پس پیشنهاد موند بین kill zone 2 و god of war 3
حالا کدوم؟
پس پیشنهاد موند بین kill zone 2 و god of war 3
حالا کدوم؟
اگه بخوای خیلی تو خرج نیافتی کیل زون دو الان قیمتش خیلی پایین تر از گاد آف واره من جای شما بودم کیل زون رو با آنچارتد یک رو می گرفتم که قدیمی تر هستن و احتمالا کم کم نایاب تر می شن و قیمت جفتش رو هم شاید از قیمت گاد آف وار کمتر بشه ! تو ایران یه بازی قیمتش افت می کنه ولی نایاب بشه دوباره می ره بالا ، بازی folklore از همون دست بازی هایی بود که من به خاطر نایاب بودنش قیمت بالایی براش دادم البته اک خریدم ، البته بعید می دونم برا کیل زون و آنچارتد همچین اتفاقی بیافته !
دوستان که از PSN خرید می کنن ، بازی Deathspank رو پیشنهاد می کنم بخرید حجمش حدود یه گیگه خیلی فاز می ده ! شونزده هفده دلارم بود ! البته لازم به ذکره من با بازی های گرافیک اینجوری خیلی حال می کنم
توضیحات و تصاویر بازی اینا هم تو گیم اسپات می تونید ببنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J A V I D; 20-07-2010 at 10:25.
نمی شه همچین کاری کرد تهران از این سرش تا اون سرش کلی قیمت ها متفاوته ! همون پشت شهرداری هم دو تا مغازه کنار هم یه بازی شون یه قیمت نیست ، کلی بشه گفت فقط می شه گفت بازی های ریجین یک اصولا قیمت بالاتری دارن ، ریجن سه هم قیمت پایین تری و ریجین دو هم قیمت متوسط این که گفتم برا بازی های به روزه برا بازی های قدیمی تر خیلی صدق نمی کنه ...[/QUOTE]
ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت
اتفاقا اون کارم نمی شه کرد مثلا زنگ می زنی یارو یه قیمت می ده یه ربع بعد زنگ می زنی یه قیمت دیگه می ده می ری اونجا یه قیمت دیگه می ده ، برا من بارها پیش اومده چون خیلی وقتا خودشون یه بازی رو ندارن مثلا فکر می کنه می ره از یکی می گیره بعد می ره آمار می گیره می بینه گرون تر می شه یا اصلا موجود نیست این حرفا !!!!!!! در هر صورت حدودی می شه قیمت بازی ها رو گفت همین جوری ولی اینکه بخوایم بشینیم بگیم فلان مغازه اینجور اونجور نمی شه ....ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت
ریجن یک بازی ها آمریکایی ، ریجین دو اروپایی ، ریجین سه هم مال آسیاست ، مهم هم نیست کدوم ریجیون رو بگیری پلی سه ها در مورد بازی ها همه رجیون ها رو ساپورت می کنن ولی در آینده اگه خواستی احیانا برای بازی هات DLC بگیری از نت ریجین دو باشه بازیت بهتره چون گیم کارت رجین دو امارات راحت پیدا می شه ارزون تر از گیم کارت امریکا هم هست واسه آسیا هم عمرا گیم کارت پیدا نمی شه ، اگرم نمی خوای از اینترنت DLC اینا بگیری اصلا مهم نیست !
Last edited by J A V I D; 20-07-2010 at 12:04.
ممنون داداش
گیم کارت چیه
یه کارت مبلغ داره که باهاش می تونید از شبکه پلی استیشن بازی و بسته های الحاقی به بازی ها اینا رو بخرید ...
سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومد
دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون
متاسفانه تو ایران ندیدم اصلا بتونن پلی استیشن سه رو تعمیر کنن ، اونایی که خیلی هنر دارن تهش رامش رو می تونن عوض کنن !
برا بازی حرفت درست ولی برا فیلمای بلو ری باید حتما ریجن فیلمت با ریجن دستگات یکی باشه
حالا یه سوال مال من ریجن 3 فیلمای بلوری با این ریجن گیر میاد؟یا اصلا فرقیم میکنه؟یعنی ممکنه هر فیلمی که میاد برا هر 3 ریجنش بیاد یا نه محدودیت داره؟
Last edited by armenak; 20-07-2010 at 21:35.
دوست عزیز شما پیش بهترین تعمیر کار هم برید نمیتونن درستش کنن.سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومد
دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)