تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4184 از 4751 اولاول ... 318436844084413441744180418141824183418441854186418741884194423442844684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,831 به 41,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه مقدمه ای عرض کنم:
    .
    .
    .
    تا جاییکه میدونم تنها شاتل برای سرورهای داخلی چنین امکانی رو قرار داده البته مخابرات هم ظاهرا قرار داده ولی به این کیفیت نیست، آیا از این بابت که میگید بقیه شرکت ها هم تفکیک میکنند مطمئنید؟ چون آسیاتک که خودش متولی بسیاری از این سرورها هست چنین کاری نکرده

این سیاست مصرف منصفانه رو همه شرکت ها ندارند (برای شبانه البته) پس اگر پهنای باند اینترنت محدوده چرا بقیه شرکت ها مثل مخابرات یا پارس آنلاین چنین سیاستی رو دنبال نمیکنند؟

پ.ن: این بحث اینترنت-اینترانت رو هم بهتره که دیگه جمعش کنیم

2. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب اگه خوشحالن ما هم از فردا بدیم 5 تومان هم اونها خوشحال هم یوزر خوشحال

4. این کاربر از trackshare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جاییکه میدونم تنها شاتل برای سرورهای داخلی چنین امکانی رو قرار داده البته مخابرات هم ظاهرا قرار داده ولی به این کیفیت نیست، آیا از این بابت که میگید بقیه شرکت ها هم تفکیک میکنند مطمئنید؟ چون آسیاتک که خودش متولی بسیاری از این سرورها هست چنین کاری نکرده

این سیاست مصرف منصفانه رو همه شرکت ها ندارند (برای شبانه البته) پس اگر پهنای باند اینترنت محدوده چرا بقیه شرکت ها مثل مخابرات یا پارس آنلاین چنین سیاستی رو دنبال نمیکنند؟

پ.ن: این بحث اینترنت-اینترانت رو هم بهتره که دیگه جمعش کنیم
    بله دوست عزیز همه شرکتها موظف هستند که این کار و انجام بدن و در عمل چاره ای هم ندارن. بخش دیتا سنتر آسیاتک چون خدمات هاستینگ ایران میده زودتر این کارو کرده و بزودی خدمات VPS اینترانت خالی (جهت گیم سرور و . . .) هم خواهد داد.
    همه شرکتها به نوعی مصرف منصفانه شبانه رو دارن و تو سایتشون هم اعلام کردن ولی سیاست محدود کردنشون با هم متفاوته (با این قیمت بالای پهنای باند اینترنتی که شرکت زیر ساخت بهشون میده و تازه امکان واگذاری پهنای باند اضافی هم نداره، چاره دیگه ای ندارن).
    اتفاقا" بحث اینترنت-اینترانت رور به روز داغتر میشه و صحبت راجع بهش اجتناب ناپذیر خواهد بود. اپراتور چهارم هم قراره سرویس 20Mb/s بده که نهایتا" 2Mb/s اینترنت داره و بقیش اینترانته.
    با تشکر

6. 7 کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

محدود کردن سرعت مثل خر.دی یعنی سرعتو میارن در حد دایال آپ و کمتر
    چرا؟ سرعت الان شبا روی 3 مگ هست
    توی خود سایت هم نوشته از 1 مگ تا 3 مگ.مگه غیر از اینه؟بعد از چقدر دانلود محدود می کنن واسه 8 مگ؟؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سرعت Art 1 یعنی 128 رو در روز میخواستم بدونم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سرعت Art 1 یعنی 128 رو در روز میخواستم بدونم؟
    تا 20 گیگ سرعت 100 هست و بعد از اون میاد رو 70 و بعد دیال آپ

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بحث در این مورد اینها چیزی درست نمی شه زمان ثابت می کنه حق با کی بوده .

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بروبکس اینو فعلا دانلود کنید : Man_of_Steel_2013

و خلاصه این قافله عمر عجب میگذرد و از این صحبتااااا

باهم دوست باشید ، عمر گران میگذرد خواهی نخواهی..

13. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

ببین دوستم اولا که کل سرمایه شاتل ارزش اینکه من از شما یا شما از من ناراحت بشی رو نداره و من هیچ وقت هیچ وقت قصدم ناراحتی کاربرا نبوده و انشالله نیست اگه هم حرفی زده می شه فقط به خاطر بیان تفاوت تفکراتمون هست
    لایک
    دوست عزیزم شما با 15 میلیون پول مجبوری از سایپا خودرو خرید کنی ولی با 10-20 هزارتومن چندین انتخاب بین ISP ها داری و قیمت شاتل حداکثر 5-6 هزارتومان ارزان تر از سایر شرکت هاست پس تقریبا هیچ کس محبور به سرویس گیری از شاتل نیست
    ارزونتر بودنش!!! با محدودیتی که اعمال میکنه ارزش چندانی نخواهد داشت به همین خاطر با قسمت آخر از(( هیچکس به بعد)) موافقم
    کسی هم که می خواد از شاتل اینترنت بگیره دو حالت داره:1.کاربر حرفه ای باشه که این کاربر حتما توی فروم های بزرگ مثل اینجا تحقیق میکنه و بعد سرویس خریداری می کنه
    2.کاربر تازه کار باشه.که در این صورت اگه در تک تک صفحات شاتل هم اعلامیه بزنند که محدود میشید باز هم بدون خوندن خریداری می کنه
    اتفاقا هدف این تاپیک همینه . که کاربرای تازه کار توی دام نیوفتن وگرنه کاربر حرفه ای میدونه شاتل چیه
    عزیز من میشه برای من توضیح بدی چه طور شاتل که کل ارزشش اندازه حقوق یک ماه کارمندان مخابرات هست می تونه با پولش مخابرات رو بکشه پایین؟فکر نمی کنی یه کم در مورد ثروت شاتل داری غلو می کنی؟
    یه سوال دیگه...اگه من فرضا سیب زمینی فروش باشم و درآمدم خوب باشه دلیلی میشه پیتزا فروشی بزنم و پیتزا رایگان یا با ضرر به مردم بفروشم؟
    حالا اینکه درآمد مخابرات در زمینه مکالمات عالی هست باعث میشه مخابرات توی ADSL ضرر بده؟!آیا این منطقی هست؟
    دلیل پایین اومدن مخابرات به دلیل عملکرد احمقانش و تلاشش برای ورشکستگی ISP ها بود(احتمالا دستور احمدی نژاد بوده برای اینکه بتونه اینترنت ایران رو انحصاری کنه و هر نوع محدودیتی که مورد نظرش باشه اعمال کنه)
    دوست عزیز اینکه گفتم مخابرات تعرفه مکالمات رو هم داره نه برای اینکه بگم پول ای دی اس ال من رو مشترک های تلفن میدن
    یا بهتر بگم اونایی که سیب زمینی میخرن پول پیتزای منو میدن
    شما میگی مخابرات کله پا میشه و بدهکاره و ... منم یاد آوری کردم که مخابرات تمام هزینه هاش رو میتونه از منابع دیگه تامین کنه
    حالا نمیدونم منطق جدا کردن ای دی اس ال مخابرات از مکالمات چی بود !!! چون پرسنل که همونن و هزینه اضافی براش نداشته تنها چیزی که بوده هزینه خرید پهنای بانده . برای من این یعنی حالا حالا ها کله پا نمیشه .
    یکی از دلایلی که شاتل به بزرگی مخابرات نیست همین هزینه هاست اما دلیل من برای پایین کشیدن مخابرات فقط مالی نبود
    لابی کاری هم بود . اصلا اگر لابی کاری نبود شاتل تا الان اسمش با این همه محدودیت هم نمونده بود.
    شما اگر می خواهی اینترنت ایران رو با اینترنت دنیا مقایسه کنی قبلش باید تلاش کنی آزادی بیان دنیا رو به ایران بیاری...ایرانی که ملتش نمی تونند هزاران حرف رو به زبان بیارن و برای کوچکترین اعتراضی 100 بار تن و بدنشون میلرزه ودولتش اینترنت رو به عنوان بزرگترین دشمن و دسیسه خارج و...و...و...میشناسه رو نباید با کشور های پیشرفته که 50 ساله آزادی بیان دارن و اینترنت رو به عنوان جریان آزاد اطلاعات میشناسن مقایسه کنی
    اینطوری درست نیست
    آزادی بیان توی ایران نیست؟ایرانی حرفش رو نمیزنه؟دولت اینترنت دوست نداره؟
    به محدودیت های این مدلی شاتل (این مدلیش مهمه ) چه ربطی داره
    مگه بقیه isp ها کره مریخ هستن؟اونا هم دارن سرویس میدن اما کاربر رو با محدودیت این مدلی اذیت نمیکنن .
    من خدمتتون عرض کردم...مطمئنا مشکل از جای دیگه هست ولی با مصرف بیش از حدِ منِ نوعی مشکل اینترنت هم وطن هام نه تنها حل نمیشه،بلکه بیشتر هم میشه
    کاملا موفقم که مشکل نت کشور از جای دیگست
    اما شاتل با محدود کردن کاربر این مشکل رو بدتر میکنه و کاربر بیشتر احساس تحقیر میکنه تا اینکه به خاطر کمک به هموطناش چشماش پر از اشک بشه.
    مشترک با وضعیت بد اقتصادی بازی نکنه خب!!!
    فکر کنه کشور خارج هست و باید برای بازی 20 دلار بپردازهعیب ما(خودمم عرض می کنم ها)اینه که تفکر مصالحه جوییمون رو همه جا داریم ولی به محض اینکه وارد فضا مجازی میشیم تبدیل به بزرگ ترین مخالف ظلم و جنایت و دزدی میشیم
    بنزین 100 تومنیمون رو با اینکه درآمد کشورمون روز به روز بیشتر میشد 700 تومان کردن صدامون در نیومد
    ارزش پولمون 1/3 شد صدامون درنیومد
    توی انتخاب مردم دست بردن صدامون در نیومد
    و...
    اونوقت برای خودمون حفی متصور میشی که برای یه اینترنت 10 هزارتومانی اعتراض کنیم؟
    اصلا اعتراض کنیم.آخرش چی میشه؟فوق فوق فوقش دولت میگه شاتل تعطیل...از فردا من و شما باید بریم مشترک شرکت های دیگه بشیم که می خواهند بدون افزایش پهنای باندشون چندین هزار نفر کاربر اضافه رو پشتیبانی کنند و وضعیت اینترنتمون از اینی که هست بدتر هم میشه
    مسئله اصلی بازی نیست سرگرمیه
    من نمیگم مشترک فقیره . آخه مشترک فقیر کامپیوترش کجا بوده؟ میگم کاربر سود خودش رو میبینه
    وقتی میتونه توی فضای مجازی سرگرمیش رو دانلود کنه و استفاده کنه بیکاره بره هزینه کنه.اصلا ذات فضای مجازی برای کم کردن هزینه ها هستش .
    در مورد اعتراض ، آقا با این منطق اگر شما سوار تاکسی بشی و طرف به جای 500 تومن ازت دو هزار تومن بخواد ، شما باید بهش بدی .
    یا اگر یه مسیر 2 هزارتومنی سوار شدی اما همون چهارراه اول پیادت کرد باید کل کرایه رو بهش بدی چون شمایی که برای نت
    10 هزارتومنی!!!!!!!متوجه شدم در کمترین حالت 10 تومن منظورتون بود!!!!!!! اعتراض نمیکنی نباید به کرایه 2 هزارتومنی یا دربستی هم اعتراض کنی .
    من دربست درخدمتم
    Last edited by Meysam Raz; 04-11-2013 at 23:51.

15. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز فکر نکنم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگر لازم به یاد اوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد.
    در صورت ادامه بحث و ایجاد تشنج با تاپیک با کاربران خاطی به شدت برخورد خواهد شد.
    با تشکر

ویرایش:
    برای جلوگیری از سو تفاهم - مخاطب این اخطار کسانی که پست هاشون پاک شده ، هستند
    Last edited by zed2; 05-11-2013 at 00:17. دليل: -

17. 7 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •