دوستان سازگار هارد را تعمیر میکنه یا تعویض؟ در صورت تعویض میشه هارد خراب را ازش خرید؟
دوستان سازگار هارد را تعمیر میکنه یا تعویض؟ در صورت تعویض میشه هارد خراب را ازش خرید؟
والا دوستم میخواسته هارد به هارد کنه هاردو باز کرده پس به احتمال زیاد ضربه خورده.
البته یه هارد 80 ای دی ای هست و ارزش تعمیر فکر نکنم داشته باشه؟
فقط اگه درست نشه خرج بازیابی اطلاعات چقدر هست؟
والا اون هزینشو نمیدونم با pc 3000 میکنن اینکارو ولی هزینشو نمیدونم
هارد رو باز کرد اگر زیادی صدمه زد که هیچ.
اما امکانش هست اطلاعاتش برگرده.
این کار تو اتاق کلین رو انجام میشه و هزینه جابه جایی مدیا و فریمور به وسیله pc 3000 باید زده بشه.
فکر کنم یه 400 تومنی مهمون شدی.
اگه خواستی بگو تا معرفی کنم.
توی این تاپیک حتما باید بگیم " کسی نیست جواب ما رو بده ؟ " تا بالاخره یکی دلش بسوزه
400 تومن یا ریال یا زبونم لال ادلار؟![]()
با یه پاور دیگه هم تست کردم درست نشد.
پس باید به رفیقم بگم با اطلاعاتش خداحافظی کنه![]()
Last edited by Alislow; 08-04-2012 at 18:10.
آقا من جديدا ويندوزم رو عوض كردم . وقتي ميخواد بوت كنه گير ميكنه و حتما بايد دكمه ESCAPE رو بزنم تا ادامه بده و ويندوز بالا بياد . البته بلافاصله بعد از نصب ويندوز اينجوري نشده !
و وقتي كه ويندوز بالا مياد چراغ قرمز هارد مدام روشنه و حتي چشمك هم نميزنه يعني مدام روشنه البته تو سرعت ويندوزم هيچ تغييري نميبينم يا تو اجراي برنامه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نميدونم ايراد از كجاست و چي كار بايد بكنم !! اگه ممكنه راهنمايي كنيد !!
مجددا ویندوز رو عوض کنید و از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو
اگه باز هم چراغ هارد دائم روشن بود یا مشکل از led است روی مین
یا از طرف پاور است
یا خود هارد که مربوط به هد و پارکینگ هد است
شما بوت سیستم رو بزارین رو هارد بعد از نصب ویندوز
سلام
یه هارد سیگیت 500 گیگ رو اوردن پیشم الان هم رو دوتا سیستم و بایوس رو دیفالت کردم رو هردو سیستم و هردوتاشون کابل و جامپرهاشون رو تغییر دادم
نمیدونم چه مرگشه اصلا دیتکت نمیشه و تو بایوس نمیاره بالا با تبدیل یو اس بی به ساتا وصل کردم بازم نشد
والا موندم تو کلا هارد کار نمیکنه فقط میدونم مثل روز اول و یه هارد سرحال سلیندر هاش چرخ میخوره و راحت هارد میکنه فقط دیتکت نمیشه
یعنی هارد رو به فقط به پاور بزنید موتور هارد کار میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)