تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 602 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از بین میلیون ها نفر ممکنه فقط به اندازه ای انگشتهای دست افرادی باشن که بدون گوشهای تعلیم دیده و صرف زمان زیاد برای شنیدن دقیق جزییات بتونن این تفاوت و اختلاف در پخش فرکانس های هدفونها رو تشخیص بدن.حالا شما که اماتور هستین و توانایی تشخیص این جزییات رو دارین یه پیشنهادی میکنم که توصیه میکنم که حتما بکار ببرین.
    ببینین دنیای لذت از موسیقی دنیایی هست که اگه واقعا بتونین باهاش ارتباط برقرار کنین و خالصانه با روحتون درکش کنین به لذتی دست پیدا میکنین که بجرات میتونم بگم با هیچ لذت دنیایی دیگه قابل مقایسه نیست.حالا چطور میتونیم از این موسیقی لذت ببریم بستگی به محیا کردن شرایط و ابزار مناسب هست.ابزار مناسب برای این تجربه سه نوع هست 1- قرار گرفتن در بهترین نقطه ای کانونی اجرای زنده 2- استفاده از اسپیکرهای بسیار گران قیمت و سورس های نجومی.3- استفاده از هدفونهای های فای و سورس مناسب هدفون.
    برای من و شاید اکثر ایرانی ها که با محدودیت مواجه هستین بهترین و مناسب ترین گزینه هدفون هست.مطمعنا زندگی ما میارزه به اینکه با پس انداز و صرف بخشی از دارایمون حداقل یک هدفون های فای خیلی خوب داشته باشیم که بتونیم از یکی از علایقمون که موسیقی هست لذت ببریم.بشخصه در اوایل اشنایی با هدفون با اینکه تفاوت هدفونها رو درک نمی کردم و استفاده از جزییات هدفون برای من اماتور گنگ بود با راهنمایی ها و استفاده از تجربیات استاد rezaomido یکی از بهترینهای هدفون داخل ایران رو تهیه کردم و بمرور بخودم اموزش استفاده و درک جزییات موسیقی رو تعلیم دادم.حالا شما که یه استعداد خدا دادی در این زمینه دارین چرا نباید ازش استفاده کنین .توصیه میکنم و خیلی جدی بگیرین و فعلا استفاده از هدفونهای اماتور و نیمه حرفه ای رو کنار بزارین و بخاطر قدرت درک بالاتون از نهایت قدرت پخش هدفونها استفاده کنین و بعدا بصورت تفریحی و صرفا جهت تجربه از هدفونهای دیگه استفاده کنین.و بعضا از هدفونهای خوبی که وارد بازار میشه تهیه کنین و از تجربیاتتون ما رو هم در میون بزارین.
    نظرتون یه جورایی درسته ، من خیلی وقته تو کار موزیکم ، علاقه ی شدیدی هم به موسیقی دارم ، یه نکته ای هم هست بهتون میگم

دو تا نکته رو به دوستان میخوام بگم :

1 - زمان و مکان گوش کردن به موزیک 2 - موزیک های ماورایی که من بهشون موزیک های ستاره میگم

کوتاه میگم تا دوستان اذیت نشن

1- موزیک رو ادم همیشه و همه جا شاید بتونه گوش کنه ، اما گاهی اوقات با یه کم توجه میشه فهمید که زمان و مکان گوش دادن به موسیقی کی هست ، درست لحظه ای که ذهن درگیر مساله ای نیست و به چیزی توجه نداره و خالی از دغدغه هست دقیقا بهترین زمان واسه گوش کردن به موزیک هست ، در این لحظه میشه تمام حس موزیک رو درک کرد و از لحظه لحظه ی اون لذت برد ، البته ممکنه مکان در این مواقع خیلی مناسب نباشه ولی میشه باهاش کنار اومد و شرایط رو محیا کرد . .مکان های مختلفی هستن که میشه از موسیقی لذت برد ، پیاده روی ، پارک ، دوچرخه سواری و . . . گاهی اوقات هم زمان مناسبه و هم مکان مناسب هست ، اینجا درست زمان گوش کردن به همون موزیک های ستاره هست . . .

2- موزیک های ماورایی همون موزیک هایی هستن که وقتی بهشون گوش میکنیم رو تک تک سلولهای ادم تاثیر میزاره ، وقتی گوش میکنی احساس ارامش میکنی هرچند موزیک متهیج هم باشه ، در حال گوش دادن به این موزیک ها بیشتر اوقات نسبت به اطراف خود بی توجه میشیم ، گاهی اوقات موزیک اینقدر تاثیر گذار میشه که تو بدن یه حس سردی دست میده و یه لرزه ی کوچیک به بدن میافته و یه جورایی بدن بیرون میزنه و موهای بدن سیخ میشه ! گاهی اوج این موزیک ها باعث میشه خود به خود بخندی یا حتی اشک از چشمانتون جاری بشه ؛ ؛ بله این همون موزیک ستارست ، این موزیک رویایی هست . . . به نطرم این نوع موزیک ها رو هر کسی نمیتونه بسازه چون باید موسیقی با روحش عجین شده باشه ، یه درک عمیقی از موسیقی که انگار تو وجودش کاشته شده و بهش دسترسی داره ، اونقدر رو موزیک تسلط داره که با موزیک بازی میکنه و روح ادم رو تسخیر میکنه . . . البته شاید بشه گفت این نوع موزیک ها به نوعی سلیقه ای هست ، چون با روح و حس اون فرد گوش دهنده باید ارتباط برقرا کنه ، که احساس افراد به نوعی متفاوت هست . . .

خب شاید بعضی از دوستان صحبت های من رو اغراق امیز بدونن ، ولی دوستان حرفه ای و کهنه کار این شرایط رو داشتن ، من به شخصه تمام این موارد رو تجربه کردم ، یه حس عجیبیه ، شاید تنها چیزی هست که فعلا نهایت لذت رو ازش میبرم ولی واسه اینده برنامه های بهتری رو تو ذهنم دارم . .

یه راهنمایی واسه دوستانی که میخوان به یه همچین تجربه ای دست پیدا کنن :

یکی از بهترین زمانها و بهترین مکانها واسه گوش کردن به موزیک موقع خواب هست ، یه اهنگ ارامش بخش تو گوشیتون حاضر کنید ، وقتی رفتید به رختخواب ، هدفون گوشی رو وصل کنید ، مهم نیست که حتما هدفون حرفه ای داشته باشید ، فقط میخواید یه لذت جدید از موسیقی رو تجربه کنید ، دراز کشیده و کاملا راحت ، هدفون رو تو گوشتون بزارید و اهنگ رو اجرا کنید ، فقط به موزیک گوش کنید ، ولوم گوشی یا پلیر رو هم زیر 40 درصد بیارید . . . حس خوبیه . . . همین امشب امتحان کنید . . .

در اخر دو تا از اهنگهای ستاره ی خودم رو معرفی میکنم تا شاید دوستان خواستن گوش کنن ، دوستانی هم که اهنگ های ستاره دارن معرفی کنن تا ما هم استفاده کنیم :

schiller - morning dew ( mike oldfield

claudio merlini - the mystic

ویرایش : تاپیک اهنگهای ستاره رو زدم ( معرفی اهنگ چه ربطی داشت به راهنمایی خرید هدفون ! ! ) دوستان به بخش انجمن موسیقی ، اهنگهای برتر مراجعه کنن و مارو هم تو اون بخش یاری کنن . .

خدمت دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by k.pax; 24-12-2013 at 17:05.

2. 6 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

ببخشید یه هدست خوب میخواستم (ear phone نمیخوام) که برای پلیرهای پرتابل و قابل حمل مناسب باشه و کیفیت صدای متوسط به بالا داشته باشه و بالاخص bass نسبتا خوبی هم داشته باشه .

ببخشید همچین هدستی تا نهایت 70 داریم ؟

ممنون
    ببخشید ممنون میشم کمک کنید

باتشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببخشید ممنون میشم کمک کنید

باتشکر
    تو مشخصات که فیلیپسه بد نیست ، تو این رنج سونی zx100 هم خوبه که بازه فرکانسی از فیلیپس بهتره وتو مشخصات از فیلیپس بالاتره . . طراحی سونی هم به نظرم یه کم بهتره . .

باز اساتید نظر بدن بهتره . .

5. این کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو مشخصات که فیلیپسه بد نیست ، تو این رنج سونی zx100 هم خوبه که بازه فرکانسی از فیلیپس بهتره وتو مشخصات از فیلیپس بالاتره . . طراحی سونی هم به نظرم یه کم بهتره . .

باز اساتید نظر بدن بهتره . .
    ممنون

میخوام هم bass خوبی داشته باشه و هم برای وسایل پرتابل و قابل حمل مثل موبایل هم خوب باشه (یعنی میزان بلندی صداش هم خوب باشه) و کیفیتش صداش هم خوب باشه

تاجایی که میدونم اون مدل سونی که گفتید یعنی mdr-zx100 گویا bass چندان قوی نداره

اگه اشتباه نکنم هرجه امپدانس کمتر باشه معمولا برای وسایل پرتابل بهتره ؟ درست میگم یا نه؟

ممنون

7. این کاربر از sadegh1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون

میخوام هم bass خوبی داشته باشه و هم برای وسایل پرتابل و قابل حمل مثل موبایل هم خوب باشه (یعنی میزان بلندی صداش هم خوب باشه) و کیفیتش صداش هم خوب باشه

تاجایی که میدونم اون مدل سونی که گفتید یعنی mdr-zx100 گویا bass چندان قوی نداره

اگه اشتباه نکنم هرجه امپدانس کمتر باشه معمولا برای وسایل پرتابل بهتره ؟ درست میگم یا نه؟

ممنون
    حرفتون کاملا درسته ، هرچه امپدانس کمتر باشه واسه دستگاه بهتره ، ولی معمولا واسه دستگاه های قابل حمل بین 16 - 24 امپدانس مناسب هست ، بله این مدل تقریبا بیس کمی داره ، تو هدفون های سونی سری XB بیس قوی دارن که ارزون ترین مدلش فکر کنم XB200 هست که حدود 110 تومن هست ، فیلیپس تقریبا صداش V شکل هست و تو مید خیلی خوب عمل نمیکنه ، البته این واسه هدفون های سطح پایین بیشتر صادق هست . . واسه این هدست سونی رو پیشنهاد دادم چون هدست باید سبک باشه و همچنین مدل هایی که تمام گوش رو میگیرن طراحیشون باید خیلی خوب باشه تا گوش اذیت نشه واین مدل سونی روی گوش قرار میگیره ، حالا تو این رنج قیمت باید دوستان دیگه نظر بدن که با توجه به خواسته ی شما که بیس قوی رو میپسندید چه مدلی مناسب هست . .

ویرایش : راستی اون مدلی که معرفی کردین فکر کنم قیمتش بیشتر از قیمتی هست که شما میخواید هزینه کنید . . .
    Last edited by k.pax; 23-12-2013 at 21:43.

9. 3 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون یه جورایی درسته ، من خیلی وقته تو کار موزیکم ، علاقه ی شدیدی هم به موسیقی دارم ، یه نکته ای هم هست بهتون میگم

دو تا نکته رو به دوستان میخوام بگم :

1 - زمان و مکان گوش کردن به موزیک 2 - موزیک های ماورایی که من بهشون موزیک های ستاره میگم

کوتاه میگم تا دوستان اذیت نشن

1- موزیک رو ادم همیشه و همه جا شاید بتونه گوش کنه ، اما گاهی اوقات با یه کم توجه میشه فهمید که زمان و مکان گوش دادن به موسیقی کی هست ، درست لحظه ای که ذهن درگیر مساله ای نیست و به چیزی توجه نداره و خالی از دغدغه هست دقیقا بهترین زمان واسه گوش کردن به موزیک هست ، در این لحظه میشه تمام حس موزیک رو درک کرد و از لحظه لحظه ی اون لذت برد ، البته ممکنه مکان در این مواقع خیلی مناسب نباشه ولی میشه باهاش کنار اومد و شرایط رو محیا کرد . .مکان های مختلفی هستن که میشه از موسیقی لذت برد ، پیاده روی ، پارک ، دوچرخه سواری و . . . گاهی اوقات هم زمان مناسبه و هم مکان مناسب هست ، اینجا درست زمان گوش کردن به همون موزیک های ستاره هست . . .

2- موزیک های ماورایی همون موزیک هایی هستن که وقتی بهشون گوش میکنیم رو تک تک سلولهای ادم تاثیر میزاره ، وقتی گوش میکنی احساس ارامش میکنی هرچند موزیک متهیج هم باشه ، در حال گوش دادن به این موزیک ها بیشتر اوقات نسبت به اطراف خود بی توجه میشیم ، گاهی اوقات موزیک اینقدر تاثیر گذار میشه که تو بدن یه حس سردی دست میده و یه لرزه ی کوچیک به بدن میافته و یه جورایی بدن بیرون میزنه و موهای بدن سیخ میشه ! گاهی اوج این موزیک ها باعث میشه خود به خود بخندی یا حتی اشک از چشمانتون جاری بشه ؛ ؛ بله این همون موزیک ستارست ، این موزیک رویایی هست . . . به نطرم این نوع موزیک ها رو هر کسی نمیتونه بسازه چون باید موسیقی با روحش عجین شده باشه ، یه درک عمیقی از موسیقی که انگار تو وجودش کاشته شده و بهش دسترسی داره ، اونقدر رو موزیک تسلط داره که با موزیک بازی میکنه و روح ادم رو تسخیر میکنه . . . البته شاید بشه گفت این نوع موزیک ها به نوعی سلیقه ای هست ، چون با روح و حس اون فرد گوش دهنده باید ارتباط برقرا کنه ، که احساس افراد به نوعی متفاوت هست . . .

خب شاید بعضی از دوستان صحبت های من رو اغراق امیز بدونن ، ولی دوستان حرفه ای و کهنه کار این شرایط رو داشتن ، من به شخصه تمام این موارد رو تجربه کردم ، یه حس عجیبیه ، شاید تنها چیزی هست که فعلا نهایت لذت رو ازش میبرم ولی واسه اینده برنامه های بهتری رو تو ذهنم دارم . .

یه راهنمایی واسه دوستانی که میخوان به یه همچین تجربه ای دست پیدا کنن :

یکی از بهترین زمانها و بهترین مکانها واسه گوش کردن به موزیک موقع خواب هست ، یه اهنگ ارامش بخش تو گوشیتون حاضر کنید ، وقتی رفتید به رختخواب ، هدفون گوشی رو وصل کنید ، مهم نیست که حتما هدفون حرفه ای داشته باشید ، فقط میخواید یه لذت جدید از موسیقی رو تجربه کنید ، دراز کشیده و کاملا راحت ، هدفون رو تو گوشتون بزارید و اهنگ رو اجرا کنید ، فقط به موزیک گوش کنید ، ولوم گوشی یا پلیر رو هم زیر 40 درصد بیارید . . . حس خوبیه . . . همین امشب امتحان کنید . . .

در اخر دو تا از اهنگهای ستاره ی خودم رو معرفی میکنم تا شاید دوستان خواستن گوش کنن ، دوستانی هم که اهنگ های ستاره دارن معرفی کنن تا ما هم استفاده کنیم :

Schiller - Morning Dew ( with mike oldfield
    Claudio merlini - The mystic

خیلی وقته این ایده تو ذهنمه که یه تاپیک بزنیم و هر کس چنین تجربه ای از گوش دادن به موسیقی ای داشته بیاد و اهنگ رو با بقیه به اشتراک بزاره...

حالا ک شما ایده رو دادی تاپیکش رو هم ایجاد کن من خودم شدیدا پایه ام....

فقط یه سری قوانین باید وضع بشه که یهو یکی نیاد 20 تا اهنگ تو یه روز معرفی کنه...!! شاید هر یوزر رو با هفته ای فقط یک اهنگ محدود کنیم خیلی بهتر باشه :/ اینجوری اهنگها طعم بهتری دارن

11. 2 کاربر از h.khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی وقته این ایده تو ذهنمه که یه تاپیک بزنیم و هر کس چنین تجربه ای از گوش دادن به موسیقی ای داشته بیاد و اهنگ رو با بقیه به اشتراک بزاره...

حالا ک شما ایده رو دادی تاپیکش رو هم ایجاد کن من خودم شدیدا پایه ام....

فقط یه سری قوانین باید وضع بشه که یهو یکی نیاد 20 تا اهنگ تو یه روز معرفی کنه...!! شاید هر یوزر رو با هفته ای فقط یک اهنگ محدود کنیم خیلی بهتر باشه :/ اینجوری اهنگها طعم بهتری دارن
    اتفاقا میخواستم یه تاپیک بزنم ، چون واقعا جاش تو فروم خالیه ، خوشحالم که بر بچه هایی هم مثل خودم علاقه مند پیدا میشن . . پس تاپیکش رو میزنن شما هم بیاید و ما رو همراهی کنین . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض حقیقت موسیقی

واقعا موضوع جالبی رو مطرح کردید.این که بدونی چه اهنگو کی گوش بدی خیلی مهمه.اهنگای ENIGMA یا بعضی اثار قدیمی VANGELIS جنین احساسای فوق العاده ای رو خلق میکنه که متاسفانه موسیقی های هنری و اغلب بی کلام جاشونو به JUSTIN BIEBER و PITBULL و ... دادن

14. این کاربر از health100000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خاطرتون باشه من حدود يك ماهه پيش يه سنهايزر مومنتوم آن اير خريدم و قرار شد گوشم رو باهاش آب بندى كنم اما خوب نشد ( فشار گوش )
    واقعا اين درسته كه ميگن تو خريد جنس همونيو بگير كه چشتو گرفته و دلت مى خواد

خلاصه كه دله ما هم پيش اين ٥٩٨ بدجور گير كرده حالا با توجه به استفاده من بيشتر روى آيفون و كمتر روى پى سى ! گوش كردن بيشتر پاپ و كمتر سنتى و يوخته راك آيا بنده وكيلم !؟ يعنى بنظرتون ما مى تونيم به پاى هم پير شيم !؟ بدرده ما مى خوره !؟ ميگن شكست عشقى بدجور درد داره

( مومنتوم ١٨ اهم و ٥٩٨ پنجاه اهم )

بسيار ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حرفتون کاملا درسته ، هرچه امپدانس کمتر باشه واسه دستگاه بهتره ، ولی معمولا واسه دستگاه های قابل حمل بین 16 - 24 امپدانس مناسب هست ، بله این مدل تقریبا بیس کمی داره ، تو هدفون های سونی سری XB بیس قوی دارن که ارزون ترین مدلش فکر کنم XB200 هست که حدود 110 تومن هست ، فیلیپس تقریبا صداش V شکل هست و تو مید خیلی خوب عمل نمیکنه ، البته این واسه هدفون های سطح پایین بیشتر صادق هست . . واسه این هدست سونی رو پیشنهاد دادم چون هدست باید سبک باشه و همچنین مدل هایی که تمام گوش رو میگیرن طراحیشون باید خیلی خوب باشه تا گوش اذیت نشه واین مدل سونی روی گوش قرار میگیره ، حالا تو این رنج قیمت باید دوستان دیگه نظر بدن که با توجه به خواسته ی شما که بیس قوی رو میپسندید چه مدلی مناسب هست . .

ویرایش : راستی اون مدلی که معرفی کردین فکر کنم قیمتش بیشتر از قیمتی هست که شما میخواید هزینه کنید . . .
    خیلی ممنون

یه سایت دیدم حدود 80 تا 90 که نهایتا همین مقدار بتونم و بعید میدونم بتونم اون مدل سونی رو که گفتید رو بگیرم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •