عجب .. پس ماوس رو افتادیم !! با این وضعیت نمیشه بازی fps زد .ممنون
عجب .. پس ماوس رو افتادیم !! با این وضعیت نمیشه بازی fps زد .ممنون
دوست عزیز از همون اولش نمی شدچون تاچ پد زیر فشار آنچنان داغ می کنه که باید دست به دامان کیسه یخ و هیدروزن مایع
واسه خنک کردنش شد حتما هم خودتون متوجه شدین .
در ضمن پیشاپیش بگم تاچ پدش با سیم توی USB هم تحریک می شه تا اونجا که من تست کردم با گوجه و لیمو هم تحریک میشهخلاصه ، گفتم که ماوس بی سیم بخرین راحت ترین چون اگر مثل من سیمی گرفتین سیمش رفت روی تاچ پد تحزیک شد تعجب نکنین !
البته می تونین تاچ پد رو در هنگام بازی قفل کنین . چون ماوس های سیمی برای بازی مناسب تره
واسه من اینجوری نیست.هر کلیدی را نگهدارم و همزمان تاچ پد را لمس کنم نشانگر موس حرکت میکنه.مدل موس منم elan است.البته منasus smart gesture را نصب کردم.
ماله منم همینطوره
مدلش Synaptics
نه داداش من موس سیمی دارم البته کنار لپ تاپه به تاچ پد نمیخوره ولی به خاطر اینکه گفتی زدم دیدم اصلا تحریک نشد
ماوس بیسیم هم زود باطریش تموم میشه اصلا حال نمیکنم
راستی چه کاریه ؟؟؟ خوب قفل کنید تاچ پد رو !! مجبورین ؟
برای من تحریک میشه !
شما با لیمو امتحان کن نتیجه رو بگو
چون تاچ پد ها نوع هستن . گرمایی و الکتریسیته ساکن . اگر با لیمو تحریک شد پس از نوع دوم هستش .
فکر کنم سیم ماوس من یه خورده حساسه![]()
Last edited by Public Enemy; 23-09-2013 at 22:53.
ماوس منم سیمش میخوره لا مصب از دست بهتر عکس العمل نشون میده. مدل ماوسم از ایناست که سیمش جمع میشه.تاچپدمم synaptic. نتایج گورجه و لیمو هم بعدا به پیوست تقدیم میشه
![]()
اینم گل ولی از اون خوباسا!!!!
با سلام.یه راهنمایی از دوستان میخاستم.امروز رفتم z500 i5بازار رضا با گارانتی سازگار بهم2150گفتن.بدون گارانتی 2050 و با گارانتی بهین2150.رنگ سفید.این کمترین قیمتا بود.یه فروشنده گفت i5 گرافیگ یک گیگ دارم همون مشخصات 2میلیون رنگ شکلاتی.و یه گانفیگ دیگه بود رنگ شکلاتی و مشکی i3بود.با گرافیگ ضعیف شیر تا یک گیگ.قیمت1380.دیشب تو سایت دیجی کالا یهi3داشت که گرافیگش 2گیگ بود فکر کنم1800بود.الان هر چی نگاه میکنم نیست.حالا از دوستان میخام بهم بگن کدوم رنگش قشنکتره.من سفیدو بیشتر پسندیدم .شکلاتی ندیدم هنوز.و اینکه من نه اهل بازیم نه کار گرافیگی.i5 بگیرم یاi3.چه رنگیشو بیشتر خریدن.و اینکه به نظرتون با اوضاع پایینترم میاد.از کجا بگیرم با چه گارانتی و هر چی میتونین کمکم کنین.
والا باید از نزدیک دید سلیقه ها فرق می کنهمن مشکی گرفتم خودم می پسندم
![]()
سازگار بگیرین بهتره . در ضمن اون 1380 درست نوشتین ؟
به دلیل تکنولوژی Turboboost بهتره I5 بگیرین چون فرکانس CPU رو اتوماتیک تنظیم می کنه . اینجوری موقعی موقعی که از لپ تاپ استفاده نمی شه مصرف CPU میاد پایین و باطری بیشتر می زنه . اگر پایین بیاد 100 یا 150 تومن . البته باید ماهی صبر کرد ببینیم چه می شود .
اره با اون گرافیگ وi3 گفت1380.رنگ مشکی.رافیگintell hd.'گرافیگش آنبرده خودمم نظرمم رو همونi5 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)