سلام
دوستان از بحث های بی ارتباط با تاپیک خودداری کنید
با تشکر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان از بحث های بی ارتباط با تاپیک خودداری کنید
با تشکر
خب الان من بحثو به راهش بر میگردونم
الامن سرعتم از سرور خارجی 7 کیلو نهایت و از داخلی 520 کیلو
همه چی آرومه من چقدر خوش بختم.دی![]()
اکو 128 ساعت 1 تا 3 از دایل آپا هم بدتر شده و زیر 2 کیلو بایت می چرخه ! اونم فقط با شبی 700 مگ دانلود
دوستان اکو 256 و 512، با شرط اینکه اهل دانلود شبانه باشید، ساعت 1 تا 3 شب سرعتتون چطوره؟
و از 3 تا 8 چی؟ یعنی شبی چقدر می شه با 256 و 512 دانلود کرد؟ و در ماه حدودا بعد از چند گیگ ممکنه محدود کنن؟
البته 3 تا 8 خیلی مهم نیست، دیگه حداقل با 60 دانلود می کنه، اما 1 تا 3 دیگه غیر قابل تحمل شده
اول از همه بگم که این قضیه لو دادن و اینا اصلا به من ربطی نداره یه وقت فکر نکنید بنده همکاری کردم(حقیقتش یه هفته اس یه کاری در آموزش دانشگاه دارم،حسشو ندارم انجامش بدم دیگه چه برسه ایمیل زدن به شاتل)
دوم اینکه اگه پستی زده می شه هدفم فقط کمک به کاربران هست چون از طریق همین سایت بسیار بسیار به من کمک شده و شدیدا دعاگوی مسئولانش هستم
ببین دوستم اولا که کل سرمایه شاتل ارزش اینکه من از شما یا شما از من ناراحت بشی رو نداره و من هیچ وقت هیچ وقت قصدم ناراحتی کاربرا نبوده و انشالله نیست اگه هم حرفی زده می شه فقط به خاطر بیان تفاوت تفکراتمون هستشما یه نفس عمیق بکش .شاتل با پول و لابی هر غلطی دلش بخواد بکنه میتونه بکنه پس میکنهو نیازی به اون قرارداد هم نیست .
از طرفی گفتم که نیازی به توجیه کردن من نیست . من نه الان شاتل هستم که بخوام به اینطور اراجیف (مال شما نه ، مال شاتل رو میگم ) گوش بدم نه دیگه هیچوقت مشترکش میشم . قرارداد اون موقع هم احتمالا بازیافت شده
دوست عزیزم شما با 15 میلیون پول مجبوری از سایپا خودرو خرید کنی ولی با 10-20 هزارتومن چندین انتخاب بین ISP ها داری و قیمت شاتل حداکثر 5-6 هزارتومان ارزان تر از سایر شرکت هاست پس تقریبا هیچ کس محبور به سرویس گیری از شاتل نیستاتفاقا سایپا هم با اینکه تولید کننده پرایده اما یک سال در میون یا هر سال بهترین تولید کننده خودرو شده . خوب حداقل شاتل و سایپا توی یک مورد با هم مشترکن و پدر مردم رو در میارن و اول میشن
ببین من 3یا 4 ساله مشترک شاتل هستم با اینکه قراردادم مال اون وقت هست درش محدودیت دانلود ذکر شده(البته اون زمان منظور شاتل ART بود ولی در قرارداد کلی نوشته بود)اون موقع در مورد محدودیت هیچ چیزی توی قرارداد قید نمیشد
اتفاقا خود من یکی از کسایی بودم که گفتم حداقل شاتل بیاد بگه ما شبانه چقدر میتونیم دانلود کنیم
اونم نه برای اینکه مدیریت کنم و بزارم بیشتر از این پرایدشون رو بهم بفروشن ، فقط برای اینکه هیچ بنی بشری از امثال برخی تا پشتیبانی شاتل قبول نمیکرد شاتل محدودیت میزاره و میگفت شما دارید با کاربرای پر مصرف مثل خودتون شیر میشید و بازمثل ... دروغ میگفت .
گفتیم اگر روی سایت بزاره حداقل کاربر جدید میره میبینه اینا دزدی علنی میکنن و نمیره جایی که محدود بشه که خدا رو شکر الان دیگه فقط به دوستانی که میخوان بیان و درگیر اسم شاتل بشن یه سایت میدیم و اونم سایت خوده شاتله
منکه نتیجش رو به عینه دیدم .
کسی هم که می خواد از شاتل اینترنت بگیره دو حالت داره:1.کاربر حرفه ای باشه که این کاربر حتما توی فروم های بزرگ مثل اینجا تحقیق میکنه و بعد سرویس خریداری می کنه
2.کاربر تازه کار باشه.که در این صورت اگه در تک تک صفحات شاتل هم اعلامیه بزنند که محدود میشید باز هم بدون خوندن خریداری می کنه
عزیز من میشه برای من توضیح بدی چه طور شاتل که کل ارزشش اندازه حقوق یک ماه کارمندان مخابرات هست می تونه با پولش مخابرات رو بکشه پایین؟من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .فکر نمی کنی یه کم در مورد ثروت شاتل داری غلو می کنی؟
یه سوال دیگه...اگه من فرضا سیب زمینی فروش باشم و درآمدم خوب باشه دلیلی میشه پیتزا فروشی بزنم و پیتزا رایگان یا با ضرر به مردم بفروشم؟
حالا اینکه درآمد مخابرات در زمینه مکالمات عالی هست باعث میشه مخابرات توی ADSL ضرر بده؟!آیا این منطقی هست؟
دلیل پایین اومدن مخابرات به دلیل عملکرد احمقانش و تلاشش برای ورشکستگی ISP ها بود(احتمالا دستور احمدی نژاد بوده برای اینکه بتونه اینترنت ایران رو انحصاری کنه و هر نوع محدودیتی که مورد نظرش باشه اعمال کنه)
شما اگر می خواهی اینترنت ایران رو با اینترنت دنیا مقایسه کنی قبلش باید تلاش کنی آزادی بیان دنیا رو به ایران بیاری...ایرانی که ملتش نمی تونند هزاران حرف رو به زبان بیارن و برای کوچکترین اعتراضی 100 بار تن و بدنشون میلرزه ودولتش اینترنت رو به عنوان بزرگترین دشمن و دسیسه خارج و...و...و...میشناسه رو نباید با کشور های پیشرفته که 50 ساله آزادی بیان دارن و اینترنت رو به عنوان جریان آزاد اطلاعات میشناسن مقایسه کنیدوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
من خدمتتون عرض کردم...مطمئنا مشکل از جای دیگه هست ولی با مصرف بیش از حدِ منِ نوعی مشکل اینترنت هم وطن هام نه تنها حل نمیشه،بلکه بیشتر هم میشهمن عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
مشترک با وضعیت بد اقتصادی بازی نکنه خب!!!مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .
فکر کنه کشور خارج هست و باید برای بازی 20 دلار بپردازهعیب ما(خودمم عرض می کنم ها)اینه که تفکر مصالحه جوییمون رو همه جا داریم ولی به محض اینکه وارد فضا مجازی میشیم تبدیل به بزرگ ترین مخالف ظلم و جنایت و دزدی میشیم
بنزین 100 تومنیمون رو با اینکه درآمد کشورمون روز به روز بیشتر میشد 700 تومان کردن صدامون در نیومد
ارزش پولمون 1/3 شد صدامون درنیومد
توی انتخاب مردم دست بردن صدامون در نیومد
و...
اونوقت برای خودمون حفی متصور میشی که برای یه اینترنت 10 هزارتومانی اعتراض کنیم؟
اصلا اعتراض کنیم.آخرش چی میشه؟فوق فوق فوقش دولت میگه شاتل تعطیل...از فردا من و شما باید بریم مشترک شرکت های دیگه بشیم که می خواهند بدون افزایش پهنای باندشون چندین هزار نفر کاربر اضافه رو پشتیبانی کنند و وضعیت اینترنتمون از اینی که هست بدتر هم میشه
من کاری به بقیه دعواتون ندارم ولی کسی که 50 هزارتومن سرویس خریده باید 10 هزارتومن بفروشه که بتونه از پس ریکسش بربیاد!!!شما که 50 هزار تومان سرور خریدی یک اکانتش به این بنده خدا ها می دی 10 هزار تومان شما با شخصیت هستید ؟ می خوای از بدختی یک مشت جوان سو استفاده کنی سود میلیونی به جیب بزنی .
شما یه ساندویچ می خوری 80درصدش سوده...به کار این بنده خدا که احتمالا کلی ضرر هم می کنه گیر میدی؟
البته بن شدن ایشان به حق بوده چون خرید و فروش بدون اجازه مدیران یه زمانی خلاف قوانین بود ولی اینکه اینقدر سود می کنه به نظرم کاملا منطقی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
عزیز اشتباه نکن کسی به خاطر منافع خودش منافع ما رو به خطر می ندازه مشکل من هست بنده خدایی از سرور داخلی دانلود می کرد به خارجی هم نیاز نداشت ماهانه 500 گیگ هم دانلود می زد الان باید داخلی هم برای محدود باشه چرا ؟ چون کسی خواسته سود جویی کنه .
با این سود جویی ایشون می یاد شرکت حساس می شه داخلی لیمیت می کنه پس در اصل ایشون داره از چیزی مقطعی سود می کنه حق خیلی ها مثل من و بقیه رو می خوره .
برای شما یک مثال ساده می زنم زمانی می شد با یک پاسپورت 2000 دلار گرفت دیدن داره سود جویی می شه بستن این وسط کسی سود کرد به ضرر کی شد ؟ وقتی سود شما باعث بشه یک عده ای ضرر کنن درست نیست که .
خوب الان يه طوريشده سرغت سرور خارچي بعد از محدوديت رو 7 كيلوبايت تو كل ساعات ميمونه يعني از 1 تا 8 ولي داخلي سرعتش از 200 كيلو به بالاست
اگه اينجوريه پس شما بايد بري كسايي كه قيلتر شكن هم ميفروشن لو بدي چون دارن سود ميكنن و از اخر باعث ميشن دولت اون راه هاي دورزدن قيلتر رو هم مسدود كنه. با اين حرفا كار مسخرتو توجيه نكن. شما اگه قراره از سود كردن كسي لجت بگيره بايد از شاتل باشه كه داره از يوزراش دزدي ميليوني ميكنه نه از يه كاربر كه دنبال دور زدن اين محدوديت هاست
من دیروز هم عرض کردم که مشکلی که برای یکی دو نفر به وجود اومده را به یه چیز دیگه ربطش ندید!!
خود بنده، دیشب یعنی کمتر از 12 ساعت پیش، 2 گیگ فایل رو در کمتر از 2 ساعت دانلود کردم با اون اکانت دوستمون با همون سرعت عادی شب های قبل
پس این مشکل به وجود اومده، هیچ ربطی به این اکانت ها و یوزر فروشنده نداره چون اگه به خاطر اون بود، هر کس که ازش استفاده میکرد مثل من، سرعتش محدود میشد نه یکی دو نفر
شما بگرد مشکلو از تنظیمات خودت پیدا کن یا آپلود سنتری که ازش دانلود میکنی یا خط تلفن و .... هزار تا دلیل دیگه وجود داره
من فکر میکنم شما دنبال یه بهونه هستی که هر مشکلی از قبیل چنین مشکلی پیش میاد، ربطش بدی به این روش و اون دوستمون رو محکوم کنی!!
بنده خدا مگه کار بدی کرده که اومده یه راهی جلوی پای ما گذاشته که دزدی شاتل جلوگیری کنیم؟؟ هزینه این روش، پول 2 گیگ ترافیک شاتل میشه؟؟؟
بهتره به جای اینکه، شما به ایشون حمله کنید، دنبال حل مشکل خودتون باشید (اگر واقعا چنین مشکلی براتون به وجود اومده!)
اگر هم سرور داخلی محدود شده بود، اولین نفر باید من محدود میشدم که 10 روز هست پشت سر هم دانلود میکنم!!
برای هر کسی که در این انجمن (منظورم شخص خاصی نیست) رفته به شاتل گزارش داده و ... واقعا میتونم فقط تاسف بخورم
شمائی که خودت دانلود نمیکنی یا از این روش خوشت نمیاد یا هزار کوفت دیگه، حق نداری مثل جاسوس ها این کار زشت رو بکنی. حتی حیوون ها هم چنین کاری با هم نوع خودشون نمی کنند.
کاملا مشخصه فردی که این کارو کرده، یه شخص عقده ای هست و کمبود داره. متاسفم براش
باز هم تاکید میکنم منظورم هیچ یوزری نبود و صرفا جهت اطلاع شخصی که این کارو کرده، گفتم که بدونه چه آدم .... هست.
دوستان من 3 روزی از اینترنت استفاده نکردم
از امروز صبح که دوباره استفاده کردم down stream و upstream ام هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم تغییر میکنه
قبل از این 3 روز دانم روی 3330 و اپم رو 192 ثابت بود
الان دانم بین 750 و 840 و 950 و گاهی 1180 میچرخه هر بار و اپم شده 255
سایت ها هم درست باز نمیشن یعنی خیلی از انجمن ها قالبشون کامل باز نمیشه یا عکس ها لود نمیشن
6 سالی میشه این سرویس رو دارم
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یه مقدمه ای عرض کنم:
همانطوریکه احتمالا" اطلاع دارید شبکه ملی اطلاعات یا همان اینترانت (پهنای باند داخلی) توسط شرکت ارتباطات زیر ساخت راه اندازی شده است و در حال نهایی شدن می باشد و تا کنون برخی از شرکت های خدمات دهنده ADSL و اکثر دیتا سنترها به آن متصل شده اند. برخی از فواید شبکه اینترانت بشرح زیر است:
1. چون بستر اینترانت در داخل کشور ایجاد شده لذا در مقایسه با اینترنت پهنای باند بسیار بیشتری دارد ( در حال حاضر ظرفیت پهنای باند اینترانت 470 گیگابیت بر ثانیه و ظرفیت پهنای باند اینترنت 83 گیگابیت بر ثانیه می باشد).
2. قیمت خرید پهنای باند اینترانت برای شرکت های خدمات دهنده ADSL یک دهم قیمت خرید پهنای باند اینترنت می باشد.
3. سایت ها و خدماتی که در سرور دیتا سنترهای ایرانی میزبانی می شوند پینگ تایم کمتری دارند و . . .
همین گرانی و محدودیت ارائه پهنای باند اینترنت به ISP ها در مقایسه با اینترانت از طرف شرکت زیر ساخت باعث شده تا شرکت های خدمات دهنده ADSL بجای افزایش پهنای باند اینترنت خود، پهنای باند اینترانت را افزایش دهند.
از طرفی شرکت های خدمات دهنده ADSL در جهت پیشنهاد های تشویقی و جذب مشتری بیشتر، غالبا" در سرویس های با حجم محدود، سرعت ها را چندین برابر سرعت اسمی سرویس خریداری شده اعمال می کنند و ساعات شبانه را نیز رایگان در نظر می گیرند ولی بمنظور جلوگیری از پر شدن پهنای باند اینترنت خود (بدلیل حجم بالای دانلود کاربران در این ساعات) مجبور به اعمال سیاست مصرف منصفانه می شوند که باعث می شود در ساعات شبانه رایگان (و یا ساعات روزانه عادی) سرعت دانلود از سرورهای خارجی (که به اینترنت نیاز دارد) به سرعت اسمی خریداری شده محدود گردد (و یا حتی کمتر شود) ولی سرعت دانلود از سرورهای داخلی (که به اینترانت نیاز دارد) همچنان همان سرعت چندین برابر سرعت اسمی می باشد (چرا که از نظر پهنای باند اینترانت محدودیتی ندارند).
پس مشکل اصلی شرکت های خدمات دهنده ADSL، دانلود کردن فایل های حجیم از سرورهای خارجی می باشد ولی با دانلود زیاد از سرورهای ایرانی مشکلی ندارند و محدودیتی نیز بر روی آن اعمال نمی کنند چرا که ظرفیت پهنای باند اینترانتی بالایی دارند و استفاده از آن نیز توسط کاربران خیلی کمتر از پهنای باند اینترنت است. پس دلیلی نداره که شرکت های خدمات دهنده ADSL بخوان پهنای باند اینترانت رو هم محدود کنن و مشتریان خودشونو بیشتر از این ناراضی کنن و یا از دست بدن. تا وقتی که کاربری از پهنای باند اینترنت کم استفاده کنه از نظر این شرکتها کاربر خوبی هست.
در حال حاضر مخابرات و شاتل پهنای باند اینترنت و اینترانتشونو از هم جدا کردن و بزودی سایر شرکتها هم همین کار رو خواهند کرد.
در خصوص سرویسی هم که بنده ارائه میکنم مدیران و کاربران فروم پرشین تولز استقبال خوبی کردن و به بنده مجوز فروش این سرویس رو در بازارچه سایت به عنوان کاربر معتبر دادند که جا داره ازشون تشکر کنم. جالبه که تو اون فروم کاربران ADSL مخابرات از این سرویس استقبال خوبی کردن.
در ضمن شرکت شاتل، مخابرات و . . . باید خوشحال هم باشند که با این روش مصرف پهنای باند اینترنتشون کم میشه و میتونن به کاربرای بیشتری سرویس بدن.
در مواقعی که پکت لاست یا پینگ شرکت سرویس دهنده بالا باشه با استفاده از این سرویس مشکل پکت لاست رو هم میشه حل کرد.
با تشکر
Last edited by امین1356; 04-11-2013 at 13:51.
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)