lol
ببینین این دختر خارجیه بهم چی میگه :
i will clear his village for you,but only if you let me account sit you 5 mins.
سیترش کنم ؟ : دی
lol
ببینین این دختر خارجیه بهم چی میگه :
i will clear his village for you,but only if you let me account sit you 5 mins.
سیترش کنم ؟ : دی
قانون مهم سيترينك ! اكه سيتر كسي شدي و با دو تا اكنت به يه اكنت حمله كردي شما بن ميشي ....
راست می گه ف یارو می خواد خرت بکنه که بن بشی ...
راستی کی هست یارو ؟؟
می گم اگه از خارج ترایب هست یهو یکی نبینه بعد همه از ترایبتون بهتون حمله بکنن ...
به طرف گفتم تو جا خالی بده منم جا خالی میدم
ولی حمله ی من زود تر از حمله ی اون میرسه
منم گرفتم روستای اولم رو ساپورت کردم تا همه نیرو هاش بمیرن بعد هرچی نیروی زنده داشتم میفرستم به روستای دومی و اون رو هم ساپورت میکنم ! : دی
بعدش هم یه حمله بهش میدم و میپوکونمش !
چی شد ؟ یعنی داری کلک می زنی بهش ؟؟
ولش ... دلم نمیاد نامردی کنم
بهش گفتم کمکت میکنم با هم یه ترایب بزنیم و بترکونیم به شرط اینکه تو یکی رو برای من کلیر کنی !!
اونم گفت باشه و الان رفته لالا کنه ! ( توی کالیفرنیا زیست میکنه !! ) الان گفته ساعت یک شبه !
اگه این بهم دروغ نگه و یکی رو برام کلیر کنه منم طرف رو نوبل کنم بعدش میرم همین دختره رو کلیر میکنم !!!!! : دی !!!!
بهش گفتم تو اگه تارگت منو کلیر کنی من قسم میخوره که بهت حمله نکنم و از این حرفها و اگه حمله کردم این میل رو برای همه بفرست و آبرومو ببر !!
بعدش حمله میکنم و میگم من اینو ننوشتم ! : دی
!! نامرد! يه دخمله ي 20 ساله ! هست ! در مورد همين ياروه ! كه من رو سابورت كرد و بعد خودش حمله كرد !!! كفتم اكه حالش بده اميدوارم كه خوب بشم !
بعد اين رو نوشت !
You didn't give him any wenches, so he was lonely
یه دخمل 17 ساله هست و یوزرش Bootheel هست
برسام به نظرت با این شرایط چیکار کنم ؟
نامردی کنم ؟ : دی
یه بربری نزدیک یکی از بچه ها رو ساپورت کردم بعد طرف کل نیروهاش مرد اومده بود توی فروم فحش میداد !![]()
بابا نامردی نیست این بازیه نه زندگی کلک بزن بره بابا هیچی نمیشه خیلی هاشون منو از نون خوردن انداختن در ورلد های مختلف برو بکشش بخورش![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)