تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4186 از 4751 اولاول ... 318636864086413641764182418341844185418641874188418941904196423642864686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,851 به 41,860 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

هشت مگ که رایگان شبانه نداره ! به چه درد میخوره این همه سرعت بالا
    رایگان داره

من شب اول ۷ ساعت دانلود کردم تا آخر ماه محدود بودم
    محدود بشی می شی ۱۲۸ ( سرعت دانلود ۱۶ )
    مگه توی سایتش ننوشته سرعت شبانه از 1 مگ تا 3 مگ هسست.خودش حداقل رو 1 تعریف کرده. پس چرا میارن اینقدر پایین؟
    Last edited by mohammad hamed; 05-11-2013 at 23:19.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم موافق این نامه هستم و همچنین موافق اعلام رسمی شاتل برای محدودیت ها، اینطوری دیگه طرف از همون اول خطوط قرمز رو میدونه و سعی میکنه دانلودش رو مدیریت کنه (تا جاییکه میدونم برای سرویس های مختلف این محدودیت ها متفاوته پس شاتل اگر به تفکیک سرویس این محدودیت ها رو اعلام کنه خیلی از کاربران رو از سردرگمی در میاره)

در مورد دزد خطاب کردن هم کمابیش با شما موافقم، در حال حاضر شاتل در سراسر کشور شاید بشه گفت بهترین کیفیت رو داره ولی یادمه حدود 2 سال پیش کاربران خیلی از دستش شاکی بودن و عبارت «شاتل دزد» خیلی جا افتاده بود به طوریکه هیچکس این 2 کلمه رو از هم تفکیک نمیکرد به خصوص در فروم پرشین تولز یادمه خیلی شاکی زیاد داشت (اون زمان میگفتن مدیران پی سی ورلد پست های مخالف شاتل رو حذف میکنن برای همین اعتراضات توی پی تی خیلی گسترده بود!) بعضی کاربران هم شاید از اون زمان خاطره بدی دارند و هنوز لفظ دزد رو به کار میبرن ولی با توجه به بازخوردهایی که دیدم شاتل توی یک سال آخر خیلی از نارضایتی ها رو رفع کرده (من که نمیدونم چون تازه از شاتل اشتراک گرفتم ولی به علت اون نارضایتی ها اصلا مایل نبودم از شاتل سرویس بگیرم یعنی یک جورایی بعد از صبانت دیگه گزینه آخرم بود!)

پ.ن: راستی فکر نمیکنم شاتل بزرگترین ISP باشه! هم عینا و هم عقلا مخابرات باید بزرگترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت باشه
    منم یادمه میگفتن قاطر به جای شاتل وووووو
    راستی این نارضایتی هاش برا چی بود؟؟؟؟
    الان این محدودیتشون به نظرتون دستی صورت میگیره یا کامپیوتری ؟ من که شخصا نظرم اینه که دستیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رایگان داره

مگه توی سایتش ننوشته سرعت شبانه از 1 مگ تا 3 مگ هسست.خودش حداقل رو 1 تعریف کرده. پس چرا میارن اینقدر پایین؟
    رایگان شبانه در حد وبگردیه
    یک ساعت هم دانلود کنی ممکن فردا محدود بشی
    محدود هم که شدی هیچ کاریش نمیشه کرد
    هیچ قانون یا منطقی هم نداره که ببینی شبی چقدر می تونی دانلود کنی

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رایگان شبانه در حد وبگردیه
    یک ساعت هم دانلود کنی ممکن فردا محدود بشی
    محدود هم که شدی هیچ کاریش نمیشه کرد
    هیچ قانون یا منطقی هم نداره که ببینی شبی چقدر می تونی دانلود کنی
    الان شما داری کمک می کنی به کاربران دیگه؟توی یک ساعت19 گیگ رو دانلود کردی که میگی ممکنه بعد از یکساعت دانلود کردن محدود بشه؟!

من ارتقا دادم ۸ مگ گرفتم روز اول ۱۹ گیگ گرفتم و تمام تا ۱۷ روز بعدش (تا الان) محدودم و سرعت دانلود شبانه ۱۴ KB شده ... خلاصه حواست جمع باشه

_________
    من هم موافق این نامه هستم و همچنین موافق اعلام رسمی شاتل برای محدودیت ها، اینطوری دیگه طرف از همون اول خطوط قرمز رو میدونه و سعی میکنه دانلودش رو مدیریت کنه (تا جاییکه میدونم برای سرویس های مختلف این محدودیت ها متفاوته پس شاتل اگر به تفکیک سرویس این محدودیت ها رو اعلام کنه خیلی از کاربران رو از سردرگمی در میاره)

در مورد دزد خطاب کردن هم کمابیش با شما موافقم، در حال حاضر شاتل در سراسر کشور شاید بشه گفت بهترین کیفیت رو داره ولی یادمه حدود 2 سال پیش کاربران خیلی از دستش شاکی بودن و عبارت «شاتل دزد» خیلی جا افتاده بود به طوریکه هیچکس این 2 کلمه رو از هم تفکیک نمیکرد به خصوص در فروم پرشین تولز یادمه خیلی شاکی زیاد داشت (اون زمان میگفتن مدیران پی سی ورلد پست های مخالف شاتل رو حذف میکنن برای همین اعتراضات توی پی تی خیلی گسترده بود!) بعضی کاربران هم شاید از اون زمان خاطره بدی دارند و هنوز لفظ دزد رو به کار میبرن ولی با توجه به بازخوردهایی که دیدم شاتل توی یک سال آخر خیلی از نارضایتی ها رو رفع کرده (من که نمیدونم چون تازه از شاتل اشتراک گرفتم ولی به علت اون نارضایتی ها اصلا مایل نبودم از شاتل سرویس بگیرم یعنی یک جورایی بعد از صبانت دیگه گزینه آخرم بود!)

پ.ن: راستی فکر نمیکنم شاتل بزرگترین ISP باشه! هم عینا و هم عقلا مخابرات باید بزرگترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت باشه
    شاتل هر سال کلی کلاس بزرگترین ISP بودنشو برای کاربراش میزاره
    در مورد تالار های گفتگو هم،باید بگم چه اینجا چه اون سایت در هر کدام از تاپیک های ISP های مختلف شاید 1000 تا کاربر فعال از اون ISP داشته باشن و جامعه آماری مناسبی نیستند
    ولی از اونجایی که اکثریت کاربرانی که در این فروم ها فعالیت می کنند دانلودر هستند محدودیت های اینچنینی موجب خشم کاربران این فروم ها می شه و باعث ابراز خشم و احتمالا قضاوت های مغرضانه در موردشون میشه
    دلیل اون اعتراض ها هم همین محدود کردن کاربرانی که دانلود زیاد داشتند بود
    در مورد اون زمان ها،تقریبا کیفیت شاتل بیشتر از بقیه ISP ها نسبت به الان بود...چون اون زمان اوج تلاش حکومت برای ایجاد محدودیت های اینترنتی بود و اجازه افزایش پهنای باند به ISP ها(غیر از مخابرات)تقریبا داده نمیشد وخیلی از ISP ها با کاهش کیفیت همراه بودند...
    در حال حاضر هم می تونم بگم بهترین ISP ای که من تا به حال داشتم شرکت"بایت" هست که همین الان باهاش وصل هستم...پشتیبانی 24 ساعته واقعی داره(از اونایی که اگه مشکلی داشته باشی بتونند کارتو راه بندازن)...شبانه رایگانش 3-7 هست و با اینترنت 512 سرعت دانلود رایگانم بین 60-150 هست...هر چند وقت یکبار هم گیگ رایگان به مناسبت های مختلف میده...پینگش با 4.2.2.4 حدود 140 هست و پکت لاستش هم در حد 5% هست ولی متاسفانه(یا خوشبختانه) سراسری نیست و فقط در شهر کاشان و حومه اینترنت میده
    راستی این نارضایتی هاش برا چی بود؟؟؟؟
    الان این محدودیتشون به نظرتون دستی صورت میگیره یا کامپیوتری ؟ من که شخصا نظرم اینه که دستیه!
    برای اعمال همین محدودیت هایی که الان هم انجام میده(البته اون زمان برای اولین بار بود که اینکارو می کرد)
    اعمال محدودیت هاشونم بعید می دونم کاملا دستی باشه(مانیتور کردن این همه کاربر تقریبا غیر ممکن هست)
    به نظر من یه برنامه دارن که میزان دانلود هر کاربر در یک دوره رو محاسبه می کنه(هم به طور میانگین هم به طور لحظه ای-منظورم از لحظه ای یعنی مقداری که در یک شب دانلود کردن هست ومیانگین هم از اول دوره تا اون زمان که برنامه ران میشه-)بعد کاربر هایی که از حد مورد نظر شاتل در یکی از میانگین ها بیشتر استفاده کرده باشند رو به عنوان یک لیست سیاه خروجی میده...حالا این خروجی ها هم می تونه توسط انسان اعمال قانون()بشه هم توسط خود برنامه...مثلا اگه هر روز این برنامه ران بشه و هر روز 10000 کاربر به عنوان لیست سیاهشون شناسایی بشه،شاتل با اختصاص دادن تنها 10 کارمند(که به ازای هر کارمند 1000 کاربر میشه)می تونه خیلی راحت این افرادو محدود کنه
    البته من دانش برنامه نویسی شبکه و چگونگی مدیریت کاربران شاتلو نمی دونم ولی یک چیزی در این مایه ها می تونه به راحتی انجام بپذیره...حتی برنامه ای که بتونه اون 10000 کارمند هم به صورت اتوماتیک محدود کنه هم کار سختی نیست ولی استفاده از لفظ هوشمند برای این نوع برنامه ها یه کمی غلو هست
    Last edited by BursT; 06-11-2013 at 05:17.

5. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان سوالی دارم کسی که الان خط 512 داره آیا برای دانلود شبانه فرقی با سرعت 256 هم داره ؟ چون از این ماه برای دانلود رایگان شبانه باید 3500 تومان اضافه بدهیم و میخواهم بدونم اگر در دانلود شبانه فرقی بین 512 و 256 نیست خوب سرویس 256 میگیریم و 3500 تومان هم برای دانلود رایگان میدهیم که همون قیمت قبلی بشه
    میشود توضیح دهید
    ممنون
    خداحافظ

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان سوالی دارم کسی که الان خط 512 داره آیا برای دانلود شبانه فرقی با سرعت 256 هم داره ؟ چون از این ماه برای دانلود رایگان شبانه باید 3500 تومان اضافه بدهیم و میخواهم بدونم اگر در دانلود شبانه فرقی بین 512 و 256 نیست خوب سرویس 256 میگیریم و 3500 تومان هم برای دانلود رایگان میدهیم که همون قیمت قبلی بشه
    میشود توضیح دهید
    ممنون
    خداحافظ
    در ساعات رایگان سرعت دانلود از سرورهای خارجی میشه سرعت اسمی قرارداد. یعنی 512Kb با 64KB و 256Kb با 32KB دانلود میکنه (البته تا زمانیکه بخاطر دانلود زیاد محدود نشده باشین. بعد از محدودیت سرعت از سرورهای خارجی میشه در حد دیال آپ)
    Last edited by امین1356; 07-11-2013 at 00:03.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یک سوال به نظرتون من اگه طرح اکو افیس بخام بهم میدنش؟ دانشجو هم هستم!
    چون 5گیگ داره میخام بگیرم و معمولا 1مگ ها و 2 مگ هارو رو چند میبندن؟

9. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونه بابا

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟
    سلام میخواستم بدونم سرویسeco 128 سرعت دانلود روزانه چقدره ؟
    شبانه چقدره خیلی مهمه ؟

من از مخابرات نت میگیرم شبانه مو حذف کردن ولی سرعتم 2 مگ هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟
    شبانه چقدره خیلی مهمه ؟

دوست عزیز تا اونجایی که بنده میدونم Eco128 شاتل روی 2Mb/s بسته میشه و روزا سرعتش حدود 250KB/s هست ولی شبا میشه همون 128Kb/s یعنی 16KB/s و اگه شبا زیاد دانلود کنی محدود میشی به 5KB/s! (البته از سرورهای خارجی)
    Last edited by امین1356; 07-11-2013 at 00:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟
    شبانه چقدره خیلی مهمه ؟

روزانه روی ۲ مگ بسته شده البته سر شب که ترافیک میشه یه مقداری سرعت میاد پایین که طبیعیه.شبانه رایگان از ساعت ۱ تا ۳ معمولا به صورت زیره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از ساعت ۳ تا نزدیک ۸ سرعت روی ۵۱۲ کیلوبیت بسته شده :
    کد:
    این وضعیت که گفتم غالبه ولی گاهی استثنا هایی هم دیده میشه مثل اینکه بعضی شبها سراسر ساعات رایگان سرعت روی ۵۱۲ بسته میشه.به ندرت هم بالاتر :
    کد:

13. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •