تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4180 از 4751 اولاول ... 318036804080413041704176417741784179418041814182418341844190423042804680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,791 به 41,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

پیش فرض اون 3500 رو در نظر گرفتن مگر اینکه بگید شبانه نمیخوام
    الان میخوام تمدید کنم سه ماهه رو زده همون ۳۱ تومن که همیشه میدم خب...
    با احتساب اون ۳.۵ ها باید میزد ۴۲.۵ که...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک تماس با پشتیانی بگیر ببین چیئ مییگن!

---------------
    راستی دوستان روشی که در صفحه قبل گفتم خیلی خوب جواب داد تایید میشه برید حالشو ببرین

3. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

احتمالا پیش فاکتور قبل از این جریانات صادر شده برای همین قیمت قبل حساب میکنن، از دوره بعد باید اون 3500 رو بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آپلود روی آپلود سنتر داخلی و دانلود از اون.برای عبور از تحریم من از آپلود سنترهای خارجی به همین روش استفاده میکنم.
    آقا میشه اپلود سنترت رو مشخص کنی
    من الان چن وقته دنبال اپلود سنتر ایرانیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جه خبره !!!!!! ولی چرا خیلی سایتا اوردن تازه ماهیانه هزینه های 2 ملیوننی هم میکنن ولی خب اونا در امد دارن و میدن مثل میهن *دانلود *وطن دانلود و.....
    وولی خب واسه ماها ب صرفه نیستش!
    آپلود بوی من که صحبت کردم گفتن سروراشون تو ایرانه!
    آپلود بوی سروراش UK هست
    ظاهرا چنین آپلود سنتری ( آپلود سنتر ایرانی) وجود خارجی نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آپلود بوی سروراش UK هست
    ظاهرا چنین آپلود سنتری ( آپلود سنتر ایرانی) وجود خارجی نداره
    نه توضیحاتشو قبلن دادم
    Last edited by amin1374; 03-11-2013 at 19:45.

8. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

نه توضیحاتشو قبلن دادم برا امتحانم این فایل رو که از آپلود بوی هست تو شب دانلود کنین
    تا متوجه بشین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما جه نوع اکانتی گرفتین از آپلود بوی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما جه نوع اکانتی گرفتین از آپلود بوی؟
    فعلا که فقط رجیستر کردم دیشب که تست کردم سرعتش خوب بود چون رو سرور ایران بود ولی خب محدود بود چون اکانت پریمیوم نیستم! ولی با پشتیبانی شون که صحبت کردم بهم یک 12 ساعته پریمیوم دادن تو روز قشنگ سرعتم رو چسبوند به ته یعنی 515 کیلو بایت

حالا شما امشب اون فایلو دانلود کنینی به حرف من میرسید

راستی دوستان یک وقت فک نکین میخام تبلیغ کنموووووو نه من فقط خاستم کمکی کرده باشم

11. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هنوز در مورد مسئله شیرینگ و شیر شدن ما با مشترک پر مصرف مثل خودمون و ... توجیه نشدم اما چون میدونم جوابی براش نیست باوشه دیگه جوابی براش نمیخوام
    این یک پیشبینی بود نه یک جمله خبری که بخواد اشتباه باشه
    همون موقع هم یه چیزای دیگه گفتم ، آخر همین پستی که به عنوان یاد آوری زدم هم هست .
    من نمی دونم شما چه طور می خوای توجیح بشی؟
    وقتی در سایت خود شاتل و در قراردادی که امضا کردی زده بیش از حد دانلود کنی سرعتت کم می شه دیگه سوالت چی می تونه باشه؟مشکل شما از اونجاست که احتمالا اون قرارداد ترکمنچایی که امضا کردی رو یکبار هم نخوندی...چون اگه خونده بودی می فهمیدی اجازه ی هر غلطی که فکر کنی رو به شاتل دادی
    منظورم از اون پسپ این بود که "شاتل بهترین اوپراتور سراسری هست"حالا سطح کیفی مورد نظر شما رو فراهم نمی کنه دلیلش اینه که با این واقعیت که در ایران زندگی می کنیم کنار نمیای
    شما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
    در کل میبینید که دیگه از دوستان ناراضی تعداد زیادی نمونده و تقریبا اکثر کسایی که اینجا بودن از شاتل رفتن
    نمونش خود من که گذری در خدمتتونم یا این دوستمون که نظرش رو براتون میزارم دوباره بخونید . ظاهرا برای شما نوشته
    من فقط یک سوال می پرسم:
    این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
    البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
    الان میخوام برم بازی بتلفید4 ورژن بلک باکسی که 3 روزه دانلود کردم رو بازی کنم تا از اینترنت نامحدود واقعی مخابرات لذت ببرم
    شاتل هم خوبه راه حل شما هم خوبه!!!!
    ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشه
    اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
    یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندم
    من خودم به شخصه امتحان نکردم.از بچه های فروم آشیانه بپرسی حتما جواب میگیری ولی من احتمال این روش رو خیلی پایین می دونم چون اگر اینطور بود به راحتی می شد با -- یوزرنیم های دیگران از اینترنتشون استفاده کرد(که کار خیلی سختی هم نیست)بهترین کار خاموش کردن مودم شرکت و امتحان یوزرنیم آن در خونه هست اگه جواب نداد شما خیلی راحت با پشتیبانی تماس بگیر و بگو اینترنت محل کار خودمه و می خواهم در شب استفاده کنم،راه پیش پام بزارید
    من شخصا تازه اومدم شاتل ولی میخام جمع کنم یعنی فقط همین 3 ماه !
    قبل از تخلیه خطتت حتما با افرادی که در مرکز مخابراتیت هستند صحبت کن و در مورد شرکت بعدیت ازشون بپرس به خاطر اینکه بیشتر شرکت ها مرکز به مرکز کیفیت خدمات دهیشون متفاوت هست

13. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من نمی دونم شما چه طور می خوای توجیح بشی؟
    وقتی در سایت خود شاتل و در قراردادی که امضا کردی زده بیش از حد دانلود کنی سرعتت کم می شه دیگه سوالت چی می تونه باشه؟مشکل شما از اونجاست که احتمالا اون قرارداد ترکمنچایی که امضا کردی رو یکبار هم نخوندی...چون اگه خونده بودی می فهمیدی اجازه ی هر غلطی که فکر کنی رو به شاتل دادی
    شما یه نفس عمیق بکش .شاتل با پول و لابی هر غلطی دلش بخواد بکنه میتونه بکنه پس میکنه و نیازی به اون قرارداد هم نیست .
    از طرفی گفتم که نیازی به توجیه کردن من نیست . من نه الان شاتل هستم که بخوام به اینطور اراجیف (مال شما نه ، مال شاتل رو میگم ) گوش بدم نه دیگه هیچوقت مشترکش میشم . قرارداد اون موقع هم احتمالا بازیافت شده
    شما در نظر بگیر:الان قیمت یک پراید 17-20 میلیون تومان هست...کوچکترین امنیتی نداره.هزینه ساختش برای شرکت سازنده تقریبا یک سوم این هست ولی به دلیل اینکه دولتی هست و رقابت درش نیست و دولت پشت شرکت سازنده اش هست این قیمت به فروش میره...حالا شما بیا این رو با شرکتی که دولت بزرگترین دشمنش هست و اجازه رقابت بهش داده نمیشه مقایسه کن
    اتفاقا سایپا هم با اینکه تولید کننده پرایده اما یک سال در میون یا هر سال بهترین تولید کننده خودرو شده . خوب حداقل شاتل و سایپا توی یک مورد با هم مشترکن و پدر مردم رو در میارن و اول میشن
    من فقط یک سوال می پرسم:
    این دوستمون وقتی قرارداد رو امضا کرد،اون رو خوند؟حالا بگیریم طرف مبتدی هم باشه...سواد خوندن و نوشتن داره...وقتی به صراحت نوشته بیش از حد دانلود کنی محدود میشی خب دیگه صحبتی نمونده...البته من باز هم میگم کمی مشکل از شاتل هست که در قرارداد ها به صراحت اعلام نمی کنه.
    البته این هم بگم که اکثر شرکت های خدماتی اینترنت ایران همینطور هستند و به صراحت هیچ موضوعی رو اعلام نمی کنند(برای مثال طبق گفته کاربرانش،پارس آنلاین محدود می کنه،های وب محدود می کنه،صبانت کاملا Unstable هست و...)
    اون موقع در مورد محدودیت هیچ چیزی توی قرارداد قید نمیشد
    اتفاقا خود من یکی از کسایی بودم که گفتم حداقل شاتل بیاد بگه ما شبانه چقدر میتونیم دانلود کنیم
    اونم نه برای اینکه مدیریت کنم و بزارم بیشتر از این پرایدشون رو بهم بفروشن ، فقط برای اینکه هیچ بنی بشری از امثال برخی تا پشتیبانی شاتل قبول نمیکرد شاتل محدودیت میزاره و میگفت شما دارید با کاربرای پر مصرف مثل خودتون شیر میشید و بازمثل ... دروغ میگفت .
    گفتیم اگر روی سایت بزاره حداقل کاربر جدید میره میبینه اینا دزدی علنی میکنن و نمیره جایی که محدود بشه که خدا رو شکر الان دیگه فقط به دوستانی که میخوان بیان و درگیر اسم شاتل بشن یه سایت میدیم و اونم سایت خوده شاتله
    منکه نتیجش رو به عینه دیدم .
    ببینید یه زمانی می خوای 4 تا دی وی دی درسی بگیری حجمش در ماه میشه 16 گیگ این منطقی هست که از ISPت درخواست داشته باشی به صورت رایگان بهت اجازه دانلود بده...ولی یه زمانی هست شما می خوای 4 تا دی وی دی درسی و 20 تا فیلم روز دنیا با کیفیت HD و 5 تا بازی روز دنیا رو دانلود کنی که در این شرایط اصلا حق نیست به شما اجازه دانلود داده بشه...چون با اینکار حق دیگرانی که پهنای باند مشترک با شما دارند خورده میشه
    اون مخابراتی هم که ازش حرف میزنی در حال حاضر فقط در تهران با این شرایط اینترنت می ده و اگه اخبار رو دنبال کرده باشی می دونی که چندین میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار هست و بهش اجازه گرفتن کاربر جدید داده نشده و قیمت های جدیدش هم گرانتر شده...از طرفی بهت قول خواهم داد به زودی کیفیت اینترنت مخابرات افت خواهد کرد چون با این شرایط قسمت ADSLش ضرر ده هست و باید به یک شکلی ضررش رو جبران کنه
    من مبلغ مخابرات نیستم برادر . دیگه عاقبت مخابرات چی میشه در حد پیشبینه ، که خوب اگر اینطوری که شما میگی بشه چیز عجیبی نیست . بالاخره شرکتای خصوصی مثل شاتل با پولشون باید یه شرکت دولتی و الان نیمه دولتی که داشت عالی سرویس نامحدود میداد رو بکشن پایین یا نه؟!!!!! مخابرات در آمد مکالمات رو هم داره .
    برای دانلود همون چهارتا دی وی دی باید از یک ماه سرویس شبانه صرف نظر کرد و چند وقتی محدودیت کشید .
    دوست عزیز به دنیا خوش اومدی توی این دنیا حجم یک بازی 20 گیگ به بالاست و حجم هر فیلم HD از 3 گیگ شروع میشه تا ...
    فکر نمیکنم کسی بتونه با سرویس 512 شاتل حتی یک بازی رو بگیره چه برسه به گرفتن چندین فیلم و این چیزایی که میگید
    من با اینطور دانلود فیلم و بازی و... موافق نیستم و معمولا بازی یا فیلمی رو میگیرم که برای خرید در دسترس نباشه یا به صرفه نباشه
    با این تفاسیر و با کمال احترام ، نظر شما در مورد حق دانلود اینجانب برای خودتون محترمه و من هم در مورد نظر شما دلخواه نظری نمیدم تا تمام قوانین انجمن زیر سوال نره و بن نشم
    به همین بسنده میکنم اولا هیچکس نمیتونه به کاربر بگه فقط محتوای درسی و آموزشی نت رو نگاه بکنه و با جنبه فان و سرگرمی کاری نداشته باشه در ثانی کاربران رو شرکت محدود میکنه تا حاشیه سود خودش رو ثابت نگه داره مثل موقعی که کاربر جدید میگیره در حالی که هر روز ، رئیس شرکت در حال نالیدن از دست دولت و مخابرات و زیرساخت و ... نبود پهنای باند کافی هستش .
    توی روزگاری که مردم جهان فایل رو دانلود نمیکنن تا ببین بلکه اون رو به صورت مستقیم و روی سایت میبینن شرکتی مثل شاتل روی کاربر شدیدترین فشار رو میاره تا کاربر با دانلود ماهی 18 گیگ به بالا رو مقصر کنه.
    من عاشق تفکر طنزی هستم که میگه اگر همه دانلود نکنن وضع نت کشور و شاتل درست میشه
    مشترکی که توی این اوضاع بد با این وضعیت درآمدی باید برای یک بازی کرک شده 20 تومن یا برای یک فیلم معمولی کپی شده باید 3تا5 تومن بده حاضره دانلود نکنه؟ تازه خداروشکر قانون کپی رایت اعمال نشده .
    باید همه خیلی ساده لوحانه به قضیه نگاه کنن تا به نتیجه ای که شما گرفتی برسن و بگن دانلود بیشتر از 18 گیگ در ماه چیز بدیه .
    تو همین فروم هر روز دارم اعتراض ها رو میبینم و همه از این شاکین که نمیتونن فایلی که میخوان دانلود کنن .

بعد از عمری استفاده از اینترنت ایران میگم بین تمامی شرکت های سرویس دهنده بدترین محدودیت ها رو شاتل داره .
    هر شرکتی با شیوه خودش میدزده و اما رئیس تمام این دزدها شاتله
    ((شرکتی که بساط محدودیت و ذلیل کردن کاربر و راه انداخت شاتل بود و بس

کاربرهم که فقط درخواستش دانلود معقول بوده و هست .))

Last edited by Meysam Raz; 03-11-2013 at 06:01.

15. 5 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •