تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4189 از 4751 اولاول ... 318936894089413941794185418641874188418941904191419241934199423942894689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,881 به 41,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طی تماسی که با پشتیبانیشون داشتم در خصوص محدودیت ها این جوابو گرفتم!

با عرض سلام و احترام

برای این مورد نمی توان عدد خاصی مشخص نمود چرا که این مقدار عدد از پیش تعریف شده ای نمی باشد و بنا بر پهنای باند مرکز، اختلالات احتمالی برای مشترکین دیگر و با توجه به نامشخص بودن الگوی مصرف کاربران غیر قابل پیش بینی است. شاتل برای حفظ رضایت مندی کاربران همیشه سعی دارد سرویس را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد و اگر به دلیل محفوظ نگه داشتن حقوق کاربران برای استفاده کابران نبود شاتل هیچ گاه ضریبShare مصوب و متعارف را روی سرویس کسانی که سرویس سایر کاربران را دچار اختلال می کرد اعمال نمی کرد و این! کار فقط به تکرار الگوی مصرف بالا و میزان اختلال ایجاد شده در تبع آن بستگی دارد و نمی توان عدد خاصی را برای آن مشخص نمود. شما می توانید با مدیریت مصرف ترافیک خود در ساعات مورد نظر سرعت مناسبی را داشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

طی تماسی که با پشتیبانیشون داشتم در خصوص محدودیت ها این جوابو گرفتم!

با عرض سلام و احترام

برای این مورد نمی توان عدد خاصی مشخص نمود چرا که این مقدار عدد از پیش تعریف شده ای نمی باشد و بنا بر پهنای باند مرکز، اختلالات احتمالی برای مشترکین دیگر و با توجه به نامشخص بودن الگوی مصرف کاربران غیر قابل پیش بینی است. شاتل برای حفظ رضایت مندی کاربران همیشه سعی دارد سرویس را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد و اگر به دلیل محفوظ نگه داشتن حقوق کاربران برای استفاده کابران نبود شاتل هیچ گاه ضریبShare مصوب و متعارف را روی سرویس کسانی که سرویس سایر کاربران را دچار اختلال می کرد اعمال نمی کرد و این! کار فقط به تکرار الگوی مصرف بالا و میزان اختلال ایجاد شده در تبع آن بستگی دارد و نمی توان عدد خاصی را برای آن مشخص نمود. شما می توانید با مدیریت مصرف ترافیک خود در ساعات مورد نظر سرعت مناسبی را داشته باشید.
    3 خط روضه خونده ولی مفهوم کل این جملات همین چند کلمه هست: هیچ کس از این نرم افزار هوشمند چیزی نمیدونه حتی مدیرکل شاتل
    اکثر پشتیبان های شاتل مثل ربات می مونند، روی یه صفحه چند تا جمله براشون می نویسند و اونا هم هر مشکلی داشته باشی، از همون ها به عنوان جواب استفاده میکنند.
    شما خودتو خسته نکن عزیز چون از اینها نمیتونی هیچ چی دربیاری

3. 8 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اکثر پشتیبان های شاتل مثل ربات می مونند، روی یه صفحه چند تا جمله براشون می نویسند و اونا هم هر مشکلی داشته باشی، از همون ها به عنوان جواب استفاده میکنند.
    شما خودتو خسته نکن عزیز چون از اینها نمیتونی هیچ چی دربیاری
    دقیقا اینطوری هست که میگی
    3 خط روضه خونده ولی مفهوم کل این جملات همین چند کلمه هست: هیچ کس از این نرم افزار هوشمند چیزی نمیدونه حتی مدیرکل شاتل
    مطمئن باش قسمتی از مهندسین شبکه شاتل کاملا از سیستم کاریش خبر دارند و طبق اون عمل می کنند
    کسی از دوستان نیست که بخواد دنبال کار ِ "دعوت به حضور مدیران ارشد شاتل به همین تاپیک" بره؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان ببخشید منظورتون از برداشتن دانلود رایگان چیه !!؟؟ من که همچنان شبا دانلود رایگان دارم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان ببخشید منظورتون از برداشتن دانلود رایگان چیه !!؟؟ من که همچنان شبا دانلود رایگان دارم !
    جدا برداشته شده؟...چن شبه رایگان دانلود می کنم ولی از حجمم کم نشده

داستان چیه؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوتان این قضیه ای ک گفتین نمیدونم حجم بخرین یا پولی تو جیب شاتل بره شبانه سرعتش درست میشه برای من صدق نمیکنه من دیشب نه پریشب س گیگ حجم خریدم دیشب هم مودم خاموش بودش وفقط صبحی ی تستی زدم ولی بازم سرعتم از سرور های خارجی 7کیلو بایت بیشتر نشد!

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقای queen شما اگه کارمند شرکت شاتل هستی لطف کن بگو تا از حضورت استفاده کنیم
    خیلی دلم می خواست می بودم اما متاسفانه نیستم وگرنه حتما کمکتون میکردم

من دونه دونه پستهای Queen رو خوندم راهنماییهای دقیق ارجاعات دقیق.به این پست نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

دوست عزیز بستگی داره نوع سرویستون چی باشه الان در حال حاضر همه سرویس های ECO شبانه رایگان دارن که از 128 تا 512 قبلا ارائه می شده ولی در حال حاضر تا 8مگ هم توی بعضی مرکز مخابراتی ها ارائه میشه . شما اگر تمایل دارید از سرعت های بالا استفاده کنید برای تایید اینکه می تونید از این سرویس ها استفاده کنید، یا خیر باید با شماره 23099 واحد فروش تماس بگیرید.

یا این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدم حس میکنه داره با مسول فروش یا پشتیبانی شرکت صحبت میکنه.حالا همه اینا به کنار تبلیغ رسمی شاتل تو پستها به وضوح دیده میشه.من نوعی که نفعی ندارم چرا باید تبلیغ مجانی کنم.ضمنا ایشون هر چقدر تو تاپیک پارس آنلاین خودشونو به ناشیگری میزنند تو شاتل نشون دادند که حرفه ایند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز به پست 2/3 صفحه قبل ---> 40869 مراجعه کنی میزان سرعت منو می بینی
    شاید شما نویز خط دارید که نمی تونید به راحتی با سرعت بالا از سرویستون استفاده کنید.
    حتما با واحد فنی تماس بگیرید 23089

این تبلیغ voip هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان
    اون دسته از بچه هایی که فامیلاشون خیلی باکلاسند و خارج از کشور زندگی میکنند ( مثل خودم ) از این سرویس می تونن استفاده کنن
    من دارم استفاده می کنم خیلی خوبه، اصلا هم مثل اوو یا اسکایپ قطعی نداره
    اسمش ویپ هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این پست که دیگه خیلی جالبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من یه آشنایی دارم تو پشتیبانی فنی تهران هر کی مشکل یا سوالی داره بگه

ایشون میدونند سرویس اختصاصی چیه ؟؟ فکر نمیکنم کم اطلاع باشند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دفاع و پشتیبانی فوق تخصصی از شاتل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه تو تاپیک شاتل چندین برابر تاپیکهای دیگه افراد مغرض داریم شکی نیست.همه شرکتها سیاستهای کثیف بازاریابی خودشونو دارند.
    دوست عزیز شما چقدر باهوشی !!!!!!!!! این نبوغتون رو اگه روی درس خوندن متمرکز می کردید بی شک الان تا مدارج دکترا پیشرفت می کریدید . من به هموطنی مثل شما افتخار میکنم. همین که اینقدر به مسائل کنجکاوید مستحق تشویق هستید. آفرین
    خب یه سری موارد رو توضیح میدم هر چند نیازی به توضیح دادن نیست صرفا جهت روشن شدن یه سری مسائلبرای دوستان عزیز این لطف رو میکنم ببینید ! دلیل اینکه من اکثر مواقع روزها پست میگذارم اینه که سر کار میرم و چون کارم سبکه و اینجا اینترنت دارم از اینترنت اینجا استفاده میکنم وگرنه شما باید متوجه شده باشی با استناد به پست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و زمان و ساعت پستم به شماره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم اونی باشم که شما دوست داری من باشم ! دوست عزیز کارمندای شاتل بیکار نیستن ساعت 8 تا 10 صبح بیان تو اینترنت بچرخن تاپیک های P30world رو بخونن یا حتی در رابطه با نرم فزارهای دیگشون سوال بپرسن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی اگه کارمند شاتل بودم هم هیچ وقت ساعت 9 شب که ساعت کاری نیست نمیومدم وقت گرانبهامو برای تحقیق در کارم بگذارم!!
    بله البته فرمایش شما درسته چون یکی از دوستان نزدیک بنده در قسمت فنی کار میکردند که دست بر قضا اخبار و اطلاعات جدید رو از ایشون میگرفتم . من خواستم به بچه های دیگه که اینجان و مثل برادر و خواهرهای خودم هستن لطف کنم تا مشکلاتشون حل بشه (میگن اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم همینه ها !! )
    دوست عزیز درسته کارآگاه بازی جذابه اما متاسفانه شما در این مورد شکست خوردید چرا که شما و سایر دوستان خواهید دید که بنده اول سرویس شاتل داشتم (در منزل پدری) سپس در منزل خودم چون این سرویس در مرکز ما ارائه نمیشد و پورت خالی وجود نداشت بین پارس و وایمکس مردد بودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره پست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دست برقضا پارس رو انتخاب کردم که ای کاش نمیکردم خب طبیعیه وقتی سرویس پارس دارم برم تو اون تاپیک نارضایتی هامو بگم و سوالاتمو بپرسم ... !!!
    وگرنه به قول دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کارمند فنی میدونه چی کار کنه با زنگ خوردن تلفن نتش قطع نشه! البته من هنوز این مشکل رو دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟ به پشتیبانی زنگ زدم یه سروی موارد رو مربوط به اسپیلیتر و طرز صحیح استفاده شو گفت اما هنوز مشکلم ادامه داره فکر کنم قطعی هامم واسه همینه. وقتی یکی سعی میکنه بهم زنگ بزنه نتم قطع میشه البته ببخشیدا سوالم پارس آنلاینی بود! با توجه به اظهارات دوستمون باید از این به بعد سوالات پارس آنلاینیمو اینجا مطرح کنم !!! چرا که یه زمانی مشترک شاتل بودم الان برم تو تاپیک پارس یعنی کارمند شاتلم و دارم راجع پارس که بزرگترین رغیب شاتله !!! تحقیق میکنم حالا این دوستمون اینکه از اینکار چی عایدم میشه رو توضیح ندادند!
    از اونا که خیری به ما نرسید مگر اینه از شما شاتلی های عزیز یه خیری برسه . راهنمایی کنید لطفا
    Last edited by *Queen*; 09-11-2013 at 08:44.

9. این کاربر از *Queen* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان تو رو خدا یه راهنمایی کنین چرا از سرور داخلی هم سرعتم محدود شده ممکنه از سیم کشی داخل خونه باشه؟ اخه قبلا خوب بود دانلود هام هم همه از سرور داخلی لامصب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان تو رو خدا یه راهنمایی کنین چرا از سرور داخلی هم سرعتم محدود شده ممکنه از سیم کشی داخل خونه باشه؟ اخه قبلا خوب بود دانلود هام هم همه از سرور داخلی لامصب
    نوع سرویست ؟ سرعت داخلی الان چنده برات ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نوع سرویست ؟ سرعت داخلی الان چنده برات ؟
    128 نامحدود. الان تازه سرعت از هر دو سرور اومده رو 50 مگه نباید سرور داخلی با لاتر باشه من فکر کنم از سیم کشی خونه باشه ممکنه همچین چیزی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 320 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 320 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •