من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .
برای دانلود همون چهارتا دی وی دی باید از یک ماه سرویس شبانه صرف نظر کرد و چند وقتی محدودیت کشید .
دوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
با این تفاسیر و با کمال احترام ، نظر شما در مورد حق دانلود اینجانب برای خودتون محترمه و من هم در مورد نظر شما

دلخواه نظری نمیدم تا تمام قوانین انجمن زیر سوال نره و بن نشم
به همین بسنده میکنم اولا هیچکس نمیتونه به کاربر بگه فقط محتوای درسی و آموزشی نت رو نگاه بکنه و با جنبه فان و سرگرمی کاری نداشته باشه در ثانی کاربران رو شرکت محدود میکنه تا حاشیه سود خودش رو ثابت نگه داره مثل موقعی که
کاربر جدید میگیره در حالی که هر روز ، رئیس شرکت در حال نالیدن از دست دولت و مخابرات و زیرساخت و ... نبود پهنای باند کافی هستش .
توی روزگاری که مردم جهان فایل رو دانلود نمیکنن تا ببین بلکه اون رو به صورت مستقیم و روی سایت میبینن شرکتی مثل شاتل روی کاربر شدیدترین فشار رو میاره تا کاربر با دانلود ماهی 18 گیگ به بالا رو مقصر کنه.
من عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .