سلام به همه دوستان
دیروز اسلیم پیانو بلک گرفتم 228 تومن
دو تا سوال داشتم
اول این که مشخصات مموری 4گیگ اصل چیه؟؟
دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟
سلام به همه دوستان
دو تا سوال داشتم
دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟
با عرض معذرت فروشنده خيلي غلط كرده ! واسه ال سي دي حتما يه برچسب بگير كه بعدا پشيمون مي شي ...سلام به همه دوستان
دو تا سوال داشتم
آره گیر کرده بودم ولی رد کردمش . خدایی یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم همین من هانت 2 بود .
من الان بد جور تو کفه بازی ترسناک هستم . یعنی هیچی نیست دیگه ؟
نه نیست دیگه من همینارو میشناسم البته من زیاد با ترسناک حال نمیکنم!
ممنون از تاییدت!
مثلا fifa 08 کیفیت خوبی داره البته به بازی ساز ها هم ربط داره الان اکثر بازی هایی که به صورت مولتی ساخته میشن فقط x360و ps3 و pc شون از بقیه بهتره
اشتباه نکن من بالای 30 سالم دیدم که با psp حال میکنه چه برسه به 17 سال ! ببین من 70% پول psp مو خودم دادم در حالی که میتونستم اون موقع یه گوشی خوب بخرم الان گوشی من 2600 ! ولی اکثر دوستام گوشی بالای 300 دارن ولی واقعا از امکانات گوشیشون استفاده نمیکنن ولی من الان از همه ی امکانات psp استفاده میکنم و.....
جاوید قبلا حدس میزدم 20 سالته!! حالا چون تو گفتی منم میگم 18 سالمه! حرفتم تایید میکنم به سن و سال ربطی نداره.
من هم موقعی که 12 سالم بود از سایلنت 1 ترسیدم،هم الآن که 17 سالمه با شرایط کافی از Origins میترسم.یعنی ترس که نه،تریپ دلهره و این مایه ها...
بيشتر كساني رو كه من ديدم تو رنج 16 تا 18
در ضمن اين برچسب ال سي دي چيه؟؟ يه عكس ازش ميزارين
اگه بچسبونيمش رو ال سي دي حباب هوا زيرش نميمونه؟؟
يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟
Last edited by GHOST RECON; 27-05-2008 at 17:39.
یه برچسب برا lcd دیگه که میچسبه روش و نمیزاره به خود lcd خط بخوره من خریدم 2800 یه خوبی جالبی که داره اینه که اگه بعد از اینکه رو lcd خط افتاده بچسبونیش خط ها دیگه معلوم نیست!! چرا ممکنه حباب بره برا منو که عطا چسبوند اون مو بلنده تو وست گیم ! یه دونه حباب خیلی کوچیک دارم الان که اونم به خاطر اینه که گرد و خاک رفته بود من ندیدم که پاکش کنم!
منم دادن يارو مغازه داره چسبوند ولي كجكي چسبوند زيرشم يه حبوبا كوچلو رفت ولي چون حساسم به اين مسائل خودم كندمش دوباره صاف چسبوندمش بدون حباب !
مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.خوب تو فقط رفیقاتو دیدی لابد! به نظرم کنسول پرتابل بیشتر به درد کسی میخوره که زیاد بیرون از خونه باشه. مثلا من الآن شرکت بیکارم تقریبا. یا پی اس پی بازی میکنم یا میشینم Dota بازی میکنم!! به هر حال، هرکی هر جوری حال میکنه و تو هر سنی هست هر کنسولی رو دوست داره هر کاری میخواد بکنه!!بيشتر كساني رو كه من ديدم تو رنج 16 تا 18
به به! میبینم که عطا شهرت جهانی پیدا کرده!! برا منم اون چسبوند. ولی هیچ حبابی نداره. بنده خدا کلی تمیزش کرد. انصافا کارش درسته!! برچسب چسبون خوبیه!!برا منو که عطا چسبون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)