تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 419 از 1219 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس پیشنهاد موند بین kill zone 2 و god of war 3
    حالا کدوم؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اگه بخوای خیلی تو خرج نیافتی کیل زون دو الان قیمتش خیلی پایین تر از گاد آف واره من جای شما بودم کیل زون رو با آنچارتد یک رو می گرفتم که قدیمی تر هستن و احتمالا کم کم نایاب تر می شن و قیمت جفتش رو هم شاید از قیمت گاد آف وار کمتر بشه ! تو ایران یه بازی قیمتش افت می کنه ولی نایاب بشه دوباره می ره بالا ، بازی folklore از همون دست بازی هایی بود که من به خاطر نایاب بودنش قیمت بالایی براش دادم البته اک خریدم ، البته بعید می دونم برا کیل زون و آنچارتد همچین اتفاقی بیافته !

دوستان که از PSN خرید می کنن ، بازی Deathspank رو پیشنهاد می کنم بخرید حجمش حدود یه گیگه خیلی فاز می ده ! شونزده هفده دلارم بود ! البته لازم به ذکره من با بازی های گرافیک اینجوری خیلی حال می کنم

توضیحات و تصاویر بازی اینا هم تو گیم اسپات می تونید ببنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by J A V I D; 20-07-2010 at 10:25.

3. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

نمی شه همچین کاری کرد تهران از این سرش تا اون سرش کلی قیمت ها متفاوته ! همون پشت شهرداری هم دو تا مغازه کنار هم یه بازی شون یه قیمت نیست ، کلی بشه گفت فقط می شه گفت بازی های ریجین یک اصولا قیمت بالاتری دارن ، ریجن سه هم قیمت پایین تری و ریجین دو هم قیمت متوسط این که گفتم برا بازی های به روزه برا بازی های قدیمی تر خیلی صدق نمی کنه ...[/QUOTE]
    ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت
    اتفاقا اون کارم نمی شه کرد مثلا زنگ می زنی یارو یه قیمت می ده یه ربع بعد زنگ می زنی یه قیمت دیگه می ده می ری اونجا یه قیمت دیگه می ده ، برا من بارها پیش اومده چون خیلی وقتا خودشون یه بازی رو ندارن مثلا فکر می کنه می ره از یکی می گیره بعد می ره آمار می گیره می بینه گرون تر می شه یا اصلا موجود نیست این حرفا !!!!!!! در هر صورت حدودی می شه قیمت بازی ها رو گفت همین جوری ولی اینکه بخوایم بشینیم بگیم فلان مغازه اینجور اونجور نمی شه ....

ریجن یک بازی ها آمریکایی ، ریجین دو اروپایی ، ریجین سه هم مال آسیاست ، مهم هم نیست کدوم ریجیون رو بگیری پلی سه ها در مورد بازی ها همه رجیون ها رو ساپورت می کنن ولی در آینده اگه خواستی احیانا برای بازی هات DLC بگیری از نت ریجین دو باشه بازیت بهتره چون گیم کارت رجین دو امارات راحت پیدا می شه ارزون تر از گیم کارت امریکا هم هست واسه آسیا هم عمرا گیم کارت پیدا نمی شه ، اگرم نمی خوای از اینترنت DLC اینا بگیری اصلا مهم نیست !
    Last edited by J A V I D; 20-07-2010 at 12:04.

6. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اتفاقا اون کارم نمی شه کرد مثلا زنگ می زنی یارو یه قیمت می ده یه ربع بعد زنگ می زنی یه قیمت دیگه می ده می ری اونجا یه قیمت دیگه می ده ، برا من بارها پیش اومده چون خیلی وقتا خودشون یه بازی رو ندارن مثلا فکر می کنه می ره از یکی می گیره بعد می ره آمار می گیره می بینه گرون تر می شه یا اصلا موجود نیست این حرفا !!!!!!! در هر صورت حدودی می شه قیمت بازی ها رو گفت همین جوری ولی اینکه بخوایم بشینیم بگیم فلان مغازه اینجور اونجور نمی شه ....

ریجن یک بازی ها آمریکایی ، ریجین دو اروپایی ، ریجین سه هم مال آسیاست ، مهم هم نیست کدوم ریجیون رو بگیری پلی سه ها در مورد بازی ها همه رجیون ها رو ساپورت می کنن ولی در آینده اگه خواستی احیانا برای بازی هات DLC بگیری از نت ریجین دو باشه بازیت بهتره چون گیم کارت رجین دو امارات راحت پیدا می شه ارزون تر از گیم کارت امریکا هم هست واسه آسیا هم عمرا گیم کارت پیدا نمی شه ، اگرم نمی خوای از اینترنت DLC اینا بگیری اصلا مهم نیست !
    ممنون داداش
    گیم کارت چیه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

یه کارت مبلغ داره که باهاش می تونید از شبکه پلی استیشن بازی و بسته های الحاقی به بازی ها اینا رو بخرید ...

داره خودمونی میشه alibaba21271's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متاسفانه Red Screen Of Dead یه مشکل سخت افزاری اساسیه و راه حل خاصی نداره و به احتمال قوی باید کنسول رو به پشتیانی شرکت Sony تحویل بدی تا تعمیر کنن.(که البته کار سختیه)
    بعضی ها راه حلایی دارن ولی فکر نکنم که فایده ای داشته باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومد
    دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه تو ایران ندیدم اصلا بتونن پلی استیشن سه رو تعمیر کنن ، اونایی که خیلی هنر دارن تهش رامش رو می تونن عوض کنن !

11. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برا بازی حرفت درست ولی برا فیلمای بلو ری باید حتما ریجن فیلمت با ریجن دستگات یکی باشه
    حالا یه سوال مال من ریجن 3 فیلمای بلوری با این ریجن گیر میاد؟یا اصلا فرقیم میکنه؟یعنی ممکنه هر فیلمی که میاد برا هر 3 ریجنش بیاد یا نه محدودیت داره؟
    Last edited by armenak; 20-07-2010 at 21:35.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومد
    دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون
    دوست عزیز شما پیش بهترین تعمیر کار هم برید نمیتونن درستش کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •