راحت ترش اینه که همشونو بپکونه ...تازه میتونی وسط جاده واستی و روزنامتم بخونی یه قهوم بخوری بعد دوباره راه بیفتی....![]()
راحت ترش اینه که همشونو بپکونه ...تازه میتونی وسط جاده واستی و روزنامتم بخونی یه قهوم بخوری بعد دوباره راه بیفتی....![]()
سلام دوستان
من نميدونم اينجا چيكار كنم؟
بعد از مرحله key to her heart تو شهر سومي.
اصلا تو شهر دوم با يكي آشنا ميشي كه نميدونم اسمش jizzi هستش؟voozi?moozi?يكي از ايناس كه كت و شلوار مشكي داره و هميشه عينك داره.
تو شهر سوم اونم هستش.
مرحلش اينه:ميري تو فرودگاه سوار هواپيما ميشي و ميري سمت اون سد.اونجا ميدونم چيكار كنم؟
خوب چرا از ما میپرسی از خودت بپرس ببین میدونی یا نه؟؟؟اونجا ميدونم چيكار كنم؟
مرحلشو خوب توضیح ندادی...
اگه میشه بهتر توضیح بده...
ولی شاید این باشه ...چون اولین مرحله ای است که با هواپیما کار داری...
باید اوج بگیری بری بالا و از تو اوون حلقه رد بشی بعد با چتر نجات بپری پایین...
اگه این نبود بیشتر توضیح بده ... آخه تا اونجایی که من یادمه jiizy قبل از مرحله های هواپیما بود...
اون مرحله رو باید با کلیدهای 2.4.6.8 کنار کیبورد رد کنیسلام.
اگه ممکنه یه سیو از مرحله که باید با ماشین برقصی رو برام بزاره.خیلی بد تو کفشم.
اگه میشه یه ترینر خوب هم بزارید.
مرسیییییییییییییییییی.
ترینر هم برو به
gtainside.com
من فکر میکنم این رقص ماشین را زمانی که بازی هم تمام شده میشه انجام داد باید بری همون جا که قبلا مسابقه دادی اونجا یکی ایستاده اگه بری پهلوش بهت پیشنهاد بازی میده!
بعد از مرحله key to her heart تو شهر سومي.
اصلا تو شهر دوم با يكي آشنا ميشي كه نميدونم اسمش jizzi هستش؟voozi?moozi?يكي از ايناس كه كت و شلوار مشكي داره و هميشه عينك داره.
تو شهر سوم اونم هستش.
مرحلش اينه:ميري تو فرودگاه سوار هواپيما ميشي و ميري سمت اون سد.اونجا ميدونم چيكار كنم؟
من مطمئن نیستم اما فکر میکنم همون مرحله ی باشه که باید بری داخل سد و اگه اشتباه نکنم توربین های برق را از کار بندازی...
بیشتر توضیح بده....
سوتی دادیا...من فکر میکنم این رقص ماشین را زمانی که بازی هم تمام شده میشه انجام داد باید بری همون جا که قبلا مسابقه دادی اونجا یکی ایستاده اگه بری پهلوش بهت پیشنهاد بازی میده!
تو کف رقصوندن ماشین نیست که نمیتونه ردش کنه.واسه این سیوش رو میخاد .
سیو خودت رو قبل از اون مرحله بده تا برات ردش کنم.
نمیدونم شاید حق با تو باشه اما ببین چی گفته:
اگه ممکنه یه سیو از مرحله که باید با ماشین برقصی رو برام بزاره.خیلی بد تو کفشم.
نگفته سیو بعدش گفته سیو همان مرحله رقص ماشین را بذارید...
من حالا که بازی را تمام کردم بیشتر به خاطر پریدن از هواپیما با چتر بازی میکنم.
ترینر GTA SA +27
71.3 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش استفاده:
1.ترینر رو اجرا کنید بعد Info رو بزنید تا لیست دکمه ها بیاد. بعد بازی رو اجرا کنید و enjoy
2.ترینر رو Unzip کنید و در پوشه ی اصلی بازی بزارین بعد اجراش کنین و Launch رو بزنین تا بازی بیاد حالا میتونین وسط بازی با زدن کلید F12 لیست دکمه ها رو بیارین (;
البته لیست دکمه ها در روش دوم با کارت گرافیک های قدیمی مثل Geforce2mx کار نمیکنه.
فایل آموزش کامل GTA SA
مراحل-شخصیت ها -دوست دختر ها-چگونگی100% شدن-مراحل جانبی -لینکهای بدرد بخور و... 185 صفحه
توسط Farshid GTA
به همراه یک نقشه ی باحال
رو میتونین از بخش دانلود سایت خود آقا فرشید دانلود کنین!
اولین فایل این صفحه:
4.24mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)