من یه بار موفق به انجام این کارا و بازی با n-gage شدم ولی یه بار گوشی رو factory sittengs کردم حالا هک میشه ان-گیج نصب میشه ولی هنگام اجرای بازی ها میگه بازی ارور داره هر بازی رو آزمایش می کنم نمیشه
)resident evil mgs mn pool sims pets(
من یه بار موفق به انجام این کارا و بازی با n-gage شدم ولی یه بار گوشی رو factory sittengs کردم حالا هک میشه ان-گیج نصب میشه ولی هنگام اجرای بازی ها میگه بازی ارور داره هر بازی رو آزمایش می کنم نمیشه
)resident evil mgs mn pool sims pets(
اقا خیلی با مرامین ممنون من جواب گرفتم بازم ممنون
چه اروری میده ؟
از کدوم کلاینت ( اجرا کننـــده ) استفاده می کنی ؟
دکمه ی![]()
سلام گوشی من N78 چطوری می تونم بازی های N-GAGE II رو روش اجرا کنم ، لطفا راهنمایی کنید.
یه بنده خدایی تو پست اول توضیح دادهسلام گوشی من N78 چطوری می تونم بازی های N-GAGE II رو روش اجرا کنم ، لطفا راهنمایی کنید.![]()
eror:this game exiting whit an eror
n-gage version:N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z=-.sis
گــــوشی ؟eror:this game exiting whit an eror
n-gage version:N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z=-.sis![]()
سلام
میگم چرا با گوشی میرم تو شوو رووم هیچی نمیاد ارور میده که out of internal memory please close some application and try agin اگه درست نوشته باشم کدشم4.
گوشیم95ورژن کلاینت 1557.
راه حل خــاصی نداره !سلام
میگم چرا با گوشی میرم تو شوو رووم هیچی نمیاد ارور میده که out of internal memory please close some application and try agin اگه درست نوشته باشم کدشم4.
گوشیم95ورژن کلاینت 1557.
واسه منم اینجوریه ×!×
اخه اصلا نمیاد هر کاریش میکنم خاموش روشن ریموو ممرو یا حتی از تسکمن هم استفاده کردم نشد که نشد!!!!
(البته زیادم مهم نیست گفتم شاید مشکل از کلاینت باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)