تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 626 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

عجب .. پس ماوس رو افتادیم !! با این وضعیت نمیشه بازی fps زد .ممنون

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

عجب .. پس ماوس رو افتادیم !! با این وضعیت نمیشه بازی fps زد .ممنون
    دوست عزیز از همون اولش نمی شد چون تاچ پد زیر فشار آنچنان داغ می کنه که باید دست به دامان کیسه یخ و هیدروزن مایع واسه خنک کردنش شد حتما هم خودتون متوجه شدین .

در ضمن پیشاپیش بگم تاچ پدش با سیم توی USB هم تحریک می شه تا اونجا که من تست کردم با گوجه و لیمو هم تحریک میشه خلاصه ، گفتم که ماوس بی سیم بخرین راحت ترین چون اگر مثل من سیمی گرفتین سیمش رفت روی تاچ پد تحزیک شد تعجب نکنین !

البته می تونین تاچ پد رو در هنگام بازی قفل کنین . چون ماوس های سیمی برای بازی مناسب تره

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان تا حالا دقت کردین اگه یکی از کلید های کیبورد رو فشار بدید و تاچ پد رو لمس کنین نشانگر ماوس حرکت نمیکنه ! یا فقط واسه من اینطوریه ؟میشه یکی راهنمایی کنه ...elan هست مدلش.
    واسه من اینجوری نیست.هر کلیدی را نگهدارم و همزمان تاچ پد را لمس کنم نشانگر موس حرکت میکنه.مدل موس منم elan است.البته منasus smart gesture را نصب کردم.

5. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان تا حالا دقت کردین اگه یکی از کلید های کیبورد رو فشار بدید و تاچ پد رو لمس کنین نشانگر ماوس حرکت نمیکنه ! یا فقط واسه من اینطوریه ؟میشه یکی راهنمایی کنه ...elan هست مدلش.
    ماله منم همینطوره
    مدلش Synaptics

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز از همون اولش نمی شد چون تاچ پد زیر فشار آنچنان داغ می کنه که باید دست به دامان کیسه یخ و هیدروزن مایع واسه خنک کردنش شد حتما هم خودتون متوجه شدین .

در ضمن پیشاپیش بگم تاچ پدش با سیم توی USB هم تحریک می شه تا اونجا که من تست کردم با گوجه و لیمو هم تحریک میشه خلاصه ، گفتم که ماوس بی سیم بخرین راحت ترین چون اگر مثل من سیمی گرفتین سیمش رفت روی تاچ پد تحزیک شد تعجب نکنین !

البته می تونین تاچ پد رو در هنگام بازی قفل کنین . چون ماوس های سیمی برای بازی مناسب تره
    نه داداش من موس سیمی دارم البته کنار لپ تاپه به تاچ پد نمیخوره ولی به خاطر اینکه گفتی زدم دیدم اصلا تحریک نشد
    ماوس بیسیم هم زود باطریش تموم میشه اصلا حال نمیکنم
    راستی چه کاریه ؟؟؟ خوب قفل کنید تاچ پد رو !! مجبورین ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نه داداش من موس سیمی دارم البته کنار لپ تاپه به تاچ پد نمیخوره ولی به خاطر اینکه گفتی زدم دیدم اصلا تحریک نشد
    ماوس بیسیم هم زود باطریش تموم میشه اصلا حال نمیکنم
    راستی چه کاریه ؟؟؟ خوب قفل کنید تاچ پد رو !! مجبورین ؟
    برای من تحریک میشه !

شما با لیمو امتحان کن نتیجه رو بگو

چون تاچ پد ها نوع هستن . گرمایی و الکتریسیته ساکن . اگر با لیمو تحریک شد پس از نوع دوم هستش .

فکر کنم سیم ماوس من یه خورده حساسه
    Last edited by Public Enemy; 23-09-2013 at 22:53.

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای من تحریک میشه !

شما با لیمو امتحان کن نتیجه رو بگو

چون تاچ پد ها نوع هستن . گرمایی و الکتریسیته ساکن . اگر با لیمو تحریک شد پس از نوع دوم هستش .

فکر کنم سیم ماوس من یه خورده حساسه
    ماوس منم سیمش میخوره لا مصب از دست بهتر عکس العمل نشون میده. مدل ماوسم از ایناست که سیمش جمع میشه.تاچپدمم synaptic. نتایج گورجه و لیمو هم بعدا به پیوست تقدیم میشه اینم گل ولی از اون خوباسا!!!!

10. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام.یه راهنمایی از دوستان میخاستم.امروز رفتم z500 i5بازار رضا با گارانتی سازگار بهم2150گفتن.بدون گارانتی 2050 و با گارانتی بهین2150.رنگ سفید.این کمترین قیمتا بود.یه فروشنده گفت i5 گرافیگ یک گیگ دارم همون مشخصات 2میلیون رنگ شکلاتی.و یه گانفیگ دیگه بود رنگ شکلاتی و مشکی i3بود.با گرافیگ ضعیف شیر تا یک گیگ.قیمت1380.دیشب تو سایت دیجی کالا یهi3داشت که گرافیگش 2گیگ بود فکر کنم1800بود.الان هر چی نگاه میکنم نیست.حالا از دوستان میخام بهم بگن کدوم رنگش قشنکتره.من سفیدو بیشتر پسندیدم .شکلاتی ندیدم هنوز.و اینکه من نه اهل بازیم نه کار گرافیگی.i5 بگیرم یاi3.چه رنگیشو بیشتر خریدن.و اینکه به نظرتون با اوضاع پایینترم میاد.از کجا بگیرم با چه گارانتی و هر چی میتونین کمکم کنین.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام.یه راهنمایی از دوستان میخاستم.امروز رفتم z500 i5بازار رضا با گارانتی سازگار بهم2150گفتن.بدون گارانتی 2050 و با گارانتی بهین2150.رنگ سفید.این کمترین قیمتا بود.یه فروشنده گفت i5 گرافیگ یک گیگ دارم همون مشخصات 2میلیون رنگ شکلاتی.و یه گانفیگ دیگه بود رنگ شکلاتی و مشکی i3بود.با گرافیگ ضعیف شیر تا یک گیگ.قیمت1380.دیشب تو سایت دیجی کالا یهi3داشت که گرافیگش 2گیگ بود فکر کنم1800بود.الان هر چی نگاه میکنم نیست.حالا از دوستان میخام بهم بگن کدوم رنگش قشنکتره.من سفیدو بیشتر پسندیدم .شکلاتی ندیدم هنوز.و اینکه من نه اهل بازیم نه کار گرافیگی.i5 بگیرم یاi3.چه رنگیشو بیشتر خریدن.و اینکه به نظرتون با اوضاع پایینترم میاد.از کجا بگیرم با چه گارانتی و هر چی میتونین کمکم کنین.
    والا باید از نزدیک دید سلیقه ها فرق می کنه من مشکی گرفتم خودم می پسندم

سازگار بگیرین بهتره . در ضمن اون 1380 درست نوشتین ؟

به دلیل تکنولوژی Turboboost بهتره I5 بگیرین چون فرکانس CPU رو اتوماتیک تنظیم می کنه . اینجوری موقعی موقعی که از لپ تاپ استفاده نمی شه مصرف CPU میاد پایین و باطری بیشتر می زنه . اگر پایین بیاد 100 یا 150 تومن . البته باید ماهی صبر کرد ببینیم چه می شود .

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اره با اون گرافیگ وi3 گفت1380.رنگ مشکی.رافیگintell hd.'گرافیگش آنبرده خودمم نظرمم رو همونi5 هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •