تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 419 از 551 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

12

چی بگم ولی فکر نکنم اینجور که شماها ریدید به مخابرات باشه !!!

ولی من الان تقریب راضیم ... 256 دارم و النم هم که پینگ گرفتم از 4.2.2.4 بین 160 تا 165 بود وخیلی خوبه . . .!!!

و سرعت دان هم همیشه خداوکیلی برای من ثابت بود و تقریب همون 30و31 رو میگیره !!

وی.پی.ان و .... هم روش به خوبی کار میکنه !!!

و اینکه با این دانلودینگ که من دارم فکر نکنم هیچ شرکتی دیگری با این هزینه بده !!!

یک خواهش از دوستان که از ISPخصوصی دارن لطفا در مورد سرعتشون و مقدار دانلودشون در سرویس شبانه اطلاعات بدن !! که مثلا شبا با چی سرعتی دان میکنن !؟؟

لطفا اطلاعات و تجربه هاتونو در اختیار بقیه بذارین !

ما که اینجا نمیخوایم شرکتی درست یا خراب کنیم و حرفای ما هم اونا *** حساب نمیکنن !! میخوایم با هم به جمع برسیم که کدوم ISP بهترین سرعت و دان رو میده !!! (البته مهم دان در شب) تا همه از سرعت و دان بالا لذت ببریم و از پولی که میدیم لذت ببریم

بسیار ممنون
    Last edited by mt17770; 28-04-2011 at 18:26.

2. این کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما که یه گیم نت تو طلاب بودیم مخابرات 2mb داشتیم سه ماه شارج کردیم به ... خوردن افتادیم بعد 1 هفته دوباره رفتیم صبانت گرفتیم . تو منطقه گلشهر هم که یه گیم نت دیگه داریم فعلا مخابرات گفته چون اونجا فیبر نوری شده باید adsl مخابرات بگیریم و گزینه دیگه هم نداریم اقا چی کار کنیم ؟ یک کلام حرف هم بزنی ....

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    من 1024 صبا دارم. شب ها (شبانه رایگان) تقریبا با 50 دانلود می کنم.

5. این کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست خوبم mt17770 عزیز
    من 128 صبانت دارم و سرعت شبانه بین 57-74 هستش برای من
    موفق باشی

7. این کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من که 512 مخابرات دارم من اصلا شب ها دانلود ندارم برای همین صبانت و... اصلا دیگه بدردم نمیخورد
    سرعت هم حدود 62 است کلا راضیم و بجز دیشب که دانلود خوب بود صفحه را بد باز میکرد مشکل خیلی کم داشته همین جوری باشه بازم تمدید میکنم
    برام هم اصلا مهم نیست که مخابرات میخواد چه بلایی سر شرکت های خصوصی بیاره که هی دوستان میگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پینگ یاهو 230 شده !!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوست خوبم mt17770 عزیز
    من 128 صبانت دارم و سرعت شبانه بین 57-74 هستش برای من
    موفق باشی
    ممنون ...

شما الان این سرعت جدیده دیگه نه ؟ یعنی ماله همین دیشب پریشباست دیگه !؟ یعنی شما تقریب شبا روی چند میگیری؟ در ضمن الان پینگت از 4.2.2.4 چنده عزیز ؟؟؟

بعدش چجوریه اون دوست دیگمون با 1مگ صبا میگه روی 50 میگیره !!؟؟

مر30
    Last edited by mt17770; 29-04-2011 at 11:13.

داره خودمونی میشه music boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون ...

شما الان این سرعت جدیده دیگه نه ؟ یعنی ماله همین دیشب پریشباست دیگه !؟ یعنی شما تقریب شبا روی چند میگیری؟ در ضمن الان پینگت از 4.2.2.4 چنده عزیز ؟؟؟

مر30
    خواهش میکنم دوست خوبم
    این سرعت سه شب پیش بود که نوشتم, چون فردا امتحان دارم نتونستم بیدار بمونم, فرداشب دوباره نتیجه رو مینویسم .
    دانلود شبانه رو هم دقت نکردم ولی باید بالای یک گیگ باشه, چون چند شب پیش یک فیلم 700 مگابایتی با یک فیلم 450 مگابایتی گذاشته بودم برای دانلود گرفته بود .
    پینگ رو هم نوشت 272ms . نمیدونم خوبه یا نه !
    در مورد دوستمون هم که اینترنت 1 مگ دارن, همه میدونیم که صبا 128 با 2 مگ هیچ فرقی نمیکنه و شبانه برای همه یک اندازه هستش, مگر اینکه به خاطر منطقه فرقی داشته باشه .
    موفق باشی

ویرایش: الآن که پینگ گرفتم 17:05, پینگ رو نوشته بود 171ms
    Last edited by music boy; 29-04-2011 at 16:07.

12. 2 کاربر از music boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

ممنون ...

مر30
    البته من هم به طور میانگین 50 می گیرم .. خیلی وقت ها روی 60-70 هست ..
    من از بعد از عید با این سرعت می گیرم .. هر شب ..
    شبی 1 گیگ می گیرم حدودا ..

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE]
    ببخشید من منظورتون رو نفهمیدم یعنی برای شرکت های خصوصی چیز پی ان لازم نیست؟! از چه لحاظ مضخرفه؟اصطهلاک روشن خاموش کردن که بیشتره .من تا همین یک ماه پیش صبا نت بودم شبا که وصل میشدم ساعتی حداکثر 200 مگابایت دانلود میکردم و کلا شبی زور میزد 1 گیگ دانلود میکرد و کل استفاده من روز بود. خیلی سایت ها روسریع استاپ می کردم که عکساش لود نشه بخاطر اینکه شارژم به اف نره. الان من راحت روزی اگر از لحاظ روزانه صبا بخواید حساب کنید میشه400 مگا بایت دارم استفاده میکنم

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

منظورم اینکه من یه چندتا لینک که با پارس انلاین مشکلی نیست در باز کردنشون رو با مخابرات نتونستم باز کنم .
    من الان شبا ساعتی 600 تا 650 می گیرم که در مجموع میشه 3.2 تا 3.5 گیگ .من که دایم بروزینگ دارم ده گیگ سه ماهه سرویس G معمولا هیچ مشکلی با حجم ترافیک ندارم . هر چی دانلود داشته باشم هم میگذارم شب .
    فقط پارس یه 30 تا 50 میلی پینگش از بقیه بالاتره که به پایداری شرایطش می صرفه . برای من که قبلا صبا و شاتل داشتم فعلن پارس بهترین محسوب می شه. قطعی هم بندرت اتفاق می افته . چیزی که چند ماه پیش صبا زرت و زرت قطع می شد . البته بگم اینا به منطقه مخابراتیتون بیشتر بشستگی داره و بعد سیاست شرکت مورد نظر .

هر كي از مخابرات گرفته بعد از چند ماه به اين نتيجه رسيده اشتباه كرده.

به چند علت:

1. سرعت وبگردي افتضاح (چون همه مشتركان دارن يكسره دانلود ميكنن و پهناي باند رو اشغال كردن)

2. پشنيباني خيلي ضعيف (خدا نكنه مشكلي براي اينترنتتون پيش بياد چون ديگه بايد قيدش رو بزنيد!)

3. با اينكه اسم نا محدود رو يدك ميكشه ولي در عمل زياد نميشه دانلود كرد. از صبح تا شب كه كامپيوتر رو براي دانلود بذاريد در نهايت اندازه اونهايي كه از شركتهاي خصوصي ADSL گرفتن و از شب تا صبح ميذارن دانلود مي كنيد! تازه پول برق و هزينه استهلاك هم در نظر بگيريد!

در نهايت هدف مخابرات اينه كه همه مردم به خاطر نامحدود بودن ADSL مخابرات رو به مخابرات بيارن، بعد كه شركتهاي خصوصي ورشكسته و تعطيل شدن نه تنها ADSL اش رو از نامحدود بودن دربياره بلكه خون مردم رو بكنه توي شيشه.
    موافقم

چی بگم ولی فکر نکنم اینجور که شماها ریدید به مخابرات باشه !!!

ولی من الان تقریب راضیم ... 256 دارم و النم هم که پینگ گرفتم از 4.2.2.4 بین 160 تا 165 بود وخیلی خوبه . . .!!!

و سرعت دان هم همیشه خداوکیلی برای من ثابت بود و تقریب همون 30و31 رو میگیره !!

وی.پی.ان و .... هم روش به خوبی کار میکنه !!!

و اینکه با این دانلودینگ که من دارم فکر نکنم هیچ شرکتی دیگری با این هزینه بده !!!

یک خواهش از دوستان که از ISPخصوصی دارن لطفا در مورد سرعتشون و مقدار دانلودشون در سرویس شبانه اطلاعات بدن !! که مثلا شبا با چی سرعتی دان میکنن !؟؟

لطفا اطلاعات و تجربه هاتونو در اختیار بقیه بذارین !

ما که اینجا نمیخوایم شرکتی درست یا خراب کنیم و حرفای ما هم اونا *** حساب نمیکنن !! میخوایم با هم به جمع برسیم که کدوم ISP بهترین سرعت و دان رو میده !!! (البته مهم دان در شب) تا همه از سرعت و دان بالا لذت ببریم و از پولی که میدیم لذت ببریم

بسیار ممنون

شما کل روز با بهترین حالت که دانلود کنی 2.5 گیگ نمی شه . من در شش ساعت یک گیگ بیشتر از این دانلود می کنم . و در هنگام وبگردی از سرعت بالا لذت می برم . اما شاید این سرویس من تو منطقه شما به این خوبی نباشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •