نظرتون یه جورایی درسته ، من خیلی وقته تو کار موزیکم ، علاقه ی شدیدی هم به موسیقی دارم ، یه نکته ای هم هست بهتون میگم
دو تا نکته رو به دوستان میخوام بگم :
1 - زمان و مکان گوش کردن به موزیک 2 - موزیک های ماورایی که من بهشون موزیک های ستاره میگم
کوتاه میگم تا دوستان اذیت نشن
1- موزیک رو ادم همیشه و همه جا شاید بتونه گوش کنه ، اما گاهی اوقات با یه کم توجه میشه فهمید که زمان و مکان گوش دادن به موسیقی کی هست ، درست لحظه ای که ذهن درگیر مساله ای نیست و به چیزی توجه نداره و خالی از دغدغه هست دقیقا بهترین زمان واسه گوش کردن به موزیک هست ، در این لحظه میشه تمام حس موزیک رو درک کرد و از لحظه لحظه ی اون لذت برد ، البته ممکنه مکان در این مواقع خیلی مناسب نباشه ولی میشه باهاش کنار اومد و شرایط رو محیا کرد . .مکان های مختلفی هستن که میشه از موسیقی لذت برد ، پیاده روی ، پارک ، دوچرخه سواری و . . . گاهی اوقات هم زمان مناسبه و هم مکان مناسب هست ، اینجا درست زمان گوش کردن به همون موزیک های ستاره هست . . .
2- موزیک های ماورایی همون موزیک هایی هستن که وقتی بهشون گوش میکنیم رو تک تک سلولهای ادم تاثیر میزاره ، وقتی گوش میکنی احساس ارامش میکنی هرچند موزیک متهیج هم باشه ، در حال گوش دادن به این موزیک ها بیشتر اوقات نسبت به اطراف خود بی توجه میشیم ، گاهی اوقات موزیک اینقدر تاثیر گذار میشه که تو بدن یه حس سردی دست میده و یه لرزه ی کوچیک به بدن میافته و یه جورایی بدن بیرون میزنه و موهای بدن سیخ میشه ! گاهی اوج این موزیک ها باعث میشه خود به خود بخندی یا حتی اشک از چشمانتون جاری بشه ؛ ؛ بله این همون موزیک ستارست ، این موزیک رویایی هست . . . به نطرم این نوع موزیک ها رو هر کسی نمیتونه بسازه چون باید موسیقی با روحش عجین شده باشه ، یه درک عمیقی از موسیقی که انگار تو وجودش کاشته شده و بهش دسترسی داره ، اونقدر رو موزیک تسلط داره که با موزیک بازی میکنه و روح ادم رو تسخیر میکنه . . . البته شاید بشه گفت این نوع موزیک ها به نوعی سلیقه ای هست ، چون با روح و حس اون فرد گوش دهنده باید ارتباط برقرا کنه ، که احساس افراد به نوعی متفاوت هست . . .
خب شاید بعضی از دوستان صحبت های من رو اغراق امیز بدونن ، ولی دوستان حرفه ای و کهنه کار این شرایط رو داشتن ، من به شخصه تمام این موارد رو تجربه کردم ، یه حس عجیبیه ، شاید تنها چیزی هست که فعلا نهایت لذت رو ازش میبرم ولی واسه اینده برنامه های بهتری رو تو ذهنم دارم . .
یه راهنمایی واسه دوستانی که میخوان به یه همچین تجربه ای دست پیدا کنن :
یکی از بهترین زمانها و بهترین مکانها واسه گوش کردن به موزیک موقع خواب هست ، یه اهنگ ارامش بخش تو گوشیتون حاضر کنید ، وقتی رفتید به رختخواب ، هدفون گوشی رو وصل کنید ، مهم نیست که حتما هدفون حرفه ای داشته باشید ، فقط میخواید یه لذت جدید از موسیقی رو تجربه کنید ، دراز کشیده و کاملا راحت ، هدفون رو تو گوشتون بزارید و اهنگ رو اجرا کنید ،
فقط به موزیک گوش کنید ، ولوم گوشی یا پلیر رو هم زیر 40 درصد بیارید . . . حس خوبیه . . .
همین امشب امتحان کنید . . .
در اخر
دو تا از اهنگهای ستاره ی خودم رو معرفی میکنم تا شاید دوستان خواستن گوش کنن ، دوستانی هم که اهنگ های ستاره دارن
معرفی کنن تا ما هم استفاده کنیم :
Schiller - Morning Dew ( with mike oldfield
Claudio merlini - The mystic