دوست عزیزم بین سود کردن و سوئ استفاده کردن تفاوت بسیار هست
ایشون اومدن وی پی اس دادن 10 هزارتومن
از کسی هم سوئ استفاده نکردن
تا جایی هم که بچه های تاپیک می گن سرعت ها برای همه محدود نشده...با توجه به پست های دوستان من فکر کنم شاتل شاید یک محدودیت دانلودی هم روی سرور های داخلی گذاشته (شاید این محدودیت دانلود اینترانت سراسری نباشه و فقط در جاهایی که پهنای باند اینترانتش کم تر از میزان مصرف کاربران اون منطقه هست اعمال شده) و کسی که بیشتر از حدی که شاتل مد نظرش هست از اینترانت دانلود کنه سرعتش محدود بشه
شما هم اگر احساس میکنی حاشیه سود ایشان بالا هست،وی پی اس داخلی راه اندازی کن ماهی 7 هزارتومان بده...
شرکت های بزرگ تکنولوژیک هم از اینکارا می کنند و به خاطر ابتکارات و ریسک هاشون سود های آنچنانی می برند...مثلا قیمت تمام شده یه دستگاه آیفون کمتر از 300 دلار هست...و قیمت یک آیفون حداقل 650 دلار(یعنی بیش از 100% سود)دلیلش هم ریسکی کردن اپل و سرمایه گذاری هاش روی تحقیق و مطالعات و طراحی بوده
ایشان هم ریسک کرده و سرور گرفته...اگر فرداروزی محدودیتی اعمال بشه خودش هم متضرر میشه و راه درآمدی خودش هم محدود میشه...ولی اسم کار ایشان اصلا سوئ استفاده نیست...اگر سوئ استفاده ای هم بشه کاربری که بیش از حد از طریق سرویس ایشان دانلود کرده سوئ استفاده کرده و نه ایشون...
میشه شما لطف کنی و پینگ وی پی اس رو با آیپی های معروف مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و بقیه DNS ها قرار بدی؟در مواقعی که پکت لاست یا پینگ شرکت سرویس دهنده بالا باشه با استفاده از این سرویس مشکل پکت لاست رو هم میشه حل کرد.
بی شک پهنای باند اینترنت محدود هست و من به چشم خودم میبینم محدودیت رو(شرکتی که من ازش در کاشان اینترنت میگیرم هیچ محدودیت سرعتی بر روی شبانه رایگانش اعمال نمی کنه ولی متوسط سرعت من در شبانه بین 60 تا 200 میچرخه-اگر به تولرانس سرعت دقت کنید میفهمید که چه ترافیکی در ساعات شبانه اونم در یک شهر کوچک مثل کاشان هست دیگه چه برسه به کلان شهر ها...)در صورتیکه سرعت من در ساعات غیر رایگان 500 کیلوبایت هست...
در مورد مخابرات هم صحبتی نکنیم بهتره چون معلوم نیست اهدافش از ارائه خدمات با این قیمت چی هست(وقتی از نظر مالی توجیحی نباشه ممکن هست اهداف سیاسی و نظارت بیشتر بر روی کاربران مد نظرشون بوده باشه که با تغییر دولت شاید این رویکرد تغییر کرده باشه و به همین دلیل قیمت های مخابرات افزایش پیدا کرده)
یک دلیلی که من میگم شاتل به دلیل کم بودن پهنای باند کاربران رو محدود می کنه(و نه برای درآمد بیشتر)،محدود کردن سرعت کاربران ART در ساعات شبانه هست...اگر دنبال سود بیشتر بود می تونست سرعت کاربران ART رو در ساعات شبانه همون سرعت واقعی قرار بده و با همین کار قسمتی از پهنای باند کاربران ECO در شب توسط ART ای ها اشغال بشه و عملا سرعتECO در شب از چیزی که هست هم کمتر بشه...
دوست عزیز حرف بقیه کاربرا این بود:بله دوست عزیز همه شرکتها موظف هستند که این کار و انجام بدن و در عمل چاره ای هم ندارن. بخش دیتا سنتر آسیاتک چون خدمات هاستینگ ایران میده زودتر این کارو کرده و بزودی خدمات VPS اینترانت خالی (جهت گیم سرور و . . .) هم خواهد داد.
همه شرکتها به نوعی مصرف منصفانه شبانه رو دارن و تو سایتشون هم اعلام کردن ولی سیاست محدود کردنشون با هم متفاوته (با این قیمت بالای پهنای باند اینترنتی که شرکت زیر ساخت بهشون میده و تازه امکان واگذاری پهنای باند اضافی هم نداره، چاره دیگه ای ندارن).
اتفاقا" بحث اینترنت-اینترانت رور به روز داغتر میشه و صحبت راجع بهش اجتناب ناپذیر خواهد بود. اپراتور چهارم هم قراره سرویس 20Mb/s بده که نهایتا" 2Mb/s اینترنت داره و بقیش اینترانته.
با تشکر
چرا شرکتی مثل آسیاتک،سرعت های زیاد روی اینترانت ارائه نمی دهند و سرعت کاربران آسیاتکی که از اینترانت دانلود می کنند در ساعات رایگان زیادتر از سایت های خارجی نیست؟
یکی از کابران داشت می تونی با گشتن توی 100 صفحه آخر این تاپیک جوابتو پیدا کنیچرا؟ سرعت الان شبا روی 3 مگ هست
توی خود سایت هم نوشته از 1 مگ تا 3 مگ.مگه غیر از اینه؟بعد از چقدر دانلود محدود می کنن واسه 8 مگ؟؟
ممنون
منظور من این بود که اگر شاتل در سایت خودش هر صفحه هم متن محدودیت رو می نوشت بازم کاربر تازه کار متوجه سیستم کاری شاتل نمی شد و هیچ فرقی نمی کرد(اون حرف رو در جواب شما گفتم که گفنی:"گفتیم اگر روی سایت بزاره حداقل کاربر جدید میره میبینه اینا دزدی علنی میکنن و نمیره جایی که محدود بشه که خدا رو شکر الان دیگه فقط به دوستانی که میخوان بیان و درگیر اسم شاتل بشن یه سایت میدیم و اونم سایت خوده شاتله"اتفاقا هدف این تاپیک همینه . که کاربرای تازه کار توی دام نیوفتن وگرنه کاربر حرفه ای میدونه شاتل چیه
خب مخابرات چه توجیح منطقی-مالی ای داره که خدماتی ارائه بده که در موردش ضرر می کنه؟؟؟دوست عزیز اینکه گفتم مخابرات تعرفه مکالمات رو هم داره نه برای اینکه بگم پول ای دی اس ال من رو مشترک های تلفن میدن
یا بهتر بگم اونایی که سیب زمینی میخرن پول پیتزای منو میدن
شما میگی مخابرات کله پا میشه و بدهکاره و ... منم یاد آوری کردم که مخابرات تمام هزینه هاش رو میتونه از منابع دیگه تامین کنه
به بیان دیگه:چرا مخابراتی که ADSLش ضرر میده دیگه خدمات ADSL رو قطع نمی کنه و فقط تلفن ارائه بده؟؟؟توجیح مالیش چیه؟
اگر لابی ای هم باشه مطمئنا از طرف مخابراتی هست که هم توسط سپاه اداره میشه و نه از طرف شاتلی که یک شرکت خصوصی هست...لابی کاری هم بود . اصلا اگر لابی کاری نبود شاتل تا الان اسمش با این همه محدودیت هم نمونده بود.
در ضمن مخابرات به دلیل پهنای باندش بدهکار شده...اگر زیرساخت میگفت به دلیل رعایت شرایط منصفانه دیگه به مخابرات پهنای باند نمی دیم اون وقت حرف شما درست بود ولی وقتی میگه چون مخابرات بدهکار هست دیگه بهش پهنای باند نمی دیم یعنی عیب از خود مخابرات بوده و لابی ای در کار نبوده
نه ...نه...نه...وقتی میگم دولت منظورم حکومته ولی به دلایل امنیتی از واژه دولت استفاده کردم...اینطوری درست نیست
آزادی بیان توی ایران نیست؟ایرانی حرفش رو نمیزنه؟دولت اینترنت دوست نداره؟
به محدودیت های این مدلی شاتل (این مدلیش مهمه ) چه ربطی داره
شما تا به حال به آمار روزنامه نگاران ایرانی که در زندان هستند نگاه انداختی؟می دونی در دنیا رتبه چندم رو داریم؟
به بزرگترین کشور های تهدید کننده آزادی بیان چی؟می دونی رتبه کشورمون در زمینه آزادی بیان چنده؟
گزارش احمد شهید که نماینده سازمان ملل در ایران هست(و حکومت بهش اجازه ورود به کشور رو نمی ده)نگاهی انداختی؟
وقتی یکی از مسئولین سابق(دوره احمدی نژاد)میاد میگه کشور ما کمبود پهنای باند اینترنت ندارن و 128 براشون کافی هست و اگر مشکلی دارن به دلیل زیاد دانلود زیادشون هست شما میای میگی موافقشه؟!؟!
وقتی دسترسی به توییتر و فیس بوک و گوگل پلاس محدود هست وقتی گوگل استور و اپل استور فیلتر هست(تا قبل از ریاست جمهوری جدید فیلتر بودن) وقتی در سال 88 بیشتر mail server های دنیا در شلوغی ها فیلتر شد...شما میگی حکومت اینترنت رو دوست داره؟واقعا فکر می کنی حکومتی که پایه گذارش میگه "هر چه مشکل داریم از دانشگاه و دانشگاهیان هست" با جریان آزاد اطلاعات مشکلی نداره؟!
وقتی مدیر شاتل(1 یا 2سال پیش)میگه ما درخواست خرید پهنای باند داریم ولی به ما اختصاص داده نمیشه یعنی چی؟یعنی حکومت دلش نمی خواد اینترنت خوب در کشور باشه
وقتی مدیر پیشگامان که وارد کننده پهنای باند هست میگه چرا به ما اجازه نمی دید از پهنای باندی که خودمون اوردیم استفاده کنیم و مجبور هستیم اون رو به زیر ساخت فروخته و با چند برابر قیمت بخریم و بعدش هم قسمتی از پهنای باندشو به افغانستان می فروشه شما میگی حکومت مخالف اینترنت نیست؟!
وقتی سایت رفسنجانی و سایت تابناک بدون هیچ دلیل خاصی فیلتر میشه شما میگی حکومت اینترنت رو دوست داره؟
و...
در مورد آزادی بیان هم که بحث نکنیم بهتره...
به قول یکی از دوستای من،ازادی بیان در ایران هست...آزادی پس از بیان نیست
خب برای همینه که کیفیت خدمات خیلی هاشون افتضاحه...همه چیز گه دانلود شبانه نیست...ممکن هست به خاطر ترافیک شبانشون،خدماتشون در طول شب کیفیت لازم رو نداشته باشه...مگه بقیه isp ها کره مریخ هستن؟اونا هم دارن سرویس میدن اما کاربر رو با محدودیت این مدلی اذیت نمیکنن .
شما خوب که فکر کنی می بینی شرایط برای رقابت بین ییشتر ISP ها منصفانه هست...دلیل اینکه شاتل اول هست ولی پارس آنلاین و صبانت و پیشگامان و حتی مخابرات اول نیستند چی هست؟اگر فکر می کنی دلیلش لابی شاتل هست بی شک اشتباه می کنی...چون مخابرات دولتی ِ سپاهی و پیشگامانی که پهنای باند وارد می کنه مطمئنا قدرت لابی قوی تری دارن...
ببین اول از همه ذات فضای مجازی کم کردن هزینه ها اصلا نیست!!!مسئله اصلی بازی نیست سرگرمیه
من نمیگم مشترک فقیره . آخه مشترک فقیر کامپیوترش کجا بوده؟ میگم کاربر سود خودش رو میبینه
وقتی میتونه توی فضای مجازی سرگرمیش رو دانلود کنه و استفاده کنه بیکاره بره هزینه کنه.اصلا ذات فضای مجازی برای کم کردن هزینه ها هستش .
در مورد اعتراض ، آقا با این منطق اگر شما سوار تاکسی بشی و طرف به جای 500 تومن ازت دو هزار تومن بخواد ، شما باید بهش بدی .
یا اگر یه مسیر 2 هزارتومنی سوار شدی اما همون چهارراه اول پیادت کرد باید کل کرایه رو بهش بدی چون شمایی که برای نت
10 هزارتومنی!!!!!!!متوجه شدم در کمترین حالت 10 تومن منظورتون بود!!!!!!! اعتراض نمیکنی نباید به کرایه 2 هزارتومنی یا دربستی هم اعتراض کنی .
دوم اینکه من میگم استفاده بهینه...استفاده بهینه یعنی اینکه آقای Burst عزیز شما که می خوای یک فیلم رو از مانیتور 20 اینچی نگاه کنی به جای دانلود فیلم با کیفیت 1080p ،با 720P نگاهش کن...هم حجم دانلود کمتری استفاده می کنی هم سرعت دانلود بقیه بالاتر میره...کلا ما ایرانی ها جنبه چیز رایگان رو نداریم و حتما یک چیز رایگانو اصراف رو میکنیم(به عینه دیدم که میگم ها)مثال مناسبتیش همین نظری(نذری؟) هستش...طرف کلا خانوادش 4 نفرن اندازه 747 نفر نظری(نذری؟) میگیره(البته اگه با محدودیت مصرف منصفانه نظری مواجه نشه)
منظور من از اون قسمت پستم این بود که اگه ما بخواهیم برای یک اینترنت با قیمت تقریبا ناذل اینقدر مته به خشخاش بزاریم و اعتراض کنیم باید قبلش به اون چیز ها اعتراض کنیم
بگذریم...من فکر می کنم دیگه بحث بیشتر از این فایده ای نداره و نه من می تونم شما رو متقاعد کنم و نه شما منو و در حوصله جمع هم بیشتر از این نمی گنجه...
فقط خواهش می کنم خواهش می کنم از لحن دزد برای خطاب هیچ فردی استفاده نکنید...چون وقتی حق استفاده از لحن دزد به فردی رو داریم که توی دادگاه توسط مامور قانون جرمش ثابت بشه و نه اینکه با اطلاعات ناقصمون بخواهیم در مورد یک مسئله یا یک فرد بدون اجازه دادن بهش برای دفاع،یک طرفانه قضاوت کنیم
اگر هم موافق هستید یه نامه پر کنیم و از شاتل درخواست کنیم میزان محدودیت دانلود رایگان برای ساعات شبانه رو در سایتش اعلام کنه تا از این همه سردرگمی راحت بشیم
چند روز پیش توی تاپیک اینترنت مخابرات مشهد مدیر کل مخابرات به دعوت کاربران فعالیت کرد...اگر موافق باشید و قول بدید که ادب رو رعایت کنید(هی بهشون نگید دزد) می تونیم ما هم درخواست بدیم تا یکی از مسئولین بالا رده شاتل بیاد توی این تاپیک و باهامون حرف بزنه...البته فکر کنم اگر یکی از مدیران فروم هم باهامون همکاری کنه و دعوت از طرف مدیران فروم باشه خیلی بهتر هم هست
فقط خواهش میکنم نظرتون رو درباره 2 تا پیشنهاد آخر حتما بگید که ببینیم اگر به اجماع رسیدیم یکی لطف کنه و زحمت اینکار هارو بکشه...چون احساس می کنم هر دو پیشنهاد ظرفیت عملی شدن از طرف شاتل رو دارن و می تونیم به یه جایی برسیم.