تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 827 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 مصاحبه‌اى‌ که‌ خيلى‌ زود تکذيب‌ شد انصاريان: پروين‌ هم‌ نمى‌تواند مرا برگرداند!

على‌ انصاريان‌ بدجور سوژه‌ شده‌ است، او چند روز پيش‌ عليه‌ انصارى‌فرد موضع‌ گرفت‌ و اکنون‌ نيز مصاحبه‌اى‌ از او آمده‌ است‌ که‌ انصاريان‌ آن‌ را تکذيب‌ مى‌کند.
    انصاريان‌ حتى‌ اعلام‌ کرده‌ که‌ روحش‌ از مصاحبه‌هاى‌ چند روز گذشته‌ بى‌خبر است‌ و نمى‌داند چه‌ کسانى‌ به‌ جايش‌ مصاحبه‌ مى‌کنند؟
    اما ياغى‌ فوتبال‌ در مصاحبه‌اى‌ که‌ آن‌ را هم‌ تکذيب‌ کرده‌ است‌ عنوان‌ کرده‌ که‌ پروين‌ هم‌ نمى‌تواند او را به‌ پرسپوليس‌ برگرداند. اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ او بارها عنوان‌ کرده‌ اين‌ مصاحبه‌ را انجام‌ نداده‌ و حرف‌هايى‌ که‌ از قول‌ او زده‌ مى‌شود کذب‌ محض‌ است!

منبع خبرورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 عنايتي: به‌ سوريه‌ هم‌ گل‌ مى‌زنم!

رضا عنايتى‌ درباره‌ بازى‌ ايران‌ و سوريه‌ حرف‌هاى‌ جالبى‌ مى‌زند.
    او مى‌گويد: اگر اتفاق‌ خاصى‌ رخ‌ ندهد، در اين‌ بازى‌ هم‌ براى‌ تيم‌ملى‌ گلزنى‌ خواهم‌ کرد. خوشبختانه‌ از لحاظ‌ روحى‌ و آمادگى‌ بدنى‌ در شرايط‌ مطلوبى‌ قرار دارم. اگر در ترکيب‌ تيم‌ملى‌ قرار بگيرم‌ دروازه‌ سوريه‌ را بازخواهم‌ کرد. ما در تورنمنت‌هاى‌ مختلف‌ و در رده‌هاى‌ ملى‌ و باشگاهى‌ با سوريه‌ بازى‌ کرده‌ايم‌ ولى‌ شناخت‌ کاملى‌ از اين‌ تيم‌ نداريم، البته‌ سوريه‌ مثل‌ ديگر تيم‌هاى‌ عربى‌ بازى‌ مى‌کند و اگر مشکل‌ خاصى‌ پيش‌ نيايد، با سه‌ گل‌ اين‌ تيم‌ را شکست‌ خواهيم‌ داد.
    مهاجم‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ در خصوص‌ عدم‌ حضور وحيد هاشميان‌ در اردوى‌ تيم‌ملى‌ گفت: دوست‌ ندارم‌ راجع‌ به‌ اين‌ موضوع‌ صحبت‌ کنم. من‌ فقط‌ به‌ موفقيت‌ تيم‌ملى‌ فکر مى‌کنم‌ و بهتر است‌ که‌ به‌ مسائل‌ اخير توجهى‌ نداشته‌ باشم.

منبع خبرورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 پروين: سوريه‌ را بايد پرگل‌ ببريم‌ کسى‌ مرا به‌ تمرينات‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ نکرد

روز دوشنبه‌ کمپ‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ حال‌وهواى‌ خاص‌ خودش‌ را داشت. از ژنرال‌ تا ابراهيمى‌ فرگوسن‌ و بقيه‌ مربيان‌ همه‌ و همه‌ منتظر سلطان‌ بودند اما هيچ‌ خبرى‌ از پروين‌ نبود حتى‌ دوستان‌ مشترک‌ او و قلعه‌نوعى‌ چند بار با تلفن‌ همراه‌ او تماس‌ گرفتند اما «مشترک‌ مورد نظر در دسترس‌ نبود!» خلاصه‌ ديروز به‌ هر زحمتى‌ بود على‌ پروين‌ را در خيابان‌هاى‌ رامسر پيدا کرديم. گفت‌وگوى‌ ورزشي- هنرى‌ ما را با او بخوانيد.
    على‌آقا همه‌ را چشم‌ انتظار گذاشتيد.
    کى‌ قرار بوده‌ جايى‌ بروم‌ که‌ بدقولى‌ کرده‌ باشم؟ خودت‌ مى‌دانى‌ من‌ جايى‌ قول‌ بدهم‌ حتماً‌ مى‌روم، چون‌ آدم‌ بدقولى‌ نيستم!
    قرار بود بروى‌ کمپ‌ تيم‌ملى‌ و از تمرينات‌ ملى‌پوشان‌ ديدن‌ کني، قلعه‌نوعى‌ گفته‌ بود على‌آقا را دعوت‌ کرده‌ام.
    باور کنيد اين‌ حرف‌ را از شما مى‌شنوم، من‌ در شمال‌ هستم‌ و کسى‌ راجع‌ به‌ اين‌ موضوع‌ حرفى‌ به‌ من‌ نزده‌ است. قبل‌ از آمدنم‌ به‌ شمال‌ قرار بود بروم‌ که‌ نشد، اما کسى‌ به‌ من‌ زنگ‌ نزد که‌ بروم‌ سرتمرين‌ تيم‌ملي!
    حالا کى‌ مى‌آييد تهران؟
    قرار است‌ امروز بيايم‌ و اتفاقاً‌ قرار است‌ بروم‌ آزادي، بايد هر طور شده‌ سوريه‌ را ببريم‌ و من‌ مى‌روم‌ تا در کنار هواداران‌ ايرانى‌ تيم‌ملى‌ را تشويق‌ کنم.
    دنيزلى‌ هم‌ براى‌ حضور در پرسپوليس‌ 700 هزار دلار درخواست‌ کرده‌ است.
    اوه‌ اوه... مگر پولدار شده‌اند؟
    به‌ نظر شما در شرايطى‌ که‌ وضعيت‌ مالى‌ پرسپوليس‌ چندان‌ مناسب‌ نيست‌ بهتر نبود از مربى‌ ايرانى‌ استفاده‌ کنند؟
    ما را نبر توى‌ حاشيه، بگذار از طبيعت‌ شمال‌ استفاده‌ کنيم، جاى‌ شما خيلى‌ خاليه، هوا عاليه‌ اينجا، به‌ دور از هياهو ورزش‌ مى‌کنيم‌ و استراحت‌ و تفريح! و شبها هم‌ که‌ مشترى‌ پروپاقرص‌ سريال‌ نرگس‌ هستم.
    نظرت‌ راجع‌ به‌ شوکت‌ چيست؟
    آقاى‌ پورشيرازى‌ از هنرمندان‌ خوب‌ کشور است‌ و نقشش‌ را در اين‌ سريال‌ به‌ نحو احسن‌ اجرا کرده‌ است. البته‌ من‌ شخصاً‌ با تفکرات‌ او در اين‌ فيلم‌ مخالف‌ هستم. تا يادم‌ نرفته‌ بگويم‌ خدا مرحوم‌ گلدره‌ را رحمت‌ کند، او هم‌ عالى‌ بازى‌ کرد.

منبع خبر ورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 نيکبخت: در دربى‌ پاسخ‌ آنها را مى‌دهم‌

عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ که‌ اين‌ روزها از فحاشى‌ تماشاگرنماهاى‌ استقلال‌ حسابى‌ به‌ ستوه‌ آمده‌ است‌ در خصوص‌ اين‌ موضوع‌ به‌ همکار ما گفت: مطمئنم‌ کسانى‌ که‌ به‌ من‌ توهين‌ مى‌کنند هواداران‌ واقعى‌ استقلال‌ نيستند چون‌ طرفداران‌ واقعى‌ استقلال‌ قدر زحمات‌ مرا مى‌دانند و شرايط‌ مرا درک‌ مى‌کنند ولى‌ عده‌اى‌ از تماشاگرنماها که‌ از افراد خاصى‌ خط‌ مى‌گيرند مى‌خواهند با فحاشى‌ به‌ من‌ روحيه‌ام‌ را تضعيف‌ کنند ولى‌ من‌ بدون‌ توجه‌ به‌ اين‌ مسائل‌ کارم‌ را ادامه‌ مى‌دهم‌ و به‌ طور حتم‌ يکى‌ از بهترين‌ فصل‌هاى‌ فوتبالى‌ام‌ خواهد بود.
    وى‌ ادامه‌ داد: توهين‌ استقلالى‌ها ديگر برايم‌ اهميتى‌ ندارد و درحال‌ حاضر تمام‌ فکرم‌ معطوف‌ به‌ تيم‌ملى‌ و سپس‌ به‌ پرسپوليس‌ است.
    اميدوارم‌ که‌ بتوانم‌ پاسخ‌ اعتماد مربيان‌ تيم‌ملى‌ و مسئولان‌ پرسپوليس‌ را بدهم. ضمن‌ اينکه‌ پاسخ‌ آن‌ تماشاگرنماها را نيز با گل‌ در دربى‌ خواهم‌ داد.

منبع خبرورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

13 من‌ با 3 دختر چطور مى‌توانم‌ مشکل‌ اخلاقى‌ داشته‌ باشم؟ شمسايي: اين‌ آقا تيم‌ملى‌ را

سرمربى‌ جديد تيم‌ملى‌ قصد دارد در يک‌ حرکت‌ عجيب‌ بهترين‌ گلزن‌ تيم‌ملى‌ فوتسال‌ را خط‌ بزند. او مدعى‌ است‌ شمسايى‌ تخلف‌ اخلاقى‌ داشته‌ و از لحاظ‌ ظاهرى‌ وضعيت‌ مناسبى‌ ندارد.
    شمسايى‌ در همين‌ رابطه‌ گفت: متأسفانه‌ شمس، تيم‌ملى‌ را با مهدکودک‌ و دبستان‌ اشتباه‌ گرفته‌ که‌ به‌ خاطر اين‌ موارد بازيکنان‌ را خط‌ مى‌زند.
    وى‌ افزود: من‌ با 30 سال‌ سن‌ و 3 بچه‌ هرگز به‌ خود اجازه‌ نمى‌دهم‌ که‌ از لحاظ‌ اخلاقى‌ و وضعيت‌ ظاهرى‌ مشکل‌ داشته‌ باشم. تا به‌ حال‌ هم‌ نشنيده‌ايد که‌ من‌ در حاشيه‌ بوده‌ باشم.
    شمسايى‌ خاطرنشان‌ کرد: من‌ 3 دختر دارم‌ و شمس‌ 3 پسر. به‌ نظر من‌ براى‌ تربيت‌ خوب‌ دخترانم‌ بايد خيلى‌ مراقب‌ رفتار خود باشم‌ اما نمى‌دانم‌ چرا شمس‌ مدعى‌ است‌ من‌ وضعيت‌ اخلاقى‌ خوبى‌ ندارم.
    شمسايى‌ افزود: من‌ همواره‌ به‌ عنوان‌ يک‌ سرباز در خدمت‌ تيم‌ملى‌ خواهم‌ بود و از جان‌ براى‌ آن‌ مايه‌ خواهم‌ گذاشت.
    وى‌ در پايان‌ ضمن‌ تمجيد از عملکرد داوران‌ فوتسال‌ گفت: داوران‌ ايرانى‌ پاکترين‌ داوران‌ دنيا هستند که‌ اگر از لحاظ‌ سيستم‌ داورى‌ به‌ خوبى‌ هدايت‌ شوند، قضاوت‌هاى‌ بى‌نقصى‌ از آنها شاهد خواهيم‌ بود

منبع خبرورزشی

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شاگردان قلعه نويي در نخستين ميدان

راس ساعت 18 امروز ، وقتي صداي سوت راوشن ايرماتوف ازبک در ورزشگاه آزادي بلند شود ، نخستين آزمون جدي و رسمي کادر فني و تيم ملي جديد در بازي با سوريه شروع مي شود.
    البته اين آزمون نبايد زياد سخت باشد و بيشتر به هماهنگي اين تيم براي مسابقه سخت 11 شهريور در سئول کمک مي کند؛ اما به هر حال نخستين امتحان ، دشواري هاي خود را دارد.امير قلعه نويي پس از انتخاب 23 بازيکن مورد نظرش و وارد کردن نام طالب لو ، رودباريان ، ميرزاپور ، رضايي ، فکري ، صادقي ، عقيلي ، شکوري ، مهدوي کيا ، واحدي نيکبخت ، معدنچي ، نکونام ، تيموريان ، کاظمي ، مبعلي ، کاظميان ، رجب زاده ، عنايتي ، خطيبي ، مجيدي ، اکبرپور ، کعبي و بيگ زاده در برگه مخصوص بازي با سوريه ، حالا به ترکيب اصلي فکر مي کند. او در گفتگو با چند خبرگزاري اعلام کرده بود که مبعلي و مجيدي آن طور که او مي خواست بازي نکرده اند. با اين اوصاف بايد عنايتي و اکبرپور را در خط حمله تيم مجسم کنيم.
    سرمربي تيم ملي در خط دفاعي روي ترکيب فکري ، رضايي و صادقي ، ذره اي ترديد نمي کند. در خط مياني مهدوي کيا ، نيکبخت ، معدنچي ، تيموريان و نکونام نامزدهاي اول ورود به زمين هستند ، مگر آن که او يکي از 2 پرسپوليسي تيم (نيکبخت و معدنچي) را کنار بگذارد و به کاظمي ميدان دهد که البته اين کار بعيد به نظر مي رسد. دروازه بان اول تيم هم طالب لو است که کادر فني از عملکرد او راضي به نظر مي رسند. قلعه نويي خوب مي داند که حريف امروز آنقدر خوب نيست که بتواند تيم ما را در تهران متوقف کند. به همين دليل به صراحت از بازي هجومي براي يک پيروزي پرگل صحبت کرده است.
    تيم ملي و فوتبال ايران به اندازه اکسيژن به اين پيروزي نياز دارد تا در سايه اين برد فضاي حاکم بر فوتبال کشور به دليل اتفاقات جام جهاني از بين برود. اين برد و نتيجه مناسب در بازي با کره جنوبي ، به ليگ برتر نيز رونق مي دهد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ديارا: رئال به روياي من تبديل شده

محمدو ديارا، هافبك ---- از انتقال به رئال مادريد نااميد شده است.

به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تنها اميد ملي پوش اهل مالي اين است كه مقامات ---- و رئال تا پنجشنبه آينده به توافق برسند درست يك روز پس از حضور در تيم ملي كشورش و پس از آن حضور در ----.
    منابع خبري نزديك به ديارا در گفت و گويي با آس اعلام كردند كه اين بازيكن سه شنبه گذشته با حضور فردريك گرا، مدير برنامه‌هايش و فرانكو بالديني، وكيل دوم باشگاه رئال در جلسه‌اي حضور يافت.
    ديارا در اين باره اظهار داشت: "دوست دارم وضعيت آينده ام به زودي روشن شود. فكر مي‌كنم نمي توانم به رئال منتقل شوم و حضور در اسپانيا به يك رويا تبديل شده است. من آدم كم صبري هستم و نمي‌توانم بيش از اين صبر كنم."
    در اين ميان پردراگ مياتوويچ، مدير بخش ورزشي رئال اميدوار است طي 72 ساعت آينده با مقامات ---- به توافق برسد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جلسه بي فرجام دنيزلي و پيروزي

جلسه محمدحسن انصاري فرد ، مديرعامل باشگاه پيروزي و مصطفي دنيزلي براي مربيگري اين تيم بدون نتيجه خاصي به پايان رسيد.
    سايت باشگاه پيروزي اعلام کرد: مديرعامل باشگاه پيروزي و مصطفي دنيزلي در صورت توافق نهايي ، به پرسشهاي خبرنگاران رسانه هاي گروهي پاسخ مي دهند اما اين جلسه برگزار نشد. در حالي که انصاري فرد هيچ مشکلي در راه عقد قرارداد با دنيزلي نمي بيند و مي گويد امروز قرارداد بسته خواهد شد ، دنيزلي از مبهم بودن شرايط و احتمال کم عقد قرارداد حرف زده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سوپرجام اسپانيا ، فردا در بارسلون

بازي رفت سوپر جام باشگاه هاي اسپانيا فردا ميان تيمهاي همشهري اسپانيول و بارسلونا برگزار مي شود.
    اسپانيول در ورزشگاه اختصاصي خود (ورزشگاه المپيک ) ميزبان بازي رفت است.
    فردا هر نتيجه اي که رقم بخورد ، بازي برگشت (که يکشنبه در نيوکمپ برگزار مي شود) قهرمان سوپرجام را معرفي خواهد کرد. سوپر جام ، هر ساله پيش از آغاز فصل جديد ، ميان قهرمان لاليگا و قهرمان جام حذفي فصل پيش انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدو در ميلان؟

اگر ادعاي کالدرون ، رئيس جديد رئال مادريد درست باشد و ميلان قصد داشته باشد جاي خالي شوچنکو را با خريد رونالدو پر کند ، بايد شاهد خوشامدگويي تلخي از سوي هواداران اينتر باشيم.
    هوادران اينتر هنوز بي وفايي رونالدو را فراموش نکرده اند و به همين دليل اگر رونالدو به ميلان برود ، علاوه بر آن که پا به تيم رقيب گذاشته ، بايد به دليل رفتار چند سال پيش خود به هواداران آبي پاسخ پس بدهد. او از سال 2000 تا 2002 مصدوم بود و با اين حال مورد لطف مسوولان و تماشاگران اينتر قرار داشت اما به محض بهبود ، به رئال رفت و فوتبال ايتاليا را تحمل ناپذير خواند. هواداران اينتراعلام کرده اند اجازه نمي دهند رونالدو به راحتي در ميلان بازي کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •