تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 1138 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

بسیار ممنون از توضیحات . بله من هم دیدم از این موارد . یک مورد هستش الان کرج ، کامارو رو ریختن پایین و تنها کاری که تونستن بکنن سفارش تودوزی بوده و آماده کردن اون و حالا قصد فروشش رو دارن با عنوان آماده بازسازی و از این حرفها ! قیمت هم حدود 4.5 .

حالا این پونتیاک کجا هستش ؟ آگهی کرده ؟ همشهری یا سایت ها ؟ یا ... دوستان من هم موافقم همینجا صحبتش رو بکنیم اگر قابل بدونید البته و دوستی که بیش از همه مایل هستش برای ماشین اقدام کنه . نه همه دوستان ... که مثل مورد کامارو 73 قیطریه نشه که فکر می کنم بیش از 100 نفر همزمان توی یک روز تماس گرفتن و قیمت از 2.5 به 4.5 و ظاهرا حالا بالاتر صعود کرد . بنده عجله ای ندارم و خارج از بحث این مورد اگر موارد دیگه ای هم باشه همینجا حتما مطرح می کنم .

سلامت باشید .

ویرایش :

مورد خیلی خوبی هستش !! رضا جان خوب هوای این مورد رو داشته باش . ایشالا که برای خودت میشه و تاپیک بازسازیش رو هم می بینیم .
    Last edited by masoud glx; 10-07-2011 at 22:45.

2. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

باهات موافق هستم داش مسعود اگه خواستيد و موافق بدويدن من فردا باهاش تماس بگيرم و صحبت كنم احه بعد سرو كله زدن با 5-6 نفري كه واقعا موجودات خاص و غير انساني بودن طبع اينجور ادمها اومده دستم
    هر جور كه بچه ها بخوان باز اينجا خوبه دست نخورده توي تي تي به كمتر كسي ميشه اعتماد كرد واقعا جو خيلي بدي درست شده داخلش!!!!

4. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

رضا جان من وقتی زنگ زدم گفت زیر 4 نمیده.اما یکی از دوستان میگفت این اواخر تا دوهو نیم هم پایین اومده.راستو دروغشو نمیدونم دیگه
    پونتیاک 77 به بالا 4 چراغ شده.
    طبق عکس های دیده شده ماشین بدنه فوق العاده ای داره.بنظر من و طبق اون چیزی که تو عکس دیدم بدنش در حد نو هستوفقط زنگار گرفته هست و اگر زنگ بدنه پاک بشه به یه بدنه خوب و با خط های خوب میرسیم.پوسیدگی خاصی هم روست نشد.
    رضا جان زنگ بزن.یکی از دوستانم قرار بود معاملش کنه اما پولش جور نشد.ظاهرا با پرایدی چیزی هم سر بسر میکنه.
    و اینکه برای بازسازی عالیه.اگر بشه 3 هم خریدش با 15 تومن یا 20 تومن یکی از شاخ ترین پونتیاک های ایران میشه.البته کار زیاد داره.ماشین تیکه پاره شده و بازسازی این موارد ادمو پیر میکنه.اما عشقه دیگه.

تو عکس ها انباره اگزوز فابریک هم رویت شد.
    و یه داستان دیگه داره
    ظاهرا ماشین تو انبار بوده و انبار ریزش میکنه و میریزه رو داشبوردش که بیرون بوده و داشبور شکسته
    ظاهرا فروشنده گفته داشبورد سالم بجاش تویل میده
    البته همه اینا شنیده های من از دوستم بود
    زنگ بزنین بهتره.

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینکش
    فقط مواظب باشید طرف جوگیر نشه.با این اوضاع ماشین کلی باید کرایه حملو نقل هم بدید.

6. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

والا داش مسعود من به محض اينكه امار يا ادرس يا تلفني از اون كامارو باليي گيرم بياد بهت ميدم چون انگار تو كامارو 78 اونم زي28 رو خيلي دوس داري همينطور كه من 77 چهار چراغ رويا و ارزومه

راستي داش محسن اگه عكسي از اين پونتياك داري بذار تا ببينيمش و بهتر نظر بديم

8. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

من کامارو Z28 مدل 78 خیلی دوست ندارم . . . بلکه عاشقشم !! واقعا لطف می کنی .
    من برای پونتیاک تماس نمی گیرم تا نتیجه رو دوستان همینجا بنویسن . ایشالا که خوب باشه و خرید هم بشه .

10. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله ديگه! بازهم از اون جو گير شده ها كه ماشين رو بهم ميريزن و نابود ميكنن و ماها بايد اين گند زدن رو جمع كنيم!
    اتفاقا من فكر ميكنم اگه همه به نوبت تماس بگيريم و قيمتهاي پايين بديم اون كم كم ميفهمه ديگه از اين قيمتهاي كذايي و الكي نميشه پرت كرد..من كه برا اون 77 پونتياك نوشتم يك ميليون..واقعا هم بيشتر از اين ارزش نداره بخصوص كه داشبردش هم رفته زير آوار! حالا كدوم داشبردي رو ميخواد بده خدا عالمه! تعميري كه ارزش نداره...
    اگر رفتين سراغ ماشين من بهتون توصيه ميكنم يه پونصد يا يك ميليون نقد ببرين تا روي مخش كار كنين و احتمالا همونجا بخرينش..يه پيش پرداخت بديد و ماشين رو ببرين..اينجور ادمها رو خوب ميشناسم بوي پول كه به دماغشون خورد شل ميشن ..
    جناب صادقي عكس كه گذاشتين باز نميشه..كسي عكسها رو ميتونه ببينه؟
    عكسها رو ديدم..بد نيست و 4 تومن ميارزه..البته بايد روي طرف كار كنين..الان هم اينجوريه يا از هم باز شده؟
    Last edited by camaro lt; 10-07-2011 at 23:28.

12. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بیشتر از نیم ساعته که در تلاشم عکس های این پونتیک 77 پیدا کنم اما موفق نشدم.تو اینباکس پیام هام بود که متاسفانه پریروز اینباکس پر شد و .....
    نمیدونم کجا دیدم عکساشو.
    تو تایپیک آگهی های امریکایی تی تی زیرو رو شدم اما پیداش نکردم.
    بنظر منم این بنده خدا پووول لازمه اگه پول نقدی ببینه سرش گیج میره.مطمئن باشید توی این وضعیت بازا گنده های اینکار هم میترسن برن جلوچون این ماشین واقعا کارداره.
    رضا خدا بگم چیکارت نکنه از اتوبوس جا موندم.

14. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بالاخره عکساشو پیدا کردم.2 ساعت تاپیکارو زیرو روو کردم.
    علی آقا نظرت چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

هر چی به این بدنه نگاه میکنم بیشتر عاشقش میشم.بدنه جذابی داره.اما آدم وقتی به کاراش نگاه میکنه که باید انجام بشه وحشت میکنه.راحت 15 تومن پول آماده میخواد.

16. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ايني كه من ميبينم خيلي بيشتر از اون چيزي كه تصور ميكردم مشكل داره..در واقع فقط اسم پونتياك رو يدك ميكشه..همون يه ميليون هم كه گفتم خيلي از سرش زياده..ببينيد اين ماشين الان فقط برا سيم كشي و داشبرد و قطعات تزئيني كلي مشكل داره..تصور نكنين كار يك يا دوروزه..حداقل يه سال بايد شب و روز درست روش كاركنين تا اسمش بشه ماشين ..ديگه خون دل خوردنها و دنبال قطعه گشتن بماند...
    خود اين بابا هم مونده توي دسته گلي كه زده و نه راه پيش داره نه راه پس..ماشين تيكه تيكه شده..هيچي سر جاش نيست..اگر سر هم بود و راه ميرفت حالا هرچي قراضه هم باشه بازم ميشد اميدوار بود كه تلاش و زحمت روي اون فايده بده..اما اين..
    من اگر باشم و بخوام نصف روز از كار و زندگي بزنم و روي اين كار كنم راحت 1.5 سال طول ميكشه تا اون چيزي بشه كه دلم ميخواد..اصلا كاري به هزينه ها ندارم..فقط زحمت خودم و دردسرها رو ميگم..حالا يه نفر كه وارد نباشه و بايد براي هر پيچ بستن و تعمير كردن هي بره سراغ اين مكانيك و اون آهنگر و اين صافكار و اون نقاش و اين تودوزي و اون برقكار و....خدا به دادش برسه..اين بابا هم توي همينهاش مونده كه داره ميفروشه..
    اين كار يه تيم هست كه بدي و ديگه نري سراغش تا روزي كه اماده شده و بري تحويل بگيري..البته اگر پول و هزينه اين بازسازي رو بتوني پرداخت كني..بيشتر هزينه ها مربوط به همين سرهم كردنه..همين جا انداختنها و رگلاژ كردنها..همين جفت و جور كردنها كه مصيبتي توش هست..من كشيدم كه ميگم..!! به قيافه ماشين نگاه كنين متوجه ميشيد كه بدجوري توي اون دويدن!!!
    شما يه نگاه به داخل موتور بنداز(ماشين خودت) و بعد با اين مقايسه بكن..متوجه ميشي چه داستاني داره...
    من در صورت داشتن اسناد و مدارك كامل و سند خوردن و اصالت و البته بودن تمام قطعات مهم و لازم و تحويل اونها همين يك ميليون رو پيشنهاد ميكنم...ميگم نهايتش چون اگر برم بالا سر ماشين و نگاهش كنم مطمئن هستم خيلي خيلي كمتر از اين قيمت ميزنم...بيشتر از اين اشتباه محضه..اگر كسي بخره بدجوري درگيرش ميشه و از پس هزينه و دردسرش بر نمياد..
    الان جناب حجازي كه كامارو داره ماشينش روشن ميشه..راه ميره..با پاي خودش ميتونه اينور و اونور بره...خيلي راحتتر از اين ميتونه جمع بشه باز توي هزينه اون مشكل داره چون واقعا بخواد تميز در بياد كار ميبره..حالا اين پونتياك هرچقدر هم بدنه تميز باشه( كه ديگه زنگ زده و از نظر من ميتونه خراب شده باشه) داستان ديگه اي داره..
    در نهايت مراقب باشيد كه خداي نكرده جو گير نشين و با قيمت بالا نخرين..اگر هم قيمت مناسبي داد روي تعمير اون دراز مدت حساب كنين و اول از همه بايد سر همش كنين تا فقط بتونه كشيده بشه و با بكسل اينور و اونور ببرينش..و البته يه محل مناسب و سرپوشيده تا روي اون كار كنين و البته از همه مهمتر جيب پر از پول براي خرج كردن...
    Last edited by camaro lt; 11-07-2011 at 01:35.

18. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

وا مصيبتا اينو كي ميخواد رو هم كنه؟ اين ميشه گفت واقعا تركيده اوني نيست كه من تصور ميكردم اين يكي ديگه نوبره و واقعا گنج قارون ميخواد و صبر ايوب به قول اقا علي
    اين اگه دماغه و موتور و گيربكس سرپايي داشته باشه و و مدارك كامل من 1 تومن بيشتر نميگيرم اينو خوشم مياد اقا علي نديده قيمت خوب ميدي
    الان من يه 78 بازسازي شده سراغ دارم كه موتور كوروت66 هم روشه و خداييش خيلي اصولي و قشنگ بازسازي شده ميگردم عكساشو پيدا كنم حتما ميذارم قيمت هم گذاشته 22 تومن ديگه چه كاريه من برم 1.5 يا2 سال هم خودمو زجر بدم و هزار و يك بدبختي بكشمخ اينو بخرم راحت پولم كه جور شد ميرم اماده ميگيرم
    اگه هم پولم جور نشد دنبال يه مورد مثله اون كامارو بالايي كه هست ميگردم كه راحتر باشه جم كردنش
    با تشكر...
    Last edited by رضا صادقی; 11-07-2011 at 08:05.

20. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •