الان میخوام تمدید کنم سه ماهه رو زده همون ۳۱ تومن که همیشه میدم خب...
با احتساب اون ۳.۵ ها باید میزد ۴۲.۵ که...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان میخوام تمدید کنم سه ماهه رو زده همون ۳۱ تومن که همیشه میدم خب...
با احتساب اون ۳.۵ ها باید میزد ۴۲.۵ که...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
یک تماس با پشتیانی بگیر ببین چیئ مییگن!
---------------
راستی دوستان روشی که در صفحه قبل گفتم خیلی خوب جواب دادتایید میشه
برید حالشو ببرین
![]()
احتمالا پیش فاکتور قبل از این جریانات صادر شده برای همین قیمت قبل حساب میکنن، از دوره بعد باید اون 3500 رو بدید
آقا میشه اپلود سنترت رو مشخص کنی
من الان چن وقته دنبال اپلود سنتر ایرانیم
آپلود بوی سروراش UK هست
ظاهرا چنین آپلود سنتری ( آپلود سنتر ایرانی) وجود خارجی نداره
نه توضیحاتشو قبلن دادم
Last edited by amin1374; 03-11-2013 at 19:45.
شما جه نوع اکانتی گرفتین از آپلود بوی؟
فعلا که فقط رجیستر کردم دیشب که تست کردم سرعتش خوب بود چون رو سرور ایران بود ولی خب محدود بود چون اکانت پریمیوم نیستم! ولی با پشتیبانی شون که صحبت کردم بهم یک 12 ساعته پریمیوم دادن تو روز قشنگ سرعتم رو چسبوند به ته یعنی 515 کیلو بایت![]()
حالا شما امشب اون فایلو دانلود کنینی به حرف من میرسید
راستی دوستان یک وقت فک نکین میخام تبلیغ کنموووووو نه من فقط خاستم کمکی کرده باشم![]()
من نمی دونم شما چه طور می خوای توجیح بشی؟من هنوز در مورد مسئله شیرینگ و شیر شدن ما با مشترک پر مصرف مثل خودمون و ... توجیه نشدم اما چون میدونم جوابی براش نیست باوشه دیگه جوابی براش نمیخوام
این یک پیشبینی بود نه یک جمله خبری که بخواد اشتباه باشه
همون موقع هم یه چیزای دیگه گفتم ، آخر همین پستی که به عنوان یاد آوری زدم هم هست .
وقتی در سایت خود شاتل و در قراردادی که امضا کردی زده بیش از حد دانلود کنی سرعتت کم می شه دیگه سوالت چی می تونه باشه؟مشکل شما از اونجاست که احتمالا اون قرارداد ترکمنچایی که امضا کردی رو یکبار هم نخوندی...چون اگه خونده بودی می فهمیدی اجازه ی هر غلطی که فکر کنی رو به شاتل دادی
منظورم از اون پسپ این بود که "شاتل بهترین اوپراتور سراسری هست"حالا سطح کیفی مورد نظر شما رو فراهم نمی کنه دلیلش اینه که با این واقعیت که در ایران زندگی می کنیم کنار نمیای
شما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
من فقط یک سوال می پرسم:در کل میبینید که دیگه از دوستان ناراضی تعداد زیادی نمونده و تقریبا اکثر کسایی که اینجا بودن از شاتل رفتن
نمونش خود من که گذری در خدمتتونم یا این دوستمون که نظرش رو براتون میزارم دوباره بخونید . ظاهرا برای شما نوشته
این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشهالان میخوام برم بازی بتلفید4 ورژن بلک باکسی که 3 روزه دانلود کردم رو بازی کنم تا از اینترنت نامحدود واقعی مخابرات لذت ببرم
شاتل هم خوبهراه حل شما هم خوبه!!!!
![]()
اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
من خودم به شخصه امتحان نکردم.از بچه های فروم آشیانه بپرسی حتما جواب میگیری ولی من احتمال این روش رو خیلی پایین می دونم چون اگر اینطور بود به راحتی می شد با -- یوزرنیم های دیگران از اینترنتشون استفاده کرد(که کار خیلی سختی هم نیست)بهترین کار خاموش کردن مودم شرکت و امتحان یوزرنیم آن در خونه هست اگه جواب نداد شما خیلی راحت با پشتیبانی تماس بگیر و بگو اینترنت محل کار خودمه و می خواهم در شب استفاده کنم،راه پیش پام بزاریدیکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندم
قبل از تخلیه خطتت حتما با افرادی که در مرکز مخابراتیت هستند صحبت کن و در مورد شرکت بعدیت ازشون بپرس به خاطر اینکه بیشتر شرکت ها مرکز به مرکز کیفیت خدمات دهیشون متفاوت هستمن شخصا تازه اومدم شاتل ولی میخام جمع کنم یعنی فقط همین 3 ماه !
شما یه نفس عمیق بکش .شاتل با پول و لابی هر غلطی دلش بخواد بکنه میتونه بکنه پس میکنهو نیازی به اون قرارداد هم نیست .
از طرفی گفتم که نیازی به توجیه کردن من نیست . من نه الان شاتل هستم که بخوام به اینطور اراجیف (مال شما نه ، مال شاتل رو میگم ) گوش بدم نه دیگه هیچوقت مشترکش میشم . قرارداد اون موقع هم احتمالا بازیافت شده
اتفاقا سایپا هم با اینکه تولید کننده پرایده اما یک سال در میون یا هر سال بهترین تولید کننده خودرو شده . خوب حداقل شاتل و سایپا توی یک مورد با هم مشترکن و پدر مردم رو در میارن و اول میشنشما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
اون موقع در مورد محدودیت هیچ چیزی توی قرارداد قید نمیشدمن فقط یک سوال می پرسم:
این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
اتفاقا خود من یکی از کسایی بودم که گفتم حداقل شاتل بیاد بگه ما شبانه چقدر میتونیم دانلود کنیم
اونم نه برای اینکه مدیریت کنم و بزارم بیشتر از این پرایدشون رو بهم بفروشن ، فقط برای اینکه هیچ بنی بشری از امثال برخی تا پشتیبانی شاتل قبول نمیکرد شاتل محدودیت میزاره و میگفت شما دارید با کاربرای پر مصرف مثل خودتون شیر میشید و بازمثل ... دروغ میگفت .
گفتیم اگر روی سایت بزاره حداقل کاربر جدید میره میبینه اینا دزدی علنی میکنن و نمیره جایی که محدود بشه که خدا رو شکر الان دیگه فقط به دوستانی که میخوان بیان و درگیر اسم شاتل بشن یه سایت میدیم و اونم سایت خوده شاتله
منکه نتیجش رو به عینه دیدم .
من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشه
اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
برای دانلود همون چهارتا دی وی دی باید از یک ماه سرویس شبانه صرف نظر کرد و چند وقتی محدودیت کشید .
دوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
با این تفاسیر و با کمال احترام ، نظر شما در مورد حق دانلود اینجانب برای خودتون محترمه و من هم در مورد نظر شمادلخواه نظری نمیدم تا تمام قوانین انجمن زیر سوال نره و بن نشم
به همین بسنده میکنم اولا هیچکس نمیتونه به کاربر بگه فقط محتوای درسی و آموزشی نت رو نگاه بکنه و با جنبه فان و سرگرمی کاری نداشته باشه در ثانی کاربران رو شرکت محدود میکنه تا حاشیه سود خودش رو ثابت نگه داره مثل موقعی که کاربر جدید میگیره در حالی که هر روز ، رئیس شرکت در حال نالیدن از دست دولت و مخابرات و زیرساخت و ... نبود پهنای باند کافی هستش .
توی روزگاری که مردم جهان فایل رو دانلود نمیکنن تا ببین بلکه اون رو به صورت مستقیم و روی سایت میبینن شرکتی مثل شاتل روی کاربر شدیدترین فشار رو میاره تا کاربر با دانلود ماهی 18 گیگ به بالا رو مقصر کنه.
من عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .
بعد از عمری استفاده از اینترنت ایران میگم بین تمامی شرکت های سرویس دهنده بدترین محدودیت ها رو شاتل داره .
هر شرکتی با شیوه خودش میدزده و اما رئیس تمام این دزدها شاتله
((شرکتی که بساط محدودیت و ذلیل کردن کاربر و راه انداخت شاتل بود و بس
کاربرهم که فقط درخواستش دانلود معقول بوده و هست .))
Last edited by Meysam Raz; 03-11-2013 at 06:01.
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)