تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 722 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
    نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
    نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
    این نیز بگذرد...
    سلام دوست عزیز

1) من از بهمن 84 که کاربر فعال انجمن موسیقی شدم، توی هیچ نظرسنجی شرکت نکردم (حتی Top 10) و به هیچکس هم نگفتم که توی نظرسنجی شرکت کنه و رای بده.

2) توی نظرسنجی تاپیک آلبوم خاص، محسن چاوشی تا یه مدت اول بود و رضا یزدانی دوم، فاصله ی این دو نفر کم شد تا اینکه رای شون کاملا برابر میرفت جلو و بعد از چند روز رای های رضا یزادنی بیشتر شد.
    من اگر دوست داشتم که خواننده ای اول بشه، حداقل کاری که میکردم این بود که بهش رای بدم که این کار رو انجام ندادم.

3) توی این تاپیک یکی از طرفداران توهین کرد به یه خواننده ی دیگه و به تیم مدیریت، طبق قانون اول انجمن موسیقی من پستشون رو پاک کردم و توی تاپیک پست دادم تا متوجه بشن.

4) وقتی از اول نتایج یک نظرسنجی رو خصوصی میزاریم، امکانش عمومی کردنش وجود نداره (از لحاظ فنی)، تنها شاید ادمین بتونه الان ببینه چه کاربرانی به کی رای دادن. اگه بخواید میتونم به ادمین بگم این کار رو انجام بده و لیست کسانی رو که به چاوشی و یزدانی رای دادن در اختیارتون قرار بدم...

5) دوست عزیز، تیم مدیریت (و من به عنوان کوچیکترین عضوشون) برای بازگشت انجمن موسیقی کم زحمت نکشیدن، این که وقتی خواننده ی محبوبتون توی یه نظرسنجی از یه خواننده ی دیگه کمتر رای آورده، شما و دوستان دیگه به راحتی به خودتون اجازه میدین هرچی که میخواین راجع به تیم مدیریت بگین، فکر میکنم یه مقدار کم لطفی باشه.

لطفا دیگه پستی در این رابطه داده نشه، اگه ابهام و سوالی هست از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی در خدمتم.

با تشکر مهران...

2. 13 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

علیک سلام
    شعر از خود محسن
    دمش گرم ... معلومه بلده شعر بگه ولی مثل بعضیا نیس بخواد همه کارارو خودش بکنه
    آره، شعرایی که خودش میگه هم خوبن، ولی خب کم‌تر شعر میگه ...

مثلاً تو آلبوم یه شاخه نیلوفر، هفته‌های تلخ من سروده‌ی خودش بود ... (که به نظرم متوسط بود)
    تو آلبوم ژاکت، کی بهت خندیده رو چاوشی گفته بود، که اونم تعهدی بود که به اون فرد داشت تا حتماً براش شعر بگه، و خب چون خودش تحت تاثیر قرار گرفته بود نسبت به حرفای اون شخص، هیچکس بهتر از خودش ندید که بتونه در موردش ترانه‌سرایی کنه ...
    تو آلبوم حریص شعری نداشت، اما تک‌آهنگ نخلای بی‌سر شعرش از خودش بود ... که واقعاً عمق احساس و تعهدش رو نسبت به مردم شهرش می‌رسونه و قابل تحسینه ...

4. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..
    .
    دوست عزیزم ، شما این طور فکر میکنید ، چرا فکر میکنید نظر غالب اینطوره !

--------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیزه من ، چرا همیشه قاطع صحبت میکنیم ؟!
    نظر سنجی گزاشته شده ، خوب یکی از خواننده ها آهنگش به نظره بعقیه بهتره ، چه اشکالی داره ؟!
    کاره محسنو که تخته نکردن ، میاید شاکی میشد !!!!!

6. 9 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مثلاً تو آلبوم یه شاخه نیلوفر، هفته‌های تلخ من سروده‌ی خودش بود ... (که به نظرم متوسط بود)
    تو آلبوم ژاکت، کی بهت خندیده رو چاوشی گفته بود، که اونم تعهدی بود که به اون فرد داشت تا حتماً براش شعر بگه، و خب چون خودش تحت تاثیر قرار گرفته بود نسبت به حرفای اون شخص، هیچکس بهتر از خودش ندید که بتونه در موردش ترانه‌سرایی کنه ...
    تو آلبوم حریص شعری نداشت، اما تک‌آهنگ نخلای بی‌سر شعرش از خودش بود ... که واقعاً عمق احساس و تعهدش رو نسبت به مردم شهرش می‌رسونه و قابل تحسینه ...
    من از شعر کی بهت خندیده خیلی خوشم اومد ... اگه آدم بره تو عمقش میبینه خیلی قشنگه
    نخلای بی سرم که جای خود داره !

دیشب کل آلبوم ژاکت رو گوش دادم تا یاد آوری بشه
    خیلی حال کردم ... مخصوصا آهنگ به یاد موندیه دور آخر با شعر فوق العاده ی حسین صفا خیلی محشره !
    نمیدونم چرا بعضی از طرفداراش بابت آلبوم ژاکت اعتراض کردن ...
    جالبه بدونید که من تا قبل از آلبوم ژاکت با محسن آشنایی زیادی نداشتم و فقط بعضی ترکای آلبوم اولشو گوش داده بودم !
    و با گوش دادن آلبوم ژاکت طرفدارش شدم و دونه دونه آهنگای قبلی و بعدیشو گوش دادم

8. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم الان اصلا باید ادامه بدم بحث رو یا نه، اما یکی از دوستان چند تا پست قبلتر گقته بود ترک "ها" توی تنظیمش مشکل داشته، من به شت با این دوستمون موافقم.
    فراز و فرودهای آهنگ و ریتمش یه جاهایی خیلی خیلی گیج میزنه...
    اگه خواستین مثال هم میزنم

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

چیزه ، من میگم انگار جای خالیه یه تاپیکی توی انجمن احساس میشه
    .
    تاپیکی که میتونه اسمش ، جنگو جدال سره برتری خواننده ها ، باشه : دی
    بابا مگه فوتباله ! قضیه سره آهنگو احساسو ایناست ! اما نومدونم چرا انقده روحیه ی جنگاوری دارید شما : دی

.

بیخیال دیگه ، بزارید تاپیک محسن جای قشنگی باشه
    نزارید ملت از همه جا بیان اینتو جنگو جدال کنند

بوس : دی

12. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

من نمیدونم الان اصلا باید ادامه بدم بحث رو یا نه، اما یکی از دوستان چند تا پست قبلتر گقته بود ترک "ها" توی تنظیمش مشکل داشته، من به شت با این دوستمون موافقم.
    اگه خواستین مثال هم میزنم
    ســلام

و من به شدت با شما مخالفم : دی

به نظر من تا به امروز یکی از بهترین تنظیم های داخلی همین آهنگ " ها " بوده ...

یعنی به بیان ساده تر سه تا از بهترین تنظیم سبک هوس تا به امروز ایناست :

1- بارون پاییزی - سیروان خسروی

2 - خط سوم - فرشاد فارسیان

3 - ها - کوشان حداد

ممکنه شما به عنوان یه شنونده بگی که تنظیم خوبی نبوده ، درست ... این سلیقه شماست

ولی واسه من که حداقل دست و پا شکسته خودم تویه کار ساخت و تنظیم موزیک هستم ، باید بگم که " ها " فرا تر از انتظار من بود !

کوشان حداد کاملا با این تنظیم نشون داد که سیروان بهترین تنظیم کننده ایران نیست !

یه صدایی توی موزیک هست که یه نوع Organ هست که از کلیسا ها بیشتر این صدارو شنیدین ، همونی که آهنگ باهاش شروع میشه. این صدا از بد قلق ترین صدا هایی هست که میشه تویه یه موزیک استفاده کرد !

این صدا به سختی تویه گام آهنگ قرار میگیره ... خیلی سخت ! ... یعنی باید انقدر حرفه ای باشی که بتونی اینو با گام آهنگ هماهنگ کنی !

استاد استفاده از این صدا Tiesto هست که به زیبایی تویه چند تا آهنگاش این صدارو استفاده کرده .

شما دقیقا دقیقه 2:00 آهنگ رو گوش بده ... زیر صدای محسن ، همین صدا به چه زیبایی نواخته میشه !

من وقتی آهنگ " ها " رو گوش دادم واقعا آفرین گفتم به این همه نبوغ کوشان حداد ! چون بی نقص بی نقص بود !

این رو هم قبلا گفته بودم ... کوشان حداد تنها تنظیم کننده ی داخلی هست که به قوانین موسیقی اهمیت نمیده ! و سعی میکنه یه چیز جدید و خارج از سبک تویه آهنگ ابداع کنه که این بسیار خوبه ! درست مثله Deadmau5

موفق باشی !

14. 9 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته که اهنگ فلطسطین محسن چاوشی رو پریروز شبکه خبر پخش کرده ؟

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام.

علاقه ای به حذف پست دوستان نداشتم، مجبور شدم این کار رو انجام بدم...

توی پست قبل هم عرض کردم.

لطفا دیگه پستی در این رابطه داده نشه، اگه ابهام و سوالی هست از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی در خدمتم.
    اگر دوستی باز فکر میکنه نمیشه موضوع از این طریق حل بشه، در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقادش رو مطرح کنه، مدیران ارشد رسیدگی میکنن.

چون بحث فراتر از اعتراض به نتایج نظرسنجی شده و ظاهرا بعضی دوستان با من مشکل دارن، دیگه این بحث جایی در این تاپیک نداره.

لطفا در این رابطه دیگه پستی داده نشه، به گمان بعضی دوستان این "تقلـب"، رو در بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید پیگیری کنید.

با تشکر مهران...

17. 9 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

درسته که اهنگ فلسطین محسن چاوشی رو پریروز شبکه خبر پخش کرده ؟

بله

اینم سندش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک کمکی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

...
    ممنون مجید خان نکات جالبی بود" ...

یه صدایی توی موزیک هست که یه نوع Organ هست که از کلیسا ها بیشتر این صدارو شنیدین ، همونی که آهنگ باهاش شروع میشه. این صدا از بد قلق ترین صدا هایی هست که میشه تویه یه موزیک استفاده کرد !

این صدا به سختی تویه گام آهنگ قرار میگیره ... خیلی سخت ! ... یعنی باید انقدر حرفه ای باشی که بتونی اینو با گام آهنگ هماهنگ کنی !

استاد استفاده از این صدا Tiesto هست که به زیبایی تویه چند تا آهنگاش این صدارو استفاده کرده .

شما دقیقا دقیقه 2:00 آهنگ رو گوش بده ... زیر صدای محسن ، همین صدا به چه زیبایی نواخته میشه !

من وقتی آهنگ " ها " رو گوش دادم واقعا آفرین گفتم به این همه نبوغ کوشان حداد ! چون بی نقص بی نقص بود !

این رو هم قبلا گفته بودم ... کوشان حداد تنها تنظیم کننده ی داخلی هست که به قوانین موسیقی اهمیت نمیده ! و سعی میکنه یه چیز جدید و خارج از سبک تویه آهنگ ابداع کنه که این بسیار خوبه ! درست مثله Deadmau5
    Last edited by Alireza_SA; 28-08-2011 at 17:38.

19. 4 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •