تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 419 از 1174 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اینم پست 4790 ام اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

تمجيد هافبك انگليسي از ژاوي
    بكهام: هافبك بارسلونا در جهان فوتبال بي نظير است
    خبرگزاري فارس: هافبك سابق تيم فوتبال رئال مادريد بازي زيبا و مفيد هافبك بارسلونا را مورد ستايش قرار داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ديويد بكهام، بازيساز لوس آنجلس گالكسي ايالات متحده امريكا گفت: هافبك بارسلونا در جهان فوتبال بي نظير است. بارسلونا بايد قدر اين بازيكن بزرگ را بداند.
    وي افزود: ژاوي هيچ رقيبي در پست خود ندارد و در يورو 2008 اين را ثابت كرد.
    ثروتمدترين بازيكن كنوني فوتبال حرفه اي جهان عنوان كرد‌: بارسلونا نبايد ژاوي را با مبلغي پايين در آستانه تمديد قراردادش مواجه كند چرا كه مختار است به ساير پبشنهادات خود پاسخ بدهد. اگر جاي مديرعامل بارسا بودم، مبلغ قرارداد وي را تغيير مي دادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

با توجه به انتقال با تاخير رونالدو
    رائول: هيچ مهاجمي جاي مرا تنگ نمي كند
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد از آمادگي بالاي خود براي آغاز فصل جديد خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، رائول گونسالس بلانكو بازي‌هاي پيش فصل رئال را خيلي خوب آغاز كرده و تيم پزشكي- ورزشي مادريد از آمادگي بالاي وي خبر مي دهد.
    رائول گونسالس گفت: در مدتي كه نصيبم شده بود، خيلي خوب تمرين كردم. در يورو 2008 توانستم استراحت خوبي داشته باشم و اكنون براي شروعي دوباره آماده هستم.
    وي در مورد دعوت احتمالي به تيم ملي با روز كار آمدن دل بوسكه، ادامه داد: در زمان آراگونس نيز مشكلي با عدم دعوت خود نداشتم. اگر سرمربي مرا بخواهد، با تمام وجود در خدمت هستم.
    اين مهاجم عنوان كرد: حق ندارم از بازي در تيم ملي سر باز بزنم؛ اما براي اين منظور خودم را خسته نمي كنم. دغدغه اصلي من در سال جديد، فقط و فقط رئال مادريد خواهد بود.
    رائول در مورد آمدن رونالدو گفت: مهاجمي جاي مرا تنگ نمي كند. او بازيكن بزرگي است؛ اما رئال محتاجش نيست و بايد بداند نيازمند واقعي به مادريد است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض کالدرون : روبينيو بيش از ۶۰ ميليون يورو می ارزد

رامون کالدرون شایعات اخیر که خبر از سرکشی و منازعه روبینیو با باشگاه را می دهند تکذیب کرد.

اینده روبینیو در رئال مادرید از وقتی که باشگاه اعلام کرده حاضر است وی را به عنوان قسمتی از قرارداد به منچستر بدهد و در عوض رونالدو را بگیرد به موضوعی مبهم تبدیل شده است.

روبینیو نیز اعلام کرده است که از وضعیت خود در سانتیاگو برنابئو راضی نیست و سران باشگاه باید مبلغ قرارداد او را ۲ برابر کنند و در غیر این صورت رئال را ترک و به چلسی خواهد رفت.

ولی رئیس باشگاه رئال مادرید در این باره نظر دیگری دارد :

هیچ خبر خاصی در مورد روبینیو وجود ندارد و این بازیکن به هیچ وجه از وضعیت خود در رئال ناراضی نیست.

کالدرون همچنین در مورد پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی چلسی جهت خرید روبینیو گفت :

روبینیو بیشتر از این قیمتها می ارزد.

سپس او در جواب سوالی مبنی بر اینکه شما حاضرید چقدر در ازای رونالدو بپردازید گفت :

ما نمی توانیم هیچ پولی را بپردازیم چون او بازیکنی نیست که بخواهند بفروشند و این مساله ربطی به رئال مادرید ندارد و مساله ای است بین رونالدو و منچستر. ولی اگر روزی بخواهند او را بفروشند ما دست به کار می شویم البته با توجه به اینکه رقم پیشنهادی انها باید معقول باشد.

همچنین کالدرون در مورد اینکه بارسلونا تا به اینجا چندین خرید داشته ولی رئال مادرید خیر ، هیچ گونه دل نگرانی ندارد :

ما ۲۵ بازیکن عالی داریم که در این باره هیچ احساس کمبودی نمی کنیم و در ضمن خوشحالیم که ما احتیاجی به هیچ خرید ضروری نداریم ترکیب تیم از دو سال گذشته به این ور بسیار مستحکم است و جوانان متعهدی در تیم داریم و هر فاقی که از حالا به بعد می افتد فقط در راستای بهتر شدن تیم است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل:
    در مورد این قسمت اخری حرف کالدرون باید بگم بدجوری ازش خوشم اومد اصلا نیاز نداریم که ده تا بازیکن بگیرم همه خریدهای تیم فقط باید برای بهتر شدن این ترکیب باشه جون فعلا بسیار تیم خوبی رو داریم نباید که این انسجام رو به هم بریزیم.
    و دیگر اینکه خدایش باید باسلونا خییلی تلاش کنه تا باز هم بتونه مثل سابق یه تیم منسجم داشته باشه و این درحالیه که ما یه تیم منسجم و خوب داریم.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

امضام خوب شد؟ عوض کردم

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها گل کاشتین...آفرین..چی کردین...
    داش رائول..داش راموس...داش ایکر ...داش ویسلی بابا آفرین....
    در ضمن:
    داش وحید عجب اشتباهی کردم اون عکسو گذاشتما ..اونو از آواتارت بردار ...چشمون کور شد...
    بابک بیاد گیر می ده ها ...

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض اشنايدر : فان در فارت دوست دارد به رئال بيايد

ویسلی اشنایدر اذعان کرد که فان در فارت دوست دارد تا به رئال مادرید بپیوندد.

ویسلی اشنایدر هافبک هلندی و ۲۴ ساله رئال مادرید در تیم ملی هلند همبازی فان در فارت هافبک ۲۵ ساله هامبورگ است و این دو به مدت ۴ سال نیز در تیم اژاکس در کنار همدیگر بازی کرده اند.

ولی با این وجود اشنایدر معتقد است که امکان دارد فان در فارت یک سال دیگر نیز در تیم هامبورگ ماندنی شود :

من در طی چند روز گذشته چندین بار با او تماس گرفتم و صحبت کردم و او به من گفت که دوست دارد در رئال مادرید بازی کند ولی نمی داند که ایا این کار این فصل صورت خواهد گرفت یا خیر.

ولی فان در فارت از پروژه انتقالش به رئال مادرید راضی است و هدف نهایی او نیز امدن به مادرید است.

اشنایدر که سالهاست در کنار فان در فارت بازی می کند معتقد است که انتقال او به برنابئو می تواند برای رئال مادرید خرید موفقی باشد ولی از امدن او در این فصل مطمئن نیست :

من می توانم بگویم که او واقعا بازیکن بزرگی است و من را خیلی تحت تاثیر خود قرار داده است ما ۴ سال در کنار هم در تیم اژاکس و بارها در تیم ملی هلند در میانه زمین با هم بازی کرده ایم.

نمی دانم که ایا او امسال به ما خواهد پیوست یا سال اینده ولی خیلی دوست دارم به رئال بیاید زیرا بازیکن بسیار با کیفیتی است و توانایی های او مانند گوتی است و به خوبی در حمله شرکت می کند و تیم را به جلو سوق می دهد و می تواند در پشت دو مهاجم به خوبی بازی کند.

یکی از توانایی های او حرکت کردن در فضا و گلزنی است و یکی از بازیکنانی است که در پایان فصل امار گلزنی او واقعا فوق العاده است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض شوستر : نمی خواهم که روبينيو را از دست بدهم

برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید اظهار کرد که به هیچ وجه دوست ندارد روبینیو را از دست بدهد.

این مربی المانی علاقه زیادی به خرید کریستیانو رونالدو دارد ولی از طرف دیگر نیز دوست ندارد تا روبینیو را از دست بدهد.

روبینیو و وکیلش به طور علنی نارضایتی خودشان را از اینکه رئالی ها قصد دارند این بازیکن را به عنوان قسمتی از قرارداد رونالدو به منچستر بدهند اعلام کردند.

از طرف دیگر سران باشگاه مادریدی نیز قدمی را در راستای تمدید قرارداد با روبینیو برنداشته اند و همین عامل ناراحتی بیشتر بازیکن برزیلی شده است.

از طرف دیگر تیم چلسی انگلیس با ارائه پیشنهادی نجومی و به خواست سرمربی برزیلی و جدید خودشان ، اسکولاری ، قصد دارند تا روبینیو را به خدمت بگیرند.

روبینیو نیز از این پیشنهاد استقبال کرده است و اعلام کرده که اگر رئالی ها مبلغ قرارداد او را ۲ برابر نکنند برنابئو را ترک و به استمفورد بریج خواهد رفت.

ولی برند شوستر سرمربی موفق رئال مادرید اصلا راضی نمی شود تا بازیکن برزیلی و یکی از عوامل اصلی قهرمانی رئال مادرید در فصل گذشته را از دست بدهد :

از دست دادن روبینیو یک ضرر بزرگ خواهد بود او برای من و تمام اعضای باشگاه یک بازیکن مهم به حساب می اید و امیدواریم که در برنابئو باقی بماند.

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض با مبلغي بين 25 تا 28 ميليون يورو "رونالدينيو" به طور رسمي بازيكن ميلان شد...

پايگاه رسمي باشگاه ميلان روز چهارشنبه از عقد قرارداد رسمي اين تيم با رونالدينيو خبر داد.

در متن بيانيه رسمي ميلاني‌ها آمده است: ميلان و بارسلونا بر سر انتقال رونالدينيو به توافق رسيد‌ه‌اند. رونالدينيو فردا براي انجام معاينه‌هاي پزشكي به ميلان آمده و تا 30 ژوئن 2011 با اين تيم قرارداد امضا مي‌كند.

در اين بيانيه مبلغ قرارداد مهاجم برزيلي بارسلونا عنوان نشده است اما، گفته مي‌شود مبلغ اين قرارداد بين 25 تا 28 ميليون يورو است.

بيانيه رسمي باشگاه ميلان به تمامي شايعه‌ها مبني بر پيوستن رونالدينيو به منچسترسيتي خاتمه داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •