خب قدرت 9600 حدود چهار برابر 8500 هست
حالا ميخواد اين 9600 رمش 384 باشه اون 8500 رمش يك گيگ فرق نميكنه
خب قدرت 9600 حدود چهار برابر 8500 هست
حالا ميخواد اين 9600 رمش 384 باشه اون 8500 رمش يك گيگ فرق نميكنه
خب دقيقا همونجا كا بايستي ميرفتي نرفتي
پاساژ ايران
خب اگه واقعا نمی تونید مانیتورتون رو تحمل کنید، به نظرم الان بهترین مانیتور تو رنج 300 هزارتومن همین سری 32 هستش:2032BW/GW که این جی دبلیو یه پوشش آینه ای داره که به گفته ی سامسونگ از شکست رنگ ها جلوگیری میکنه ولی همه از این جور مانیتورا که عین آینه می مونن استقبال نمی کنن. بی دبلیو هم دقیقا مثل همون هست فقط اون پوشش رو نداره و به جای magic bright 3 از یک نسخه پاینتر (2) استفاده می کنه و در اصل انقدر فرق نمی کنه ولی خوب یه 20 تومنی فکر می کنم اختلاف قیمت دارن.( هر دو 20 اینچند)
بالاتر از اون مدل در رنج 380 هزارتومن یک الی سی دی فوق العاده می تونهL1980Q از ال جی باشه که واقعا ال سی دی خوبیه ولی 19 اینچه و در این رده یکمی گرونه ولی قابلیت ها و طراحی بسیار شکیل خودشو داره:
اگه زبانتون خوبه میتونید اینجا یک Review بخونید:
عکسهای بیشتر در:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این مانیتور یک سری قابلیت های اضافی مثل چرخش نمایشگر(pivot) و استفاده در حالت عمودی داره که برای متن خیلی خوبه ولی بازم همچی بستگی به خودتون داره. من هنوزم فکر می کنم مانیتورتون با یک خورده تنظیم درست میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من میدونم L194WT دی وی آی داره. حتی خود کاتالوگ مادیران که مال 9 ماه پیشه به وضوج ذکر کرده که DVI داره حتی هنوز اگر رایان صبا رو چک کنید می بینید که دی وی آی داره.ولی مثل توی سایت مادیران (حالا ) اوضاع عوض شده. یکمی بو میده احتمالا چون ساخت مادیران هست توش دست بردن.
این مشخصاتش از سایت ال جی که با رایان صبا یکیه:
Panel TNdvi-d یک رابطه که یک پروسه پردازش رو حذف میکنه و کیفیت رو بهبود می بخشه. همچنین قابلیت کنترل مانیتور از طریق نرم افزار های قابل اجرا روی ویندوز مثل magic tune (برای سامسنوگ) فقط از طریق DVI فعال میشه. هم چنین اگر میخواهید از ماینتورتون برای فیلم دیدن یا برای بازی با کنسول استفاده کنید تکنولوژی HDCP که مخفف High-bandwidth Digital Content هستش ، کیفیت تصاویر انتفالی رو حفط میکنه، اطلاعات بیشتر در:
Size 19W
Resolution 1440 x 900
Pixel Pitch 0.2835 x 0.2835
Brightness 300 cd/㎡
Contrast Ratio 2000:1(DFC)
Viewing Angle 160/160(H/V)
Response Time 5ms
Display Colors 16.2M
Sync Range
Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Input Signal
Video Signal RGB Analog, Digital
Sync type Separate, Composite, SOG
Connectors
PC 15 Pin D-sub, DVI-D(HDCP)
Plug & Play
DDC DDC/CI
Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz)
Power Switch Type Tact
Power Consumption
On 34W
Stand-by / Suspend 1W
DPM Off 1W
User Control
Button 5EA(Power Key Included)
Functions f-Engine, sRGB, Auto Resolution, HDCP
Type Tact type
Mechanical
Dimension(W x H x D) 435 x 370 x 226 mm
Weight 3.6kg
Stand Tilt(Base detachable)
Regulations
Safety UL,cUL,TUV-GS,SEMCO
EMC FCC-B,CE
Low radiation TCO-03
Power saving EPA Energy Star
ویو سونیک گارانتی درست حسابی نداره ولی مانیتور های بسیار خوبی هستند ولی گرون قیمت اند و در این رنج قیمت اصلا قابلیت رقابت با نمونه های معرفی شده رو ندارن (Response Time بالا یا کنتراست کم) مانیتور های رنج بالاتر از 360 و 400 یا میره تو 24 اینچ به بالا (حتی 30 اینچ که یک مدل از سامسنوگه) یا اینکه میره تو چیزهای کمیاب و گرون قیمت که برندهایی مثل VIEW SONIC ، Sony ، HP , Dell , Apple رو شامل میشه ( نسبت کارایی/قیمت در غالبشون خیلی ضعیفه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا که ٌW1952S فعلا که در داخل تولید میشه و مشخصاتش به نقل از سایت مادیران اینه:
* صفحه نمايش گسترده
* كنتراست منحصر بفرد 10000:1
* طراحي استثنايي و زيبا
* داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
* مجهز به تکنولوژي DFC
* زاويه ديد بسيار وسيع
* زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
* مجهز به موتور پردازش تصوير
* مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
خوب تا اینجا که Respose Time 5 ms از 2032 که ضعیف تره.
TFT Panel Spec Size 19" Wide)
Resolution 1440 x 900 @ 75Hz
Brightness 300 cd/m2 ( Typical)
Contrast Ratio 10000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 176°, V: 170°
Supported Colors 16.7 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 28 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub
Power Supply 100 ~ 240 Vac (50~ 60Hz), Built-in Type
Net Dimensions (WxDxH) 451 x 220 x 390 mm
Net Weight 3.9 Kg
Wall / Arm Mount Type VESA
Power Consumption Normal Operation Less than 36 watts
Suspend / Standby Less than 1 watts
Power Off mode Less than 1 watts
Plug Play DDC DDC 2B
USB N/A
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance ISO 13406-2, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 5ms, Tilt, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound
اینجا هم که می بینید DVI نداره.
ولی شما داری استفاده می کنی و راضی هستید و این خیلی مهمه.
به هر حال هر جوری حساب بگیرید روی کاغذ 2032 بهترین مانیتور بازار از لحاظ Price/Performance ( کارایی/قیمت) هستش.
Last edited by M659; 06-07-2008 at 08:25. دليل: حفظ زبان اصلی پارسی!
ببین دوست عزیز اینجا قوانین باید رعایت بشه. خیلیا (خود من) می خوان سیستم ببندن ولی قوانین اجازه ی پیشنهاد سیستم رو سلب کرده و دلیل هم داره. برای گرافیکتون با توجه به چیزایی که گفتین (که بازی توش نبود) من شخصا 3650 رو به 8600 ترجیح میدم چون درسته در بازی از 8600 به مقدار کمی کم میاره ولی عوضش از Direct X 10.1 پشتیبانی میکنه که به نظرم تصمیم آینده نگرانه تریه. انتخاب با خودته برای کار هایی که گفتی حتی 8500 هم کفایت میکنه ولی خوب الان با 80-90 تومن قیمت 8600 کارت خیلی خوبیه تو این رنج(و همچینین 3650)
نه اتفاقا. جفتشون پنل های TN دارن کما اینکه با وجود محدودیت باتری لپتاپ ها روشنایی تصاویر با انواع LCD ها که منبع تغذیه دارن قابل مقایسه نیست. همچنین تو Response Time و دیگر فاکتور ها.
شما مشکلتو فکر کنم با تنظیم نور محیطم میتونی درست کنی. کما اینکه انواع راه حل های نرم افزاری هم وجود داره
ببخشيد اشتباه شد .
Last edited by sabasistem_co; 06-07-2008 at 08:55. دليل: _
دستت درست . خدا حفظت کنه . ممنونم . اینچ مونیتور وقتی بالا میره در کیفیت و تصویر تاثیر میزاره ؟ بهتر نیست مثلا 15 اینچ بگیرم ؟ بین 2032bw و 2032gw نظر شما بیشتر رو کدومه ؟ اگه گرفتم شما توصیه میکنید که از پورت dvi کارت گرافیک بهش ورودی بدم ؟
ممکنه نظرتون رو در مورد مونیتور sony بفرمایید ؟ مثل اینکه تو بازار مونیتورهاش خیلی مختلف نیست و یکی دو نمونه بیشتر نداره . حقیقتش اینکه اندازه صفحه خیلی برام مهم نیست و فکر میکنم باید یه چیزی بگیرم که کمترین لرزش تصویر رو داشته باشه ولی نمیدونم تو مونیتور کدوم مشخصه اینو بیان میکنه ؟ واید بگیرم یا معمولی ؟
آقا به خدا شرمنده شدم . منو ببخشین اگه سوالام زیاد شدن . معذرت ...
نظر شما صددرصد درسته و تو عمل این به من ثابت شده . مثلا من بازی پرواستریت رو وقتی روی بالاترین حدش میزارم سیتم من موقع بازی اون روانی سابق رو نداره و عملکردش کند میشه و یا بازی تابیریوم وارز ولی همین بازی ها رو سیستم برادرم که اون 9600 رو داره با اینکه 512 هستش عالیه و بدون مکس و تاخیر اجرا میشن .
خیلی متاسف شدم که چند بار درخواست مشورت کردم کسی جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)