تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 419 از 2014 اولاول ... 3193694094154164174184194204214224234294695199191419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض قطبي صبح امروز مي‌رود

قطبي روز گذشته دو نوبت با مسئولان پرسپوليس مذاكره كرد و با آنها به توافق نهايي رسيد.
    اين مربي صبح امروز تهران را به مقصد دبي ترك مي‌كند تا اوايل هفته آينده به تهران بازگردد، قطبي به احتمال فراوان از روز شنبه با پرسپوليس استارت خواهد زد. دستيار برزيلي قطبي هم هفته آينده به ايران مي‌آيد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رحمان رضایی:فصل اول 600 و فصل دوم 720 ميليون مي‌خواهم/برای من پرسپولیس و استقلال فرقی نمی کند!

شب گذشته رحمان رضايي جلسه‌اي خصوصي و مخفي را با داريوش مصطفوي برگزار كرد تا در مورد پيوستن به پرسپوليس صحبت‌هاي نهايي را انجام دهد

رحمان كه هواي ايتاليا بدجوري رويش تاثير گذاشته و حسابي رك و پوست‌كنده حرف مي‌زند وقتي در مورد رقم قرارداد با مصطفوي صحبت مي‌كند، داريوش‌خان آمپر مي‌چسباند: «براي فصل اول ششصد ميليون مي‌خواهم و براي فصل دوم بايد 720 ميليون به من بدهيد» مديرعامل پرسپوليس لبخند سري زد و در حالي كه از رقم پيشنهادي تعجب كرده بود گفت: «ولي اينجا پرسپوليس است» رحمان رضايي هم بدون اينكه فكر كند پاسخ داد: «براي من پرسپوليس و استقلال فرقي ندارد و پولم را مي‌خواهم» اين گفت‌وگو با ناراحتي شديد داريوش مصطفوي همراه شد و حسابي او را شاكي كرده بود تا مديرعامل با دلخوري جلسه را تمام كند. اين روزها خبر مي‌رسد كه پگاه‌گيلان خواستار رضايي شده و حتي صحبت‌هايي هم در اين‌باره شد اما به‌نظر مي‌رسد سازمان تربيت‌بدني با توجه به نامه آخر محمد علي‌آبادي به رئيس‌جمهور درخصوص كاهش هزينه‌ تيم‌هاي ليگ برتري مخالف عقد چنين قراردادي با رقم ششصد ميليون باشد. به‌هرحال رحمان رضايي دست روي رقمي گذاشته كه شايد در اروپا و با احتساب واحد پولشان يورو نزديك به حقيقت باشد اما در ايران از اين پول‌ها پيدا نمي‌شود كه خرج يك بازيكن شود، حالا مي‌خواهد رحمان باشد.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض قول قهرماني آسيا

هرچند قطبي اظهارنظر مثبتي در مورد احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني داشته، ولي او در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين دو نفر در كادرفني حضور خواهند داشت، مي‌گويد: «اجازه بدهيد كه كمي زمان بگذرد تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.

البته افشين پيرواني قلبش براي پرسپوليس مي‌تپد و احمدرضا عابدزاده هم مثل يك هواپيماي 747 بزرگ و سختكوش است. در ضمن از ماندن كريم باقري هم خوشحالم.»
    قطبي در مورد وضعيت چند بازيكن پرسپوليس از جمله نيكبخت، ماماني و‌آقايي كه در طول فصل گذشته با او اختلاف داشتند، گفت: « زود است در مورد اين مسائل از حالا حرف بزنم. بهتر است ابتدا مسائل مهمتر روشن شود. براي صحبت كردن در مورد بازيكنان به اندازه كافي فرصت داريم.»

افشين قطبي ادامه داد: «معتقدم تمام بزرگان فوتبال ايران در پرسپوليس جمع‌اند تا قهرماني آسيا و ليگ برتر را در فصل آتي براي هواداران به ارمغان بياورند.

بازيكنان زيادي در پرسپوليس وجود دارند كه نسبت به كار من آشنايي كامل دارند و من نيز نسبت به آنها شناخت لازم را دارم.

فكر مي‌كنم تمام باتجربه‌ها در كسوت مربيگري و همچنين بازيكنان بزرگي در تيم پرسپوليس جمع شده‌اند ما مي‌توانيم دست به دست هم داده و قهرماني دوباره را براي اين تيم بزرگ به ارمغان بياوريم.»

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض قطبي: 10 سال ديگر هم كار نكنم نيازي به پول ندارم

خبرگزاري پرسپوليس :‌ افشين قطبي در گفت و گويي اظهار داشت: از خريدهاي خوب پرسپوليس رضايت دارم، ضمن اينكه مسئولان قول داده اند در روزهاي آينده مهره هاي كارآمد ديگري نيز جذب كنند تا در هر پست چندين بازيكن آماده براي حضور در سه جام معتبر داشته باشيم.
    وي افزود: با كمك دوستانم در خارج از كشور، طرحي جديد براي پرسپوليس تهيه خواهم كرد تا تيمي بين المللي تر از هميشه داشتم باشيم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص دستيار برزيلي خود تصريح كرد: كوسا سابقه حضور و بازي در ليگ دسته اول برزيل را دارد و يكي از مربيان شناخته شده در فوتبال اين كشور محسوب مي شود. وي همانند من در كره جنوبي و هلند در كنار مربيان بزرگ سال‌ها كار كرده است و بسيار كمك حال من خواهد بود.
    وي با بيان اين مطلب كه برگزاري بازي هر پنج روز يك بار مشكلي ايجاد نمي كند، افزود: منظم برگزار شدن ليگ باعث رشد فوتبال ايران مي شود و بايد براي زدن حرف اول در آسيا،‌ حرفه اي فكر و عمل كرد.

قطبي در پاسخ به شايعات متعدد در مورد بازگشت وي به تهران به خاطر پول و مبلغ قرارداد بالا تاكيد كرد: تمام كساني كه من را مي‌شناسند مي دانند به هيچ عنوان هدف من براي آمدن به پرسپوليس پول نبود، چون اگر 10 سال ديگر هم كار نمي‌كردم نيازي به پول نداشتم.
    وي ادامه داد: دستمزدهايي كه در كره، هلند و امريكا گرفتم هرگز ناچيز نبود و به لطف خدا امروز هيچ مشكلي از لحاظ مالي ندارم.
    سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه اگر دليل اصلي بازگشت به تهران، پول نبوده است، چرا مبلغ قرارداد خود را به طور شفاف اعلام نمي كند، گفت: فاش نشدن مبلغ قرارداد در فوتبال حرفه اي دنيا امري طبيعي است. با اين حال اگر اعضاي هيئت مديره لازم بدانند، مي توانند آن را اعلام كنند.
    كمك مربي سابق تيم ملي كره جنوبي در باره قرعه كشي مرحله دوم مقدماتي جام جهاني 2010 در آسيا اظهار داشت: بايد به دايي تبريك بگويم كه صعود از دور اول را براي ايرانيان رقم زد؛ اما شك ندارم با وجود دو تيم كره جنوبي و شمالي كه كاملا به فوتبال آنها آشنا هستم كار راحتي ندارد. عربستان نيز تيمي خطرناك محسوب مي شود.
    وي ادامه داد: با توجه به تدابير خوب دايي و بازيكنان تاكتيك پذير تيم ملي، صعود به جام جهاني دور از دسترس نيست و از خدا مي‌خواهد تيم ملي به اين مهم برسد.
    وي افزود: نبايد فراموش كنيم تيم ملي براي صعود به جام جهاني به هواداران استقلال و پرسپوليس نياز دارد تا در كنار هم و با در دست داشتن پرچم ايران تيم علي دايي را براي حضور در افريقاي جنوبي(محل برگزاري جام جهاني 2010) ياري كنند.
    قطبي كه گفته مي شد براي تماشاي بازي هاي يورو 2008 عازم سوئيس و اتريش مي شود، در اين خصوص گفت: برخي از بازي ها را از نزديك ديدم. از بازي هاي تيم ملي روسيه تحت رهبري گاس هيدينگ با تجربه لذت بردم.
    وي ادامه داد: بازيكنان اسپانيا در اين جام تركيب‌هاي بسيار خوبي را در مناطق مختلف زمين تشكيل مي‌دادند و عملكرد بسيار خوبي داشتند. قهرماني حق آنها بود.
    قطبي در پايان گفت: من يك مربي هستم كه براي موفقيت تيمم از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد و نمي‌دانم چرا كلمه مربي پروازي را روي من گذاشته اند. با رفع مشكلات شخصي به زودي به تهران باز مي گردم تا مقدمات برپايي اردو و ديدارهاي تداركاتي را فراهم كنيم و با آمادگي گام به هشتمين دوره ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض شيث رضايي تمرين‌هاي اشتوتگارت را ترك كرد

خبرگزاری پرسپولیس : پايگاه اينترنتي باشگاه اشتوتگارت آلمان از ترك تمرين‌هاي آماده‌سازي اين تيم از سوي شيث رضايي خبر داد.
    اين پايگاه اينترنتي آورده است؛ شيث رضايي روز سه‌شنبه محل برگزاري اردوي آمادگي تيم فوتبال اشتوتگارت در دوناشيگن را ترك كرد.
    اين سايت در ادامه آورده است: آري نيمان بازيكن 24 ساله‌ي تيم ملي فوتبال فنلاند از باشگاه سويسي اف سي تون به جاي شيث رضايي در تمرين‌هاي اشتوتگارت حاضر شده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدازظهر دیروز
    ابراهيم توره در تمرين پرسپوليس مصدوم شد
    خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تمرين بعدازظهر امروز مصدوم شد و به تمرين ادامه نداد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز از ساعت 50/16 در ورزشگاه آغاز شد و بازيكنان آزمايشي پس از گرم كردن زير نظر افشين پيرواني فوتبالي دستگرمي برگزار كردند.
    بازيكنان اصلي نيز پس از دويدن دور زمين در قالب يك تيم مقابل تيم منتخب نفرات آزمايشي قرار گرفتند و با 2 گل ابراهيم توره و پژمان نوري به برتري رسيدند.
    * عليرضا نيكبخت واحدي، كريم باقري و محسن خليلي در تمرين امروز غايب بودند.
    * ابراهيم توره مهاجم سنگالي پرسپوليس از ناحيه زانو و كشاله پاي راست دچار مصدوميت شد و به دليل درد زياد با نظر افشين پيرواني به تمرين ادامه نداد.
    * فرهاد خير خواه، مهاجم فصل گذشته پرسپوليس در تمرين امروز با بازيكنان آزمايشي به تمرين پرداخت.
    * محمود خوردبين و سعيد نعيم آبادي از جايگاه ويژه تمرينات امروز پرسپوليس‌ها را نظاره گر بودند.
    * دروازه بانان نيم ساعت قبل از تمرين زير نظر احمد رضا عابد زاده به تمرينات فشرده پرداختند.مهدي واعظي كماكان به دليل مصدوميت با درد تمرين كرد.
    *بازيكن مراكشي كه در تمرين روز گذشته حضور داشت،‌ امروز نيز با سرخپوشان تمرين كرد.
    * حدود 200 هوادار از نزديك نظاره گر تمرين امروز بودند.
    * عليرضا حقيقي در فوتبال دستگرمي با يكي از بازيكنان آزمايشي برخورد شديدي داشت كه اين مسئله با تذكر جدي پيرواني همراه بود. وي از حقيقي خواست به دليل برخورد خشن با بازيكن آزمايشي از وي عذرخواهي كند.
    * سپهر حيدري در حاشيه تمرين امروز به زبان نگليسي با ابراهيم توره به گفت و گو پرداخت.
    * گلزني‌ امروز توره باعث شد تا هواداران او را به شدت تشويق كنند.
    * احمد رضا عابدزاده در چند صحنه به علت پاس ندادن عليرضا محمد به او تذكر داد.
    * در پايان تمرين پرويز كماسي و افشين پيرواني به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
    * پژمان نوري از آماده ترين بازيكنان امروز بود.
    * تمرينات پرسپولس فردا ساعت 9 صبح در آكادمي ملي المپيك پيگيري خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خبری از عماد رضا نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اینطوری که خبرها دارن میگن

عمادرضا 90% پرسپولیسیه !

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این نتیجه نظر سنجی این فصل

نظر سنجی تجدید میشه برای فصل آتی
    سلام بابک جان ..

به نظرم یه جورایی بشه که هر سه جام رو در بربگیره خیلی بهتره ..

ممنون

یا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

سلام بابک جان ..

به نظرم یه جورایی بشه که هر سه جام رو در بربگیره خیلی بهتره ..

ممنون

یا حق

آره این شکلی خیلی بهتره!

زودتر نظر سنجی راه بندازین که میخوام این و انتخاب کنم!
    قهرمانی در هر سه جام!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •