درسته حتی با رایتل نمیشه یک فایل ۱۰ مگابایتی از طریق ایمیل یا تلگرام پیوست کرد
درسته حتی با رایتل نمیشه یک فایل ۱۰ مگابایتی از طریق ایمیل یا تلگرام پیوست کرد
وای خدایا ! دیشب رایتل پیرم کرد تا از بسته شبانه استفاده کنم !! از ساعت 01:55 تا ساعت 02:30 فقط داشتم نقطه نقطه خونه رو تست میکردم ببینم انتن دهی چقدره !! همه خواب و من هم گوشی به دست در حال جستوجو !! خونواده از دست من عاصی شده بودندست آخر تو حیاط یه چهارپایه گذاشتم و گوشی رو گذاشتم رو اون و آنتن دهی شد -83 دسی بل و سرعت فوق العاده نوسان داشت !! از 100 تا 700 کیلوبایت در نوسان بود !! پینگ ها هم که چشم آدم رو در میاورد از بس بالا بود !! داخل زیر 300 و خارج بالای 400
ولی با این همه دنگ و فنگ 8 گیگ دانلود کردم
من نمیدونم این چه سیغه ایه که دکل رایتل زیر 100 متر باهات فاصله داشته باشه و زاوایه سکتور ها هم دقیقه به طرف خونه ماس ولی انتن دهی زباله !!پیگیری هم کردم 10 دقیقه به اپراتور طول کشید تا بفمونم شمال شرق تبریز کجای نقشه میشه !! بعدش عاصی شدم گفتم آغا شیکر خودم ولش کن !!
اصلا انتن ما خیلی هم عالیه
![]()
اره یا انتن نمیده اگه بده هم کارت راه میفته. سرعتش خوبه.شمال شرق باغمیشه است دیگه. چند هفته قبل رایتل مرکز باغمیشه را مجهز کرد الان پوشش خیلی بهتر شده ولی زیر خود دکل 2 انتن بیشتر نمیده. ولی اطرافش عالیه.
رایتل مگه دانلود تعرفه شبانه دار؟
قیمتش چطوره؟
الان در مقایسه با ایرانسل قیمت رایتل حدودا 2 برابر هست
سلام
شاید سایتی که در نزدیکی شما هست غیر فعال هست
- - - Updated - - -
سلام
شاید سایتی که در نزدیکی شما هست غیر فعال هست
یک بسته ۱۰ تومنی ۳۰ گیگی برای سیمکارت های دیتا داره
- - - Updated - - -
Last edited by stere1980; 01-10-2015 at 14:59.
آنتن میدون فهمیده که پوشش این منطقه دست اون دکله !! نزدیکترین دکل بهش تو میدون ولی امره که اتوبان پاسداران رو پوشش میده تو شهرک باغمیشه نمیدونم کجاس دکلش ولی منطقه اخر عباسی خیلی بده پوشش رایتل !! آقا رضا هم قبلا گفته بود که رایتل تصمیم داره تو این منطقه یه BTS دیگه نصب کنه !!
فعاله !! اگر این دکل رو آف کنن مناطق زیادی OFF میشه آنتنلاله پارک گرفته تا رشدیه و ولی عصر و ...
فاصله دکل تا خونه ما رو ببین !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز مناطق زیادی رفتم ولی بازم رجیستر نمیشد رو 4G.... عجیبه ....
سلام دوستان کسی تهرانپارس تست گرفته ببینه نسل ۴ رایتل هست یا نه ؟ من تیرانداز تست کردم نبود
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سعادت اباد بزور و دستی روی lte رجیستر کردم
انتن دهی خیلی ضعیف اما سرعت خوبی داد
دانلود سرور داخلی ۱۵ و اپلود ۱ مگابیت.
Sent from my iPhone 6
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)