من مشخصات سیستمم را در پست زیر قرار داده ام.
حالا اگر راه حلی به نظرتون می رسه ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشخصات سیستمم را در پست زیر قرار داده ام.
حالا اگر راه حلی به نظرتون می رسه ممنون میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یک جا دیگه نصب کنید به احتمال زیاد اجرا میشه
پاك كردم فايده نداشت
با سلام.
با بازی Fire Departmen 3 مشکل داشتم.اگه کمک کنید ممنون میشم.
مشکلم اینه که بعد از ورود به بازی و رفتن یه مرحله از بازی خارج می شه و ارور می ده و سیو هم نمی کنه.
اشکال از سیستم و ویندوز و کارت گرافیکی نیست چون رو چند تا سیستم تست کردم.
آیا کرک داره ؟ اگه داره برام بزارید ممنون می شم.
اگه هم نداره علتش چیه؟
دوست عزیز این اروری که داده اشکال از گرافیک شما هست .من مشخصات سیستمم را در پست زیر قرار داده ام.
شما یه درایور به روز کارت گرافیکتو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه .
سلام.....
من تو test drive به مشکل خوردم....
تا زمانیکه توی قسمت map نرفتم بازی هیچ مشکلی نداره...اما تا وارد میشم...هنوز چند ثانیه نشده یه دفعه سیستم تیک میگیره....بعدشم دیگه بازی بی بازی..یعنی فقط میره رو اعصاب...حالا چی کار میشه کرد؟
به یک مشکل برخوردم .من Patch بازی Test Drive رو دانلود کردم.اما وقتی که می خوام نصبش کنم میگه این بازی روی سیستمتون نصب نیست.اگه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم.
تنها راه عوض کردن سیدی بازی و خریدن اون از یه شرکت دیگه اس
سلام
ببخشید من یک مشکل داشتم اونم اینکه من وقتی بازی فوتبال PES 2008 DEMO اجراش میکنم
میخام که فوتبالو دونفره بازی کنم نمیشه یک نفره میشه بادسته ولی نمیدونه چرا دونفره نمیشه
یعنی هر کاری میکنم تا تو قسمت دسته دسته دوم حرکت کنه نمیشه هر دوتا دسته جویستیکم سالمه
خراب نیست دسته بازیم از نوع usb هست میخاستم بدونم ایا برنامه هست که بتونم باهاش تمام بازیها رو
کنترل کنم یا داریوری برای usb هست که هر دوتا دسته بازی رو بشناسه.
در ضمن توی بازی بسکتبال میشه دونفره بازی کرد ولی تو فوتبال نمیشه هر دوتا دسته بازی رو تو کنترل پنل شناخته نمیدونم مشکل دیکه از کجاست
ممنون میشم راهنمایم کنید
به نظر من باید بری تو آپشین بازی !
اونجا تو تنظیمات کنترل درستش کنین !![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)