بر و بکس یه 3.7 کیلیویی رو اسکات کردم
جون من نیروهاش رو ببینین :
1000 تا نیزه دار
1000 تا شمشیر زن
1000 تا تیر کمونی
20 تا اچ سی
با یه پالادین
فقط دفاعی ساخته !!
به نظرتون کلیرش کنم ؟
بر و بکس یه 3.7 کیلیویی رو اسکات کردم
جون من نیروهاش رو ببینین :
1000 تا نیزه دار
1000 تا شمشیر زن
1000 تا تیر کمونی
20 تا اچ سی
با یه پالادین
فقط دفاعی ساخته !!
به نظرتون کلیرش کنم ؟
راستی حسین من رو هم دعوا کرد ...
خوب بگذریم ، امروز تصمیم گرفتم یه حالی به این یار هام بدم ، البته مجبور میشم برای اینکار روستاهای دور تر رو فارم بکنم ، چوون اطرافیام هیچکدوم 300 امتیاز هم ندارن ...
پدرت در میاد کلیرش بکنی ، اگر هم می خوای بکنی باید همه جور یار توش بزاری با کلی رم که خودت بهتر از من می دونی ...
یارو از این الاق های به تمام معناست ، راستی روستای اول خیلی اعصاب خورد کنه ، چون آدم نمی دونه هجومی بسازه یا تدافعی ... اصولا مخلوط می سازن ، ولی من می خوام ریسک بکنم هجومی بسازم ، چون نزدیک من کسی نیست که یهو غافل گیرم بکنه ، حمله های دیگه رو هم Dodge می کنم ... راستی شما به صورت دستی جاخالی می دین یا اینکه از twstats استفاده می کنین ؟
واقعا پدرم در میاد تا کلیرش کنم
دو کیلو تبر زن با 700 ال سی کشته میگیره !!!
با 130 تا رم !!!
رفتم یه 4.5 کیلیویی که توی یه ورلد دیگه 9 هزار کیلو پوینت داره ( 9.000.000 منظورمه ! ) رو اسکات کنم .... خدا کنه فقط حجومی ساخته باشه و کلیر بشه !
من که روستای اولم رو فقط حجومی ساختم بعد سعید همشونو کشت بعد دوباره دارم حجومی میسازم
خوب ، حالا آخر کار یه کقداری هم دفاعی میسازم ... ولی در کل مخلوط اصلا حال نمی ده ... الان کلا از 7×7 خودم بیرون اومدم ، دارم دورتر ها رو اسکات می کنم ... خیلی دور و وریام عوضی هستند ... همه شون بازی رو ترک کردن
دوستان سلام من تازه ثبت نام کردم چیکارکنم حالا؟؟؟!!!
خوب بازی بکن دیگه .... برو توی صفحه اول این تاپیک ، صفا جان زحمت یک راهنمای خوب رو کشیدندوستان سلام من تازه ثبت نام کردم چیکارکنم حالا؟؟؟!!!
این عکس برای آواتار تریبالم خوب شده ؟
به نظر من خیلی کج و کوله شده !
من در حال حاظر فقط با روستای اولی فارم میکنم و میشه گفت 14*14 خودمو فارم میکنم ....خوب ، حالا آخر کار یه کقداری هم دفاعی میسازم ... ولی در کل مخلوط اصلا حال نمی ده ... الان کلا از 7×7 خودم بیرون اومدم ، دارم دورتر ها رو اسکات می کنم ... خیلی دور و وریام عوضی هستند ... همه شون بازی رو ترک کردن
اموزش بازی رو دانلود کندوستان سلام من تازه ثبت نام کردم چیکارکنم حالا؟؟؟!!!
خيلي بده ادم فرونت لاين باشه ها !!!
موقعي كه بقيه دارن حال مي كنن و فقط روستا نوبل ميكنن و اون جا با ترايب دشمن NAP هستي هيج كاري نمي توني بكني !!!! بعدش هم كه جنك شد !!! بازم اونا دارن روستا نوبل مي كنن تو اون جا بايد هي اين اينكامينك ها رو مارك بزني!!! حدودا 700 تا اينكامينك دارم !!! توي همين ساعت 3 تا نيوك دشمن رو به جهنم فرستادم !!! توي اين هفته فكر كنم بيشتر از 35-36 تا نيوك رو كشتم !!! فقط 6 تا ترين رو خودم كشتم به جز اون دو تايي كه روستام رو نوبل كرد ! عوضش 5 تا روستاي دشمن رو كرفتم !!! ولي حالا كه نيكا مي كنم ! بقيه ي هم تيمي هام ! دارن اون وسط بربرين هاي يكي كه دليت كرده رو نوبل مي كنن !!!! يه تعارف هم نمي كنن !!! :دي
ولي خب حسابي سابورت شدم ! وكرنه تا الان يه روستا هم ازم نمونده بود !
ورد چند رو می گی تو ؟
ممد واقعا می خوای جومونگ رو بزاری ؟
خجالت داره ، لااقل علی دایی بزار که نماد ایران باشه![]()
ولي يه خوبي هست الان توي اين ورلد !!! يه سري از بجه هاي اسبم وقتي داغون شد رفتن توي ترايب دشمن !!! يه سريشون حمله مي كنن !!! ولي اصلي ها مثل Pazliver و برو بجه هاي ديكه هنوز هم كه هنوزه به رفقا حمله نمي كنن ... ما هم از اون طرف حمله نمي كنيم ... يعني يه جور قرارداد صلح نوشته نشده ! ولي اكه همين paz مي اومد با ما ARG! نابود بود
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)