سلام
3g ایرانسل شیراز پوشش داره اما به 3g کانکت نمیشه؟( 3g ایرانسل در جستجوی شبکه های موبایل هست)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
3g ایرانسل شیراز پوشش داره اما به 3g کانکت نمیشه؟( 3g ایرانسل در جستجوی شبکه های موبایل هست)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
دوستان بعضی از گوشی ها 3G رو روی 2100 پشتیبانی می کنند
این می تونه در استفاده از 3G تاثیر بزاره؟
بعضی از سایت ها که استفاده میکنم مثل سایت بانک ملی شارژ مستقیم با شماره تلفن انجام میدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر عذاب کشیدم تا این تست رو شیر کردم....
کسی راه مستقیم ارسال نتیجه با گوشی رو بلده به ما هم یاد بده
![]()
Last edited by misam5526; 30-09-2014 at 15:38.
فرکانس استاندارد 3جی همینه اکثر کشور ها هم از همین 2100 استفاده میکنند فرکانس های پایینتر معمولا پره
4جی هم اکثرا از 2600 استفاده میکنند
سلام
تبریز انقدر از نسل 3 ایرانسل استفاده کرده بودم تو این مدتی که تو شهرستانها بودم داشتم سکته میکردم که نسل 3 ندارم !!
رایتل هم آنتن نداشت و نسل 2 همراه اخر هم زیر 2 کیلوبایت ولی باز خدارو شکر ایرانسل نسل 2ـش 35 کیلو بهم سرعت رو میداد و وبگردی عالی بود
شرمنده دیر جواب میدم ولی آذر شهر پوشش 3G وجود ندارهداداش آذر شهر تست کردی ببینی جوابه یا نه ؟ .. 10 روز دیگه مسافرت میرم اونجا نت ندارم
البته نسل 2 ایرانسل پوشش خوبی در اون منطقه داره
Last edited by fanoostalaei; 30-09-2014 at 17:07. دليل: اشتباه :دی
نمیدونم تجهیزات ایراسنل الان در چه مرحله ای هست اما وقتی کیفیت سیگنال به زیر 95 میرسه ( 95- تا 110- ) در سرویس رایتل همچنان ارتباط برقرار است اما در ایرانسل به سرعت به BTS دیگه متصل میشه که نسل 3 رو هنوز پشتیبانی نمیکنه.
اما از طرفی نمیشه این رو ضعف هم دونست. اما وضعیت ایرانسل و سرعت عملش به نظرم به گفته خودشون باید یه 6 ماه بگذره تا به تعادل برسه. فعلا وضعیت اصلا خوب نیست .
جاهای پر رفت و آمد و مشخص شهر فعلا گیرندگی خوب داره. بقیه جاها هنوز مونده.
شاید به خاطر آنتن های زیاد ایرانسل باشه
البته من مطمئن نیستم
ولی حدس می زنم
چون رایتل آنتن کمتری داره
پس اگر یک گوشی فقط 2100 رو پشتیبانی کنه مشکلی به وجود نمی یاد
درسته؟
بعید میدونم گوشی باشه که فقط 2100 رو پشتیبانی کنه ولی
حداقل برای ایران مشکلی پیش نمیاد چون نسل 3 رو همین فرکانسه تو ایران
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)