آقا حق با شماست من تسلیمم کی میتونه از این بازی ایراد بگیره ............
آقا حق با شماست من تسلیمم کی میتونه از این بازی ایراد بگیره ............
چه ربطی به pes داره ؟
همش ربط داره دیگه!!چه ربطی به pes داره ؟
شما میتونید با برنامه ی ggs این چهره رو جای چهره ی یکی از بازیکنان داخل زمین قرار بدید.
يكي پيدا نمي شه جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آخه چطوری منکه هرچی تلاش کردم تبلیغات کنار زمین رو جایگزین کنم نتونستم اگه کسی میتونه توضیح بده یا یه آدرسی از نحوه کار کردن با اون بزارید. متشکر
[quote=BIJAN5759;4279468]
اینم دموی PESEdit.com 2010 Demo Champions League Patch
اگه آدرسای قبلی دانلود نمیشدن حتما این سایت دانودش کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رفتم هیچی نتونستم پیدا کنم به این اسم. اصلا خودت دان کردی یا همینجوری گذاشتی!!!؟
میشه توضیح بدی (please)
نه تسلیم برای چی ؟ هرکی نظری داره...
شما گفتی در PES2010 چهره رونی خیلی خوب طراحی نشده ، بعد من یک عکس از رونی در بازی PES2010 گذاشتم ، بعدش شما به من گفتی یک عکس از PES2010 بگذار و مقایسه کن ، در صورتی که اون عکس مربوط به PES2010 هست
یعنی شما متوجه نشدی اون عکس مال PES 2010 هست ؟
یا کلا نظرت اینه که خوب طراحی نشده ؟
یکی از دوستان گل که این 2010 Champions League Patch دانلود کرده و نصب کرده بیاد لطفا یه توضیح کامل بده که ما باید چجوری این پچو نصب کنیم !!!
مرسی .
رفیق من که این سایت رو معرفی کردم بهتون:
این سایت شرکت وینسار هست که تخصصش تو ادیت و این چیزهاست.هر آموزشی هم بخوای تو سایتش هست از ساخت پچ گرفته تا وارد کردن پچها به بازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه رفتن و دویدن بازی کن ها خدایی خیلی طبیعی تر شده!
سر زدن هم استایل خاصی داره و خیلی طبیعی شده!
شوت زدن با پای غیر تخصصی هم وجود داره به طوری که من با مهاجم آلمان gomes یک شوت خفن با پای چپ زدم در صورتی که راست پاست در ضمن با جرارد هم با پای چپش زدم خیلی خفنه!
اینها نظر منه!
نه عزیزه من منظورم این نبود که فیس رونی اصلا خوب نیست منظورم این بود که نسبت به فیس های دیگه که ما داریم بازی میکنیم به نظر من زیاد شبیه نیست شاید هم من اشتباه کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)