دوستان عزیز اگه ممکنه یه مقایسه بین HP و SONY داشته باشیم از لحاط استحکام و کارایی و...
منظورم اینه که ببینید مثلا اگه sony گرون تره مزیت خاصی هم داره؟خیلی ممنون.![]()
دوستان عزیز اگه ممکنه یه مقایسه بین HP و SONY داشته باشیم از لحاط استحکام و کارایی و...
منظورم اینه که ببینید مثلا اگه sony گرون تره مزیت خاصی هم داره؟خیلی ممنون.![]()
با سلام خدمت شما ، منظور از Share یا Share Memory اینه که لپ تاپ مقداری یا کل حافظه مورد نیاز خودش رو برای اجرای دستورات گرافیکی از حافظه اصلی یا RAM برداشت میکنه و اصلا گزینه ی مناسبی برای بازی سنگین نیست و مطمئن باش نا امیدت میکنه و به نظر من لپ تاپ رو یا با کارت گرافیک ATI و یا Geforce انتحاب کن .
سلام عزیز ، اول اینکه دستگاه دل Vostro 1510 دستگاه عالی با قیمت مناسبه و برات خیلی کارا میتونه بکنه و اینکه گفتی کش چیه ؟ منظور از کش همان L2 Cashe سی پی یو هستش ، CPU یا پردازنده اصلی دستگاه یک حافظه نهان برای اجرای دستورات مستقیم سیستم عامل بصورت جداگانه از RAM , HARD است و تاثیر بسزایی تو کارایی داره و به نظر من 2 مگابایت برای کارهای عادی و روزمره و پردازش متوسط جواب کار ترو میده و اما FSB یه جورایی مربوط به پهنای باند ارتباطی CPU با مادربورد و دیگر اجزای سخت افزاری داره و به نسبت خودش تاثیر داره تو کارایی .
که البته CPU های الان FSB از 667 تا 800 و 1066 رو دارند .
همچنین Core 2 Duo به معنای دو هسته پردازشی مجزا از هم برای پردازش اطلاعات است و تنها مختص به اینتل نیست و AMD Athlon 64x2 هم این قابلیت رو داره .
عزیز جان سونی نه تنها در Laptop بلکه در تمام زمینه ها حرف اول رو در طراحی میزنه و به نظرم هیچ محصولی قابلیت رقابت در این زمینه رو با سونی نداره و کم میاره و البته قسمتی از پولی رو هم که بابت دستگاه میدید برای این خرج میشه که به نظر من توجیح و ارزش رو داره ( لپ تاپ ظاهرش یک طرف ، کارایی طرف دیگه ) و HP تو طراحی جلوی سونی کم میاره ، اما توی کارایی باید مدلها رو در دسته بندی خودشون مقایسه کرد تا نتیجه گرفت .
اگه کاملتر میگفتی چه دستگاهی بهتر بود ، اما به نظر من 8400 بهتره و Driver هاش با ویستا بیشتر سازگاری دارن .
انتخاب با خودت ..........
دوستان عزیز با اینکه تو p30 کم سابقه هستم و احترام پیشکسوتها هم به روی چشم ، اما برای اینکه با چشم و گوش باز بتونید انتخاب کنید و یه جورایی سرتون کلاه نره براتون فردا اطلاعات فوق العاده کامل و خوبی رو قرار میدم تا بتونین استفاده کنین و دستگاه ایده آل تهیه کنین که به دردتون بخوره و بعد از 1 هفته دلتونو نزنه ....
پورت HDMI نسل جدید رابط های تصویری و صوتیه ، اگه لپتاپی این قابلیت رو داشته باشه که این پورت رو ساپورت کنه ( البته ورژن های مختلف رو شامل 1.1 1.2 1.3 ) حتما گرافیک قوی داره و میتونه به وسایلی که این پورت رو دارن وصل بشه و تصویر و صدا رو رو اونها انتقال داد از جمله تلویزیون های HD یا Full HD و دستگاه های ضبط و پخش خانگی و غیره .... در کل چیز خوبیه اگه به دردت بخوره و قیمت کابلش هم حدود 20-30 تومنه ...
به نظر من اگه با این کانفیگ که گفتی bluray,lcd:1680.1050,9600m gt DDR3 باشه (چون کانفیگای مختلف داره) و این قیمتی که گفتی باشه از نظر من واقعا میرزه.
بعدش اینکه سخت افزار های لپ تاپ رو نمیشه آورکلاک کرد .و به قولی استریم جان اگه بشه ریسک خیلی بزرگیه و ممکنه که لپ تاپ بسوزه.در کل به فکر اورکلاک نباش
باسلام دوباره
باز سئوالم رو تکرار میکنم...
آیا لب تاپ زیر یک میلیون تومان هستش که کارت گرافیکیش از Intel X3100 قویتر باشه
مانند رادئون یا جی فورس
سلام
اره وسترو 1500
قیمت 940.000
گرافیک GEFORCE 8400 GT
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)