تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4189 از 4428 اولاول ... 31893689408941394179418541864187418841894190419141924193419942394289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,881 به 41,890 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تو سایتش جایی نداره. شما یه سر بزن به لینک زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با اینترنت خودم کانکت نیستم از جای دیگه وصلم میخوام ریموت بزنم به کامپیوتر ولی ظاهرا IP م عوض شده البته زنگ زدم پشتیبانی گفتن IP رو

2. این کاربر از zigzaag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این برای کل کشور هست 10 مگ هم میدن ولی بدون شبانه ، شما برو مخابرات بپرس حتما دارن مگه میشه!
    من زنگ زدم 2020وپرسیدم گفتن هنوز مجوزشو مخابرت بهمون نداده .مخابرات منظورتون مرکز مخابراتیمون هست؟
    یعنی حضوری برم اونجا؟
    این طوری که من فهمیدم بعضی استانها مثل گلستان هم 10و5 مگ ندارند هنوز
    من شبانه برام مهم نیست زیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم

Last edited by sirvandx; 17-11-2014 at 12:54.

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

آقا یکی میشه بگه مزیت های اینترنت مخابرات چیه که دزد آنلاین نداره اونارو ؟؟؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان همه میدونیم که پارس ...ید آبم قطعه

من تو این مدت همه Isp ها رو چک کردم ... واقعا هیچکدومشون تمیتونن مارو به شرایط قبلمون برگردونن

همشون یجای کارشون میلنگه ... یا قیمت خیلی بالاتره یا محدودیت همچنان هست

واقعا نمیدونم چاره چیه . ماها که با سرعت بالای پیج بارکردن عادت کردیم سخته برامون سرعتای 30 کیلوبایت سایر isp ها رو با پینگ آنچنانی تحمل کنیم اونم فقط برای پیج بازکردن
    حتی اگه 24 ساعته هم سیستم رو روی دانلود بزارین و هیچ استفاده ی دیگه ای عملا نتونین انجام بدین بازم نهایت بشه 3 گیگ دانلود کرد

من با ماهی 30 و خورده ای روزانه استفاده خودمو میکردم و شبانه هم 8 - 9 گیگ دانلود میکردم و نیازام برطرف میشد... الان هر رقمه خساب میکنم نمیتونم با هیچ isp شرایطی مثل قبل داشته باشم

واقعا چاره چیه؟

7. 4 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ماها که با سرعت بالای پیج بارکردن عادت کردیم سخته برامون سرعتای 30 کیلوبایت سایر isp ها رو با پینگ آنچنانی تحمل کنیم اونم فقط برای پیج بازکردن
    حتی اگه 24 ساعته هم سیستم رو روی دانلود بزارین و هیچ استفاده ی دیگه ای عملا نتونین انجام بدین بازم نهایت بشه 3 گیگ دانلود کرد
    من با ماهی 30 و خورده ای روزانه استفاده خودمو میکردم و شبانه هم 8 - 9 گیگ دانلود میکردم و نیازام برطرف میشد... الان هر رقمه خساب میکنم نمیتونم با هیچ isp شرایطی مثل قبل داشته باشم
    واقعا چاره چیه؟
    حالا فهمیدی پارس انلاین چقدر خوبه؟

9. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا فهمیدی پارس انلاین چقدر خوبه؟
    حالا می فهمم چقدر خوبه!

11. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این رنج IP رو احتمالاً پارس‌آنلاین تازه خریده. چون تو این سایت هم با وجود این که مالک این IP‌ رو پارس‌آنلاین عنوان کرده ISP‌ مربوطه رو Zexotek It-services Gmbh اعلام کرده.

زیاد نگرانی نداره. من با اینترنت همراه اول، خیلی‌ وقت‌ها همین مشکل رو دارم. انگار که مثلاً از شرق اروپا وصل می‌شم یا از عراق.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این رنج IP رو احتمالاً پارس‌آنلاین تازه خریده. چون تو این سایت هم با وجود این که مالک این IP‌ رو پارس‌آنلاین عنوان کرده ISP‌ مربوطه رو Zexotek It-services Gmbh اعلام کرده.

زیاد نگرانی نداره. من با اینترنت همراه اول، خیلی‌ وقت‌ها همین مشکل رو دارم. انگار که مثلاً از شرق اروپا وصل می‌شم یا از عراق.
    با این ip من نمیتونم از بعضی سایتها برای دانلود فیلم استفاده کنم .. حتما باید با ip ایران وارد بشم ... راه حلی مثل v...p...n داخلی دارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •