کارت طلایی دیگه بیمه بدنه نیازی نیست؟ کارت طلایی در موردخسارات بدن شامل چه مواردی می شه؟

ممنون
    سلام
    کارت گارانتی 2 ساله هست وگرنه تا یادمه کارت طلایی یکساله هست
    میزان جبران خسارات و خدماتش را با توجه به نوع کارت که معمولا سه ستاره هست میتونید دقیقا توی سایت امداد خودرو پیدا کنید

7. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا من محفظه فیلتر هوا رو اصلاح کردم و رزوناتور رو هم بستم ولی هنوز ماشین صدای خرناس مانند داره. چکار کنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وحید جان شما واقعا دل خونی داری از صنعت خودرو
    من عهد کردم که دیگه خودرو وطنی نخرم و پولم را جمع می کنم اگر خواستم ماشین را تعویض کنم تویوتا می خرم و خودم را خلاص می کنم
    در مورد اون قطعه پلاستیکی هم جای سنسور کیلومتر سابق بوده که با تغییر تکنولوژی (خخخ) مثل خودروهای پیشرفته از بلبرینگ چرخ سیگنال می گیره خیر سرش و حالا این سوراخ بلاتکلیف شده و اومدن با یک درپوش پلاستیکی مثلا مسدودش کردن که از همین جا نشت می کنه واسکازین.
    شعور که نباشه از این اتفاقات زیاد می افته
    امروز خودم چسب مزدا می خرم کامل مسدودش می کنم بره
    ضمنا محل سر ریز واسکازین هم دقیقا پایین و کنار باکس هوا هست ولی این درپوش جاش دقیقا بقل پلوس سمت شاگرد هست که بلبرینگش را هم می بینید
    عکس را هم از داخل کاپوت گرفتم وگرنه زیر ماشین اصلا نمیشه رفت جا نداره(من راحت میرم زیر ال90 و سینی زیر را باز می کنم و همه جار را بازدید می کنم ولی این لامصب اصلا بدون جک سوسماری نمیشه رفت زیر ماشین جا نداره)

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emperor_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

عرض به خدمت آقا وحید گودرزی ، اینجانب بیش از 10 سال پیش افتخار 6 ماه حضور درکارخانه ی معظم ایران خودرو را داشتم . البته زیر نظر یک شرکت پیمانکار جهت بازرسی فنی بعضی تجهیزات کارخانه ....

خلاصه کلام اینکه من رو یاد قسمت تحقیق و توسعه انداختید .

به قوت حافظه یادمه یک ساختمان آجری نسبتا شیک دو طبقه به اسم بخش تحقیقات بود که معروف بود به قسمت از ما بهتران !
    وقتی با یک همکار قدیمی برای کاری اونجا رفتیم از اون اول هی میگفت این پسر فلانیه ، اون خواهر زاده بهمانیه . این دختر فلانیه و الی آخر ...

اما نکته اینجا بود که همگی یک کامپیوتر ، یک فنجان چای و دو عدد روزنامه ایران و همشهری روی میزشان بود والسلام علیکم و رحمت اله

........

موقعی که من میخواستم EF7 بخرم به من گفتن صد و اندی دانشجوی نخبه به همراه کشور دوست و برادر آلمان ، این موتور و درست کردند .

مام گفتیم دیگه با سی تومن چی میشه خرید از این بهتر
    البته بی انصافی نمیکنم و بگم الان که 1000 تا کار کرده هیچ مشکلی نداشته .. ولی وقتی آدم دردنامه ی شماها و دیگر دوستان و میشنوه تو دلش خالی میشه
    الان به سمندم مثل گاو حامله نگاه میکنم . منتظرم ببینم کِی میزاد

12. 8 کاربر از emperor_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عرض به خدمت آقا وحید گودرزی ، اینجانب بیش از 10 سال پیش افتخار 6 ماه حضور درکارخانه ی معظم ایران خودرو را داشتم . البته زیر نظر یک شرکت پیمانکار جهت بازرسی فنی بعضی تجهیزات کارخانه ....

خلاصه کلام اینکه من رو یاد قسمت تحقیق و توسعه انداختید .

به قوت حافظه یادمه یک ساختمان آجری نسبتا شیک دو طبقه به اسم بخش تحقیقات بود که معروف بود به قسمت از ما بهتران !
    وقتی با یک همکار قدیمی برای کاری اونجا رفتیم از اون اول هی میگفت این پسر فلانیه ، اون خواهر زاده بهمانیه . این دختر فلانیه و الی آخر ...

اما نکته اینجا بود که همگی یک کامپیوتر ، یک فنجان چای و دو عدد روزنامه ایران و همشهری روی میزشان بود والسلام علیکم و رحمت اله

........

موقعی که من میخواستم EF7 بخرم به من گفتن صد و اندی دانشجوی نخبه به همراه کشور دوست و برادر آلمان ، این موتور و درست کردند .

مام گفتیم دیگه با سی تومن چی میشه خرید از این بهتر
    البته بی انصافی نمیکنم و بگم الان که 1000 تا کار کرده هیچ مشکلی نداشته .. ولی وقتی آدم دردنامه ی شماها و دیگر دوستان و میشنوه تو دلش خالی میشه
    الان به سمندم مثل گاو حامله نگاه میکنم . منتظرم ببینم کِی میزاد

همه میگن این موتور بوسیله یک شرکت آلمانی طراحی شده
    آقا من به شما می گم محاله حتی انگشت یک آلمانی به موتور که چه عرض کنم ، به بدنه این ماشین خورده باشه
    بی کیفیتی از همه جای این پلتفرم داره می باره
    همیشه به خودم میگم خدا من را یادش رفته و به من کاری نداره ، من هم بهش کاری ندارم!!
    امروز که اون درپوش را برای چسب زدن باز کردم متوجه شدم چقدر خوش شانس بودم که توی این 4500 کیلومتر این ماشین من را توی راه نذاشته زمین!!
    واقعا به کسی که همچین درپوشی را برای چنین قسمت حساسی طراحی کرده باید جایزه ........ داد اصلا باید یک جفت شلغم بخرن ببنده به ......
    ادامه ندم بهتره چون داره به جای باریک می کشه
    خلاصه بگم بجای استفاده از یک پلاستیک نرم و انعطاف پذیر که به زور در جای خودش محکم و فیکس بشه و جلوی نشت واسکازین را بگیره ، از یک پلاستیک خشک بازیافتی غیر قابل انعطاف استفاده کردن که از هر طرف 0.3 میلیمتر خلاصی داره و تازه ، مطمئنم به علت محل قرارگیری(اگزوز از فاصله 3 سانتیش رد میشه) 5000 کیلومتر دیگه خشک میشه و پودر میشه و میریزه پایین
    واقعا باید دست مریزاد گفت به این طراحی با شکوه و حماسی

---------------------------
    از بحث خارج نشیم
    دوست عزیز شما هم اصلا نگران نباشید
    من 100% مطمئن هستم که نشت واسکازین برای شما هم پیش میاد
    اون در پوش ، با اون طراحی کزایی و اون محل قرار گیری از محالاته که نشت نکنه

14. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای حل مشکل صدای زیر کنسول و در ناحیه ترمز دستی کنسول رو باز کردم و بعد رانندگی کردم....باز هم صدا نمایان بود.مطمئن شدم کلا از کنسول نیست....دیگه به کف ماشین رسیده بودم(از داخل) حتی تیکه ای از موکت رو هم بریدم گفتم شاید پیچی لق باشه و من نمی بینم...اما خبری نبود.....مشخص بود که صدا یا از زیر ماشین هست یا از داخل ترمز دستی که از فلزهای کف ماشین.خودم رفت صندلی عقب نشستم و کس دیگه ای رانندگی می کرد.حتی مطمئن شدم از صندلی ها هم نیست.....خلاصه روغندان رو بردم و حسابی هر درزی رو کف ماشین می دیدم روغنکاری کردم.خخخخخ..حتی شکاف های ترمز دستی رو هم روغن زدم(به جایی از ماشین رسیده بودم که کلا فلز بود و خبری از قطعات پلاستیکی یا فومی نبود)......اوایل باز سر و صدا داشتم و کلا نا امید اما روز بعد در کمال نا باوری سر و صدا قطع شد!!!انگار مثلا روغن ها رفته جسمش!!!خخخخخخخخخ
    تا امروز که سر و صداها برنگشته!!!و کلا راضی هستم!!
    من رو بگو که می خواستم دسته موتورها رو هم مورد عنایت قرار بدم به خاطر این مشکل(البته تعویض دسته موتورها نفعش بیشتره...و جوری که شنیدم خیلی از سر و صداهای ریز رو می گیره)

16. 2 کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    میشه لطف کنید مضرات روغن 20 - 50 رو برای این موتور بگید!؟
    یه تعویض روغنی هست که خیلی ساله با ما رفیقه
    امشب با کلی سخنرانی پدرم رو راضی کرد روغن 20 - 50 بریزه
    می گفت فقط توی زمستون باید 10 - 40 بریزی و توی تابستون به خاطر یه سری مسائل که گفت و من الان یادم نیست! باید 20 - 50 بریزی
    نظرتون چیه؟
    خیلی ممنون

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •