server ip adress و client ip adress ام رو چطوری می تونم عوض کنم؟
server ip adress و client ip adress ام رو چطوری می تونم عوض کنم؟
سلام
من کلی دنبال این شرکت و اون شرکت گشتم بالاخره شرکتی که میخواستم انتخاب کردم(پیشگامان)
شرکت برتر ارائه دهنده اینترنت پرسرعت+کیفیت بالا
![]()
تا سقف 300 هزار تومان ، اینترنت wirless می خوام. ممنون میشم معرفی کنید.
سلام به دوستان عزيز
من توي مركز شهيد غريبي هستم(با پيش شماره 2268)
الان كه صبا نت ، اسيا تك و لایزر اونجا پورت خالي ندارن.مي خواستم ببينم از دوستان كسي تو اين مركز مخابراتي از بقيه شركتها اينترنت گرفته ؟از كدوم شركت و ايا راضي هست يا نه؟و کدوم شرکت رو تو این مرکز پیشنهاد میدین؟نظرتون راجع به fanava چیه؟چون الان فقط این شرکت پورت خالی داره.منتظر بمونم تا این شرکتها پورتشون خالی بشه یا نه؟
مرسی
Last edited by adelkahani; 07-06-2009 at 20:45.
قراره تا پایان سال یک سرویس ADSL مخصوص رو مخابرات کرمانشاه راه اندازی کنه که همه بتونند فقط با داشتن یک مودم ADSL از این خدمات استفاده کنن و پول اون رو هم ماهانه از فیش تلفن پرداخت کنند..
بعد گفته شده که محدودیت سرعت هم ندارن و سرعتهای بالاتر از 2 مگ هم در نظر گرفتن که با قیمتهای خیلی پایین عرضه میشه..
دوستان میشه یه کم در مورد سرعت کانکشن و سرعت دانلود توضیح بدین؟سرعت دانلود باید یک هشتم سرعت کانکشن باشه؟یعنی با اتصال 64 کیلو بایت باید سرعت دانلودم 8 باشه؟پس چرا اکثرا کمتره و حدود 5 یا 6 هست؟در ضمن گاهی بیشتر از 8 هم دانلودمنیجرم در لحظاتی نشون میده ,علتش چیه؟
در کامپیتر حجم اطلاعات رو با واحد بایت byte اندازه میگیرن و در ارتباطات با واحد بیت bit. هر بایت معادل ۸ بیته. در نتیجه هر کیلوبایت هم معادل ۸ کیلوبیته.
حالا وقتی سرعت کانکشن ۶۴ کیلوبیت بر ثانیه باشه، سرعت دانلود بر اساس کیلوبایت برابر ۸ کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
معمولا بایت رو با حرف بزرگ B و بیت رو با حرف کوچک b نشون میدن.
kbps = kilo bits per second
kB/s = kilo Bytes per second
سلام
لطفا يه نفر كه از سپنتا سرويس ميگيره ip, vpi و vci اين شركت رو بهم بده.
ممنون
سلام دوستان من یه سرویس اینترنت adsl میخوام که پینگ خوبی داشته باشه(یعنی پایین باشه) در حقیقت برای بازیها آنلاین میخوام 2560 یا 128 کدوم شرکت بهتره آیا افرانت خوبه؟ یه کمکی ازتون میخواستم ممنون من تهران هستم عباس آباد با شماره 884185
Last edited by metallica is me; 08-06-2009 at 20:37.
واسه سومین باره دارم این سوال رو می کنم کسی جواب نمیده.واسه پیش شماره ی 2278 در پاسداران جز شاتل که پورت خالی نداره هیچ شرکت دیگه ای نیست؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)