تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4182 از 4751 اولاول ... 318236824082413241724178417941804181418241834184418541864192423242824682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,811 به 41,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نخیر قبلا محدود نبود یوزر امین1356 لطف کردن این رو داخلی رو هم از بین بردن اومدن استفاده تجاری بکنن از این مورد .

عزیزان چیزی پابلیک بشه سریع بسته می شه مگه یادتون نیست سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین یا دور زدن حجم آسیاتک به محض پابلیک شدن بسته می شه اینها .

از ساپورت شاتل چند تا اینجا فعال هستن به محض همچین باگی های می رن برای بستن .
    شما شلوغش نکن فدات شم. خود شما داری بدتر از همه این روش رو پابلیک میکنی!!
    همون طوری که گفتم، بنده خودم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم
    فکر هم نمی کنم این مسئله ربطی به این اکانت ها داشته باشه چون اگه به اون ربط داشت، برای همه میشد نه یکی دو نفر

2. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من خودم محدود شدم دیگه هم داخلی هم خارجی 88 گیگ دانلود کردم الان هم داخلی هم خارجی سرعت 30 کیلوبایت

قبلا 300 تا می زدیم مشکلی نبود .

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شایدم ای اس پی سرعت اون پورت رو که ازش استفاده کردین و دیتا زیاد ردو بدل کردین محدود کرده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه عزیز از همین سایت داخلی مثل میهن دانلود و... می زنم محدود شدم البته روزانه نه شبانه محدودم کردن چون حجمی هست .

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیز از همین سایت داخلی مثل میهن دانلود و... می زنم محدود شدم البته روزانه نه شبانه محدودم کردن چون حجمی هست .
    نه پس فک نکنم محدودتی در کار باشه اگه اینجوری باشه که من پس محدود محدودم ماه قبل تو ی هفته 55
    گیگ گرفتم و تو این ماهم تا الن 31 گیگ!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

برای کسایی که دانلود شبانه ندارن خوبه ، برای اونایی که دارن واویلا ....
    دلیلش چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محدود کردن سرعت مثل خر.دی یعنی سرعتو میارن در حد دایال آپ و کمتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .
    برای دانلود همون چهارتا دی وی دی باید از یک ماه سرویس شبانه صرف نظر کرد و چند وقتی محدودیت کشید .
    دوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
    فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
    من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
    با این تفاسیر و با کمال احترام ، نظر شما در مورد حق دانلود اینجانب برای خودتون محترمه و من هم در مورد نظر شما دلخواه نظری نمیدم تا تمام قوانین انجمن زیر سوال نره و بن نشم
    به همین بسنده میکنم اولا هیچکس نمیتونه به کاربر بگه فقط محتوای درسی و آموزشی نت رو نگاه بکنه و با جنبه فان و سرگرمی کاری نداشته باشه در ثانی کاربران رو شرکت محدود میکنه تا حاشیه سود خودش رو ثابت نگه داره مثل موقعی که کاربر جدید میگیره در حالی که هر روز ، رئیس شرکت در حال نالیدن از دست دولت و مخابرات و زیرساخت و ... نبود پهنای باند کافی هستش .
    توی روزگاری که مردم جهان فایل رو دانلود نمیکنن تا ببین بلکه اون رو به صورت مستقیم و روی سایت میبینن شرکتی مثل شاتل روی کاربر شدیدترین فشار رو میاره تا کاربر با دانلود ماهی 18 گیگ به بالا رو مقصر کنه.
    من عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
    مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
    باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
    تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .

نه آقا بازی هم زیاد داریم با حجم های خیلی پایین (البته برای PC بقیه رو نمیدونم) کافیه خیلی از سایت های دانلود رو چک کنید، برای فیلم هم که نسخه های Rip شده هست با حجم میانگین 1 گیگ

قیمت هایی رو هم که گفتید به نظرم خیلی باهاتون سر گردنه ای حساب کردن! خیلی ارزون تر از اینهاست. به هر حال به نظرم این مطالب سنگین رو آدم اگر بخره ارزون تر در میاد تا بیاد کامپیوتر و مودمش رو مستهلک کنه و یک پولی هم به شرکت برق بده.

10. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

[/CENTER]

نه آقا بازی هم زیاد داریم با حجم های خیلی پایین (البته برای PC بقیه رو نمیدونم) کافیه خیلی از سایت های دانلود رو چک کنید، برای فیلم هم که نسخه های Rip شده هست با حجم میانگین 1 گیگ

قیمت هایی رو هم که گفتید به نظرم خیلی باهاتون سر گردنه ای حساب کردن! خیلی ارزون تر از اینهاست. به هر حال به نظرم این مطالب سنگین رو آدم اگر بخره ارزون تر در میاد تا بیاد کامپیوتر و مودمش رو مستهلک کنه و یک پولی هم به شرکت برق بده.
    محسن جان بازی با این حجم رو برای این گفتم چون بازی مثل بتل یا cod یا بتمن یا... طرفدار زیادی داره و یک جورایی سالار بازیهای نسله خودشونن. قطعا fifa و pes هم هست که پنج یا شیش گیگن .
    در مورد فیلم هم دوستمون گفتن ((دانلود چنتا فیلم HD ))که منم حجم واقعی براشون مثال زدم وگرنه کاملا حرف شما تایید میشه
    من خودم برای دانلود فیلمی بیشتر از حجم یک گیگ و کیفیت 720 blurey دانلود نمیکنم . برای چی آخه سیستم الکی روشن بمونه درکل
    با دو خط آخرتون کاملا موافقم منم ازشون نخریدم و از یکی از دوستان فیلم و اینا رو گرفتم

12. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

الان ساعت شبانه نیمه رایگان! شاتل از چند تا چند هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 324 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 324 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •