تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4185 از 4428 اولاول ... 31853685408541354175418141824183418441854186418741884189419542354285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,841 به 41,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش امیر عزیز فعلا که در isp های خوب داره تخته میشه
    من موندم وقتی پیشگامان نود درصد تخفیف میده یا صبانت حداقل میذاره شش گیگ دانلود کنی
    چه کسی حاضره بره پارس؟
    سلام احمد کاکو ...بزار درشون تخته بشه ... من از یه بنده خدایی که فروش اکانت اینترنت اسمانی داره سوال پرسیدم میگه سرعت دانلود 256 کیلوبایت نامحدود ماهی 80 هزار تومن!!! تنها لازمشم یه کارت هست با قیمت 350 تومن و یه تیکه فلز که بزاری بالا سر خونت...
    شما حساب کن راحت میشه با 2 یا 3 نفر شریک شد و هر 8 ساعت دست هر کدوم باشه... ! البته اگه هزینش سنگین باشه برا طرف....
    در هر صورت نهایتش این چیزی هست که بالا گفتم... فعلا باید سوخت و ساخت ولی اینو بدونید دیگه پارس جای موندن نیست و به تمام کسایی که دودل هستن هنوزم برا ترک پارس میگم که از بعد از 10 اذر در صورتی که قراردادتون تمومه اقدام کنید و خودتونو از شر این دزد راحت کنید...

2. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی میدونه مصوبه کاهش قیمت اینترنت کی اجرایی میشه؟
    کدوم مصوبه؟

کاهش 35 درصدی یا 25 درصدی؟

کاهش 35 درصدی که خیلی وقته اجرا شده. اگه این قانون جدید مصوب مهرماه که در واقع کاهش 25 درصدیه اجرا بشه که قاعدتاً یه 10 درصد قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کنه. چون 35 درصد تخفیف مصوبه قبلی تبدیل می‌شه به 25 درصد تخفیف.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرویس 1مگ مخابرات با قابلیت موج دندان اره ای بدلیل پینگ فوق العاده
    دوست عزیز توی کمپین گرفتی؟ دانلودت رو چند بستن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

زیر ساخت داره اینترنت رو بالای 10 برابر میکنه توی پاچه ی شرکت ها . جدا از اینکه اونا هم چند برابرش میکنن و به صورت حجمی میکنن تو پاچه ی ما . حالا شما فکر کن زیر ساخت از سود خودش بگذره که به شما حال بده !!!!
    حالا حالاها از این خبرا نیست .
    شرکت زیرساخت هر لینک STM-1 رو طبق آخرین مصوبه‌اش قراره حدوداً 28 میلیون تومن در ماه به ISPها بفروشه. اما همین لینک رو ISPها اگه زیر 100 میلیون تومن بفروشن در واقع ضرر می‌دن. چون علاوه بر هزینه پهنای باند کلی هزینه انتقال و هزینه اجاره فضا و هزینه نیروی انسانی و ... وجود داره که به این رقم 28 میلیون تومن اضافه می‌شه.

یادمه یه جایی خوندم معاون شرکت زیرساخت گفته بود که سهم هزینه پهنای باند از کل قیمت اینترنتی که دست مشترکین نهایی می‌رسه در مورد بعضی شرکت‌ها تا 11 درصد هم نیست. گر چه من فکر می‌کنم معقولش باید حدود 25 درصد باشه. یعنی این وسط غیر از هزینه پهنای باند، هزینه‌های دیگه‌ای هم وجود داره.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

وقتی توی سایت پارس آفلاین با این عکس مواجه میشین دقیقا معادل چند تا فحش ناموسیه ؟

7. 6 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز توی کمپین گرفتی؟ دانلودت رو چند بستن
    نه من طرح عادی میگیرم
    روی 4مگ بستن
    آی پیم ثابت شده خیلی از کاربرا الان آی پیشون ثابت شده بخاطر همین وضعشون داغونه پشتیبانی میگه شبکه مشکل داره

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام احمد کاکو ...بزار درشون تخته بشه ... من از یه بنده خدایی که فروش اکانت اینترنت اسمانی داره سوال پرسیدم میگه سرعت دانلود 256 کیلوبایت نامحدود ماهی 80 هزار تومن!!! تنها لازمشم یه کارت هست با قیمت 350 تومن و یه تیکه فلز که بزاری بالا سر خونت...
    شما حساب کن راحت میشه با 2 یا 3 نفر شریک شد و هر 8 ساعت دست هر کدوم باشه... ! البته اگه هزینش سنگین باشه برا طرف....
    در هر صورت نهایتش این چیزی هست که بالا گفتم... فعلا باید سوخت و ساخت ولی اینو بدونید دیگه پارس جای موندن نیست و به تمام کسایی که دودل هستن هنوزم برا ترک پارس میگم که از بعد از 10 اذر در صورتی که قراردادتون تمومه اقدام کنید و خودتونو از شر این دزد راحت کنید...
    سلام به شما امیر اقای با مرام
    من که دوست دارم ضرر کنند و به جون هم بیوفتن شاید ازین دعواها چیزی نصیب کاربرا بشه
    اره پارس جای موندن نیست

10. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه من طرح عادی میگیرم
    روی 4مگ بستن
    آی پیم ثابت شده خیلی از کاربرا الان آی پیشون ثابت شده بخاطر همین وضعشون داغونه پشتیبانی میگه شبکه مشکل داره
    فرشاد مخابرات هم دست و دل باز شده و بالاتر مینده استریم رو ؟

12. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرشاد مخابرات هم دست و دل باز شده و بالاتر مینده استریم رو ؟
    اره ما برا یه بنده خدایی تو کمپین تابستان گرفتیم 2 مگ رو که روی 4 مگ بستن... البته تو شبانه سرعت همون 260 هست فیکس...

14. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

شرکت زیرساخت هر لینک STM-1 رو طبق آخرین مصوبه‌اش قراره حدوداً 28 میلیون تومن در ماه به ISPها بفروشه. اما همین لینک رو ISPها اگه زیر 100 میلیون تومن بفروشن در واقع ضرر می‌دن. چون علاوه بر هزینه پهنای باند کلی هزینه انتقال و هزینه اجاره فضا و هزینه نیروی انسانی و ... وجود داره که به این رقم 28 میلیون تومن اضافه می‌شه.

یادمه یه جایی خوندم معاون شرکت زیرساخت گفته بود که سهم هزینه پهنای باند از کل قیمت اینترنتی که دست مشترکین نهایی می‌رسه در مورد بعضی شرکت‌ها تا 11 درصد هم نیست. گر چه من فکر می‌کنم معقولش باید حدود 25 درصد باشه. یعنی این وسط غیر از هزینه پهنای باند، هزینه‌های دیگه‌ای هم وجود داره.
    شما انگار خیلی از این موارد لذت میبری که از ISP ها دفاع میکنی عزیز .
    قیمت وارد کردن یک لینک STM 1 طبق سورس های مختلف بین 200 تا هزار دلار گفته میشه معمولا که بنده بیشتر 300 و 600 دلار رو شنیدم . حالا شما در نظر بگیر هزار دلار هم باشه میشه کمی بیش از 3 میلیون تومن . 28 میلیون تومن کجا و 3 میلیون تومن کجا !!!
    حالا بیایم بگیم 28 میلیون تومنه جهنم از ضرر که دارن حدود 10 برابر توی پاچه ما میکنن . هزینه هر 1 مگابیت اختصاصی برای ISP ها 180 هزار تومن در میاد . 1 به 8 در نظر بگیریم حدود 23 هزار تومن به ازای هر مشترک 1 به 8 و سرعت یک مگابیت . حالا بیایم طبق گفته ی شما 11 درصد اضافه کنیم به این قیمت میشه 25 هزار و 500 تومن . آیا بنده اینترنت نامحدود 1 مگابیت 1 به 8 رو جایی میتونم به قیمت 25 هزار تومن خریداری کنم ؟

جواب اینه : خیر

پارس آفلاین اینترنت 1 مگابیت 1 به 8 رو 219 تومن میفروشه البته با 120 گیگ مثلا هدیه سرعت بالا چون میدونه کسی همچین پولی واسه اینترنت نمیده !!! . حالا بیایم قیمت رو نصف که هیچ ! یک سوم کنیم که بر فرض خودمون اون 120 گیگ هدیه از معادله حذف بشه و قیمت 73 هزار تومن به دست میاد . 25هزار تومن کجا و 73 هزار تومن کجا !!!

پس شما این وسط داری دروغ میگی !

سوال اصلی اینجاست که شما واسه کجا کار میکنی ؟ چه سودی از دروغ گفتن میبری و آیا بهت پولی میدن که بیای این چرندیات رو تحویل ما بدی ؟
    چون حتی مخابرات که ارزون تر از همه میده قیمت 1 مگ نا محدودش 46 تومن هست که اختلاف خیلی زیادی با 25 تومن داره !!!

حالا شما واسه اینکه قیمت های وارد کردن STM-1 دستت بیاد یه سرچ بزن IP transit تا دنیا دستت بیاد اینترنت در همه جای دنیا چقدر ارزان هست و این بی پدر ها چطور دارن توی پاچه ی ما میکنن و شما هم اینجا این چرندیات رو تحویل ما میدی فکر میکنی ما احمقیم نمیفهمیم !!!

16. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •