تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 503 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از کجای صحبت های من برداشت کردین که من dupe و اینجور -- رو بلدم ؟!!
    من که بلد نیستم . خیلی از اونایی که گولدبار رو dupe می کردن هم بن شدن ولی گولد هاشون تو بازی مونده .
    من فقط این رو بهتون نشون دادم تا بگم چطوری گولد تو بازی اینقدر زیاد میشه و ارزشش پایین میاد.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب یکی تو trade chat میگفت res rune هم dupe شده هست و ممکنه اونی که میخرید تقلبی باشه و کار نکنه و کاراکترتون پاک بشه.gs ها هم هیروهای پاک شده رو برنمیگیدونن.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

فردا هارد مود رو شروع می کنم کسی میدونه چه بلیدی واسه پاگون خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فردا هارد مود رو شروع می کنم کسی میدونه چه بلیدی واسه پاگون خوبه ؟
    پگان واسه هارد مود نهههههههههههههههههههههههه ه
    یا وار بردار یا orc
    پگان هارد مود فقط وقت تلف کردنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

پگان واسه هارد مود نهههههههههههههههههههههههه ه
    یا وار بردار یا orc
    پگان هارد مود فقط وقت تلف کردنه .
    میشه بگی چرا
    نرمال مود وار برداشته بودم زیاد خوب نبود اما اتک این پاگان خییلی حال میده

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نرمال مود هیچ کلاسی حال نمیده . چون همشون ضعیفن .
    پگان هارد مود 63454 مشکل داره و خیلی از پگان UM ضعیف تره . بر فرض پگان هارد مود رو لول60 هم بکنیش نمیشه باهاش کار خاصی کرد و پولی در آورد و تو pvp با 1 ضربه War/fighter ها می کشند . نه pvp نه farm !
    اصلا هم حالت عادی دمیج خفن نمیزنه . دمیج خفن رو در شرایط خاص میزنه باید luck build باشی و armor خفن و full link .
    پگان هارد مود چند تا از اسکیل های اصلی و خفن UM رو نداره و MP base وحشتناک پایینی داره و دو تا اسکیل میزنی MP تمام میشه.
    کلا کلاس های assasin , Hunter , pagan , Guard فقط UM . فرق UM و HM این کلاس ها خیلی زیاده و HM این کلاس ها واقعا تو pvp کار زیادی نمی تونن بکنن .
    orc و war هارد مود بدرد فارم کردن می خورن و وقتی یه لول بالای اینا رو داشته باشی می تونی تا حدودی خرج UM رو در بیاری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه بگی چرا
    نرمال مود وار برداشته بودم زیاد خوب نبود اما اتک این پاگان خییلی حال میده
    قطعا کلاسی رو بازی کن که ازش لذت می بری .
    هدف از بازی رو لذت بردن و صفا کردن بذار اگه چیزی غیر از این بذاری . بهضرس قاطع خدمتت عرض می کنم که عمر و وقتت رو تلف کردی چون اصلا این بازی برای +17 سال چیزی جز وقت تلف کردن نیست

بعد شما هر کلاسی که باشی کم کم راه پول در اوردن رو هم پیدا می کنی . یکی از دوستای من همین پگان هارد مود داره.می ره sky city پول خوبی هم درمیاره. رفیق گارد هم که داشته باشی فارم لپیس خیلی دلچسب و راحته برات .
    این یارو ! قدرت attack خیلی بالایی داره چون کل گیرش لول5 int لینک کرده (قیمتش عالیه برای لینک) و لپیسهای خوب که تقریبا خیلی ارزونه نسبت به بقیه کلاس ها .

یکی دیگه ازدوستای من فایتر داره دیروز بهم گفت 12 ساعت لپیس لول 5 فارم کرده بود بعد رفته بود conti خریده بود تا بتونه um بازی کنه که مثلا قوی باشه . بعد حالا احتمالا باید خودشو پاره کنه تا حداکثر استفاده رو از زمان conti ببره ... این دیگه همش حمالی و اعصاب خوردی هست نه تفریح ...

چقدر زر زدم 0.o

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آخه کی با این که با 1 ضربه تو pvp بمیره حال می کنه ؟!
    حال بازی برای من اینه که تو گیلد اول باشم و یه سره pvp و End Game Boss رو انجام بدیم و قوی و قوی تر بشیم .
    تو گیلد Pantheon که بودیم زمانی که گیلد یک بودیم اصلا 3 تا کلاس pagan/Hunter/Assasin رو تو مود HM قبول نمی کردن، اگه به عنوان Main toon اعلام می کردی . این حرف من نیست همه با تجربه ها اینو میدونن.در حال حاضر تو کل سرور Etain یکدونه Pagan یا Hunter یا assasin که HM باشن و high lvl و خوب و شناخته شده وجود نداره ولی تا دلت بخواد کراکترهای خفن UM این کلاس ها هست .
    این حرف سن و سال رو قبول ندارم .
    تو گیلد ما که الان Rank یک هست و +50 نفر هستیم فکر نکنم بیشتر از 2 یا 3 تا کمتر از 20 سال داشته باشیم . زیره 20 ساله ها مگه اینکه خیلی دیگه نابغه باشن یا از 6 سال پیش این بازی رو شروع کرده باشن تا بتونن از End Game سر در بیارن .
    فکر می کنم اساسا بازی بخاطر خشونت و nudity برای +16 باشه که معمولا هم کسی به این توجه نمی کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این حرف سن و سال رو قبول ندارم .
    منظورم این نبود که بازی برای زیر 17 سال هست / نه / می گم قاعدتا بالای 17 سال ها باید کارهای مهمتری داشته باشن تو زندگی که اولویت داره به بازی . مثلا من خودم کلی پشیمونم اینهمه وقت گذاشتم ولی الان هم کاری نمی تونم بکنم معتاد شدم هر روز باید حتما لوگین کنم وگرنه افسرده می شم -.-

مشکل اساسی این بازی اینه که وقت زیادی از آدم تلف می کنه ... اگه یه بازی بود که شما نیم ساعت تا یه ساعت بازی می کردی خوب بود و حال می داد ولی گاهی مجبوری مثلا 4 ساعت پشت هم فارم کنی واقعا آدم رو داغون می کنه . به جای اینکه سرحال تر بشی خسته تر و بی حوصله تر می شی . الانم کاملا مشخصه که هرجا می ری مردم در حال دعوا کردن و حر و بحث با هم هستن >> هیشکی اعصاب نداره . فشار زیادی رو همه هست که قوی تر بشن و قوی تر بشن و قوی تر بشن ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نرمال مود هیچ کلاسی حال نمیده . چون همشون ضعیفن .
    پگان هارد مود 63454 مشکل داره و خیلی از پگان UM ضعیف تره . بر فرض پگان هارد مود رو لول60 هم بکنیش نمیشه باهاش کار خاصی کرد و پولی در آورد و تو pvp با 1 ضربه War/fighter ها می کشند . نه pvp نه farm !
    اصلا هم حالت عادی دمیج خفن نمیزنه . دمیج خفن رو در شرایط خاص میزنه باید luck build باشی و armor خفن و full link .
    پگان هارد مود چند تا از اسکیل های اصلی و خفن UM رو نداره و MP base وحشتناک پایینی داره و دو تا اسکیل میزنی MP تمام میشه.
    کلا کلاس های assasin , Hunter , pagan , Guard فقط UM . فرق UM و HM این کلاس ها خیلی زیاده و HM این کلاس ها واقعا تو pvp کار زیادی نمی تونن بکنن .
    orc و war هارد مود بدرد فارم کردن می خورن و وقتی یه لول بالای اینا رو داشته باشی می تونی تا حدودی خرج UM رو در بیاری.
    امروز orc رو هم درست کردم 2 ساعتی رسوندم لول 13 عجب نعمتیه!!!
    در حالیکه 3 روزه پاگان رو رسوندم لول17
    شما با orc بازی کردی ؟
    7 پوینت رو چه جوری خرج کنم ؟(91 تا دارم الان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •