sony ex400/ex500
samsung c450/c550
lg ld470/560/660
sony ex400/ex500
samsung c450/c550
lg ld470/560/660
سلام
میخواستم بدونم فرق مدل مالزی و تایلند سامسونگ در چیه ؟ چون من دیدم بعضی جاها پشت TV نوشته مالزی یا تایلند !!! کدوم بهتره ؟
بعد اینکه بین مدل c530 با c550 از نظر کیفیت تصویر تفاوت زیادی وجود داره ؟ چون کنتراست اولی 80000 هست و دومی 90000 ؟ این تفاوت به چشم میاد ؟
پاناسونیک 46X20 پلاسمای 46 اینچ که با حدود 1050 بدون گارانتی میتونی بگیری
کیفیت خیلی خوبی هم داره منم واسه یکی از دوستانم گرفتم اگر گیرت نیومد میتونم ادرس یا تلفن فروشنده رو بهت بدم![]()
سلام خدمت دو ستان و خصوصا جناب t_tanhayam
من 5 يا 6 ماه پيش يك دستگاه تلويزيون 42LCD660 يا 42LD650 و يك سينماي خانگي LH-768HTS از نمايندگي خريدم و هنوزم بازشون نكردم (يعني پلمپ پلمپن) حالا دوست دارم كه 3D داشته باشم به نظرتون نمايندگي تلويزيون رو بر مي داره (البته از قيمتش كم كنه) ؟ و بازم بهم يه تلويزيون 3D كه خودم نظرم روي 42LX6500 رو بده و من ما به التفاوت رو بدم ؟ در ضمن اين تلويزيون 3D رو هم كه بگيرم بازم دست كم 4 ماه بايد بخوابه تا من برم خونه خودم تا ازش استفاده كنم
حالا موندم اين كار درسته يا نه ؟(تعويض تلويزيون)
- چيكار مي تونم بكنم؟
- در صورت تاييد نظر شما روي چه مدليه؟؟
- بهترين كار چيه؟
با تشكر
تلویزیونی که شما دارید جزء بالاترین و بهترین مدلهای ال جی هستش
با توجه به اینکه تکنولوژی 3D در آغاز راه هست بنظر من تعویض این مدل کار اشتباهیه![]()
از شما دوست گرامي بابت پاسخ تشكر مي كنم
منتظر مي مونم تا دوستان ديگه هم راهنمايي كنند
Last edited by rezapolad; 13-03-2011 at 15:19.
اگه میخای تلویزون 3d بگیری غیر از vt20 چیزه دیگه نگیر . من چندین ماه تحقیق کردم قبل خرید و تصویر 3d های موجود در بازار رو دیدم. فقط vt20 یه تصویر 3d شفاف و واقعی و بدون نقص بهت میده. فقط عینکی که روش داره کمی سنگینه . چون طوری طراحی شده که افراد عینکی هم بتونن همزمان استفاده کنن. ولی عینک دومش خیلی سبک و راحته که از دستگاه مجزاست و هر چند تا میخای میتونی بخری.
VT20 چه برندي و قيمتش چنده؟ 42 داره ؟
همچنان منتظر پاسخ جناب Tanhayam هستم
-سلام عزيز بله خاطرم هست
-vt20 يكي از مدل هاي 2010 پاني هست و جز اولين گزينه ها در 3d ها
-با توجه به اينكه مورد استفاده ندارين بهترين كار اين هست كه Hdtv تون رو بفروشين و منتظر باشين تا 7-8 ماه ديگه وببينيد چه مدل هاي ديگه اي وارد بازار ميشه
-نمايندگي هم فكر نميكنم اين كار رو انجام بدهند مگر صحبت كنيد شايد عملي باشه
-در مورد مدل با توجه به هزينتون گزينه خوبيه lx6500
-در صورتيكه صرفا براي 3d ميخواين بايد سراغ مدل هاي بهتري برين و هزينه مسلما بيشتر
سلام دوست عزیز من رفتم نمایندگی سامسونگ ازش پرسیدم مدل c650 دارید گفت خیلی قدیمیه جالبه
یه مدل معرفی کرد به اسم c695 37 رو میگفت 1 تومن اول اینکه نظرت رو در مورد این مدل بگید خیلی ممنون میشم
و یه چیز دیگه میخوام روشنم کنی تو رنج 1 تومن کدوم بهترین محصول رو ارائه داده .
پاناسونیک. سامسونگ یا الجی
خیلیییییییییییییییییییی ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)