تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 1404 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دیروز اسلیم پیانو بلک گرفتم 228 تومن
    دو تا سوال داشتم
    اول این که مشخصات مموری 4گیگ اصل چیه؟؟
    دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دیروز اسلیم پیانو بلک گرفتم 228 تومن
    دو تا سوال داشتم
    اول این که مشخصات مموری 4گیگ اصل چیه؟؟
    دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟
    با عرض معذرت فروشنده خيلي غلط كرده ! واسه ال سي دي حتما يه برچسب بگير كه بعدا پشيمون مي شي ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هانت! اگه یادم باشه یه جای من هانت گیر کرده بودی درسته!!؟ بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!

!
    آره گیر کرده بودم ولی رد کردمش . خدایی یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم همین من هانت 2 بود .
    من الان بد جور تو کفه بازی ترسناک هستم . یعنی هیچی نیست دیگه ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آره گیر کرده بودم ولی رد کردمش . خدایی یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم همین من هانت 2 بود .
    من الان بد جور تو کفه بازی ترسناک هستم . یعنی هیچی نیست دیگه ؟
    نه نیست دیگه من همینارو میشناسم البته من زیاد با ترسناک حال نمیکنم!

بله بازي ترسناك برا پي اس پي كمه منم تصديق مي كنم ! چون به نظر من كلا با ذات پي اس پي سازگار نيست زياد !
    ممنون از تاییدت!

دوستان بازي هايي كه بين pc وpsp مشترك و كيفيتشون روي psp بالاست كدوم ها هستن؟
    مثلا fifa 08 کیفیت خوبی داره البته به بازی ساز ها هم ربط داره الان اکثر بازی هایی که به صورت مولتی ساخته میشن فقط x360و ps3 و pc شون از بقیه بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
    در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!
    اشتباه نکن من بالای 30 سالم دیدم که با psp حال میکنه چه برسه به 17 سال ! ببین من 70% پول psp مو خودم دادم در حالی که میتونستم اون موقع یه گوشی خوب بخرم الان گوشی من 2600 ! ولی اکثر دوستام گوشی بالای 300 دارن ولی واقعا از امکانات گوشیشون استفاده نمیکنن ولی من الان از همه ی امکانات psp استفاده میکنم و.....

الان احساس مي كني مثلا من ده سالمه !!‌ منم 22 سالمه اصولا بازي هاي الان اگه دقت كني بيشتر مناسب بزرگترهاست تا كوچيتر ها ... بخر حالشو ببر مگه به سنو ساله !
    جاوید قبلا حدس میزدم 20 سالته!! حالا چون تو گفتی منم میگم 18 سالمه! حرفتم تایید میکنم به سن و سال ربطی نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چرا ناراحت مي شي به خدا منظوري نداشتيم ! بازي تو هر سبكي براي پي اس پي هست ولي ترسناك كمتره ... البته به شخصه اصلا چيزي به اسم سبك ترسناك رو قبول ندارم ! تا حالا هيچ بازي نتونسته حس واقعي ترس رو بهم منتقل كنه حتي سايلنت هيل با همون شرايطي كه گفتيد ... ( شايدم زياد بازي هاي اينجوري بازي كرديم عادي شده ! )
    من هم موقعی که 12 سالم بود از سایلنت 1 ترسیدم،هم الآن که 17 سالمه با شرایط کافی از Origins میترسم.یعنی ترس که نه،تریپ دلهره و این مایه ها...

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.
    بيشتر كساني رو كه من ديدم تو رنج 16 تا 18
    در ضمن اين برچسب ال سي دي چيه؟؟ يه عكس ازش ميزارين
    اگه بچسبونيمش رو ال سي دي حباب هوا زيرش نميمونه؟؟

يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟
    Last edited by GHOST RECON; 27-05-2008 at 17:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

در ضمن اين برچسب ال سي دي چيه؟؟ يه عكس ازش ميزارين
    اگه بچسبونيمش رو ال سي دي حباب هوا زيرش نميمونه؟؟

يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟
    یه برچسب برا lcd دیگه که میچسبه روش و نمیزاره به خود lcd خط بخوره من خریدم 2800 یه خوبی جالبی که داره اینه که اگه بعد از اینکه رو lcd خط افتاده بچسبونیش خط ها دیگه معلوم نیست!! چرا ممکنه حباب بره برا منو که عطا چسبوند اون مو بلنده تو وست گیم ! یه دونه حباب خیلی کوچیک دارم الان که اونم به خاطر اینه که گرد و خاک رفته بود من ندیدم که پاکش کنم!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

منم دادن يارو مغازه داره چسبوند ولي كجكي چسبوند زيرشم يه حبوبا كوچلو رفت ولي چون حساسم به اين مسائل خودم كندمش دوباره صاف چسبوندمش بدون حباب !

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
    در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!
    کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.
    خوب تو فقط رفیقاتو دیدی لابد! به نظرم کنسول پرتابل بیشتر به درد کسی میخوره که زیاد بیرون از خونه باشه. مثلا من الآن شرکت بیکارم تقریبا. یا پی اس پی بازی میکنم یا میشینم Dota بازی میکنم!! به هر حال، هرکی هر جوری حال میکنه و تو هر سنی هست هر کنسولی رو دوست داره هر کاری میخواد بکنه!!
    برا منو که عطا چسبون
    به به! میبینم که عطا شهرت جهانی پیدا کرده!! برا منم اون چسبوند. ولی هیچ حبابی نداره. بنده خدا کلی تمیزش کرد. انصافا کارش درسته!! برچسب چسبون خوبیه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •