به ترکه می گن بچه کجایی؟ می گه : بچه تهران .می گن: کجای تهران؟ می گه:کیلومتر 200 جاده تهران_ اردبیل
به ترکه می گن بچه کجایی؟ می گه : بچه تهران .می گن: کجای تهران؟ می گه:کیلومتر 200 جاده تهران_ اردبیل
ازدواج ادم و حوا توی هیچ دفتری ثبت نشده ! هیچ اخوندی هم نبوده صیغه بخونه بد بختا همتون حروم زاده اید!!!
صندلی سیاوش قمیشی گم می شه دیگه اواز نمی خونه
الان تو اخبار شنیدم یه نفر که شباهت شدیدی به میمون داره تصادف کرده اگه سالمی یه زنگ بزن بد جور نگرانتم
به شیرازیا می گن: درسته شیرازی ها کلمه دومشون تو هر جمله فحشه؟ شیرازیه می گه: کدوم بی شرفی این حرفو زده؟
2 به ترکه می گن برو با اره برقی 1000تا درخت بکن می ره 996 تا می کنه خسته می شه می شینه .می گن چرا نشستی؟روشنش کن 4تا دیگه هم بکن .می گه : ا مگه روشنم می شه؟
خیلی دوست دارم, یه روز میام دنبالت باهم میریم یه جای دور که دست کسی بهت نرسه. قربانت, عزراییل
به یه بنده خدا میگن سه تا اسم بگو آخرش الله باشه، میگه روح الله، عین الله، سیندرالله![]()
سلام خوبی؟ دیشب عجب شبی بود خواب عجیبی دیدم. دیدم تو اتوبان با سرعت دارم میرم یهو تو رو دیدم تا بیام به خودم بجنبم دیدم غرق خون وسط اتوبانی. امدم بالای سرت دیدم داری یه چیزی زمزمه می کنی خوب که گوش کردم دیدم میگی: انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!
روزگار غریبی بود, جنگلی بود که درخت نداشت, شکارچی بود که تفنگ نداشت, تفنگش فشنگ نداشت, با تفنگی که فشنگ نداشت, میزنه به آهویی که سر نداشت و میندازتش تو کیسه ای که ته نداشت, گرچه این شعر سر و ته نداشت ولی ارزش سرکار گذاشتنو داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)