سلام عزیزان کسی از این تویوتا وانت که بیشتر نظامی ها استفاده میکنند نداره![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام عزیزان کسی از این تویوتا وانت که بیشتر نظامی ها استفاده میکنند نداره![]()
موتور شما خيلي قشنگه. براي چي براي دانلود نمي ذاري؟
در مورد سوالت كه پرسيدي : بايد import بكني. بعضي ها رو هم zmodeler ساپورت نمي كنه. و باز كردن اونارو با zmodeler بايد بي خيال بشي.
در ضمن اون پيكان جوانانت رو حتما بذار.
Last edited by behzad1374; 16-06-2008 at 18:02.
نه خير آقاي بهزاد 1374 . ساپورت ميكنه اما بعضي هاشون قفله . قفل رو هم ميشه باز كرد . بيشتر از اين ديگه توضيح نميدم .
================
اينم يه پك جديد از خودم . فايل ها رو من ويرايش كردم . hud.txd هم كار آقاي ebicross هست فقط من چندتاشو عوض كردم . fonts.txd كاملا كار خودمه . بقيه مختلفه . توي اين پك من فونت هاي اعداد رو فارسي كردم البته قبلا يكيشو گذاشتم حدودا بيش از 250 صفحه پيش . اما اين فونت خارجي هاشم تغيير كرده و بصورت فونت دي جي تال در اومده .علامت خلاف ها هم تقريبا به شكل نماد امنيتي ويندوز در اومده . همچي توي تصوير معلومه . كرسر ماوس هم به شكل كلت در آوردم تا بيشتر به بازي بياد . پلاك ها،چراغ ها،خون ، نحوه شكسته شدن شيشه ها كه خيلي طبيعي شده . تكستچر جديد آب هم هست .
_ توجه : به دليل يه مشكل در آپلود مجبور شدم فايل رو در دو بار فشرده كنم البته تاثيري در حجم ندارم اما فايلي كه دانلود ميكنيد با فرمت ZIP هست . پس از خارج كردن از زيپ هم بصورت RAR هست كه پسورد داره و پسوردشم :
حجم فايل : 6.41 مگابايت كه به زور شد 1.83کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک عزیز دل برادر بگه که چطوری چیزهای اضافی مثل :صندوق صدقات،باجه تلفن و .... را می توان برای جی تی آی 5 ساخت؟
سلام
طفا یکی برگه که چطوری چیزهای اضافی مثل :صندوق صدقات،باجه تلفن و .... را می توان برای جی تی آی 5 ساخت؟
برادران!
لطفا کمک کنید.
سلام به همه من امتحانام همین 2 ساعت پیش تموم شد و الان تابستونم . خوب پیکان جوانان شیشه سفیدش درست شد و کامله فقط باید برم کافی نت تا اپلود کنم . برای موتور هم گفتم 5% حتما تا دو یا سه روز دیگه همه رو میزارم
به اين راحتي نميشه ساخت اگه شما ميخواي ياد بگيري بايد خيلي تلاش كني . اينجو چيزا رو با تري دي مكس و زد مدلر مي سازن و به اين آسوني ها هم نيست البته به خيلي از برنامه هاي ديگه هم احتياجه ...
اینم لینک دانلود پیکان جوانان که به کمک محمد رضا ادیتش کردم . فقط بعد از استفاده نظر یادتون نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي توپه. من تا حالا همه ي ماشين هاي پيكان رو داشتم.با اين يكي مجموعه من كامل شد. خيلي هم ماشين خوشگليه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)